Vinnare Gesustävlingen – vems spöke?

Ja Karsten visste ju redan vilka som skulle vinna – men nu gör vi det offentligt här på bloggen också, vinnarna i Gesustävlingen – vems spöke?

Det blev inte riktigt som jag trodde, jag var lite rädd jag skulle få problem med lottningen av vinnare från alla svaren på tävlingen. Vet inte om ni inte trodde det var på riktigt (jag skriver ju dåochdå om sådant som inte är det så?) eller om spökfrågorna var för svåra, men det kan jag inte tänka mig.

Eller kan det vara så att det är som woo-woos alltid säger om ”oss skeptiker” – ni är rädda, för att gå till ett seriöst medium ;-]

Jag har kanske varit dålig på att ”promota” tävlingen(?), men varit lite bekymrad för att spamma liksom…

Whe have a winner
Men anyhow, vi har en/två, eller egentligen fyra vinnare här – det blev Soffan som tog hem 1:a-priset, och jag misstänker hon tar med sig Anna den 4:e december på Karstens show.

1:a priset – två biljetter till Karsten Torebjer live den 4 december 2014.
Gick till Soffan – jag mailar dig.

Rätt rad var som Soffan skrev.

Spöke 1 – 1 Terry Evans
Spöke 2 – x Pierre Hesselbrandt
Spöke 3 – 2 Camilla Örnberg
Spöke 4 – x Jörgen Gustafsson
Spöke 5 – x Karsten Torebjer

2:a priset – gratis distanshealing från Gesus.
Gick till bbnewsab – bestäm tid, så skickar jag bara helt enkelt…

3:e priset – gratis Tarotläggning från Gesus.
Gick till Stone – och kommer här:

Jag körde Lilla Gesuskorset (d.v.s bara ett kort), och det blev översteprästinnan.

Översteprästinnan
Hon är den tysta, starka och visa. Står för kunskap, visdom, intuition, och även för passivitet, djup förståelse, observation samt vilja att veta om hur allt hänger ihop.

Översteprästinnan

Jobb – Jobbet skapar möjligheter för inlärning, förståelse och inre utveckling. Överprästinnan kan både symbolisera intuition och vetenskap.

Kärlek – Platoniska relationer, kyskhet, emotionell kyla. Som man blir du gärna fascinerad av en mystisk kvinna.

Ekonomi – Använd din intuition och hitta de svar som du behöver inom dig själv.

Personlighet– Personer som symboliseras av Överprästinnan är bra på att se bakom ytan och läsa mellan raderna.

Gesustolkningar :-]
Det undermedvetna, intuitionen och dina nattliga drömmar spelar en stor roll i ditt liv just nu. Du behöver troligen dra dig undan från ett tag. Du behöver få kontakt med din inre röst. Du är känslig, mottaglig och behöver tystnad och stillhet runt dig just nu. Du behöver nog skriva dagbok och fundera i stället för att berätta för alla om hur du mår. Sök dig gärna till vatten och sitt där i tystnad. Du inser att du går in i en ny tid i ditt liv och att något nytt tar sin början. Vakta ditt oberoende och låt inte andra påverka dig och dina beslut för mycket.

Se bara till så du inte förlorar din balans mellan det inre och yttre, mellan natt och dag, mörker och ljus, dröm och verklighet. Vad är vad?

PS Tänk på att ha varmt på dig när du sitter vid vattnet i tystnad – så du inte får blåskatarr nu när det börjar bli kyligt ute…

***

Grattis alla!
Ser fram emot kommentarer på healingen, tarotläggningen och Karstens show här sen – kanske t.o.m ett gästinlägg om det Soffan?

Om Karsten sa något om dig som han absolut inte kunde veta, och/eller inte går att förklara. Eller om någon modersfigur kom igenom och sa att du haft översvämning i källaren någon gång kanske, eller att det är dags att byta däck på bilen ;-]

Jag säger som Terry Evans alltid gör
”Its not your imagination” – nu vet ni att Gesustävlingarna är på riktigt. Så håll ögonen öppna för nästa tävling här på bloggen, med fina priser då också.

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion Gesus på Soup


Annons

10 reaktioner till “Vinnare Gesustävlingen – vems spöke?

 1. Jag bugar och tackar. Faktum är att det känns som om jag vunnit både andra och tredje pris. Ändå är det aldrig som jag brukar vinna något. (Jo, faktiskt, jag minns en gång under lumpartiden på K1 i Stockholm. Då drog vi lott om vem som skulle mocka skit efter hästarna i stallet. Och då vann jag, något som innebar att jag fick mocka ensam.)

  FDETDA: Gesus, kan det möjligen vara så, att du hade mig i tankarna i stället för Stone när du körde Lilla Gesuskorset? Jag tycker nämligen, att ALLT i din tolkning stämmer in till 100 procent på mig.

