Kan spöken simma?

Ja, jo, jag vet att dom kan (sägs kunna) ”sväva”, väl..?

Ute på Östersjön
Men ändå – hur hittar och tar sig spökena ut till båten/fartyget, här Cinderella långt ute på Östersjön, när dom ska ”komma igenom” och tala om att dom har det bra nu? Kan dom navigera i mörker på sjön t.ex?

Och framförallt, hur lång tid tar det för dom att ta sig ut till båten när dom ska ”komma igenom” + HUR och NÄR vet, eller får dom reda på att dom ska dit?

Benny Rosenqvist kanske kör sitt gamla ringauppdöda-knep bara, helt enkelt..?

Men!
I min gamla hjärna borde detta ske ungefär såhär. Bedragar… nej, jag menar påstådda mediet får ett offer som vill komma i kontakt med en död anhörig. Denna döda anhörig måste väl då ”kontaktas” i andevärlden, eller var dom/den är, letas upp där så att rätt döde får meddelandet och ev kan dyka upp/ta sig till båten. Meddelandet måste innehålla VAR, NÄR och VEM som vill att h*n kommer igenom.

VattenSpöke

Den döde ska då, inom minuten väl – (jag har aldrig sett en seans där det tar längre tid att få kontakt med spöket) först hittas i andevärlden och meddelas, sen ta sig till båten ute på havet, och där leta rätt på rätt ”lokal”, och det är inte alltid så lätt på dessa stora kryssningsfartyg ju. Leta upp vem bedra… eh nej, jag menar påstådda mediet är OCH anmäla sig till tjänstgöring.

Sen kan den döda tala om att h*n dog snabbt, hade svårt att andas och inte hann säga adjö med flera mediumfloskler! Kanske t.o.m nämna en eller annan bokstav – men som alltid, INTE klara att säga sitt eget namn eller vem h*n är, eller var!

Upptagen – ledig?
Man kan ju också hoppas att just den döde inte har något annat för sig just då, vad man nu sysslar med i andevärlden/efterlivet hela dagarna, och nätterna för inte sover man som död väl – utan direkt ställer upp till tjänst, och flyger/svävar ut till seansen på båten… Men det är kanske det med det som påstådda medium alltid säger att dom kan inte garantera vem som kommer igenom, det förstår man ju nu om man tänker till lite ;-]

För det kan väl inte vara så att spöket/alla spöken typ svävar över påstådda mediets huvud alltid hela tiden väl – liksom beredda och bara väntar på att bli kontaktade? Och så mycket energi, som dom ju sägs vara, kan väl inte vara på en och samma plats samtidigt, eller det finns kanske någon ”universumlag” som fixar till det..?

Spökkryssning
Hittade en annons om en ”andlig resa” med Cinderella – det är ju själva den att man inte hann boka biljetter där, och vara en av dom runt 1 700 ”Nära-resenärerna”.

Tänk att kunna få snacka med Ted Gärdestads ande, om Benny Rosenqvist vill ringa upp honom igen – eller någon annan död kändis kanske..? Och/eller kanske få Pierre Hesselbrandt att tala om vilket stjärntecken man är genom att titta i ens hand bara, eller kanske t.o.m Pierre kunde få någon död att säga mitt andranamn..!

Eller vad sägs om en ”morgonmeditation med Benny Rosenqvist”, kl sju på morgonen – för att sen få reda på hur ”currylinjer fungerar” fram till kl halv nio innan det är dags för frukost. Vilken start på dagen…

Kanske gå på mässan efter det och köpa lite ”andliga ting” – vad nu ”andliga ting” kan vara för något?

Läs här, ”vad som kommer att hända under det magiska dygnet på båtenNäras andliga kryssning!

En del intressanta ”nya” (för mig) namn där, som man kanske kan kika lite mer på :-]

***

Några av dom ”andliga profilerna” på resan.

Benny Rosenqvist, Näras egen andliga profil, är ett känt medium som kommer att bjuda på storseanser. Men även föreläsning om tidigare liv samt möjlighet att ställa frågor om andlighet.

Pierre Hesselbrandt, också kär profil i Nära och medium känt från TV:s ”Det okända”. Han kommer att köra intuitionsföreläsningar med humoristiska inslag.

