Gesustävling – vems spöke?

Gesusbloggen är stolt över att kunna erbjuda er chansen att få uppleva ett riktigt seriöst medium + riktiga spöen från ändre sidan och annat øvernnäturligt live på scen – till skillnad från dessa dåliga charlataner vi ser överallt och på TV alltid.

Jag snackar såklart om, the one and only, the best, the real deal, numero uno, second to none – pshychic medium Karsten Torebjer!

Tävla och vinn
Vinn två biljetter till Karsten Torebjers paranormalt övernaturliga storseans på Södra teatern, Mosebacke Torg, finalen den 4 december 2014.

Karsten Torebjer

För att kittla lite – vad ni kan få uppleva
Under showen kommer Karsten med nästan bara tankekraft att flytta föremål, hitta en borttappad bäver och typ få kontakt med spöket i lokalen.

Karsten kommer även att ”dö” under kvällen. Hans hjärnverksamhet kommer då att registreras av modern datautrustning från 1962, så att alla i publiken ska få en inblick i livet efter detta. (OBS! Denna del i showen görs mot en mindre extra kostnad. Karsten tar inte kort så ta med kontanter. Danska kronor & Rikskuponger accepteras)

Läs mer här, Södra teatern – Mosebacke Torg Stockholm

Psychic medium – på riktigt
Ja detta är inte det vanliga tramset från dom andra skojarna i branschen med påhittade döda människor som bara kan säga en bokstav, en siffra eller ett datum – här snackar vi klara personliga anekdotiska bevis för andevärlden, frekvenser, vibrationer, dimensioner, kvantfysik och ett liv efter döden, inget annat!

Prisbordet
1:a pris – två biljetter till Karsten Torebjer live den 4 december 2014.
2:a pris – en gratis distanshealing från Gesus.
3:e pris – en gratis Tarotläggning från Gesus.

Vinnarna lottas fram bland dom som kommer med dom rätta svaren på tävlingen nedan – för jag tar för givet att alla kommer ha alla rätt på allt.

Så koppla upp er mot andevärlden nu eller ta kontakt med er andeguide och para ihop rätt spöke med rätt påstått medium här, så kan du kanske ta med gubben/tanten på en föreställning ni kommer minnas resten av livet – och kanske t.o.m i efterlivet sen :-]

Gesustävling – vems spöke?
Egentligen kan tävlingen heta vems spöken, pluralis istället – för dom kör ju bara med samma/likadana hela tiden…

Spöke 1.
Dog snabbt, hade svårt att andas, hann inte säga adjö, har hört dom prata, vill säga förlåt, har/hade humor och vill hälsa mamma/pappa.

1 – Terry Evans
x – Anders Åkesson
2 – Vendela Cederholm

Spöke 2.
Pratar med dialekt, vet om att h*n är död (ibland inte), visar fotografier, berättar gärna om översvämningar och kan säga mellannamn (om det står på nätet).

1 – Birkan Tore
x – Pierre Hesselbrandt
2 – Lena Ranehag

Spöke 3.
Kommer med mycket känslor och ev lite healing från andra sidan, är stolt, är där och bara tittar till – mycket kärlek är det alltid.

1 – Pehr Trollsveden
x – Benny Rosenqvist
2 – Camilla Örnberg

Spöke 4.
Är inte lång, inte kort, inte smal, inte tjock, inte gammal, inte ung och har kort hår men som kan varit långt.

1 – Elisabeth Lannge
x – Jörgen Gustafsson
2 – Colin Fry

Spöke 5.
Kan säga sitt namn klart och tydligt och identifiera sig utan tvivel + påminna sittern om att inte glömma att betala mediet (helst cash).

1 – Zoë lightworker
x – Karsten Torebjer
2 – Jane Lyzell

Lycka till!
För dom som läser här är detta inga problem misstänker jag!

Inget skoj alltså!
Vi värnar ju om den personliga integriteten här på Gesusbloggen, så ni kan såklart medverka anonymt med/under nic i tävlingen (så ni slipper folk som hotar er och ringer era arbetsgivare och ljuger om vad ni gör). Men vinner ni 1:a-priset måste vi då har era riktiga namn mailade eller på något annat sätt.

