Sasser Media Lab AB – diskriminerar?

Visst är det underligt (läs sjukt) att Torbjörn Sassersson, vice ordförande i H&K, kallar sig humanist och säger sig ”respektera vars och ens rätt att tycka, tänka, tro och leva efter sin vilja + ha tolerans, öppenhet och respekt för vars och ens livsåskådning”. Men sen ÄNDÅ gör sådan skillnad på folk och folk beroende på vad dom tror på, hela tiden alltid överallt OCH agerar med att smutskasta, förtala och ljuga om dom..!

Vågar inte svara – som alltid
Först, det är väl ingen som ramlar av stolen direkt, när jag säger att den alltid så fega och falska Torbjörn Sassersson INTE heller vågar svara på mitt senaste mail – där jag undrar varför jag inte kan få några svar.

Sen, Sasser Media Lab AB, vad är det för företag som inte svarar på en offertförfrågan från en eventuellt framtida kund och inkomster, på en och en halv vecka – och sen då efter ytterligare ett mail, ”svarar” med att inte vilja svara på frågorna eller något? + för att toppa det, INTE svarar alls på nästa mail med följdfrågorna på detta, på flera veckor..!

Ett seriöst (läs riktigt) företag hade väl svarat direkt, om det inte fanns anledning att inte kunna – och/men då väl isåfall haft ett autosvar som upplyste om att så var fallet.

Så jag testar med att skicka mailet igen, det kan ju vara så att han inte får det/dom av någon anledning ;-]

Denna gång med tillägget:

***

Hej återigen

Jag vet inte om du/ni inte får mina mail, eftersom du/ni inte besvarar dom. Men eftersom du/ni svarade på ett tidigare mail till denna adress, så misstänker jag det är rätt e-postadress men att något annat missförstånd föreligger.

Tycker det är mycket underligt, att ett företag INTE svarar eventuellt blivande kunder och på deras frågor om dom kan få hjälp. Det verkar inte vara något särskilt seriöst företag detta Sasser Media Lab AB..?

***

Då får vi se om han vågar svara nu – men det blir väl som vanligt isåfall, med att fegt ”svara” att han inte svarar…

Sasser Media Lab AB diskriminerar
Främlingsfientlighet?
Vill ju inte överdriva, men, är detta faktiskt inte typ främlingsfientlighet och/eller jallafall diskriminering av oliktänkande..?

Jag kan kanske som Peratt och Sassersson brukar göra, hitta på ett eget fyndigt (ja tycker dom) ord/namn för det ju – Skepticismofobi…

Sasser Media Lab och Torbjörn Sassersson har ju en ”tjänst” som just en viss grupp människor med en egen ”tro” och livsåskådning, skeptiker, INTE kan köpa/få!

Humanism & Kunskap
Vi snackar här om vice ordförande i föreningen Humanism & Kunskap, en förening som t.ex tycker att Humanisterna Sverige inte är humanistiska, och som då påstår sig vara humanist och med det väl borde agera därefter, eller..?

Denna, vice ordförande, Torbjörn Sassersson bl.a driver alltså ett företag som nekar vissa grupper att köpa hans ”tjänster”, OCH får trots det fortfarande sitta kvar som vice ordförande i föreningen? Ja iofs, det sker ju värre saker med den föreningens ordförande Börje Peratt, där han t.ex hotar och kör med utpressning för att tysta bloggare och meningsmotståndare – så varför inte…

Ja det är inte utan att man blir mer och mer förundrad över denna förening som har dessa två bl.a helt klart och bevisade lögnare i ledningen – vad är det för medlemmar dom har?

Please choose!
Man kan kanske kika här nedan – och sen fundera på vilket agerande som passar in bäst på vice ordförande Torbjörn Sassersson agerande – och varför inte, ordförande Peratts samtidigt. Som sagt, vill ju inte överdriva, men läs här…

Check - no!Humanism & Kunskap
”Föreningen Humanism och Kunskap (HK) bildades den 11 december 2011 och riktar sig till alla som respekterar vars och ens rätt att tycka, tänka, tro och leva efter sin vilja så länge man respekterar andra, således grunden för mänskliga rättigheter.”

”Humanismens värdegrund innebär tolerans, öppenhet och respekt för vars och ens livsåskådning vilket ligger till grund för mänskliga rättigheter.”

Checkbox!Diskriminering…
… är, i sin bredaste definition, när en person eller grupp av personer gör åtskillnad mellan olika människor, inte på grund av meriter eller kvaliteter utan på grund av mer grundläggande egenskaper till exempel delar av den diskriminerades identitet.

T.ex, diskriminering på grund av trostillhörighet är när grupper eller individer blir sämre behandlade på grund av sin religion eller livsåskådning.

Checkbox!Hatbrott…
…är ett samlingsnamn på flera olika brott där motivet kan härledas till förutfattade meningar mot en identifierbar grupp och därför strider mot de mänskliga rättigheterna och de grundläggande värderingarna i samhället om alla människors lika värde.