Ewa Olsson är ett duktig medium som bjuder på spännande storseanser. Hon kommer också att erbjuda privata sittningar.

Agneta Oreheim är både drömtydare och astrolog och hon kommer att föreläsa om hur vi kan tolka våra drömmar.

Erik Welamson kan allt om hur currylinjerna i marken påverkar oss och vår hälsa. När båten rör sig blir det spännande föreläsning och när vi ligger still i hamn blir det praktisk demonstration av hur du mäter currylinjerna!

Per Ola Thornell är Näras webbkrönikör. På båten kommer han att ge oss vägledning i tarot. Han kommer också att erbjuda privata sittningar och mediala vägledningar.

Diana Bengtsson, ungt och duktigt medium med änglar som specialitet. Hon vet hur du gör för att komma i kontakt med din skyddsängel och Diana kommer att leda änglameditation. Hon erbjuder också privata sittningar.

Anna-Lena Vikström, känd sierska i Nära och expert på att hitta försvunna saker. Men på båten kommer hon främst att hålla föreläsning om auror. Hon erbjuder också privata sittningar då hon läser av aura som visar livsuppgift och förmågor.

Man får hoppas att spökena inte är mörkrädda, blir sjösjuka och klarar att navigera i mörkret på sjön…

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion Gesus på Soup

18 reaktioner till “Kan spöken simma?

 1. Jag tror det är så finurligt ordnat att spökena redan känner på sig att det är dax för seans och med blixtens hastighet tar sig dit förbereder sitt andranamn och sedan väntar snällt i kö ( om det är ett svenskt spöke ) på sin tur …Sedan förklarar man att man hade svårt att andas när man dog ( det kanske inte alla förstår annars ) samt att man plockar fram andra namnet ..Man har säkert väntat länge i sin himmel på att få kontakt med sina nära och kära och då vill man ju vara glasklar på vem man är så då tar man fram det säkra kortet med andra namnet !!

  Gilla

 2. Kul att se att de som har problem med det du skriver har plåtkoll på din blog, Svamilofs startade nyss ännu en ”hata Gesustråd på flashback…

  Keep upp the good work!!!

  Gilla

    1. Nä, vad säger du? Vilken jävla överraskning. Jag är helt chockad. Så inihelvete oväntat var detta besked från dig.

     Nu måste jag ta mig en riktig rackabajsare – eller rent av två – för att försöka lugna ner mig och komma i balans igen.

     Gilla

 3. För Gud är ingenting omöjligt. Han är omnipotent (allsmäktig) och omniscient (alltvetande).

  Gud VET därför redan i förväg vilka av Hans andeväsen – i form av änglar eller avlidnas själar/andar – som kommer att erhålla ett uppdrag någonstans här nere i den jordiska jämmerdalen.

  På så vis kan Gud förvarna andarna. Sedan skickar Han dem med en sorts universellt rörpostsystem till den plats där mediumet och den som efterfrågar informationen befinner sig. Oavsett om seansen äger rum ute till havs eller på terra firma.

  Därför fungerar det alltid. Och tutar heller aldrig upptaget när Benny Rosenqvist ringer upp.

  Det är som det står skrivet i Psaltaren kapitel 139 vers 16: Dina [= Guds] ögon såg mig när jag ännu var ett outbildat foster. Alla mina dagar blev skrivna i din [= Guds] bok, de var bestämda innan någon av dem hade kommit.

  Så vist är allting ordnat. Allt är förutbestämt. Halleluja! Och Gud välsigne dig, Gesus!

  Gilla

  1. Jag skulle kunna tänka mig att det kanske beror på hur han blir behandlad av människor som inte verkar dela hans tro och uppfattning ang. livet.

   Men det är bara min gissning…

   Gilla

  2. Ja du ”Apan”, eller ”Rune” (hej förresten det var ett tag sen…), eller ”*****” (som du väl heter på riktigt), eller ”Anonym”, som du ju också skriver under här..!

   Kan du inte utveckla på vilket vis jag ”förföljer” någon – vem, var och hur! (Jag förstår att du är imponerad av Pierre och hans konster – och inte gillar att jag kan visa hur han gör när han bluffar, men förfölja…)

   Kan du inte då också utveckla hur och var jag ”hånar” någon!

