Anders Åkesson Jane Lyzell Colin Fry – andlig kirurgi WTF?

Andlig kirurg – det är ju sådant som bl.a bedragaren John of god sysslar med! (he, he!)

Stött!
Jag stöter på mycket stötande grejer när jag kikar runt på olika tokigheter ju. Som nu med min Gesusgranskning ;-] av påstådda medium och andra skojare och vad dom t.ex omsätter med sina bedrägerier.

Något som väl (vääl – inte vell) får gå under fliken stötande, är väl (vell) att den avslöjade bedragaren Anders Åkesson och hans fru Lisbeth fortfarande härjar med sitt bedrägeri, och kör på för fullt med kurser och seanser med mera. Vem/vilka i hela h-e är det som går på, och går på hans grejer och kastar sina pengar på honom nu även efter hans avslöjande? Snacka om true-believers..!

Andlig kirurgi

WTF?
När jag kikade på Anders och Lisbeth Åkessons webbplats tidigare under min Gesusgranskning ;-] såg jag att han/dom nu t.o.m ”utökat” sin bedragarverksamhet med andlig kirurgi.

Andlig kirurgi, WTF? Jag trodde the botten was nådd med fysisk seans, att ligga och krypa runt på golvet och föreställa rösten till spöken i ett kolsvart rum – men tydligen inte..!

En Hesselbrandtare på andlig kirurgi, visar att det är inte helt vanligt. Man får en massa resultat om att det är bluff såklart och att några blivit anmälda för det – men även några som håller på med det i Sverige. Det får vi kika mer på sen helt klart :-]

Jag har har inte sett detta hos någon av skojarna innan, men det kan ju vara att jag Perattat när jag läst runt..!

Andlig kirurgi-behandlingar i Fjugesta
Anders och Lisbeth Åkessons bedragarverksamhet, SLD Spiritual Life Development, erbjuder nu behandlingar med andlig kirurgi av en Gary Mannion från England. 20 minuter andlig kirurgi med Gary och hans andeguide för bara 750 kr.

Alltså om man spånar lite lätt, 2 250 kr/timmen, 18 000 kr/arbetsdag, 90 000 kr/veckan, 360 000 kr/månaden, 4 230 000 kr/året med 5 veckor avdragen semester – inte illa ju :-] (och ja, jag greppar att det inte funkar så) Sen vet jag inte om det är moms och så på det, men tveksam. Tveksam att man ens får kvitto överhuvudtaget faktiskt – men jag kan såklart ha fel…

”Han (Gary Mannion) har samarbetat med forskare/läkare från olika instanser i England, och det har visat sig att han har en hög procentsats på att hjälpa personer med olika krämpor och åkommor. BBC har även gjort en TV-dokumentär om honom.” – Anders Åkesson

Disclaimern
Bl.a: ”Även om Gary inte skär i huden, kan många klienter uppleva förlängningen av Garys energifält in i deras fysiska kropp. Detta sker med hjälp av ”energihänder” som gjör at Abraham (Garys huvudguide) kan gå in och arbeta med problematiken under huden.”

”Vi vill även nämna att Gary ger inga garantier att han kan bota.” – Anders Åkesson

Healingkurs ”Psychic Surgery” i Fjugesta
Man kan såklart även gå en kurs (no shit) där med Gary Mannion – två dagar för 3 200 kr, ink käk och kvartning.

Garys webbplats, www.garymannion.com. Varning, kraftig Pastelldelfin – men Gary är t.o.m så stolt och nöjd med sin webbplats att han har gjort en video om det..!

***

The show must go on
Stötande, ja fast tydligen inte för dom som tror på dessa påstådda medium och försörjer dom, är ju också att Jane Lyzell fortsätter arbeta med avslöjade bedragaren Colin Fry. Jane rasade på och ”hängde ut” Anders Åkesson när han avslöjades, men Colin Fry, nej nej han var ju besatt av en jordbunden ande med flera fåniga bortförklaringar.

