Camilla Elfving – Gesus wants a piece of me!

Tillbaka till fullt upp med annat efter en veckas influensa, och hinner igen inte med att blogga nått vidare. Försökte ju göra det lite lätt för mig med att ”bara” kolla upp t.ex vad dom olika skojarna omsätter och egentligen sysslar med.

MEN, jag skulle nog ha kallat det typ femtio i topp istället – för shajt vad många påstådda medium och annat det dyker upp när man kikar runt på ”branschen”. Och så särskilt ”lätt” blev det inte heller, det bara kommer fram mer och mer att kika vidare på och skriva om – and so little time :-[

Första reaktionerna
Jag tänkte skriva i förra inlägget när jag skrev om att kalla saker för saker, att det kvittar nog vad JAG kallar detta. Det kommer antagligen ändå kallas det vanliga från woo-woos, typ förföljelse, mobbing och hänga ut med mera. Tja ni vet, det vanliga för att det ska passa deras hittepåvärld och så dom kan vara offer.

Camilla Elfving fd Persson

Men så tänkte jag, njaeej är inte det ganska uttjatat liksom, och hoppade över att ta upp det där…

MEN, inget nytt från woo-woofronten, för precis det var det som hände såklart. Så jag sticker emellan med detta, mest för att visa hur det standard går till med deras bl.a förvrängningar och t.o.m rena lögner för att ratificera sitt hittepå – och såklart för att smutskasta oss som ifrågasätter bluffarna.

Jag blev tipsad av en av mina ”hyenor” ;-] att Camilla Elfving ”bölar” (skånska) om mitt inlägg om hennes verksamhet, på sin Facebook-sida. Jag är av någon anledning blockerad därifrån av Camilla märkte jag då/nu. Det blev jag antagligen efter sist vi ”möttes”, när Camilla, som woovanligt när hon fick svårt att svara på frågor fegt pep iväg istället. Camilla vill tydligen inte jag ska se vad hon håller på med, och hon kallar ju t.o.m sitt hittepå för bl.a ”den slutna kretsen” – det förklarar väl en del.

Försöker ta det kort som vanligt…
… men som jag alltid misslyckas med. Det får väl bli på flera inlägg – för som alltid blir det galet mycket att skriva. Kan ju börja med att ta upp några godbitar från Camilla Elfvings reaktion och agerande, och sen lite om standardwoo-wookommentarerna hos henne på det.

Men först, som vanligt också, alla dessa skojare verkar ha galen hybris, och alltid överskatta sig själva. Som Camilla Elfving fd Persson här, när hon tar för givet att hon har en plats på min ”tio i topp-lista” med bedragarna – ”Noterar att jag kvalat in på Gesus tio-i-topp-lista”! Vilket hon INTE har, hon är bara med i grundspelet hittills. Och med hennes mediokra siffror på årsomsättningen (mellan 1 000 – 49 000:- enligt Alla bolag) så förstår jag inte riktigt hur hon kan tro att hon skulle platsa bland dom som drar in miljoner på sitt bedrägeri..!

Hittepå – feltolkat – lögner
Såklart är det det vanliga woo-wooförsvaret, förvrängningar, egentolkningar, läsa mellan raderna, fördomar och då t.o.m rena lögner det handlar om – och som återigen visar och bekräftar hur det alltid ageras.

Camilla Elfving påstår där bl.a att hon blir: ”utmålad som en psykiskt sjuk knarkare med nazi-inriktning”! INGET som jag skrivit någonstans om Camilla, d.v.s en ren lögn från Camilla!

Camilla Elfving fortsätter med att hon blir skriven om: ”som manodeppresiv alkis som ligger med utomjordingar”! INGET som jag skrivit någonstans, varken nu eller tidigare d.v.s ännu en ren lögn!

JAG kan INTE hitta detta i mina få inlägg om henne och hennes verksamhet – kan ni?

Men det är väl det med att leva i en fantasivärld – men ser och tror grejer som inte finns i verkligheten…

Man kan också lägga märke till att det är just dom saker dom påstår dom blir kallade (utan belägg), som dom själva använder om/på sina meningsmotståndare – t.ex nazister och detta ständiga med olika diagnoser och psyksjuka. Och, jepp, finns svart på vitt från Camilla.

Mer trams
Jag tittar här på offentliga uppgifter om verksamheter och vad dom sysslar med. Vilket jag tycker kan vara intressant på grund av just vad dom sysslar med, och sen vad dom påstår sig syssla med. Plus vad dom, och branschen, t.ex omsätter med det o.s.v. Vad är ”så hemskt” med det, om man har rent mjöl i påsen?

Detta förvrängs såklart av Camilla Elfving, ”MEN att få personuppgifter publicerade, bolagsfakta osv. är ett jävla övertramp. NEJ till att man bakom dold identitet sitter och uppviglar och publicerar personuppgifter, som förvisso är offentliga. Men ändå. Det är inte okej.”

”uppviglar och publicerar personuppgifter””uppviglar”, till VAD och hur i h-e då? Och nej det är inga ”personuppgifter”, det är offentliga uppgifter om en verksamhet/ett företag jag bara visar upp. Som Camilla t.o.m själv skriver, ”som förvisso är offentliga” – jepp just det!