  Och då hör det ändå till saken, att jag tidigare har ansett tarot vara traditionell woowoo-bullskit. Uppenbarligen dags att tänka om nu. 100 procent träffsäkerhet i analysen – du slår ju de professionella psychics med hästlängder, Gesus! Jane Lyzell & Co kan slänga sig i väggen.

  Vad gäller healingen funderar jag så här: Jag skulle gärna vilja ha en lite tjockare och längre manslem. Tror du att du kan fixa det? Eller måste healingen avse en sjukdom? I så fall undrar jag, ifall du kan bota min syfilis? Den känns nämligen ihärdig värre, trots att läkarna på vårdcentralen envisas med att hävda, att jag inte alls har syfilis. Jag har testat att dricka kolloidalt silver, som ju botar både cancer och ebola, men den kuren har inte botat min syfilis. Frågan är nu om du kan bota den. Eller är det hos homeopatin jag ska söka hjälp och bot, kanske?

  FDETDA en gång till: Passar det med distanshealing kl 22.00 i kväll? Är det något speciellt jag i så fall ska tänka på för att öka min mottaglighet för dina läkande healingenergier?

  Gilla

  1. Vad jag vet utan att ha fördjupat mig alltför mycket i healing – så, botar den och fixar det mesta. Fast samtidigt som den ändå bara är ett komplement enligt bl.a Jane Lyzell (lärde jag mig för bara ett litet tag sen – när någon undrade varför det inte funkade).

   Så med tanke på din önskan om en längre ”dragg” ser jag ingen omöjlighet med det – bara att du ev får hjälpa till med att dra i den lite själv, eftersom healingen bara är ett komplement då ju…

   Sen ang Tarotkorten, där är jag bara en neutral kanal som förmedlar vad mina guider och vägledare ger mig – så jag förstår inte riktigt hur denna unikt specifika information (som jag absolut inte kan veta + eller kan förklaras) om framtid och baktid kan passa in på någon annan än just Stone, som det är tänkt för :-]

   Gilla

  2. Ojdå, glömde ju – 22:00 ikväll passar perfekt. Jag skickar ut gudomlig kärleksenergi med vibrationsfrekvenser till dina dimensioner då. Allt du behöver göra är att lägga dig i sydvästlig riktning med ett par varma sockor på dig – så fixar mina andevägledare detta. Och helst ska du inte ha några personer som är under 1.50 långa/korta i samma rum, då dom kan störa din aurareflektion…

   Gilla

  3. BBnewsab , jag har en trick som jag alltid använt för att få min lem 30 cm lång , och det är att vika den på mitten ..

   Gilla

 2. Vad bra! Tur att jag äger en kompass, så att jag kan ta ut riktningen exakt. För säkerhets skull tar jag på mig dubbla sockor, så att vibrationerna och energierna inte ska studsa tillbaka. Och då kommer jag, liggande på min säng, att satsa på ”draggen”.

  Min syfilis, den sjukdom som läkarna anser att jag INTE har, kan vi kanske ta en annan gång? Fast då betalar jag dig förstås sedvanlig taxa. Hur är det, kör du med eller utan moms? Utfärdar du kvitto på betalningen?

  Jag återkommer med en lägesrapport senare i kväll och berättar då hur framgångsrik din distanshealing blev. Nöjda kunder är bra att kunna referera till i marknadsföringen.av dina förmågor och tjänster.

  PS Jag kommer att ligga på rygg på sängen, med fötterna pekande mot sydväst, försedda med dubbla par sockor. För övrigt kommer jag att vara helt utan kläder, allt enligt dina anvisningar. Jag är på plats från ca kl 21.55 och kommer sedan att ligga stilla och ta emot de andliga energierna fram till ca kl 22.25. Om detta är för kort tid, ber jag dig att återkomma till mig med besked om när healingen kan beräknas vara avslutad från din sida sett.

  PPS Det här ska bli så jävla spännande. Jag som hela livet har drömt och fantiserat om att ha en längre och tjockare ”dragg”. Nu fanimej är det allvar. Och jag ska förhoppningsvis ha ett komplex mindre (och alltså en kroppsdel större).att dras med under resten av mitt liv.

  Gilla

 3. Nä nu jävlar i min lilla låda blir mina skeptiska grundvalar rejält omskakade. Jag måste uppriktigt medge, att jag inte trodde fullt ut på din healing på distans, Gesus. Men det gör jag fanimej nu.

  Tja, de första tio minuterna eller så hände det inte ett förbannat dugg. Jag tänkte att det här är förmodligen bara båg och bluff. Gesus är antagligen samma skåpsupare och av samma skrot och korn som de woowoos han själv har för vana att kritisera och ifrågasätta här på GesusBloggen.

  Men jag beslöt att trots allt ge healingen en chans till. Hade ju faktiskt lovat att ligga kvar på sängen, med enbart två par sockor på mig, ända fram till kl 22.25. Så jag tog ett stadigare grepp om min ”dragg” och drog samtidigt lite lätt i den. Precis som du ju rekommenderat mig tidigare i dag att göra för att hjälpa healingenergierna en bit på traven så att säga.

