Tio i topp – påstådda medium i Sverige Xd

Jag kommer ihåg ett TV-program som gick på SVT, eller vad det hette då, 1993-1996 (fick Hesselbrandta), som hette Det kommer mera – det gör det nu…

Jag skrev i förra inlägget, Vendelas tre verksamheter, (förutom hennes medverkande i Det okända) men det fanns mer.

Hittade Föreningen för Medialt Arbete”En angelägen mötesplats för oss som är verksamma medier”. Och minsann om där inte var lite kändisar bakom det, i styrelsen och så. T.ex Vendela Cederholm som ordförande och Lottie Wahlin som vice + nästan hela resten av gänget är påstådda medium från Academy for Inner Potential ser det ut som.

Någon mer än jag som får upp självmålskungen Börje Peratt, titelmasturberaren Torbjörn Sassersson och deras Humanism & Kunskap i skallen här..?

Föreningens värdegrund
1. Medialt arbete – definition
Att arbeta medialt innebär att förmedla information från avlidna personer och/eller andra kommunikatörer från andra dimensioner än den jordiska värld vi lever i.

***

Först reagerar jag på ”förmedla information från avlidna personer”, med tanke på att både ordförande och vice ordförande har uttalat sig om att dom INTE VET om det finns något liv efter döden. D.v.s, om det ens finns några avlidna att snacka med!

Vendela Cederholm

Sen, vad i h är ”kommunikatörer från andra dimensioner” – är det ytterligare något annat än alla dessa påstådda döda, själar, andar, energier och platsminne med mera?

Och vet Lottie och Vendela om dom/det finns, eller det är samma som med spökena, att dom bara tror det kan vara så?

Sist, blir det ju igen galet underligt eftersom dom då också har en förening (som det såklart kostar pengar att vara med i) där bl.a i första värdegrunden, ”förmedla information från avlidna personer”, är något dom inte vet om det går att göra!

***

Kikar man på föreningens stadgar så förklarar det varför alla i föreningen verkar vara folk som betalt dyra pengar för att få kalla sig certifierade, från Vendela Cederholms och Lottie Wahlins Akademin.

§ 2 Föreningens ändamål
Föreningen har till ändamål att vara en intresseorganisation för certifierade medier från Scandinavian Academy for Inner Potential AB.

Vet inte i vilken kassa pengarna från Föreningen för Medialt Arbete hamnar, men kan på Allabolag se att den registrerades 2013-12-26 och ”Uppgift om F-skatt saknas”.

”Föreningens målsättning är att sprida kunskap om mediumskap och medialt arbete samt anordna utbildningar, seminarier och andra sammankomster för medlemmar och stödmedlemmar”

Stödmedlem?
Undrar om jag, eller andra ”skeptiker” kan bli stödmedlemmar och medverka på dessa arrangemang för att få, som dom skriver, ”kunskap om mediumskap och medialt arbete”? För 150/året kunde det vara värt det – för där är ju sååå mycket jag undrar över om detta.

Och t.ex nu i oktober kan man lära sig hur man pratar med djur av Lilian Hildestrand – det hade ju varit intressant…

Driftigt, eller slugt bedrägeri?
Måste säga att Vendela och Lottie har kommit på ett bra sätt att mjölka ur dessa personer mer och längre. Först med bl.a tvåårsutbildningar och sen efter det binda upp dom i en förening med medlemsavgift och evenemang som kostar pengar med mera…

Och som signaturmelodin på TV-programmet var, så – det koooomer mera…

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

En reaktion till “Tio i topp – påstådda medium i Sverige Xd

  1. Gesus, det ÄR svårt att vara woowoos till lags. De är oerhört lättkränkta av sig. Och offerkoftan bäres gärna, särskilt när de möter en skeptiker.

    Därför skulle jag vilja tipsa dig om denna Youtube-video om hur det kan vara att umgås med en woowoo, som fel- eller misstolkar i princip allt man säger och gör gör. : https://www.youtube.com/watch?v=S9CuZbwqajA .

    Gilla

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.