Terry Evans och hans döda mamma förutsäger flygolycka

Kikade runt lite mer på Terry Evans blogg, och det är tydligen inget ovanligt att Terry har timslånga konversationer med döda människor där han också ställer frågor, OCH dom döda svarar honom klart och tydligt. Underligt kan man ju tycka om man tänker till bara lite, för så fungerar det ALDRIG på någon storseans eller i Det okända!

Terry Evans mamma – påstått medium
Vill inte blanda in andra/familj eller så liksom, men här är ju lite intressant, och det är också Terry som tar upp och skriver – att hans mamma var, ”ett duktigt medium och ordföranden för en lokal spiritualistisk kyrka”.

Terry skriver på sin blogg att han haft kontakt med sin döda mamma under åren, och här berättar han om en gång när han och ett annat påstått medium tittat på TV och, ”atmosfären i rummet än en gång förändrats och plötsligt kände jag närvaron av min mor”.

”Jag insåg att hon ville kommunicera med oss och jag kände en väldigt stark impuls att ställa frågor. Under nästan en timme pågick en intensiv dialog. Hon besvarade frågor som hon ansåg vara relevanta just nu och för framtiden, men även några frågor som hade med det förflutna att göra. Det hon kunde ge mig var väldigt detaljerat.” – #TerryEvans

Tänk om Terry Evans ”väldigt starka impuls att ställa frågor” hade dykt upp bara någon enda gång i Det okända…

Terry Evans

Kommande flygolycka?
Terry och hans döda mamma ”diskuterar” bl.a ett flygplan som kommer störta. Dom får t.o.m fram både datum och destination för planet som ska krascha. Som Terry skriver, ”väldigt detaljerat”!

”Jag började ställa frågor om en händelse som jag hade fått till mig klärvoajant. Det hade gjort mig väldigt orolig, vad skulle jag göra med det?

”Visionen jag hade fått visade ett flygplan som föll från himlen och just denna vision hade kommit till mig två gånger. Jag bad min mor ge mig fler detaljer om detta. Hon gav mig mer information, till exempel datumet när denna händelse skulle ske och vart flygplanet skulle flyga till eller från.”

Just nu undersöker jag om informationen jag fått kan vara rimlig.” – Terry Evans

Rimlig?
Terry håller alltså nu på att kolla upp om informationen är rimlig, ehhh, rimlig? Hur/vad menar han, ljuger eller svamlar hans mamma, eller vad? Hon är ju i andevärlden – i andevärlden där alla ju enligt Terry Evans vet allt och är mycket mer intelligenta än vi levande + kan se vad som kommer ske i framtiden..!

Konstigt också att mammaspöket kan säga datum och destination – men inte om det är till eller från destinationen.

Men det ska bli intressant när Terry kommer med mer information om detta, och vad han ska göra åt/med det. För det måste han väl, han kan ju inte bara strunta i det – han måste väl varna eller något..? Som han själv skriver, ”vad skulle jag göra med det?”.

Vad jag kan se har Terry inte kommit med någon mer information om detta än – och det är fyra månader sen han skrev inlägget nu.

Snickesnack
”När du går in i en sådan dialog med en ande är det meningen att frågorna du ställer ska vara relevanta och seriösa. Det är ingen lek.” – Terry Evans

Ingen lek, nej det tror f-n det. Ett plan som kommer störta, och jag misstänker människor dö, och man kan ta reda på vilket och väl agera.

Men förresten, relevanta frågor. Menar han då t.ex som att fråga en död människa vem den är/var, för att identifiera den – det som enligt påstådda medium ju är deras viktigaste uppgift. Det ni vet, just det som dom ALDRIG kan!

”Många av min mors svar bekräftade vad jag redan hade känt och vad mina andeguider redan hade pratat om.” – Terry Evans

Hmmm förresten, har inte Terry Evans intelligenta och allvetande andeguider någon info om denna flygolycka, och kan hjälpa till?

”Därför var det väldigt bra att jag hade min mediala vän där som en tredje part, som kunde delta och bevittna det som skedde.” – #TerryEvans

Wtf – blev det andra påstådda mediet t.o.m ögon/öronvittne till detta?

”Det var fascinerande, intressant och stimulerande. Detta fenomen varade i ungefär en timme.” – #Terry Evans

Oroliga fans
Några som läser inlägget ska ut och resa, och frågar Terry så det inte är deras plan det handlar om. Annars verkar dom inte bry sig särskilt om det är ett annat och andra som störtar liksom (?).

