Regina Lund – en helt vanlig standardwoo-woo

Regina Lund – påstått medium, healare och spåkärring med mera…

I över 25 år har jag hållit på med andlig utveckling, studier, mediumutbildningar, tarotkortsläsning, kanaliseringar och empiriska studier helt under radarn för media.” + ”Jag har framgångsrikt arbetat som clairvoyant, clairsentient, clairaudient, andlig vägledare, tarotläsare och healer/medium i snart över sju år …” – #ReginaLund

Three Miles North of Molkom

Standardsnack
Ja inte bara under medias radar, under Gesusradarn ;-] också minsann. Jo jag har sett att Regina är ordentligt woo, i bl.a den helt crazy filmen, Three Miles North of Molkom, (se den) där hon medverkar – men inte att Regina ”arbetar” och har gjort det i 7 år, och ”studerat/forskat” i 25 år.

25 års ”studier” och ”forskning” förresten. Här ligger t.o.m Det okändas 10 år utan ett endaste något som ens visar på att det är annat än inbillning + bluff, i lä.

25 år utan att få fram något endaste litet som kan visas upp att det är annat än hittepå och bedrägeri, inte illa.

Standardduckning
Som Regina säger i Debatt, ”vi är så fruktansvärt kåta på bevis på den här planeten”. Javisst, det är det där ovidkommande och trista med att man ska kunna visa att man kan och gör vad man påstår, och tar betalt för.

Standardwebbplats
Kikar man på Regina Lunds webbplats, så är det just allt det standard som alla kör med. Varit medial ända sedan liten, men först efter en näradödenupplevelse vid 24 års ålder bla bla bla…

Och trots att Regina som då säger hon jobbat t.o.m framgångsrikt med detta i sju år, så har hon en katastrofwebbplats. Vilket tydligen också är standard för alla i woo-woobranschen.

Att det ska vara så omöjligt att lägga ett par tusenlappar på en professionell webbplats. Jag menar med som Regina säger sig ha ibland 15 kunder/offer om dagen (200-300:-/st minst?) – så visst borde det ramla in deg till en hyfsad webbplats…

Standardskryt
Detta alltid överdrivna och illasmakande självberöm om hur bra dom ska vara – som Regina skriver, ”Regina Lund is presently healing and giving readings to international top athletes, artists, businesspersons, healers, mediums and all kinds of people from all nationalities and countries in the world.” På engelska, för hon är ju lite internationell också liksom…

Regina skrävlar vidare, ”Jag har klienter från hela världen”, ”Jag har klienter från alla samhällsklasser, från tonåringar till pensionärer, från sportvärlden, konstvärlden, affärsvärlden , film, tv, teater , artist världen och även andra verksamma internationella healers och medium kommer till mig”, ”mina klienter som är politiker , läkare, poliser, domare , idrottsproffs, präster och jurister av olika nationaliteter till dom som hamnat utanför systemet och som är arbetslösa, sjukskrivna eller nationalitets lösa” + ”jag har en lång väntelista till mina sittningar”

Såklart ska hon ha med att hon har lång väntetid för att besöka henne. Det + att dom är certifierade, vilket jag inte kan se att Regina är förresten, är ju alltid tunga argument i den ”branschen”. Certifierade förresten, certifierad av en annan bedragare – det smäller högt.

Standardwoo-wooförsvar
Såklart blir/blev det som vanligt när detta tas upp – Regina tar direkt på sig offerkoftan och delar ut vars en till alla som hon lurar också. Det flyttas fokus från bl.a själva bedrägeriet, att ta betalt för något som INTE är det dom säger det är, till dom som tror på bedragarna, och att det ska handla om tro och/eller livsåskådning!

Som Regina också inleder med i Debatt i klippet nedan, ”det finns inte rätt eller fel, utan det finns tro, övertygelse och livsåskådning som alla har rätt till – alla rätt att gå till vem dom vill”

Javisst, alla har rätt att tro på vad dom vill och ”gå till” vem dom vill – men, INGEN har rätt att blåsa dom, för det!