Vi kör på med tävlingen tillochmed den 16 november, och meddelar vinnarna här efter det.

PS Karsten vet såklart redan vem som vinner här innan tävlingen är klar, eller ens har börjat – men för protokollet, kan ni ju skriva in era svar och namn/nic i kommentarsfältet ändå :-]

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion Gesus på Soup

17 reaktioner till “Gesustävling – vems spöke?

 1. Ha ha ha , obetalbart Gesus !! MEN jag är INTE med om man inte vinner en drömfångare av päronträ eller en skylt där det står ”Carpe Diem” eller ”Ljus och Värme” på..Eller var det andra pris ? I övrigt tycker jag tävlingen är svår får man helgardera ? :))

  Gilla

  1. Sorry att jag svarar på mitt eget inlägg men jag såg att mitt ”nick” inte blev med och man vill ju inte vara anonym ..Så det är ”Stone” som skrev inlägget …

   Gilla

 2. Jag säger som Gert Fylking: Äntligen!

  Äntligen har Gesus läst mina tankar och på telepatisk väg lyckats luska ut vad som är min allra hetaste och våtaste dröm. I kväll åker doftljusen och alla mina aromatiska rökelser fram. Har ska det fanimej tävlas.

  Gilla

 3. Kom och tänka på en sak, Gesus. För att allt ska gå rättvist och omutligt till, kan du inte be herr astralkroppsflygare T Sassersson att agera Notarius publicus och se till, så att vinstdragningen sker lege artis?

  Jag tycker att T Sassersson inte ska få vara med och tävla om de fina priserna, eftersom han behärskar remote viewing till nästintill fulländning och därmed har möjlighet att fuska sig till de rätta svaren.

  Och om Börje Peratt deltar i tävlingen, bör du absolut införa även ett tröstpris, som i så fall kan tilldelas just honom, utifall att han inte skulle vinna något av de tre ordinarie priserna. Jag vill nämligen, att herr Peratt ska vara glad och känna förnöjsamhet, enär det som bekant inte är bra för hjärtat att städse vara bitter, sur, arg och vrång av sig.

  Gilla

  1. Tveksamt om det är någon som tror att Sassersson kan något som han påstår sig kunna numera…

   Han har ju också haft chansen att visa att han inte bara ljuger och hittar på, samtidigt som han/dom fått reda på vem jag är – men nix, det kunde han inte…

   https://gesusbloggen.wordpress.com/2012/03/27/valkommen-hit-torbjorn/

   Så/och jag tror nog inte vi/jag behöver vara bekymrad över att han fuskar här

   Angående Peratt, så fick jag en ide nu – återkommer med det ;-]

   Gilla

 4. Kolla här, Gesus: http://tv.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/article52810.ab . Konstnären Leif Elggren har spelat in avlidne Andy Warhols röst på band. Hur klockrent som helst.

  Men min fråga är: Får döingar som Andy Warhol & Co också deltaga i din tävling? Eller det är bara just nu levande människor som får vara med och tävla?

  FDETDA: Du har inte funderat på att skicka över en tävlingsinbjudan till styrelsen/ledningen för Humanism & Kunskap? Och en till Fjanthyttan?

  Gilla

  1. Nä nu jäklar !! Skall döingar var med oxå ?? Så nu kan alla skojfriska , alkoholiserade , svårt att andas på slutet , hann inte säga adjö …m a o alla som varit med i ”Det Okända” som har flyttar skor , kokar kaffe , galopperat på tak , slagit i dörrar , tänt och släckt lampor , rivit väggar , suttit på sängar , hållt ned personer i sängar , skjutsat dockvagnar över golv , visat sig som skuggor ,startat stereoapparater , startat TV apparater , sett till så att ”tillståndet blivit ohållbart ” mm mm vara med ?? Orättvist !!!

   Gilla

   1. Jepp Spöken och döda människor får också vara med + alla från andra dimensioner och frekvenser med mera – livet ÄR orättvist, så är det ju…

    MEN, det blir ju problem om dom vinner och ska lämna sitt namn – det kan dom ju ALDRIG!