  Och har du sett på fan. Plötsligt började ”draggen” att både tjockna till sig och bli längre! Det pirrade till och med lite i den, och den verkade vilja röra på sig lite lagom okynnigt och okontrollerat. Förmodligen var det dina dimensionstranscenderande auraenergier som åstadkom allt detta. (Ty vad skulle det annars kunna vara?)

  Jag vart förstås helt perplex. Tappade nästan hakan.

  Alltså: Du kan utan tvivel det där med distanshealing, Gesus. Till alla andra som läser denna kommentar vil jag säga: Gesus är INGEN bluff som så många andra helare är. Det kan jag från och med nu intyga för alla som möjligen har tvivlat på hans psychic-gåvor. Gesus är MINST lika bra som de psychics är som redan har skapat sig ett namn i denna lukrativa bransch.

  Tyvärr gick tjockleken och längden hos ”draggen” tillbaka efter några minuter. Klockan var då ca 22.21. De återstående fyra minuterna av min ”30-minutersbehandling ” på distans förblev ”draggen” tyvärr lika liten och smal som jag är van vid att den brukar vara. Så jag antar att Gesus kanske valde att avsluta sin distanshealing strax före kl 22.21. Alternativt visade min klockradio fel tid, helt enkelt. Som bekant är det inte helt ovanligt i psychic-sammanhang, att man kan få vara med om både reality shifts och time shifts.

  För att sammanfatta: Distanshealingen fungerade! Helt klart! Men eftersom ”draggen” nu har fått tillbaka sin vanliga tjocklek och längd, utgår jag ifrån att det inte räcker med en enda distanshealingbehandling utan fler måste till. Därför undrar jag, om jag kan få anlita dig för fler behandlingar framöver, Gesus? Men detta kan vi i så fall avhandla privata via mejl, tycker jag. Annars kan kanske Skatteverket få nys om att du håller på med healing på distans och låta skönstaxera dig, om du inte tar upp dina healingintäkter i din självdeklaration. För min del ska du veta att det är helt OK att betala dig svart, ifall du skulle föredra det.

  Det lär för övrigt vara mer regel än undantag att så är fallet i healing-, medium- och psychic-branscherna efter vad jag har läst, hört och sett.

  Till sist: Tack än en gång för detta fina andrapris som jag tilldelades i din nu avgjorda Gesustävling. Utan att rodna om kinderna kan jag tillstå, att för mitt vidkommande känns detta andrapris, särskilt som healingen på distans visade sig fungera så bra, bättre än förstapriset. You rocked my world, Gesus! Och kan dessutom lika sanningsenligt säga: Du suger verkligen inte! Tvärtom.

  Gilla

  1. Ja jag kan utan att blinka säga att min healing fungerar precis lika bra som vilken annans som påstår sig heala i hela världen. Jag antar en utmaning vilken dag som helst – bara bring it!

   Gilla

 4. Otroligt bra Gesus och tack för tredjepriset ! Jag måste säga att dina färdigheter med tarotkorten är av världsklass ! Du fångande min personlighet klockrent . Jag hade ett trevande beteende som ung och gillade att spela oljefat med mina föräldrar ,vilket jag tyckte mig få fram mellan raderna . Även kommentaren ”vad är vad” stämmer oxå , det har jag alltid undrat ? Vem är du ,vem är jag, levande charader .. som Arja Sarjomaa skulle ha utryckt det . Ljus och Värme !

  Gilla

  1. Ja jag måste säga att jag blev lite förvånad när bbnewsab sa att det passade in på honom också. Jag kikade lite vad jag och korten fått fram (för jag var ju i trans när jag skrev det, och såg inte då vad det var/blev), och minsann om det inte stämmer på mig också – underligt ju…

   Jag menar t.ex, ”vilja att veta om hur allt hänger ihop” – hur kunde korten veta detta, går inte att förklara!

   Nu ska jag ner till vattnet och sitta i tystnad :-]

   Gilla

 5. @Stone: Tack för ditt ”draggtips!”

  FDETDA: Menar du att du också gillade att spela oljefat med dina föräldrar?

  Vetefan om inte du och jag är varandras Doppelgänger – med tanke på att tarotkortsspådomen stämde in lika klockrent på mig. Så jag instämmer helt i ditt Arja Saijonmaacitat: ”Vem är du, vem är jag?”

  Här kan den som är intresserad läsa mer om fenomenet ”Doppelgänger”: http://en.wikipedia.org/wiki/Doppelg%C3%A4nger .

  FDETDA en gång till: Här är ett intressant videoklipp om vad som kan dölja sig inuti en ung kvinnas bukhåla: https://www.youtube.com/watch?v=V5HLCnZGqTU . Till skillnad från ”Det okända” är allting filmat utan klippningar, dvs i en enda sekvens, något som naturligtvis ökar trovärdigheten.

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.