   Eller du kan bara i vanlig woo-wooanda påstå och anklaga mig för saker som du har fått för dig jag gör – utan att kunna visa var, hur och när med mera?

   Sen handlar det väl inte heller om, tro och uppfattning ang LIVET, det handlar väl mer om EFTER livet, eller..?

   Men som sagt, visa gärna var, hur och vem jag förföljer och på vilket vis!

   Sen, skulle man kunna kalla det förföljelse att t.ex gå in på någons blogg och påstå/anklaga denne för saker som inte är sant, och man gör detta flera, flera gånger men anger olika namn – vad säger du om det ;-]

   Gilla

  3. Apan, tycker du att det är fel att skriva att avsändarna av Nigeriabrev är bedragare också? Eller är det bara konsumentupplysning?

   Gesus har väl ALDRIG någonstans skrivit att folk inte ska få tro vad de vill (du är välkommen att motbevisa mig genom att hitta ett sådant exempel), däremot finns väl inga skäl att inte få skriva om dessa ”medier” som aldrig kan visa upp några bevis i kontrollerade tester (och är jävligt ointresserade av sådana eftersom det förstör deras affärsmodell) och som uppvisar ett helt register med tekniker som används för att få det att verka som om man har övernaturliga krafter utan att ha det.

   Om nu Terry Evans skulle ha riktiga förmågor så är det väl bara att kamma hem Randis miljon, skänka den till valfri välgörenhet (för ”medierna” säger ju alltid att de själva inte behöver pengarna och att det är därför de inte ställer upp). Varför tror du själv att det inte händer? Kan det vara för att det är ett gäng bedragae som vet att de skulle misslyckas hårt och brutalt liksom alla som hitintills har försökt? Och jag vill tillägga att de som låtit sig testas är värda inget annat än respekt i mina ögon.

   Gilla

   1. Det blev som vanligt helt tyst…. Det är ett intressant fenomen, det där med lojala fantaster som rusar in i kommentarsfälten, vräker ur sig en massa upprörda påståenden och sen bara försvinner iväg utan att kunna föra en vanlig dialog. Vad tror de att de uppnår? Om tredje part skulle komma in och läsa här, vilka ger intrycket av att ha genomtänkta argument och vilka ger bara intrycket av att vilja trolla?

    Gilla

    1. De har ju inget annat att komma med. Reaktionen de har är normal; klart att de attackerar de som förstör deras världsbild som de vacklar över.
     Om de var säkra bryr de sig inte ett strunt. Men de som fäktas och hittar på detta EVINNERLIGA att skeptiker ”trakasserar och inte tillåter någon att tro” visar bara sin begränsning och rädsla.

     Gilla

    2. Ja jag förstår inte hur dom tänker, om dom nu tänker. Det är samma alltid – dom få som vågar skriva något, skriver med flera olika nics (inte alla men ofta), påstår saker (lögner) som dom inte kan visa några som helst belägg för, och piper sen fegt iväg bara…

     Kan det handla om att dom inte vill, för dom VET att dom inte klarar det och att dom har INGET att komma med, debattera FÖR sin sak – utan vill liksom bara för sin egen skull bräka ur sig lite som dom tror eller vill tro att det är, och smutskasta den som kan visa motsatsen för att försöka ta bort trovärdigheten för den/dom..?

     Under dom över tvår år jag bloggat är det ingen, INGEN som har agerat annorlunda av woo-woosen – INGEN har kunnat visa upp något som visar att det inte är annat än bluff och bedrägeri – ALLA har bara agerat helt enligt samma mönster som här ovan..!

     Jag har däremot under samma tid stött på galet många som kan visa upp att det är just bara bluff och bedrägeri – dessa då såklart smutskastas av tidigare nämnda woo-woos!

     Att notera är ju också att det alltid är dom som tror på det, som rabiat försvarar bedrägeriet – dom som påstår sig ha dessa förmågor som dom tar betalt för, DOM håller sig bara fegt undan. Se Terry Evans tex, han vågar inte svara på en enkel fråga om det är på riktigt eller bara show!

     Klokt och uttänkt val av honom antagligen – han greppar nog att han kan hamna i trubbel om han påstår det typ svart på vitt. Han håller nu på med att försöka få det till någonsorts ”vad HAN tror på” osv. Fegt och fult så det räcker…

     Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.