    Gilla

 5. Ett par av dina frågor är svåra att besvara, Gesus. Jag känner att jag skulle behöva ha hjälp av Nelson Mandela för att svara rätt på dem.

  Är det OK om jag tar kontakt med La Elfving fd Persson för att få tag i Nelson? Hon verkar ju stå på god fot med honom och ha bra koll på honom; se: https://gesusbloggen.wordpress.com/2014/08/20/ar-du-intresserad-av-energibaserat-fysiskt-mediumskap/ .

  Eller blir jag diskvalificerad, om jag ber La Camilla om hjälp att frammana Nelson åt mig?

  PS Måste de tävlande lämna dopningsprov/urinprov? Eller du utgår ifrån att vi som deltager i tävlingen är genomärliga människor/andar/spöken/döingar?

  Gilla

 6. Jädrar anåda! Fick just kontakt med ett spöke. Helt otroligt, alltså.

  Han (att döma av rösten var det en man, såvida det nu inte är Zarah Leander som tog kontakt) sade sig ha ett E i sitt namn.

  Funderar nu som bäst på om det kan ha varit Nelson Mandela som tog kontakt, med eller utan benäget bistånd från La Camilla Elfving fd Perssont. Eller om det trots allt var Zarah som dök upp. Eller något annat spöke.

  Nån som har tips om hur man/jag ska kunna identifiera spöket? Måste jag be Terry Evans om hjälp för att få reda på spökets identitet, tror ni?

  Gilla

  1. Jag tror, eller rättare sagt har personliga bevis (alltså min sanning) för att bävern finns i en annan vibrerande dimension, och kommer bara igenom till Karsten för Karsten kan ändra sina frekvenser till samma som bäverns (den är ju död – och numera en energi) så ingen annan kan varken se eller höra den, bara Karsten. Därför tror jag inte det är möjligt att den flyttar till din damm tyvärr.

   Kanske Sturmarks groda kan få bo där istället ;-]

   Gilla

 7. Hej Gesus! Jag och min kompis är Karstens två största fans och vi kommer vara dig evigt tacksam om vi vinner biljetterna. Nu har jag gråtit sen jag upptäckte att showen var slutsåld och det enda som kan göra mig glad igen är om jag får dom där biljetterna. Snälla Gesus, hjälp två medmänniskor. Ge oss din healing genom två biljetter!!!

  Spöke 1 – 1. Terry Evans

  Spöke 2 – 1. Birkan Tore

  Spöke 3 – 2. Camilla Örnberg

  Spöke 4 – X. Jörgen Gustafsson

  Spöke 5 – X. Karsten Torebjer

  MVH Anna och Soffan

  Gilla

  1. Hej Anna. Jag kan ju inte inte vara ärlig och inte lotta ut biljetterna till rätt svarat. Kanske Soffan ska lägga in en rad här också och öka era chanser – och då läsa på om Pierre kanske ;-]

   Gilla

   1. Hej Gesus!
    Jag är fullständigt övertygad om att spöke nr 2 är Pierre Hesselbrandt. Det var nåt tjall på linjen, Annas kontakt var inte klar. Vad gäller resterande spöken var kontakten bra och svaren är alltså:
    Spöke 1 – 1 terry Evans
    Spöke 2 – x Pierre Hesselbrandt
    Spöke 3 – 2 Camilla Örnberg
    Spöke 4 – x Jörgen Gustafsson
    Spöke 5 – x, Karsten Torebjer

    Vi har båda haft två svåra år och skulle behöva Karatens hjälp att komma över till ljuset. Have mercy Gesus!

    Gilla

    1. Misstänkte direkt en osalig jordbunden ande som störde Annas frekvenser där, jepp… Jag kan ju inte lova något – som jag säger så är jag en ärlig farbror och det är upp till vibrationerna i andevärldsdimensionen vem som blir framlottad till vinsten (Karsten vet förstås redan men…) Så jag kan bara säga lycka till :-]

     Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.