Inga-Lill
”Men jag blir lite orolig över din vision om ett flygplan som faller. Jag och min dotter ska flyga till Storbrittanien den 19 oktober och hem igen den 23 oktober.”

Terry Evans svarar, ”The vision I had was not connected to flights to or from England. Enjoy your trip!”

”Många varma tack för att du svarade!! Vilken lättnad att läsa.”

Terry Evans svarar, ”At times I can also get things wrong, so you must bear that in mind too.”

Birgitta
”Hej!detta med flygplanet, är förhoppningsvis inte på väg till USA.”

Terry Evans svarar, I do not feel the plane is heading in that direction, but I could be wrong.”

Ela
”Läste din artikel, flygplanet du talade om – säger dig 18 oktober någonting?”

Terry Evans svarar, ”The problem with something like this is that it is hard to pin down. If I get anymore information I shall post it.”

Isabella
”Hej Terry! Jag är bara tvungen att skriva när jag läser det där om planet! Jag ska flyga till Thailand 13/12 och hem till sverige igen 27/13.”

Terry Evans svarar, ”The aeroplane was a message for me. It was my vision, so do not worry.”

Intressant
Terry svarar bl.a att han kan ha fel. Vilket väl innebär att den intelligenta och allvetande andevärlden också har fel då, eller?

Men det är dom vanlig garderingarna och motsägelserna på hans hittepå i hans svar. Trots att han alltså påstår att han och hans mamma (+ väl hans andeguider?) har fått fram väldigt detaljerat datum och destination för planet som kommer ramla ner – så säger han INTE vilka det är.

Det är istället vagt och duckningar som, ”it is hard to pin down”. Nej, han säger sig ju ha både datum och destination för planet! Att det är ”not connected to flights to or from England”, men här vet Terry alltså ändå att det INTE är England. ”I do not feel the plane is heading in that direction”, och här vet han inte riktigt igen.

Terry Evans garderar också med att det är, ”a message for me. It was my vision, so do not worry”. Så det behöver inte ha med något överhuvudtaget att göra – eller bara att just Terry ska t.ex undvika det flyget?

Och den ultimata garderingen, skyll på spökena att dom är otydliga, ”I can also get things wrong”.

Såklart kommer Terry Evans inte att säga varken datum eller destination, förrän efter en ev flygolycka han kan klistra detta på. Alternativet, att det inte händer någon olycka, så kommer det bara att glömmas bort – som alla andra felaktiga förutsägelser från alla dessa som påstår dom kan förutsäga grejer…

Standardgardering?
Vet inte om Terry medvetet säger/skriver ”föll från himlen”, för att kunna köra en t.ex, det var visst bara en luftgrop eller något – ingen krasch.

Inlägget har f.ö f.n 28 kommentarer – varav ett (1) är från en (1) man.

Blind tro
Här kommer vi väl in på det ”farliga” med att tro på dessa bedragare och vad dom säger. Här t.ex kan väl Terry enkelt få några att inte flyga en viss datum och/eller destination.

Och shit vad ”roligt” om Terry svarat typ, jo jag såg att det var Thailand och januari. Undrar om han kunnat få några att avboka/boka om sina resor då? Troligtvis – tror inte många av Terrys fans hade chansat att flyga då…

Spöknet?
Som jag skrivit förut – hur och varför skulle döda människor veta vad som ska hända i framtiden, var skulle dom få den informationen från? Har dom ett eget Internet i olika dimensioner och frekvenser eller något i andevärlden där dom kan googla upp framtiden..?

Och samma där som det med att inga olösta mordfall klarats upp av påstådda medium någonsin – INGET har någonsin sagts som ska hända i framtiden som sen har hänt, av ”intresse” eller ”vikt”, INGET!

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion Gesus på Soup


9 reaktioner till “Terry Evans och hans döda mamma förutsäger flygolycka

 1. Man kan tycka att woowoos borde kunna ta sig det resonemang, som du logiskt och konsekvent redovisar här ovanför i ditt inlägg. Men tyvärr klarar de inte av att göra det. Det är som om deras tänkande har låst sig. Fastnat i barndomsårens icke-verbala, icke-logiska och starkt emotionella IBS 1-tänkande.

  Jfr hur Terry Evans beskriver sin kontakt med morsan. Han ”känner” (alltså emotioner, inte verifierbara eller falsifierbara fakta) hennes närvaro.