Regina Lund skriver bl.a, ”Jag upplever det som ett hot mot inte bara mig utan mot alla som tror som jag.” + ”Jag ber dig respektera mitt arbete, min tro och min och andras livsåskådning. Jag ber dig sluta häxjaga mig och oss, vi som har en annan livsåskådning än du.”

”Du inte bara trampar på mig utan på alla som har en livsåskådning annan än din. Du trampar på alla dom som söker upp mig , på dom som tror på det jag tror på, på reinkarnation tex och du trampar på alla som har en tro”

”Mina klienter är emotionellt intelligenta varelser och dom väljer själva vad dom vill tro , vad dom vill ta till sig , dom tar ansvar för sina egna val, sina egna liv och jag tvingar ingen och har aldrig gjort.”

Nej Regina, det handlar INTE om dom som tror som du och på dig! Detta handlar om DIG, och vad du påstår dig kunna och gör, och tar betalt för – inget annat!

Jag tar ansvar för mina klienter, på det sättet att jag anser att varje människa är ansvarig för sin egen lycka – och ansvarig för sitt eget liv – #ReginaLund

Standardwoo-woofloskler
Såklart kommer Regina med standardflosklerna som alltid från dessa bedragare, det är bl.a, ”alla kan det”, ”det är som bollsinnet, man måste öva upp det”, ”jag ger hjälp, stöd och tröst”, ”varje tid har sin sanning”, ”jag prackar inte på någon”, ”det är frivilligt”, ”alla är nöjda, ingen har klagat”, ”det är min tro övertygelse”, ”två fel ska bli ett rätt”, ”det är den information jag får”…

Och som alltid när det ifrågasätts är det direkt, hatkampanj, kränkning, förtal och häxjakt med mera + att det polisanmälts, för att skrämma fler från att ”lägga sig i”.

Standardtrams
Regina kör också i framtidenfloskeln, att man i framtiden då, DÅ ska man minsann få bevis att döda människor snackar med henne/dom. Tiden är inte mogen nu för att veta, bla bla bla. Finns i olika varianter, som här Regina tar Tesla och elektriciteten – andra fåniga varianter är t.ex baciller, att man inte kunde se dom förr/först, men…

Det är bara det att om detta med att döda människor skulle snacka med dom – det går att bevisa NU, om det skulle vara så! Men, det är INGEN intresserad av att ens försöka visa att det är, hmmm, underligt eller hur. Särskilt när dom har ALLT att vinna på det, och INGET att förlora.

”Jag säger inte att det finns en sanning – du går till ett medium, det är bara en sanning. Sen kan du ha tjugefem…” – Regina Lund

Standardhittepå
Smaka på detta, ”For instance Regina channelled Greta Garbo when playing Garbo in a Musical and could take on the exact traits of Garbo that way.” – #ReginaLund

Där gick det tydligen bra att kontakta och ”utnyttja” en speciell död människa utan problem – t.o.m flera gånger, varje vecka så länge musikalen gick (?). Fantastiskt och behändigt att Gretas spöke ställde upp på det ju.

Det som t.ex Lena Ranehag säger att man INTE kan (med Olof Palme här t.ex), och det som dom ALDRIG kan just när det behövs. Ni vet, kan aldrig garantera vem och om någon död kommer komma igenom, och då inte heller vad dom kommer säga. Men ändå kan dom det tydligen – men bara när dom berättar om det efteråt, aldrig ”live”!

Jag blev f.ö inbjuden till Debatt att medverka där, men kunde inte – så min chans att bli TV-kändis sket sig. Men det gjorde inget, jag hade inget rent lakan att ha på mig ändå ;-]

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion Gesus på Soup


10 reaktioner till “Regina Lund – en helt vanlig standardwoo-woo

 1. Kan inte låta bli att skratta för mig själv, när jag tar del av detta blogginlägg, Gesus. Jag tycker att du blir vassare och vassare i din kritik och ditt ifrågasättande. Du har absolut tuffat till dig på senare tid. Vilket uppskattas av mig, dock sannolikt inte av Peratt och andra woowoos.

