Fråga Jane – antidepressiva

Jag saknar Jane :-[

Tycker det är lite trist att spiritualismens egenutnämnda drottning Jane Lyzell inte vill dela med sig av all sin visdom och kunskap inom sitt gebit, hittepå. Det som hon själv tycker hon är sååå kusligt allvetande om, och t.o.m dissar dom flesta andra påstådda medium (utom när hon kan ha nytta av att vara kompis med dom). Att hon istället väljer att rabiat tokcensurera, radera och stänga av alla som är bara lite lite ifrågasättande eller undrar något om det.

Fråga Jane
Tänk er en ”tidningsspalt”, ”Fråga Jane”, där Jane Lyzell svarade på frågor. Och då menar jag verkligen svarade alltså, inte som nu, och som alla andra påstådda medium som aldrig svarar på annat än vissa woofrågor från woo-woos. Hur intressant hade inte det varit.

Men som tur är, kan vi ta/få del av hennes visdom ändå, från hennes egen iFokus-site, som här. www.webcitation.org

Fråga Jane – Jane Lyzell svarar

Spiritualism i fokus
En på forumet frågar: ”Hej, är det någon som har erfarenhet av eller hört något om att antidepressiva ”stänger av” medialitet hos en person som tar sådana?”

Jane Lyzell upplyser
”den stänger inte av in medialitet den stänger av din förmåga att ta emot de andliga signalerna då du stänger av dina känslor- stänger av ganske är fel ord – men det dövar ditt verktyg för att ta emot – din hjärna! med dina 5 (6) sinnen.”

Jahepp – men då vet vi…

Bonuswoo
Ett annat woo där klargör för säkerhets skull: ”Jag har också mediciner och oroade mig i onödan över denna fråga. När kroppen anpassar sig till medicinerna blir det som vanligt igen, ge det en – två månader.”

?
”de andliga signalerna” och ”dövar … din hjärna”, men det ska ju vara frekvenser har jag lärt mig – dom dödas frekvenser som dom kopplar upp/ställer in sig på. Hmmm underligt detta…

Har också hört och läst mycket om att dom tränar på att stänga ner/av o.s.v, för att slippa höra/se spökena – men det kan alltså lite antidepressiva fixa, minsann…

Dr Woo
Kan det då vara så att man helt lekmannamässigt kan ”ställa en diagnos”, det är ju så populärt bland woo-woosen att göra på mig – att höra spöken är helt enkelt en ”sjukdom”, som ”botas” med medicin :-]

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

6 reaktioner till “Fråga Jane – antidepressiva

  1. Terry Evans har ju titt som tätt rena idolporträtten i Aftonbladet där han få bre ut sig via en frågespalt. Senast nu bara för någon dag sedan. Dock bakom betalvägg. Hursomhelst är det mycket tråkigt att en sådan charlatan får ett sådant utrymme.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.