  Jfr hur andra medier ofta ”förnimmer” någons närvaro (tänk på tv-serien ”Förnimmelse av mord”).

  Att ”förnimma” är inte detsamma som att se med ögonen. Snarare då att ”se med hjärtat eller med själens ”ögon” (var de nu kan tänkas finnas; det råder ingen konsensus därom från woowoo-håll).

  Eller annorlunda formulerat: Att ”förnimma” innebär närmast att ”känna av” någonting och sedan utifrån den känslan med hjärnans hjälp skapa sig en ”inre” (hjärn)bild av den eller det som har ”förnummits”.

  Sådana inre hjärnbilder, som alltså skapas av den som ”förnimmer” någon/något, har ett annat, betydligt vanigare namn: hjärnspöken.

  Av någon anledning ogillar woowoos den termen- trots att de ju tror på spöken.

  Ack ja, logik och logiskt tänkande är inte precis woowoos’ starkaste gren, om man så säger. Deras så kallade bevis består av egenproducerade subjektiva inre mentala (hjärn)bilder. Eller möjligen förfalskade videoklipp på YouTube.

  En fundering: Hur många woowoos kan ge en bra definition av begrepp som ”vetenskapligt hållbara bevis” respektive ”objektivitet”? Fler eller färre än fem procent?

  Jag själv tror att rätt svar på den frågan ligger UNDER, inte över, fem procent. Fast det är som bäst en kvalificerad gissning från min sida. En ”förnimmelse” jag har, om man så vill.

  Gilla

 2. Inte oväntat för mig. Men antagligen både förargligt, irriterande och oväntat för alla efterlivstroende woowoos. Kolla in https://whyevolutionistrue.wordpress.com/2015/01/16/boy-who-wrote-bestseller-on-going-to-heaven-retracts-his-claims/ .

  I dagarna har alltså en av senare års himmelrikebesökare lättat sitt hjärta och tillstått, att alltihop om resan till och från Himmelriket var rena påhittet.

  Alex Malarkey var tio år när hans bästsäljarbok gavs ut i USA. Så det finns all anledning att förmoda, att han blev manipulerad och utnyttjad av samvetslösa vuxna, tillhöriga den religiösa ljugarmaffian ”We all lie for Jesus”, i hans närmiljö.

  Syftet? Tja, vad sägs om det gamla vanliga: 1) Tjäna pengar; samt 2) Möjligheten att kunna bli föremål för andras uppmärksamhet, dvs att hamna i rampljuset och njuta lite av ”Allt ljus på mig”-kändisskapet.

  Inte heller vill jag utesluta diagnosen Fantasy Prone Personality bland folk i pojkens närmiljö. Dvs vuxna med allvarliga problem att kunna skilja på fantasi/dikt och verklighet.

  Jag tycker att det borde vara fan så genant för alla woowoos borta i USA, vilka har sett den bokens innehåll/berättelse som bevis på att det finns ett efterliv/afterlife.

  Fast tyvärr lär woowoos tona ned och förringa – ja rent av förneka – den hör sortens för dem så genanta och irriterande nyhet/avslöjande. Ty det är ju så woowoos brukar reagera på för dem obehagliga fakta och omständigheter. Allt som inte passar in i deras trosparadigm rinner av dem likt vatten som hälls över en fet gås.

  Gilla

  1. Jag hade i början när jag såg Pierre Hesselbrandt, en förvirrad förnimmelse att han skulle köra ett tag bara och sen avslöja att det bara var bluff – men nu har han liksom gått över gränsen + tjänar antagligen för mycket pengar på det för att göra det…

   Gilla

 3. Bra formulerat, Gesus, detta med ”förvirrad förnimmelse”.

  Förnimmelser går som regel att härleda till – förklaras som – en aktivering av barnets icke-verbala och icke-logiska och starkt emotionella IBS 1-tänkande.

  IBS 1-tänkande kan i detta sammanhang sägas motsvara intuitivt magkänsletänkande (”gut feeling”).

  Den sortens tänkande fungerar som så, att det som känns bra för en individ också måste vara det rätta svaret på den ställda frågan (i detta fall: Finns det ett afterlife?).

  Med andra ord: IBS 1-tänkande hos såväl barn som vuxna bottnar i så kallat önsketänkande (”wishful thinking”).

  Konstigare än så är det inte.