  Det där med att woowoos ofta säger, typ: ”Vänta bara, tiden är inte mogen än, men i framtiden kommer bevisen att dyka upp för att vi har rätt om andevärlden, spöken med mera!”

  Visst! Så har de sagt rill varandra inom ufo-rörelsen också, typ. ”Det är snart dags för utomjordingarna att visa upp sig och förklara sin närvaro här på jorden för oss jordbor.”

  Det är denna förutsägelse som i ufo-kretsar och bland ufo-woowoos brukar kallas för Disclosure (följt av ett årtal). Spm regel förutspås ett nära förestående Disclosure inför varje år. När sedan året är på väg att avslutas, ändras Disclosure till nästkommande år. Så kan det hålla på i all evighet. Amen till det.

  Ty inte fan har de förutsagda disclosure-tidpunkterna inträffat.

  Inte än. Men vänta bara, förklarar ufo-woowoosen segervisst: ”Snart är det dags. Vi kan inte rå för att utomjordingarna har ändrat sig i sista stund.”

  Det hela påminner allt om Jehovas vittnen en hel del. Flumstollar i den sekten har ju predikat och förutsagt Jesus’ SNARA återkomst hit till jorden i långt över ett och ett halvt sekel vid det här laget. Inte fan har de givit upp. Lika lite som de mediumistiska woowoosen har gett upp sin övertygelse, fastän de också har väntat på bevisen ungefär lika länge som Jehovas vittnen har gjort.

  Vad är det man säger? Är det inte: ”Hoppet är det sista som överger människan.”

  I woowoo-kretsar hoppas det utav helvete. Med käcka tillrop och peppande stöd till varandra i sann sekteristisk anda. Ett bra woowoo-motto skulle utan tvekan kunna vara: ”Skam den som ger sig.”

  Gilla

  1. Tuffat till mig vet jag inte – möjligen blivit trött på/blasé på att det bara är samma dåliga bortförklaringar och agerande/beteende från dessa bedragare och dom som tror på dom, år efter år efter år efter…

   Gilla

 2. Det var din pappa som var i magen. Låter troligt!
  Detta var ingen riktig debatt, det bruka vara på varandra som hökar annars men inte nu för allt ska vara så putti nuttigt!

  Gilla

 3. Hon tar inte 200-300 kr av sina klienter, det kostar över 1000 kr för en sittning hos Regina. Och ja, det var ganska flummigt kan jag säja.

  Gilla

 4. Du är bara en biter idiot som har förstånd i kalsongerna när ska du vakna? Om du inte är medial och kan göra korrekta antagande om personerna du anklagar . Du utför förtal och stor förföljelse och marknadsför ditt trams och påhitt du har inga hållbara bevis att saker är sanning. Sant, det du hasplar ur dej. Vore jag dessa medier skylle jag polisanmäla dej fullständigt. Att du ej har varken telefon och adress synlig bevisar vilket jävla lögnare du är. Du är så rädd och feg.
  Du kommer gå till historien som största patetiska nolla . Bitter gubbe med förståndet i kuken. Vad har du annars presterat?
  Häxjakt på kända människor. Wow så patetiskt . Ser ditt ego så stort ser det sväva över ditt huvud. Det är som Regina säger. Har du ej anlitat ett medium och dess tjänster har du ej något att yttra. Sedan vi som medium och de som anlitar oss är tysta om sitt privatliv och dess info. Tror du du i din enfald att folk vill bli kontaktade av staker som typ dej. Lustigt att Schyman ej var med i programmet . Han visste att han var på hal is.

  Gilla

  1. Och ovanstående bisarra och gravt störda drapa, vars skribent ondgör sig över att Gesus har valt att vara anonym, väljer själv att vara – just det – anonym.

   Alltså: Först kritisera ett visst beteende hos någon. Och därefter själv excellera i exakt samma sorts beteende som just har kritiserats, hånats och beskrivits som vämjeligt och förkastligt.

   Jag tycker att det säger en hel del om den anonyme skribenten. Men äkta woowoos saknar som regel förmåga att inse hur korkat och ologiskt de har för ovana att resonera och argumentera.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.