Terry Evans – Ugglor i mossen

Att ana ugglor i mossen är ett talesätt som betyder att ana oråd. Uttrycket kommer från danskan, där uttrycket ”ulve i mosen” funnits sedan 1600-talet. ”Ulve” uttalas på flera ställen i Danmark ”uler”, som antagligen förväxlats med det dialektala ”uller” (uggla).

Igen!
Jepp, jag anar ugglor i mossen här, eller som Fred Asp sa, ”jag börjar ana oråd”. Terry Evans säger sig ännu en gång enkelt kunna fråga ett spöke, eller figur som Terry kallar det, vad det nu ska vara, en fråga och direkt få svar klart och tydligt + få till en dialog med denne/detta..!

”Så jag frågade den här figuren: “Vem är du? Varför har du kommit?” och jag fick till svar: ”Figuren du ser är en symbol för min ålder och min visdom. Mitt namn är Grey Owl.” – #TerryEvans

Terry säger sig göra det som vore sunt förnuft om nu döda människor kunde snacka med oss, han frågar den döde vem den/det är/var – och får här IGEN utan problem svar vem det är…

Det som väl borde vara standard procedure. Särskilt för påstådda medium som ju t.o.m själv säger att deras viktigaste uppgift är att identifiera den döda människan dom påstår snackar med dom. Ni vet, det som ALDRIG händer i Det okända eller annars på storseanser – dom försöker inte ens fråga..!

Grey Owl - Terry Evans

En gammal indian
Sist var det ju en figur i ett vitt, pulserande sken Terry träffade och skrev om där Terry frågade figuren vem det var – och figuren svarade. Dom t.o.m sitter två timmar i soffan och snackar med varandra om gamla tider.

Sen ställde ju Terry frågor till och fick klara tydliga svar från sin döda mamma – t.o.m information om ett flygplan som ska störta, med datum och destination!

Nu är det ett gammalt indianspöke som utan problem svarar på Terry Evans frågor och snackar med honom. En indian, vis också minsann – en indian såklart, dom är ju så populära hos woo-woos, indianer och deras trummor med mera.

Terry Evans blogg – Varför har jag så många ugglor på min kursgård?
”Historien om ugglan började en varm, fuktig sommarkväll. Det var några år innan jag blev professionellt medium. Plötsligt, stod en nord- amerikansk indian framför mig. Han hade långt, grått hår och linjerna i hans ansikte visade att han var en väldigt, väldigt gammal man. Det var inte en dröm och jag såg inte avbilden i mitt huvud, den fanns utanför mig.

Så jag frågade den här figuren: “Vem är du? Varför har du kommit?” och jag fick till svar: ”Figuren du ser är en symbol för min ålder och min visdom. Mitt namn är Grey Owl.”

”Liksom alla ugglor kan jag se i mörkret. Jag har kommit för att ta med dig på en resa, för att vägleda dig genom vildmarken inombords och för att hjälpa dig se aspekter av dig själv, så att du kan möta dig själv så som du verkligen är.” – Grå Ugglan

”För mig var Grey Owl en symbolisk besökare, en besökare från en högre dimension som ser och vet allt. Han var min mentor.” – #Terry Evans

Det finns alltså olika folkslag, eller kanske bara indianer(?), i dessa högre dimensioner..!

Terrys låtsaskompis
Vet inte om Terry hittat på detta tidigare eller nu på senare tid liksom – men allvarligt Terry, en gammal vis indian. Var det vad du kunde hitta på.

Undrar förresten när det började dyka upp ugglor hos Terry Evans i Fanthyttan.

Ugglan visste!
Ponera att Grå Ugglan (vet inte om det ska vara versal på Ugglan eller inte?) från en annan dimension och detta var på riktigt och verkligen hänt. Då borde Grå Ugglan, eftersom han, precis som Terrys alla andra andar bl.a i hans ideellt arbetande andeteam, ”ser och vet ALLT”, vetat att han skulle bli symbol för Terry Evans verksamhet i framtiden/nu.

En verksamhet som omsätter runt 6 miljoner om året med något som är bevisat bluff och bedrägeri flera flera gånger om.

