Terry Evans – show eller ”på riktigt”? II

Shit pomfritt – jag hann minsann med ett inlägg om annat än den sjuka cirkusen med the usual clowns :-]

Dags igen, Terry Evans bedragarcirkus med följe kommer till mina trakter på sitt årliga turnébesök. Där Terry Evans står på scen och påstår att han snackar med döda människor, och att dom döda snackar tillbaka till honom.

Ja, förutom att snacka sitt namn, eller vem dom är/var då ju – just DET, som av någon galet underlig anledning dessa döda människor INTE/ALDRIG kan ”förmedla”!

Positivt
Glädjande att se är att Terry nuförtiden får vara ute och ”pusha” för sina storseanser på bl.a Facebook, för att dom inte är slutsålda som tidigare – ett sunt tecken… Men det är väl iofs inte så konstigt, jag menar har man sett/hört en så har man ju sett/hört alla – som att gå och se samma dåliga film år efter år…

Terry Evans bedrägerishow

It´s showtime – eller?
Ja eller VAD är det egentligen, det går inte att få reda på. Underligt att just den sortens evenemang INTE behöver upplysas om VAD det är.

Är det show, underhållning eller är det ”på riktigt”, att döda människor pratar med Terry Evans och säger saker till honom som han sen ”förmedlar” till publiken?

Varför, VARFÖR, vägrar dom upplysa om vilket..?

Som jag ser det så är det flera problem med detta – t.ex hur ska man kunna reklamera det, om man inte blivit informerad om VAD man betalt för, ganska omöjligt!

Provar igen
Jag är ju galet intresserad av VAD det är, och har frågat Terry om det ett antal gånger tidigare – men det verkar precis som om han inte vill svara på det, konstigt..! Läs här: Show eller ”på riktigt”?

Men jag är väl inte direkt känd för att ge upp så lätt – jag provade maila igen för att höra, när nu Terry Evans, hans medarbetare och hans andeteam kommer på besök till stan…

***

Hej Terry – eller vem som läser här.

Då var det dags för en storseans igen – kul och intressant.

Men jag skulle vilja veta vad en storseans är, hur det definieras, exakt vad är det jag köper en biljett till och betalar för.

Är detta en show, eller är det något som är på riktigt – att Terry Evans verkligen pratar med döda människor, och dom döda människorna pratar tillbaka till Terry Evans och säger dessa saker som Terry Evans sen ”förmedlar” till folk i publiken?

Jag skulle vilja veta det – som typ ”konsumentupplysning”. Så jag vet vad jag betalar för och vad det är jag får se och höra, så jag inte blir lurad.

Hälsningar
G Pettersson

***

Såklart, har jag INTE fått något svar än. Kan ju vara så att mitt mail inte kommit fram – men jag ger det någon dag, innan jag ber någon annan prova. Som jag gjorde förra gången när Terry av någon anledning också vägrade svara MIG – men svarade en annan som mailade, samma fråga!

Och DÅ var det minsann inga problem att svara OCH upplysa om att det visst är på riktigt och döda människor som pratar med Terry..! Lite konstigt, eller hur ;-]

Det är alldeles riktigt att Terry förmedlar budskap ifrån andevärlden” – Ulrika Karner | Creative Experiences Terry Evans AB

Potatisen fortfarande varm
Jag provad också att höra med arrangören igen, om dom ville upplysa om vad deras evenemang är – show, eller ”på riktigt”?

Men samma där, IGEN – INGA svar (än)! Försökte ju få lite svar från olika arrangörer ifjor (länk!), vad deras tankar och åsikter om/på det var – gick inte så bra…

Varför vågar INGEN uttala sig om detta..?

Självklart VoF som förföljer
En enkel konsumentupplysningsfråga, och direkt är det då förföljelse enligt invånarna i woo-wooland. Och såklart är det VoF som står bakom den och mig, enligt en woo-woo på VoF:s forum. Trött man blir…

Att jag frågar en arrangör, VAD deras evenemang är – det är såklart INTE förföljelse, det är INTE att jag vill förbjuda något – det är bara att jag undrar VAD det är. Alltså en enkel fråga – att svara på! Varför kan dom inte det?

Sorgligt, men det är som vanligt – det spelar INGEN roll vad man säger och skriver, vad som är sanning – vissa läser och tolkar det ALLTID bara som DOM VILL, för att det ska passa deras ”sak”.

