Fråga Jane – kontakt med svärfar

Jag fortsätter med den populära självutnämnda psychic medium och delfinexperten med mera, Jane Lyzell, och hennes ”alternativa” (parallella?) frågespalt här. Jag tycker det är oerhört synd om vi ska gå miste om hennes fantastiska know-how om detta med bl.a döda människor, var dom hamnar och gör och allt det…

Spiritualism i fokus
En på forumet skriver, bl.a: ”Svärfar dog igår (onsdag), och finns kvar på jorden. Han har visat sig för min sambo och hans halvbror samt sin syster som är medial. Han syntes som mänsklig. …

Jag känner att jag vill försöka utveckla min förmåga att få kontakt med andevärlden. Mycket eftersom jag fick ett meddelande i form av en dröm i halvsovande tillstånd av svärfar. Och vill veta vad han menar med meddelandet, som gjort mig mycket nojig.

Funderar på att försöka mig på automatisk skrift i kväll/ natt. Men vill gärna vet mer om allt med kontakt, öppna och stänga sig osv. ”

Transit till döden

Gesusnote
”Finns kvar på jorden”, ja om han dog igår så… Och inte skickar man väl upp döda i rymden. + ”Syntes som människa”, ja vad ska han annars ”visa sig” som, ett djur, eller en möbel kanske..?

Och ”öppna och stänga sig”, det förklarade ju Jane i förra inlägget, det går bra med t.ex antidepressiva – fast då blev det väl iofs ”stängt” ett tag…

Jane Lyzell upplyser
Bl.a: ”Det som du beskriver kallas varsel när någon går över – din svärfar vill säga adjö- de har 3 dygn på sig innan de är helt o fullt över till andra sidan. så han bör lugna ned sig snart – sänd han en massa ljus o kärlek på hans nya väg/liv”

”Tycker du ska be en bön för han istället för dra han tillbaks då han är på väg över- om du vill ha kontakt med han senare kan du gör automatisk skrift – men låt han acklimatisera sig först i sin nya existens

”Det betyder inte han kommer vara kvar på jorden(visserligen är ju andevärlden ingen annan stans , mer en i en annan dimension) men nog har din svärfar gått över ordentligt- han förbereder ju för er andra när det är dags !”

Tre dagars spöktransit
Alltså, när man dragit in årorna är det tre dagars transit som gäller innan man hamnar på ”andra sidan” – som ligger här på jorden, och är en annan dimension bara. Undrar bara VAR man är, och vilka delar är var liksom, eftersom det inte är ”helt och fullt” man är över, under själva transiten då, i karantän mellan dimensionerna pånåttsätt?

Men, man har alltså som död tre dagar på sig för att genom otydliga meddelanden i drömmar säga adjö, utan att då säga just adjö – eller genom att bara visa sig. Tycker ”mottagaren” av det att det är jobbigt, så kan dom be böner och skicka ljus och kärlek till en, så lugnar man ner sig. Alltså slutar säga adjö, utan att säga det ändå egentligen..?

När man väl är klar med transiten, helt och fullt, till andra dimensionen här på jorden och sen har acklimatiserat sig där, kan man säga adjö genom ”automatisk skrift” därifrån istället. Ett typ spök-epost, eller ande-sms.

Ja, men då vet vi..!

Var när hur?
Sen kan jag inte låta bli att bli lte fundersam på HUR man SÄNDER ljus och kärlek till en död – särskilt när man inte vet var den är, här, i karantänen eller på andra sidan..?

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

7 reaktioner till “Fråga Jane – kontakt med svärfar

 1. Tre dagars spöktransit?

  Visst påminner det om den bibliska berättelsen om Jesus, som uppstod på tredje dagen till nytt liv.

  Fast vem blir förvånad? Det är väl känt, att woowwoismen lånar rätt friskt från religionernas sfär. Och sedan rör ihop alla låneingredienserna till en speciell mix, som närmast kan liknas vid ett nytt religionsbygge – jfr termer som New Age och/eller nyandlighet – med inslag både från västerländska och österländska religioner, kanske mest från de sistnämnda.

  Gilla

  1. Javisst en salig röra, här är det ju t.o.m böner som ska göra så att den döde ”drar sig tillbaka”, och slutar att otydligt säga adjö så mycket – undrar hur det funkar, är det en bön till gud/Jahve, som sen fixar det eller..?

   Och du menar dom ”tre” dagarna här: Tre dagar och tre nätter..?