Jallafall, såg på på Jane Lyzells reklamforum att även Jane Lyzell och Ramsbergsgården, förutom då event med avslöjade bedragaren Colin Fry, nu också erbjuder andlig kirurgi. Nu har jag inte 100 koll på det/dom, men inget jag sett där tidigare – men som sagt, jag kan ha Perattat…

Andlig kirurgi – Dr Offington
Jane Lyzell och Ramsbergsgården erbjuder andlig kirurgi med en Dr Offington (är det en riktig person eller bara ett skojnamn?) på sin ”Sommarskola Healing”, för endast 4 100 kr. Sex dagar healing och transhealing med Jane och Colin + lite psychic surgery med Dr Offington, ink käk och kvartning, en tusing i förskottsbetalning…

Det är väldigt oklart vem denne Dr Offington är, och en Hesselbrandtare på honom, ger inget. Ser också att Jane själv inte vill snacka om det och honom där jag hittade detta på iFokus. Där är det som vanligt där, tråden stängs och så ska det inte pratas om det..!

Misstänker att denna Dr Offington är en påhittad guide till Colin Fry, och som då ska sköta själva ”behandlingarna”(?). Colin kör ju med trans och sånt trams annars så. Men det får vi kika på såklart, om det går att hitta något – det verkar väldigt ljusskyggt.

Jag har skrivit till Colin Fry och frågat – så vi får se…

Mera woo att kika på :-[
Nu vet jag ju inte om, och tror inte, det är liknande ”andlig kirurgi” som nedan som Dr Offington, hos Jane Lyzell, och Gary Mannion, hos Anders Åkesson, sysslar med. Misstänker det är någon fegare variant, utan gristarmar och blod o.s.v. Vet inte, MEN ska lätt ta reda på det..!

Rubriken på inlägget här f.ö = 66.6% avslöjade påstådda medium – kan man säga, two down, one to go ;-]

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

8 reaktioner till “Anders Åkesson Jane Lyzell Colin Fry – andlig kirurgi WTF?

 1. Jag önskar ju ingen ngt ont men jag undrar om Anders själv kommer att anlita Gary Mannion, när han kommer att få krämpor i leder mm .
  Eller kommer han att sitta på hälsocentralen som vi vanligt dödliga ? Jag kan slå vad om en kirurgisk behandling på 20 min ( 750 kr ) att han kommer krypande till ”vanliga” sjukvården . Om nu detta skulle fungera så förstår jag inte varför det inte lanseras på bred front , snacka om att skulle spara in utrustning om man bara behöver operera men sina bara hander . Och den kan ju då utföras i hemmen , man behöver inga dyra sjukhuslokaler ..Har dom pratat med våra landstingspolitiker , detta är väl ngt i dessa valtider !

  Gilla

  1. Javisst, samma där som med allt annat hittepå – hade det verkligen fungerat hade det varit ”etablerat” och använts för att bota folk på riktigt. Som om ”alternativmedicin” som visar sig fungera blir då och heter helt enkelt medicin…

   Gary kunde ju tom lära ut detta till alla med/på en kurs ju påstår dom – så som en ”epedemi” skulle det sprida sig och alla skulle kunna bota varandra och alla ”krämpor och åkommor” skulle försvinna. Men oja – det var ju INGEN garanti att det funkade, det var ju det lilla kruxet…

   Det är som det med att be till ett glas mjölk..!

   Gilla

   1. Läste i Aftonbladet nyss att piloten Stig Carlsson som förolyckades 1937 har begravts .Vraket hittades nyligen .på 60 meters djup efter 77 år . Den naturliga frågan blir då , var har alla medium varit som kunnat kontaktat Stig och fått informationen att han var död och att han fanns i sitt plan på havets botten. Man borde då via Stig kunnat få reda på vart planet låg och man hade då kunnat trösta dom anhöriga. Så… Anders Åkesson , Pierre Hesselbrandt, Terry Ewans , Jane Lyzell m fl .. Varför , varför, varför ?

    Gilla

 2. Andlig kirurgi – vilken ordkombination! När de som ägnar sig åt detta emellanåt blir polisanmälda, brukar de försvara sig så här; jag citetar:

  – Jag skär inte i människor, jag använder inga mediciner. Det går inte att skada en människa genom det här.

  Men [dr] Arne Sjöberg [som polisanmälde den kvinnliga andliga kirurgen] håller inte med.

  – Skulle ett barn som har en allvarlig sjukdom hamna i den här typen av verksamhet och man skulle fördröja en botbar sjukdom, ja jag ryser när jag tänker på hur hemskt det skulle vara, säger Arne Sjöberg.

  Citatet härrör från denna artikel: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=3727767 .

  MIN KOMMENTAR: Om en terapimetod är totalt oskadlig, torde även motsatsen gälla. Dvs då är samma metod också helt verkningslös i positiv bemärkelse.