Spänningen här i huset är nästan olidlig – ska vi/jag äntligen få veta om det är på riktigt, eller bara show?

Jag älskar ju Hitler-rants, men har inte hunnit göra någon på länge, länge – men kan ju köra en repris och gammal goding här :-] Och så får ju Evans, Sassersson och Peratt en chans att köra en falsk, och ”bakvänd Godwin” ännu en gång..!

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

30 reaktioner till “Terry Evans – show eller ”på riktigt”? II

 1. Ja du, Gesus, vad spelar det för roll, egentligen, om frågeställaren är anonym eller inte?

  Frågorna är ju precis lika relevanta för det. Oavsett om det är exempelvis Janne Josefsson eller du som ställer dem.

  Gänget kring Terry Evans måste vara grymt nyfikna på att få veta vem du är.

  Det egendomliga är, jallafall i mina ögon, varför de inte frågar andarna till råds.

  Dessa skulle väl kunna bidraga med åtminstone en bokstav i ditt namn.

  Kan man ju tycka.

  Men inte ens detta lilla kan dessa andar bidraga med.

  Vad säger det om Terry Evans förmåga att prata med andar? Se där en frågeställning som är värd att spekulera lite kring.

  Gilla

  1. Terry Evans förmåga är fullständigt värdelös. Han har fått uppenbarelser och pratat med Gandhi men inte ett rätt om Gesus har han. Han kände inte ens på energierna under seansen och inte i efterhand heller då han bokstavligen är informerad om att han har fel ”information”. Kan han inte snacka med sina guider och allt vad det är? En pendel och alfabetet framför borde också funka. Inte det heller… tydligen Finns det ingen som tror på honom som förstår vad det här tyder på?

   Lycka till imorgon då Gesus, för du kan väl inte låta tillfället att ge Terry chansen att känna av dig och dina skeptiska energier gå förbi dig? Han kanske har utvecklats. Om inte kan du ju be om att få pengarna tillbaka,

   Gilla

 2. Denna bloggartikel, se: http://www.pkjonas.se/2013/11/04/terry-evans-och-unite-with-respect-den-nya-organisationen-for-medium-och-healers/ , är intressant på flera sätt.

  Bland annat bekräftas i den, att woowoos’ högsta önskan är att få ägna sig åt sin pseudoreligiösa bullskit i fred, ”in splendid isolation”, dvs utan att tvingas lyssna på eller läsa kritiska kommentarer från kritiker/skeptiker. Kritik skapar ju negativism, och vid negativism flyr de så jättekänsliga andarna fältet eller åtminstone underpresterar, så att de inte ens kan rapa upp en endaste bokstav i någon avlidens namn. Och då är det fanimej illa.

  Men dessutom bekräftar bloggaren PK-Jonas, att woowoo-rörelsen är smått paranoid. Uppenbarligen är woowoos livrädda för att bli wallraffade.

  PK-Jonas beskriver hur han och hans kompis dök upp på ett utannonserat woowoo-möte men genast sågs på med skepsis av Terry Evans med flera på mötet närvarande woowoos. Varför det? Hur så?

  Jo, på sådana möten brukar normalt bara det gamla vanliga woowoo-svänggänget dyka upp. Där alla känner alla och har som gemensam nämnare, att de (nästan) alla har gått minst en kurs hos Terry Evans eller Jane Lyzell och, kanske, rent av har certifierat varandra, hela bunten. Snacka om lojalitets- och ryggkliarband.

  Inte konstigt, alltså, att PK-Jonas och hans kompis i sitt ”kursbefriade” och icke-certifierade tillstånd genast sågs som katterna bland alla övriga hermeliner på mötet och tvingades utstå en hel del bisarra utfrågningar, av självaste övergurun himself, Terry Evans, om huruvida de var duktiga på det här med datorer och mer konventionella korsförhörsfrågor som: ”Vad gör ni här?” Och: ”Vad har fört er hit?”

  Jag för min del tror att det är ”vår” Gesus som är huvudorsaken till denna kollektiva paranoiakänsla som numera verkar hemsöka woowoo-världens frontfigurer titt som tätt.

  Jag kan tänka mig att Terry & Co går igenom gamla listor avseende biljettinköp till hans shower runt om i landet för att undersöka, ifall det finns några namn däri som så att säga verkar vara lite mystiska eller som sticker ut i mängden, allt i ett försök att kartlägga den okända fienden, i synnerhet då Taliban-Gesus, den farligaste av alla fiender.