Det kanske var det Grå Ugglan menade med sitt, ”hjälpa dig se aspekter av dig själv, så att du kan möta dig själv så som du verkligen är.” till Terry Evans..?

Underligt – eller hur?
Men visst ÄR det underligt, att Terry Evans alltid kan snacka med spöken och figurer utan problem och ställa frågor + få svar klart och tydligt – ja, när han berättar om det efteråt alltså. Men ALDRIG kan göra det”live” eller i ”direktsändning”..!

Gesuscheck-up!
Med en enkel Hesselbrandtning hittade jag Grey Owl. Det som dom aldrig klarar i Det okända f.ö – att hitta Terrys eller dom andras påhittade spöken.

Här är han Terry, Grå Ugglan, eller som han också heter Wa-sha-quon-asin, eller Archibald Belaney (September 18, 1888 – April 13, 1938). Fast inte från en annan dimension här, utan från Canada.

Dom har t.o.m gjort en film om honom, se poster ovan. Som sagt, undrar när Terry började berätta sin historia om sin indian/uggla och när ugglor började dyka upp på kursgården i Fanthyttan – filmen hade premiär 1999.

Gesusfunderingar
Undrar förresten också varför Grå Ugglan tog sig hit till vår dimension och letade upp just Terry Evans och hängde med honom i sju år. Hur Terry direkt visste att det var just en nord-amerikansk indian när han såg honom, och sen varför Grå Ugglan sa att han kunde se i mörkret – vad har det med något att göra?

”I medium-termer är denna form av fenomen känd som projicerad klärvoajans.” – #TerryEvans

F.n 25 kommentarer på Terrys inlägg – ALLA kvinnor…

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion Gesus på Soup


12 reaktioner till “Terry Evans – Ugglor i mossen

 1. Bra research, Gesus! Och Intressant läsning!

  Frågan är om det kan finnas fler än en nordamerikansk indian med namnet Grey Owl. Wikipedia ger dock inte stöd åt antagandet att detta namn skulle ha burits av en rad olika indianhövdingar. Fast namnet i sig är ju inte unikt på något sätt, Även här i Sverige finns det personer som bär efternamn som Uggla, Trast, Sta(h)re eller något liknande fågelnamn.

  Men låt oss antaga, för enkelhetens skull, att det måste ha varit en känd Grey Owl som tog kontakt med likaledes kända mediumet och psychic Terry Evans.

  Hur skulle det se ut, ifall det inte var en indianhövding utan bara en vanlig sketen ”gräsfotsindian” som valde att hälsa på hos Terry? Det kunde ju närmast jämföras med att få besök av en ”Kalle Johansson”, tillhörig socialgrupp 3 och kanske mest känd för dålig ekonomi och hög spritkonsumtion. Jag har i alla fall svårt att tänka mig att en sådan person, en vanlig medelmåtta alltså, skulle ha massor av vishet och levnadsvisdom att förmedla till likaledes vise (?) och kloke (?) Terry Evans. Eller är jag ute och cyklar här, blott luftandes mina fördomar?

  Alltnog: Klickar man på din länk, Gesus, den som leder till en längre artikel med biografiskt innehåll om just den ”vise” indianen Grey Owl, kan man läsa följande: The Toronto Globe and Mail, in its obituary on 14 April, termed Grey Owl the “most famous of Canadian Indians.” The media on two continents had accepted without question his romantic story of his origins. Then the bombshell dropped. Angele Belaney came forward, claiming that she was his legal wife and that he was an Englishman. In the week after his death swift detective work on both sides of the Atlantic revealed Grey Owl’s true identity. He had no North American Indian ancestry at all. The “most famous of Canadian Indians” was really one Archie Belaney, born the son of English parents and raised in the seaside town of Hastings.

  Grey Owl – en bluffmakare, alltså.

  Känd för framför allt två saker: 1) En rad kvinnoaffärer; samt 2) Ett genuint intresse för miljö- och naturvårdande arbete (dock bara under de tio sista åren av sitt liv).

  Hans kvinnoaffärer beskrivs för övrigt också i samma artikel. Fast i Wikipediaartikeln om honom, se: http://en.wikipedia.org/wiki/Grey_Owl#Marriages_and_families , kan man läsa mer översiktligt om hans kvinnoaffärer, och han kallas där för vad han rätteligen borde benämnas som BIGAMIST.