Hatbrott är inte i sig en brottsrubricering utan en samlande beteckning på brott där det i motivet funnits ett tydligt hat mot det som offret i gärningsmannens ögon representerade.

Checkbox!Hets mot folkgrupp…
… är ett hatbrott som innebär att offentligt sprida uttalanden som hotar eller uttrycker missaktning för en eller flera utpekade folkgrupper.

***

Tugg tugg…
Det blir ju också lite putslustigt när som Torbjörn Sassersson och Börje Peratt alltid lägger in en bild på mig som Ku Klux Klanare istället för det spöke som jag har som gravatar, när dom skriver sina lögner om mig och vad jag gör. Undrar just vem av oss som bäst passar in under/med KKK:s agerande..?

Men det är väl återigen, vet inte för vilken miljonte gång, denna fantastiska totala frånvaro av självbild och förmåga att konstant bita sig själv i arslet offentligt HELA TIDEN. Man kanske får hitta på något kifft ord/namn på det också :-]

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion Gesus på Soup

3 reaktioner till “Sasser Media Lab AB – diskriminerar?

 1. Förslag: I nästa mejl till Sasser Media Lab bör du i mejlet påpeka att du har konverterat till islam och att du kommer att se/tolka ett uteblivet svar på din mejlförfrågan som ett utslag av kränkande islamofobi och muslimhets från bolagets och dess vd:s sida, något som får dig som muslim att må psykiskt dåligt och känna stor rädsla (kanske rent av överväga att gå i exil och söka politisk asyl i Nordkorea).

  I samband därmed kan du också ta tillfället i akt att koppla in DO och kräva Sasser Media Lab på skadestånd för utstått lidande till följd av det kränkande beteende som du tvingats utstå.

  Kan man som muslim erhålla ekonomiskt skadestånd för att man inte, för sin religions skull, kunnat hälsa på sin kvinnliga chef och fått bannor för det samt förklarats icke-önskvärd på arbetsplatsen i fråga, ja då bör väl du också kunna erhålla skadestånd, Gesus, för att Sasser Media Lab behandlar dig på detta religionsdiskriminerande vis och gör ditt liv som muslim till ett helvete redan här i jordelivet.

  Inte ens en vice ordförande i H&K har väl (moralisk) rätt att behandla en muslim på detta sätt som Torbjörn Sassersson behandlar dig, Gesus. Jag har svårt att tro, att det står inskrivet i H&K:s stadgar, att det är OK att negativt särbehandla muslimer så som Sasser Media Lab i så fall synes göra (om du inte erhåller något svar på din offert, alltså). Vem vet, kanske Sasser Media Lab – och dess vd – går i bräschen för ett vitt (gärna ariskt) och heltigenom kristet Sverige?

  Här kan du hämta lite inspiration, Gesus: http://www.dagensjuridik.se/2013/05/vagrade-ta-chef-i-hand-av-religiosa-skal-far-30-000-kronor-i-skadestand .

  I värsta fall kan kanske någon imam, som tar sig an ditt fall, utfärda någon form av fatwa riktad mot Sasser Media Lab och dess vd:s klandervärda och islamofobiska beteende gentemot dig, ifall du förvägras ett anständigt och hövligt svar på din (offert)förfrågan.

  Gilla

  1. Tja – jag är ju pastafarian, så det ska väl gälla lika bra som muslim (men jag greppar vad du menar) och om det inte räcker så kan man kanske ”yrka på”, skeptiker, ateist, humanist (som inte är med i deras s.k ”humanistförening”) eller något annat som Sassersson inte tillåter en att vara och uttrycka sina tankar om…

   Gilla

 2. Ja, man kan det hela ännu ett steg längre. Mejla till H&K och fråga om man är välkommen som medlem i den skitföreningen.

  Mitt grundtips blir att du INTE är välkommen som medlem med rätt att närvara och rösta vid årsmöten med mera.

  Jag har för mig att jag har läst någonstans, att herr ordföranden Börje Peratt har varnat för att ”hans” skitförening riskerar att bli utsatt för ockupationsförsök av folk som inte delar hans uppfattning om saker och ting.

  På tal om ingenting. Börje Peratt uppehåller sig påfallande ofta vid narcissistiska personlighetsstörningar i sina utforskarbloggar. Vad som förvånar mig är varför han inte löper linan ut så att säga och i sina praktiska exempel utgår ifrån sig själv. Varför gå över ån efter vatten därvidlag?

  Jag tycker den frågan är värd att ställa, särskilt nu när Terry Evans i sin senaste blogg omnämner/medger, att det faktiskt finns de som upplever honom som en ”lurendrejare” och bluffmakare.

  Fast å andra sidan: Måhända befinner sig en person, som har skrivit en hel jävla bok om det påhittade fenomenet succébo, redan bortom all räddning? Han är kanske hopplöst förlorad vad gäller förmåga till självinsikt?

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.