  Inte heller skulle det förvåna mig om woowoo-tidskrifter ställer sina prenumerantregister till förfogande för liknande namnkartläggning. Så fort ett namn dyker upp i sådana register och som inte kan matchas mot namn på kursdeltagarlistor hos Terry Evans i Fjanthyttan (eller vad nu hans kursgård heter) eller återfinnas på certifieringslistorna och liknande listor ja då går larmet. Då blir det som när man med en pinne rotar runt lite i en myrstack. Lite kaosartat, minst sagt.

  Budkavle går. Främmande objekt på ingång. Bäst att ringa till herr astralkroppsflygaren och be honom utföra rekognosceringsflygningar och signalspaning. Och bäst att dessutom be Börje Peratt att undersöka närmare hur Gesus’ och andra kända woowoo-skeptikers vänlistor på Facebook ser ut. Kanske finns däri några namn som är identiska med de ”okända” namn som finns i prenumerantköpar-, biljettköparregistren etc?

  Men fortfarande är Taliban-Gesus på fri fot. Redo för nya hyss riktade mot Terry Evans och hans ökända svänggäng. Han är hal som en ål den där jävla Taliban-Gesus. Finns det verkligen ingen femtekolonnare eller quisling som kan avslöja den jäveln? Andevärlden står ju maktlös.

  Ja, är man paranoid så är man. Då kan man inte fungera rationellt. Resultatet kan bli både roande och oroande. Allt beroende på ur vilken synvinkel man väljer att åse spektaklet.

  Gilla

 3. En liten rättelse är på sin plats. Den ifrågasättande skribenten på VoF:s forum är mig veterligen inte på något sätt en ”woo woo”.

  Gilla

  1. Inte – lurade mig lätt då!

   Uppträder helt enligt woo-woohandboken jallafall – kommer med tokiga påståenden, klarar inte svara/bemöta svar/bemötande på det, utan kommer då bara med mer påståenden utan att svara o.s.v. Avslutar med en woo-exit, med frågor liggande i tråden…

   Men säger du det så, jag vet inte vem h*n är

   Gilla

    1. Nej helt rätt – jag har väl blivit såpass skadad nu, så ser jag någon med woo-wookostym, så stämplar jag fördomsfullt den som woo-woo utan att blinka ;-]

     Men att argumentera dåligt och argumentera som en woo, det är väl inte samma sak? Eller jo det kanske det är iofs :-]

     Gilla

 4. Har du möjligen egen erfarenhet Sara, vill du berätta mer, jag är verkligen nyfiken.

  Det här är nämligen saker jag har hört ryktas om tidigare, men eftersom det jag hört bara är rykten via ”bekantas bekanta” så har jag inte velat skriva om vad jag hört. Jag tror tyvärr att det skulle komma upp en hel del illaluktande dynga om man verkligen började gräva lite djupare i den mediala gödselstack som utgörs av dessa självförhärligande s k medier som håller infantila kurser i ”andlig utveckling”, ”spöksanerar” hus på bästa sändningstid i fördummande TV-program och åker runt och plockar pengar av folk med sina storseanser.

  Det är inte sällan människor i utsatta situationer, som farit illa, är vilsna och kanske i stor sorg, som söker sig till dessa medier av olika slag i tron att de får svar och tröst. Istället för att komma till någon som har utbildning i att hantera människor i sorg, så hamnar de i klorna på skrupelfria scharlataner som plockar dem på pengar med barnumuttalanden, enkla cold readingtricks och självlysande lera.

  En del medier menar att de ger tröst och själasörjning, att de får människor att gå vidare i sin sorg. Sådana påståenden visar bara vilken total oförmåga till självinsikt dessa medier har. Man måste ha klart för sig att man tar på sig ett jäkla stort ansvar när man tar emot en människa i stor sorg och låtsas ge budskap ”från andra sidan”. Det är inte själasörjning att låtsas prata med döda, det är rent och skärt lurendrejeri av värsta sort!