  Men woowoos klarar ändå inte av att ta till sig detta enkla budskap.

  För dem väger i stället detta med önsketänkande tyngst. Om detta sedan är rätt i objektiv (icke-subjektiv) bemärkelse, ses som en ovidkommande frågeställning för sanna woowoos.

  Gilla

 4. Precis som man kan förvänta sig har woowoos börjat ifrågasätta ärligheten och sanningshalten i Alex Malarkeys erkännande, att allt om hans himmelsfärd och besök i Himmelriket efter att han skadades allvarligt i en trafikolycka är bluff och båg.

  Det talas på amerikanska woowoo-forum om konspirationsteorier – typ att Alex har tvingats, av okänt skäl, att gå ut med sitt ”falska erkännande”.

  En riktigt rolig bortförklaring är denna: Alex et al are possessed and the book is true. All who claim otherwise are going to hell.

  Den woowoo som skrev den kommentaren måste ha resonerat så här:

  1) Alex och personerna kring honom är besatta av demoner, som står i Satans sold.

  2) Följaktligen har Satan, med dessa demoners hjälp, sett till att producera/åstadkomma en helt igenom sann bok om hur det är komma på besök i Himmelriket för att sedan, av Jesus/Gud få tillåtelse/order att återvända till jorden och jordelivet igen.

  3) Därför ljuger Alex Malarkey nu, när han i ett öppet brev försöker påstå, att himmelsfärden och besöket i Himmelriket är bluff och båg.

  Alla som lärt sig att använda sitt på logik och (logisk) analys IBS 2-tänkande lär väl snabbt genomskåda hur logiskt inkonsekvent och befängt hela det resonemanget är. Hela resonemanget bakom det amerikanska citatet här ovan utgör exempel på barnets icke-logiska, magiska och religiöst färgade associativa tänkande, vilket är grundat på önsketänkande (wishful thinking) i första hand.

  Med andra ord: Den IBS 1-tänkande woowoo som lanserat denna befängda och bisarra förklaring ser för det första en tydlig kausalitet, där sannolikt ingen kausalitet finns tillstädes. Och för det andra måste väl varje vettig IBS 2-tänkande människa fråga sig: Av vilken anledning skulle Satan själv, eller med hjälp av sina demonhantlangare, vilja åstadkomma en SANN bok om hur det är att färdas Tur och Retur Himmelriket? Hur i helvete skulle den sortens beteende och bokprojekt gynna Satan i Hans kamp mot Gud?

  Eller annorlunda formulerat: Sedan när har Satan börjat gå Guds ärenden?

  Gilla

 5. Äsch, jag hade tänkt att länka till en svensk artikel om Alex Malarkeys erkännande, ty jag såg tidigare i dag, att nyheten nu har nått även svenska medier. Så här presenterar Aftonbladet denna nyhet: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article20176180.ab .

  Alltså samma Aftonbladet som samtidigt låter mediumet Terry Evans att fritt få uttala sig om afterlife/efterlivet utan att bli emotsagd.

  Aftonbladet har än en gång manifesterat sin förmåga att konkretisera talesättet ”att tala med kluven tunga”.

  Gilla

 6. Nu får han väl ändå ge sig. Helt plötsligt händer det saker hela tiden som dyker upp.
  Om han nu är så säker varför kan han inte bara avslöja vilket plan det är så han kan varna andra.
  När man läser igenom Terry kommentarer är det svårt att hålla sig för skratt, jag bruka inte säga kalla folk detta men dom är så jävla efterblivna!

  En person som jag diskuterade med en gång om andevärlden sa att saker som händer här ta te.x tsunamin redan har hänt i deras värld. OK? VARNA FÖR HELVETE NÅGON DÅ !!!!!!

  Gilla

  1. Ja , har man sagt ”A” får man säga ”B” ! Terry och hans döda mamma får fram DATUM och DESTINATION utan att gå ut med det offentligt och förhindra en total katastrof !! Här har man chans att förhindra att hundratals människor dör i en flygolycka , att hundratals släktingar mister sina nära och kära .. Vad gör Terry med den informationen ? Har han förhindrat flygkatastrofen .? Folk är ju tydligt rädda ! Ljus och värme ..eller hur ….

   Gilla

   1. ha ha eller hur, det borde ju inte vara så svårt med tanke på att han ” säger ” att han har all information.
    Äckliga jävla människa stick tillbaka till England!

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.