   Gilla

 2. Ja, precis. Visste inte att du redan hade funderat däröver och skrivit om hur det kan gå tre dygn från fredag kväll till söndag morgon.

  Fast för den som är kvar i IBS 1-tänkande, vilket är fallet med woowoos och andra religiösa, är det förstås inga problem att få ihop ”ekvationen”.

  Apropå ingenting. Ni har väl sett att Newsvoice (läs Torbjörn Sassersson) och skitföreningen Humanism & Kunskap attackerar Expressens Anna Bäsén och Sveriges Radios ”Kropp & själ” för att dessa har synat alternativmedicinen i sömmarna.

  Nu kanske folk har lättare att förstå varför jag alltid använder epitetet ”skitförening” när jag skriver om Humanism & Kunskap. Skit attraheras av skit, skulle man kunna säga. Eller skit försvarar annan skit, om man så vill.

  Gilla

  1. Ja ja den tragikomiske konspirationspellejönsen och självutnämnda woo-woopolisen Sassersson och hans numera f.d förening R&K (Rumpbitare & Fotskjutare), har redan startat smutskastningen av Anna Bäsén och Expressen…

   Såklart är det same same som vanligt, lögner och förvrängningar som gäller – för inte ska man granska dessa skojare och bedragare enligt dom

   Där är sååååå mycket att skriva om detta, men jag gitter inte nu…

   Gilla

 3. Så här skriver Anna Bäsén i dagens Expressen:

  Jag har fått många mejl om drabbade som lurats av oseriösa alternativmedicinare. Och jag har aldrig någonsin fått så enormt mycket positiv feedback från läsarna som för vår artikelserie om bluffdiagnoserna.

  Från en liten klick arga alternativmedicinare har det kommit hat, lögner och dödshot. Ett tydligt bevis på att bluffare är rädda för att Expressens avslöjanden ska minska deras intäkter. Allt detta visar att det finns ett uppdämt behov av att granska avarterna inom alternativbranschen.

  Alternativmedicinen är en lukrativ industri. Den omsätter miljarder. Många svenskar lägger ner mer egna pengar på alternativmedicin än på riktig medicin och vård.

  VÄNLIGEN NOTERA det som står i det mittersta textstycket. Vad kan det vara för människor som kommer med ”hat, lögner och dödshot” mot Anna Bäsén.

  Inte kan det väl vara de där fanatikerna som tillhör Ljus och Kärlek-gänget? Nej, bort denna tanke! Inte kan det väl vara från dem dödshoten kommer? Eller kan det? *funderar*

  Läs hela Anna Bäséns artikel här: http://www.expressen.se/halsa/anna-basen/basen-nu-behovs-skarpt-lagstiftning/ .

  FDETDA: Är det inte dags för Taliban-Börje & Co att sätta ned foten nu vad gäller hetskampanjen mot Anna Bäsén och å det skarpaste fördöma dödshoten mot henne? Taliban-Börje är ju emot näthat och därmed, får man förmoda, andra sorters hat också. Eller, o hemska tanke, kanske är Taliban-Börje en falsk och hycklande jävel som snarare väljer att gå i täten för mobben och i stället underblåsa woowoo-hatet mot Anna Bäsén?

  Fan tro’t, som Relling sa. Den som lever får se. Skitföreningen Humanism & Kunskaps rykte står på spel. Och Taliban-Börjes också. För att inte tala om Torbjörn Astralkroppsflygare och dennes lömska woowoo-nyhetssajt Newsvoice, där Anna Bäsén tyvärr redan har fått känna på hatet från Ljus och Kärlek-folket.

  Gilla

  1. Alla goa ting är tre ; Hasch , Mariuana och LSD … Jobbigt att behöva vänta i tre dagar innan man når andra sidan ..Har man då inga släktingar eller vänner kvar på jorden , vad skall man göra då i tre dgr ??

   Gilla

   1. Ja man kan kanske som Terrys alla spöken, ”störa” folk, och om det kommer ett påstått medium dit, så kan man ju be om ursäkt. (och kanske passa på att dra en ”rolig” historia)

    MEN, då gäller det ju att det påstådda mediet kommer just under dessa tre dagar – för sen är man ju ”helt och fullt” över på andra sidan. Men vänta nu – borde inte det innebära att det bara skulle spöka i tre dagar hos folk, för sen är ju spöken ”över”, eller..?

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.