  Gilla

  1. Mycket bra skrivet ”tiso” , precis så är det ! Och med sådana extraordinära egenskaper som man utger sig för att ha borde man kunna presentera extraordinära bevis på sina förmågor men då blir det stopp. Har själv deltagit i olika mediala kurser och det blir gärna lite sektliknande då man INTE får vara negativ för att förstöra kontakten med andra sidan..Skulle vara spännande att höra Saras historia ang Terry Ewans som är en stor bluffmakare och som tillåts fortsätta med sitt svamlande om ”papa” år efter år …Och håvar in storkovan på sina utvecklingskurser i Fjanthyttan ( tack för den bbnewsab !)jag vill minnas att skall man gå hans kurspaket så hamnar man runt 24 000 Kr och vad blir man efter det , ja fattigare förstås !!

   Gilla

   1. Stone, du skriver avslutningsvis: Vad blir man efter det , ja fattigare förstås !!

    Samt, förhoppningsvis, några illusioner fattigare också.

    Bullskit är bullskit även när den är inslagen i påkostat medialt omslagspapper.

    För övrigt instämmer jag helt i det du har att säga om tiso. Hens kommentar här ovan bör stämma envar till eftertanke. Egentligen borde man skicka en kopia av den kommentaren (inklusive din, Stone) till Terry Evans, Jane Lyzell, Taliban-Börje och Lattjolajban-Torbjörn för kännedom.

    Gilla

   2. Skulle vilja göra ett inlägg om just pengarna i ”branschen” – kostnader för kurser och olika ”tjänster”, se om man kan se någon typ omsättning med mera. Så fort tid finns…

    Och visst är det lustigt att det ALLTID bara är just healing som erbjudes gratis – varför aldrig någon annan ”tjänst”..?

    Just gratis healing är ju en perfekt reklam och kundfångare, bedragaren behöver inte gör ett endaste enda mer än påstå att det skickas healing – dom som tror på tramset blir intresserade och tycker dom får något, som såklart sen gör det lätt att välja just den ”generöse” bedragaren för nästa/annan hittepåtjänst dom vill prova, som då kostar. Och då kommer degen in…

    Gilla

  2. Bra snackat – och det är väl knappast att ”gå vidare” i sin sorg, detta med påstådda medium sägs ha kontakt osv, utan precis tvärtom, att hålla kvar den/det och inte gå vidare..?

   Gilla

   1. Nej, att hålla kvar människor i sorg med en ”hittepåverklighet” är verkligen inte att hjälpa dem vidare.

    På ett sätt kan man ju säga att också olika religiösa företrädare gör ungefär samma sak, dvs erbjuder en hittepåverklighet. Här i Sverige är vi i all fall hyfsat förskonade från de värsta avarterna av religiösa vanföreställningar, men också här förekommer då och då andeutdrivningar, tungomålstalande etc.

    Dessutom har väl präster och diakoner i Svenska kyrkan en ganska gedigen utbildning bl a i att hantera människor i sorg, en riktig utbildning som inte handlar om att ta emot energier från andra sidan och att förmedla budskap från döda anförvanter.

    Gilla

 5. Här är en länk till en intressant artikel som Terry-gänget borde ta och läsa noggrant: http://www.cbsnews.com/8301-504083_162-57612436-504083/sylvia-mitchell-update-sorry-nyc-psychic-gets-5-to15-years-in-prison-for-conning-clients/ .

  Sylvia åtalades för att ha lurat av naiva människor en massa pengar genom att påstå, att de var fulla av negativ energi (som, får man förmoda, förpestade deras liv och sänkte deras livskvalitet).

  Tyvärr – sett ur Sylvias synvinkel, alltså – gick inte domstolen på det bullskitsnacket. Och Sylvia själv kunde inte närmare förklara varför just hennes speciella variant av ”negativ energi” inte gick att registrera eller mäta. Normalt brukar det nämligen gå att detektera all energi, antingen direkt eller indirekt. Men just den ”negativa energi”-form som åberopades av Sylvia Mitchell vägrade på något konstigt vis att låta sig registreras och mätas. *attans också; kunde inte andarna ha bistått henne därvidlag?*

  Till domaren i målet kommenterade Syliva sin långa fängelsedom så här: ”I have had a lot of time to think and I realize that what I have done is wrong. I just want to be with my children, go back to school … start my life over again,” she told state Manhattan Supreme Court Justice Gregory Carro at her sentencing. ”… I’m sorry.”