  Det finns såvitt jag känner till ingen skolmedicinska kirurgisk metod som inte också har biverkningar. Detsamma gäller skolmedicinska läkemedel. Dvs om något har en lindrande eller botande effekt, så har detta något – till exempel en behandlingsmetod eller ett läkemedel – också biverkningar.

  I den mån en alternativmedicinsk behandlingsmetod eller en homeopatisk medicin uppges sakna biverkningar, innebär det alltså att de även saknar positiva effekter.

  Icke desto mindre förekommer det en del positiva effekter i samband med alternativmedicinsk behandling och homeopatisk medicinering. Men dessa positiva effekter torde i så fall kunna tillskrivas den så kallade placeboeffekten, dvs det rör sig om inbillning och självuppfyllande profetior. Likaväl som man kan bli inbillad frisk kan man förstås ha varit inbillad sjuk dessförinnan. Och, givetvis, vice versa gäller också. Dvs en inbillad frisk person kan bli sämre – läs: inbillad sjuk – om hen har fått för sig att en (skolmedicinsk) behandling är farlig eller riskabel.

  Placebo skulle i båda dessa situationer kunna förklaras med att inbillning och/eller förväntan förmår påverka kroppens homeostas (= jämviktstillstånd) medelst förändringar av den hormonella mixen i blodet och/eller hjärnan. Förändringar av/i kroppens homeostas/jämviktstillstånd kan i sin tur förändra immunförsvarets förmåga och effektivitet att bekämpa sjukdomar, oftast till det sämre men ibland faktiskt till det bättre. (Det alltså lite som med genetiska mutationer. Merparten mutationer blir till det sämre, men ibland kan en mutation generera en ”högvinst” i det genetiska lotteriet.)

  Ett bra exempel på det sistnämnda är den så kallade abskopala effekten (abscopal effect); se: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15923088 .Starkt förenklat kan den abskopala effekten beskrivas så här: Om du har cancer i kroppen med metastasbildning, kan bestrålning av cancertyp X leda till att även cancertyp Y på annan plats i kroppen också krymper eller rent av försvinner, trots att cancerhärden Y egentligen inte alls blir åtgärdad. Man får så att säga en förbättring av hälsotillståndet på annan plats i kroppen på köpet (= som en sorts ”bonus”).

  En möjlig och rimlig förklaring till detta egendomliga fenomen skulle kunna vara, att kroppens immunsystem förändras till följd av strålbehandlingen (och den hormonmixförändring i blodet den genererar), så att de vita blodkropparna (= kroppens ”försvarssoldater”) därigenom får en chans att byta till en ny och annorlunda försvarsstrategi, förhoppningsvis med ökad slagkraft mot cancerceller (eller andra sjukdomshärdar) som följd därav.

  För övrigt: En annan lustig variant av placeboeffekten kan man se i samband med intagandet av mat. Man har i experiment visat, att om en försöksperson luras tro – kanske genom att studera en förfalskad livsmedelsinnehållsetikett – att den måltid han ska till att äta är rik på fett (fastän den alltså inte är det utan man har bara lurat försökspersonen att tro att så är fallet), ja då kan hormonmixen i blodet och hjärnan förändras på så vis, att måltidens fettinnehåll i ökad grad kommer att hamna/buffras i fettcellerna i fettväven, vilken alltså kommer att öka i volym betydligt mer än om samma försöksperson har fått för sig, att samma måltid i själva verket var extremt fettfattig. Med andra ord: En kalori är inte alltid en kalori. Kroppen kan alltså behandla kalorierna olika beroende på vad matätaren har för uppfattning om den mat han ska till att konsumera.

  Detta är varken paranormalt eller övernaturligt. Fast det vill tyvärr inga inbitna woowoos gå med på.

  Gilla

  1. Som jag nämnde tidigare – som att be till ett glas mjölk.

   Blir man frisk så är det såklart bönen till mjölkglaset som gjorde det – hände/r inget, har ingen skada skett…

   Gilla

 3. Intresant är medveten om är svårt med serigöst medium. Jag skulle aldrig gå på sånt. Till liten är låg när gäller folk. Djur är lit bara trogna i allt inte skadar en vill en ont ! Är hit tills själv lärd med född gåva. :-) men använder den på mig är till stor hjälp. När sjuk vården är långt i från ok. Som du nämnde spyk. Jag har koll på mina olika bitar och sidor i en. Får ständigt stånka mig fram. mot hugg är det för många, fler en mig.

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.