Tio år – inte ens en enda bokstav från något enda spöke..!

Läser och hör att det nu är tio år sedan dubbelmordet där en pojke och en kvinna mördades i Linköping.

Känns som detta varit uppe tidigare…
Man (jag) läser ofta ofta dessa bedragare/påstådda medium säga att döda människor kontaktar dom/oss för att dom döda har något ouppklarat, något dom vill säga, så att dom kan få ro t.ex – och att medierna är till för att ”hjälpa mänskligheten” med det.

Det är då för mig en gåta (ja ni vet, OM det nu inte varit bara bluff och bedrägeri o.s.v…), varför inte ett enda mord blivit uppklarat, eller en enda försvunnen person hittad med hjälp av alla dessa tusentals påstådda medium – om det nu skulle vara så att dom döda vill reda upp grejer. Kan inte tänka mig många bättre grejer att ”reda upp” än mord och försvunna personer/kroppar!

Vi har här nu alltså ännu ett fall, av alla dessa tusentals, där dom mördade tydligen INTE vill att deras mord ska klaras upp.

Terry Evans bluff

Aldrig mordoffer
Inga andar från just mördade kommer och berättar t.ex vem mördaren är, så att anhöriga med flera kan få vetskap och avslut med mera – INGA NÅGONSIN!

Däremot dyker det ALLTID upp döda som klart och tydligt kan berätta om trasiga tvättmaskiner, att det varit en brand någonstans, eller att något är ombyggt i huset.

Inget viktigt?
Men det är tydligen viktigare för döda att säga att dom mår bra nu, inte led när dom dog och att dom efterlevande inte ska känna skuld + en massa annat vagt som passar in på allt och alla – än att anhöriga får veta vad som hänt. Viktigare än att hitta ev försvunna kroppar, att mördare åker fast, ev oskyldiga frias och polisutredningar kan läggas ner med mera, o.s.v…

Många spöken är det
Som i dubbelmordet ovan, är det ju inte bara dom två som blev mördade som skulle kunna (ja, om det inte bara var bluff alltså) ”ta kontakt” och klara upp det hela – det måste också finnas massor av andra andar i efterlivet som vet hur det ligger till.

Vi (jag) hör ständigt att i andevärlden är allting alltid bara jättebra och fint, regnbågar, fjärilar och delfiner – ingen är längre sjuk eller mår dåligt. Glasögon, hörapparater och kryckor behövs inte längre och kastas direkt, amputerade lemmar växer ut och hjärtan som kollapsat funkar numera hur bra som helst där.

Vi (jag) hör hela tiden talas om andeguider som kan och vet allt, t.o.m bota cancer. Det finns andeteam som jobbar ideellt 24/7 för vissa utvalda levande här på jorden – som sen kan ta betalt för och leva på det. Och som t.ex Terry Evans säger, dom döda vet allt, det finns inga hemligheter för dom, och dom är intelligentare än vi simpla levande.

Trots det – nej!
Ändå är inga av alla dessa miljarder allvetande, intelligenta och kärleksfulla döda det minsta intresserade av att ge någon som helt nyttig information om något någon enda gång – bara samma, och då menar jag verkligen samma, vaga skitsnack alltid.

Inte heller verkar det funka så i denna fantastiska eftervärld att mördare blir ”bra” människor/andar där, eller får dåligt samvete, och kontaktar något medium för att hjälpa till lösa något mordfall, trots att allt annat där bara blir/är så perfekt.

Bonustrams – att påstådda medium hjälper människor
Tänk er att ganska enkelt kunna fixa fram en miljon dollar, alltså över sju och en halv miljon svenska kronor, bara genom att visa att man kan vad man påstår sig kunna, och gör, och tar betalt för – men sen INTE göra det!

Med en miljon dollar skulle man nog kunna hjälpa en hel del människor med en hel del. Skulle väl t.ex inte sitta fel just nu med lite pengar till hjälpen/kampen mot ebola. Men NEJ! INGEN av alla dessa ”ljus och kärleksmänniskor” som bl.a säger sig ”ha fått sina gåvor” just för att hjälpa människor, gör detta! Ockhams rakkniv någon..!

Nja, jag kan nog fortsätta sova gott fast jag kallar dessa människor bedragare – sen får dom påstå att jag kränker dom och allt annat dom hittar på att jag gör.

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion Gesus på Soup


4 reaktioner till “Tio år – inte ens en enda bokstav från något enda spöke..!

 1. Så sant som det är sagt ! Man kan ju tycka att ngn av dom som mördat ngn annan och sedan själv gått bort , borde vilja sona sina synder och ta kontakt med dom efterlevande till brottsoffret och förklara hur det gått till , och vem som gjorde brottet . Om det är ett ouppklarat fall . Jag läste nu att man skall besöka den kända spökprästgården i Borgvattnet , för att spela in och registrera den aktivitet som påstås vara där . Sover man över får man ju ett diplom , eftersom det är gungstolar som gungar mm mm . Men nu jäklar skall man äntligen fånga vad det är som rör sig där på film . Ingen s k medium verkar ju kunna lösa det i alla fall . Men återigen så har ju Gesus helt rätt i sin analys ovan , det är tydligen viktigare att tala om att tvättmaskinen snart skall gå sönder än att lösa ouppklarade fall och ge tröst och klarhet till dom som är kvar i jordelivet .

  Gilla

 2. Mycket träffande skrivet både av Gesus och Stone.

  Själv fastnar jag för att kommentera vad för slags kroppar man har där på ”Andra sidan”. Gesus berättar att amputerade lemmar växer ut igen, att skadade hjärtan reparerar sig själva etc.

  Alltså: OM man har fysiska hjärtan och lemmar, då är det absolut rimligt att tänka sig, att de som vistas på ”Andra sidan” också har övriga kroppsdelar i behåll – typ magsäck, tunntarm, tjocktarm och ändtarm. Och har man tarmarna kvar, indikerar det, att kroppen producerar ämnesomsättningsavfall a.k.a. skit/bajs. Ty varför skulle man annars ha tarmarna kvar?

  Har woowoos tänkt över vilka konsekvenser detta får? Kanske bär dessa stollar eller bedragare (stryk det som ej önskas) paraply vid vistelse utomhus? Inte bara som skydd mot regn, hagel eller snö. Utan för att slippa få bajskorvar från ”Andra sidan” i huvudet eller på sina axlar.

  Nån som vet hur det förhåller sig med den saken? Finns det ett samband mellan woowoo-ism och paraplybärande?

  Gilla

 3. Är det bra och fint i andevärlden? Har min exorcist lurat mig? Vem är då den där Fan som är lös? För det är han! Det kan du väl ändå inte bestrida?

  Nu skall jag lägga BLICKEN på Börjes blogg och se vad han skriver om dig. Du vet väl om, att blicken är ett själsligt organ, som vi även petar varandra i ryggen med.

  Medier i trans kan sträcka ut den till avlägsna platser. Då får man inte röra dem, för då kan ”silvertråden” brista. Blicken heter så i Bibeln (Pred 12:6) och i dödsannonser. Det kan vara bra att veta, om du skulle möta Terry. Då kommer han nog att spöka för dig.

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.