  MIN KOMMENTAR: Just därför känns det viktigare än någonsin att Terry Evans besvarar Gesus’ så många gånger till honom ställda fråga: ”Är det du sysslar med, Terry, på riktigt eller åker du runt i Sverige för att bjuda folk på lite underhållning/show som avkoppling och nöje?”

  Varför vill du inte svara på den frågan, Terry? Den kan väl inte vara så svår att besvara?

  Gilla

 6. Ni känner väl till att John Houdi har bloggat om ett av de allra bästa mediumen någonsin, en kvinna med ”artistnamnet” Margery the Medium?

  Hennes ”civila” namn var Mina Crandon (som gift; som flicka hette hon Mina Stinson). Klicka på denna länk: http://johnhoudiskeptikern.wordpress.com/2013/11/15/avslojandet-av-margery-the-medium/comment-page-1/#comment-236 .

  I kommentarsfältet tipsar jag sedan om en jättebra översiktsartikel om den här kvinnans karriärmässiga uppgång och fall. Inte minst om hennes ”duster” med andetroavslöjaren Houdini. Och vi kan då samtidigt också lära oss en hel del om Houdinis egna duster med medlemmar ur Scientific Americans kommitté för undersökning av olika medium i 1920-talets USA.

  Vi lär oss bland annat att Mina Crandon var en vacker kvinna med stark utstrålning och utmärkta flirttalanger. Något som hon utnyttjade gentemot de män som skulle granska henne närmare. Men Harry Houdini lyckades hon inte förföra. Och det var tack vare honom hon aldrig tilldelades den där prissumman – jfr våra dagars James Randi-prissumma – som skulle gå till ett medium, som bevisligen visade prov på ”äkta” förmågor och bevisligen inte fuskade (läs: kunde beslås med fusk).

  Margery the Medium tog även ektoplasma-skojeriet till nya oanade höjder. Hon kunde frambringa inte bara den sedvanliga ektoplasmagasväven utan också en tredimensionell hand, som tvivlarna till och med fick röra vid, där den låg på bordet framför henne (i mörkret).

  Fast det visade sig senare, att denna andehand var tillverkad av något djurs lever.

  En intressant fråga är var Margery the Medium gömde all sin ”rekvisita”. Eftersom det i princip var huvudsakligen män som skulle ”muddra”/undersöka henne innan ljuset i lokalen släcktes, kan man förmoda att mycket gömdes i den region som definieras av att det är den plats på kroppen där de båda benen sig förenas.

  Och där finns ju, som bekant, två kroppsöppningar, vilka vid behov kan rymma lite av varje. Och jag skulle vilja se de kontrollanter som vågade vara där och rota i hennes mans närvaro (hennes make brukade ofta sitta med i mörkret och vara den som höll i hennes ena hand och ”kontrollerade” hennes ena ben/fot, så att mediumet inte kunde göra några trick med den handen eller den foten). Ack, ja…

  Jfr hur Anders Åkessons fru ofta fyllde – fyller (?) – samma funktion när Anders Åkesson skulle (skall?) visa upp sina trick i mörkret.

  Ja, detta ständiga mörker, alltså. Länge leve upplysningen! utropar jag. Fastän nu märker jag att Colin Fry blänger åt mitt håll till och telepatiskt ber mig att hålla käften. Varför han blänger? Kolla in på: http://en.wikipedia.org/wiki/Colin_Fry#Controversy . Need I say more?

  Gilla

 7. Finns det en själ som överlever kroppens (och hjärnans) fysiska död?

  De flesta av oss känner säkert till att det fanns en överenskommelse mellan Harry och Beatrice (Bess) Houdini om att den av dem som avled först skulle kontakta den efterlevande via ett hemligt kodat budskap.

  Så blev inte fallet. Hustrun Bess behövde aldrig betala ut prissumman på 10.000 USD till någon för att han eller hon lyckats överlämna det rätta budskapet (som i sin tur skulle bygga på en sorts kodat meddelande).

  Nog om Houdinis kod nu.

  Parapsykologen och reinkarnationsforskaren Ian Stevenson beslöt för sin del att lämna efter sig ett låst kombinationslås när han dog. Sedan skulle han från ”Andra sidan” berätta för någon här på jorden levande hur den sifferkombination såg ut, med vars hjälp låset gick att öppna.

  Efter Stevensons död 2007 hörde massor av människor av sig till den institution, där kombinationslåset förvarades. Alla kunde de berätta, att de erhållit ett meddelande från ”Andra sidan” om hur sifferkombinationen såg ut.

