Whos woo – Ewa Olsson

Nästa whos who:are som dykt upp nu, blev Tiffany Perssons granne i Staffanstorp – påstådda mediet Ewa Olsson, hon ni vet fegisen som inte heller vågar svara Gesus vad hennes storseanser är – show och/eller underhållning, eller att det är döda människor som snackar med henne på riktigt!

Alltså hon svarar INTE på vad man betalar för, om man ”köper en biljett” till, och går på hennes storseans!

Näras andliga kryssning
Jag har också ”stött på” Ewa Olsson från Staffanstorp innan det, bl.a med Tidningen Näras andliga kryssning – som hon f.ö ska medverka på i år igen, oktober 2014. Åhhh, tänk om man kunde varit med där – en hel båt med galet mycket woo ;-]

Men, jag kör på direkt med Ewa, lite vad hon påstår och lite vad hon tar betalt för…

Ewa Olsson -Staffanstorp
Ewa jobbar som medium på heltid, och seanser startade hon med för ca 10 år sedan. Hon säger också, att detta är ingen gåva till speciellt utvalda – utan alla kan.

Ewa Olsson - Staffanstorp

Ocertifierad?
Samma som med Camilla Hosenfeld, så kan jag inte hitta någonstans på Ewas webbplats att hon är certifierad av något annat påstått medium. Och som sagt, det brukar dom var galet glada för att skylta med om dom är…

Underligt detta, att dom som själv kör kurser, inte själv gått kurser då tydligen..?

”När någon kommunicerar med Ewa från andra sidan är det mer som en känsla och hon menar att det nästan känns som när någon gör tusen nålar på armen.”

Privatsittning
”Jag har privatsittningar när man kan komma till mig och få en egen personlig vägledning. Det är alltid någon från andra sidan som ger mig budskapet. Du får en ca 30-45 min sittning.” + ”Jag ger aldrig info om död och olycka framåt. Jag anser att vi ej ska ha det med oss innan.”

Telefonsittning
”Det går till så här: vi bokar dag och klockslag. Du som bokat tiden sätter in pengar minst 3 dagar innan på ett konto. Jag ringer upp dig vid avtalad tid. Du skickar ett kasettband ifall man vill ha det inspelat. Det skickas sen tillbaka till dig efter vårt samtal.”

Helkväll med gänget (”liten storseans”)
”Ni ordnar ett gäng på max 5 personer och kommer hem till mig.Jag bjuder er på lite fika. Jag brukar börja vid 18.30 på kvällen och vi håller på till ca 22.00. Det går till så här att vi sitter tillsammans i grupp och jag får information till er från andra sidan.”

Storseans
”När man kommer till en seans kan det vara allt från 10 till 100 personer. Jag vet aldrig innan vad som händer och vilka som ska få budskap. Det är inte jag som bestämmer detta. Jag har full tillit till de på andra sidan och att de kommer med budskap till dem som klarar av det just då.”

”En trevlig nyhet för er är att nu kommer jag och min kära syster Monica ha seanser tillsammans ibland.”

”obs: vi har 18-årsgräns”

Kurser
”På våra kurser får du lära dig mer om medialitet, meditation, intuition, psykometri och personlig utveckling. Vi gör det med glädje och skratt. Andlighet ska vara enkelt, inte komplicerat.”

Vi avråder starkt att gå på kurs,vid psykisk ohälsa. Om du går i terapi eller äter medicin för psykisk ohälsa, ska du rådgöra med din terapeut, psyklog eller liknande innan du anmäler dig. Vi kan när som helst under kursens gång avbryta ditt kursdeldagande om vi märker att detta inte är bra för din hälsa.”

”Obs! Vi tar ej emot någon under 18 år.”

Priser
Kan jag inte hitta några på hennes webbplats..!

Men hittar detta – ”OBS! Kund debiteras vid ej lämnat återbud senast 2 dagar innan avtalad tid.”

***

Intressant – tycker jag
Är att Ewa här på sina sittningar ”lovar”, ”Det är alltid någon från andra sidan som ger mig budskapet”. Och att dom döda tydligen alltid håller ”tidsgränsen” som påstådda mediet sätter upp, ”ca 30-45 min”. Nu när dom äntligen får kontakt med och kan snacka med sina levande släktingar, och kan säga vad dom velat så länge.

Lite som alla Terry Evans döda som alltid ”kommer igenom” och alltid håller sig inom vars ca 10 minuter ALLA, på alla hans storseanser året runt, månad efter månad, år efter år…

Har spökena kalender?
Intressant också, tycker jag, att Ewa kan boka in dag och t.o.m klockslag när dom döda ska komma igenom för en telefonsittning. Trots att hon själv säger om sina storseanser, ”Jag vet aldrig innan vad som händer och vilka som ska få budskap. Det är inte jag som bestämmer detta.” + ”Jag är bara en kanal och det är andevärlden som bestämmer.”!

Sist, intressant, tycker jag, att hon/dom har en åldersgräns för storseanser och kurser. Men bara en ”psykisk ohälsagräns” på kurser. Det är alltså inga problem att komma på sittning, telefonsittning eller storseans om man är psyksjuk – bara på kurserna..?

Gesusnotering
Ser att om man vill boka t.ex Ewas seanser så ska man lämna namn och telenummer, ”Vill ni boka till seanser med mitt telnummer sms:a vilken seans, namn…” Oj oj oj, ge MIG ditt namn och telenummer – så ska jag lätt säga saker om dig, dina döda släktingar och vänner, som jag ”absolut inte kan veta”!

Och allvarligt Ewa, kassettband – år 2014..!

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

En reaktion till “Whos woo – Ewa Olsson

 1. Jag gillar ditt sätt att skriva, Gesus! En bra mix av humor och allvar.

  Detta med att andevärlden ALLTID är redo att ställa upp, har jag också funderat över.

  Tror ni som läser denna kommentar, att det kan se ut på ”Andra sidan” ungefär som det gör i en flock med surikater (meerkats). Se bild här på hur det skulle kunna se ut: http://sv.wikipedia.org/wiki/Surikat

  Dessa däggdjur har alltså alltid vaktposter utplacerade, stående på bakbenen, redo att slå larm om något inträffar som skulle kunna hota flocken.

  Jag finner det här systemet genialt – helt klart är det utarbetat av en Kosmisk Intelligens. Så varför skulle det då inte kunna finnas och vara till fullo implementerat också på ”Andra sidan”?

  Min arbetshypotes just nu går ut på att det måste finnas speciella vaktpost-andar, vilka har som sin uppgift att hålla dödskoll på alla medium nere på jordens yta. Så fort ett medium börjar sända ett meddelande till ”Andra sidan”, registrerar dessa andevaktposter sändningsfrekvenserna på en sorts radarskärm, och larmet går. Tänk er en brandstation och hur när larmet går därstädes brandmännen hoppar i sina kläder och gör sig redo för utryckning.

  Sannolikt handlar det om någon form av värnplikt på ”Andra sidan” för att systemet ska kunna fungera klanderfritt. Alla andar måste alltså ställa upp och jobba som ”vaktposter”/meddelanderegistrerare mellan varven.

  Så vi bör inte räkna med att vistelsen på ”Andra sidan” ständigt är ren semester och avkoppling för oss. Nog fan lär vi få arbeta för brödfödan även där. Jag gissar att woowoos kommer att bli chockade däröver, när de en gång anländer dit på riktigt.

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.