Verkar det f.ö inte enligt Camilla som detta då skulle vara OK, bara det inte gjordes med ”dold identitet” ;-] Och tja, så fick hon med det igen…

***

Alltså, vad jag gör är att titta på och skriva om Camilla Elfving fd Perssons verksamhet/företag – hennes ”tjänster”, vad hon själv påstår sig kunna och gör, och tar betalt för! Det hon även själv skriver om på bl.a sin webbplats och i sina böcker, så inga hemligheter direkt. Det + vad hennes företag heter, har registrerats som och har för omsättning. Vilket som sagts är OFFENTLIGA uppgifter för alla att läsa på typ 10 andra olika webbplatser, som t.ex Alla bolag, Ratsit, Solid info, Proff och/eller Bolagsverket.

Man hittar även sååå mycket mer, privat info med mera, viket jag INTE tar upp – med en enkel googling, och/eller på deras egna webbplaster och bloggar.

Men JAG ”hänger ut” då alltså, och dom får detta till bl.a, förföljelse, mobbing, härskartekniker och aktivism mot Mediumskap/Nyandlighet – fantastiskt!

Eller som Camilla vill få det till, ”Att göra nånslags ”uppdrag granskning” med ett antal privatpersoner är en sjuk överträdelse.”

”en sjuk överträdelse” – överträdelse på/av vad? Och vem är privatpersonen här? Är inte Camillas företag Sommarlandet, just ett företag? Och sen f.ö, är inte Camilla Elfving dessutom en offentlig person, utöver det?

***

Men detta är ju det helt väntade agerandet, samma som alltid och inget nytt! Smutskasta den som ifrågasätter och visar upp, istället för att kunna visa att/om den har ”fel”…!

Gesusbonus
Läser också att Camilla verkar tro att jag är Garvarn – men det kan hon väl bara inte göra..? ”GP/ Garvarn är en witty bloggare och man garvar åt blondinbella på lsd o sånt för det är himla underhållande” – Camilla Elfving fd Persson

Försökte, men kort, nja lyckades väl inte direkt nu heller – och mer kommer…

Piece of me förresten – min ”inmarschlåt” sista(?) matchen med bar överkropp :-]

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

6 reaktioner till “Camilla Elfving – Gesus wants a piece of me!

 1. Att varken La Camilla eller andra i woowoo-branschen har synpunkter på hur Taliban-Börje arbetar? Jämfört med herr Peratt förhåller sig din granskning, Gesus, som en fis förhåller sig till stormen Gudrun.

  Taliban-Börje & Co nöjer sig ju i sin så kallade granskning inte bara med att skriva nedsättande om personer de ogillar. De har dessutom behov av att kontakta de ogillade personernas arbetsgivare etc för att verkligen förvissa sig om att arbetsgivaren inte ska missa det budskap som Talibanen och hans entourage vill förmedla.

  Men då, minsjäl, var – och är – det så tyst i woowoo-lägret vad gäller det moraliska i Talibanens agerande, att en fis skulle ha kunnat höras mitt under pågående Gudrunstorm.

  Tala om att svälja kameler men sila mygg.

  Gilla

 2. 13 feb kl 03:47 skriver Camilla:
  Låt oss dock hoppas att GP bara har Torbjörn och Börje i häcken och inte den här killen… (länk till nån hemsida)
  13 feb kl 04:00 har T. Sassersson kommenterat Camillas facebookinlägg med texten ”Jag vet inte vem Gesus är” :-)

  Gilla

  1. Javisst – den kommentaren från Sasser är inte att leka med :-]

   ”Dom” fortsätter gnälla på att jag är anonym – SAMTIDIGT påstår dom att dom vet vem jag är, Magnus osv, och tom skriver om det överallt. Vilket ju innebär att jag INTE är anonym då. Det + att dom, tex Börje Peratt fortfarande är ute och luskar efter vem jag är aktivt. Det är detta med deras ideliga skott i foten – som dom tydligen inte förstår att folk ser och hur dom gör bort sig och avslöjar vad dom håller på med

   Gilla

 3. Var ett tag sen jag skrev här men när Camilla är på tapeten igen så blir jag såklart nyfiken.

  När det var i farten sist, skrev hon inte då att hon hade mängder med weekend kurser hon körde? Typ två-tre i månaden med 10-20 personer på varje och som alla betalade 2000kr var för att ladda sina sexuella energier eller få ta del av sin ”livsuppgift”? Det verkar för mig som 49k i omsättning på ett år är en något skral summa med en sådan trafik på sina kurser. Har hon gått ner i verksamhet? För det är väl inte så att dessa betalningar sker svart?

  Gilla

  1. Hej – ja det var ett tag sen, kul att se dig här igen…

   Ja dom siffrorna är lite underliga tycker jag med – vet inte om det kan ha att göra med som jag skrev att Camilla fick väl barn där nånngång?

   Det är ju också svårt iom det är enskild firma, det står på Alla bolag – Omsättningsintervallet grundar sig på den momsredovisning som företaget har gjort kalenderår 2012.

   Men vi får väl se, det kanske dyker upp något, OM Camilla kvalar vidare från grundomgången ;-]

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.