  Varenda jävla inrapporterad sifferkombination prövades. Kombinationslåset förblev låst.

  Om detta kan man, bland annat, läsa i denna artikel: http://www.aeonmagazine.com/being-human/my-paranormal-adventure-in-pursuit-of-life-after-death/ .

  Jesse Bering berättar däri hur han för en tid sedan besökte Ian Stevensons jordiska hem. Där träffade han en kvinna, Caroline (dock inte med efternamnet Giertz), som i sin tur avslöjade för Jesse, att hon medan hon spelade tennis på en av de banor som hörde till egendomen i en uppenbarelse fått reda på sifferkombinationen. (Till saken hör att Stevenson älskade att spela tennis.)

  Tillsammans beger sig Jesse Bering och den här Caroline lite senare till den institution där kombinationslåset finns i dag och samlar på sig damm.

  Den sifferkombination som Carolines uppenbarelse resulterat i testas. Spänningen är oliiidlig som Peter Harryson skulle ha sagt.

  Hur det gick?

  Inte fan öppnades kombinationslåset denna gång heller.

  Men true believers är fortfarande övertygade om att nästa gång man försöker, ja då kommer låset säkert att öppnas.

  FDETDA: Såg/Hörde ni Leif GW Persson i senaste upplagan av ”Veckans brott”? Han uttalade sig om alla de mediala personer som kontaktar polisen för att berätta vem mördaren är eller var liket efter den misstänkt mördade finns, om det nu inte redan hittats.

  Han sa, ungefär. Oftast är de här mediala personerna mest till besvär.Jag känner INTE till något fall, där deras upplysningar har fört ett brottsärende framåt och närmare sin lösning.

  Som om nu dessa krassa konstateranden från Leif GW skulle vara någon överraskande eller ny information för oss skeptiker/andevärldstvivlare.

  Till sist en liten önskan från lilla mig: Kan inte Terry Evans kontakta andevärlden och be om sifferkombinationen till Ian Stevensons efterlämnade låsta kombinationslås?

  Gilla

  1. Ha ha fantastiskt ! Det borde väl vara en smal sak för alla medium att ta fram den koden , bara att ”koppla” upp sig mot andevärlden..eller är kontakten för svag , är ngn negativ och på så sätt försvårar kontakten ..Eller vill inte andevärlden tala om koden , fast det verkar ju långsökt då det var Ian Stevenson hela poäng med den ideén.
   Var låset månne fastsatt i hans frus kyskhetsbälte , då blev det inget rumlande i sänghalmen där inte !

   Gilla

 8. Så här i advent och juletider vore det en så kärleksfull handling om Evans och alla andra som tar betalt för sån’t där – att verkligen känna in och tänka,och sedan gå ut och berätta om det är på show eller på riktigt för hela allmänheten nu till jul.Så fint det skulle vara.

  Gilla

  1. Kikar runt lite igen – men inget erkännande ännu från något påstått medium som tar betalt.Men det är ju inte julafton än iofs.

   Gilla

   1. Jane Lyzell börjar krypa nu inför och julen och meddelar att mentalt mediumskap är det minst bevisade mediumskapet.

    Ja,hon och hennes polare som säger att dom i branschen hjälper till i tystnad att lösa olika mordfall men som ingen har hört talas om.

    Nu är det fysikskt mediumskap som gäller,men det har det iof gjort tidigare därifrån: Det är där namn och adress meddelas :)

    Pinsamt ljug som måste till såklart inför julen.

    Gilla

 9. På tal om Terry! När jag nyligen läst om narcissism så är det av min uppfattning att det stämmer väl in på honom. Har hört från en god vän att han säger till alla på hans kurser att de ska gå i terapi för det ena och andra. Kan ju istället vara sin egen spegelbild han ser. Vad jag hört lägger han oerhört stor tid på kurserna att diskutera sina skeptiker. Se nedan!

  Människor med patologisk narcissistisk personlighetsstörning uppvisar en total avsaknad av empati och intresse för andra, men de önskar att andra ska intressera sig för dem. De kritiserar alla människor men tillåter inte minsta ifrågasättande eller anklagelse. Att påvisa andra människor brister är att slippa se sina egna, att försvara sig mot en ångest av en psykotisk karaktär.

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.