  Sammanlagt var han gift med fem olika kvinnor och hade barn tillsammans med tre av dem. (Hur många så kallade ”oäkta barn” denne engelske Raskenstam var far till framgår tyvärr inte av någon av artiklarna.)

  Så sett i det ljuset, Gesus, tycker jag, att Terry Evans inte har anledning att yvas så värst över det besök Grey Owl gjorde hos honom.

  Det förvånar mig faktiskt, att Terry och Grey Owl hade så mycket att diskutera. Vad kan de ha haft att dryfta på tu man hand? Gemensamma intressen, kanske?

  Vem vet, kanske ett av deras samtalsämnen handlade om att utbyta tips och råd om hur man tjusar och lockar till sig kvinnor, som söker lite extra spänning och äventyr för att piffa upp sina liv och på så vis öka sin livskvalitet. Jfr med hur livstidsfångar i våra fängelser inte sällan blir kontaktade av just spänningssökande kvinnor i olika åldrar. Knutbysektspastorn Helge Fossmo är ett bra exempel att lyfta fram härvidlag, a.k.a. som knullskhetens apostel i vissa kretsar)?

  Om så är fallet, är fallet, bör det ju inte väcka förvåning, att Terry Evans fungerar som en stor kvinnomagnet. Bättre mentor än Grey Owl är nog svår att uppbåda därvidlag, med tanke på denne falske indians ”track record”.

  Med allt detta i åtanke blir det genast så mycket mer begripligt varför så många kvinnor flockas också runt Terry Evans, när han håller kurser eller drar ut på turné här i Sveriges avlånga land.

  Ditt konstaterande, Gesus, att Terrys blogg om mötet med indianen Grey Owl redan hade hunnit bli kommenterad av inte mindre än 25 kvinnor, inga män alltså, bär förvisso syn för sägen.

  PS Läs mer om indianvurmen bland woowoos här: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3374&artikel=4384399 . Mycket intressant information finns i kommentarsfältet. Som till exempel den här uppgiften; jag citerar: ”[Denna falska schaman är] en amerikansk kvinna, Kiesha Crowther, som felaktigt har utgett sig för att vara shaman [sic!] över de Nordamerikanska ursprungsfolken och speciellt Salish och Sioux stammarna samt påstått att hennes mor var indian.”

  Och så denna tänkvärda upplysning, jag citerar: ”Stammedlemmar i USA har i ett års tid protesterat mot Crowthers falska påståenden samt användandet av ceremonier och heliga föremål på ett mycket kränkande sätt. Indianernas protester har resulterat i ett antal hotelsebrev och hotande samtal från Crowthers medarbetare. Salish stammen har officiellt fördömt Crowthers handlande.”

  En avslutande kommentar: Kanske ska även du och jag, Gesus, börja svärta håret och låta det växa samt köpa oss en fjäderskrud värdig en nordamerikansk indianhövding, så att kvinnor kommer att flockas också runt oss? Ty EN sak är säker. Woowoo-kvinnor attraheras av indianer. Även falska sådana. DS

  Gilla

  1. Nja, research vete sjuttsingen – bara att klicka in sig på Terrys blogg, och sen hittade jag Grye Owl när jag skulle leta upp en bild till inlägget

   Men visst är det roligt om det typ tidsmässigt passar att Terry Evans sett filmen och tagit det därifrån

   ”Grey Owl – en bluffmakare, alltså.” och en kvinnotjusare. Ha ha ja det är kanske därför Terry Evans inspireras av honom ;-]

   Gilla

   1. Kan inte Terry fråga sin allvetande ”Grey Owl ” vem som har mördat Johan Asplund , och få kontakt med Johan så att hans anhöriga kan få ro . Detta fall är olöst sedan 34 år tillbaka , såg artikel om det i dagens Aftonbladet. . . . DET vore väl att använda ”Grey Owls” VISDOM på rätt sätt !

    Gilla

    1. Nej så funkar det ju inte. Konstigt nog är dessa andar som inte gått till andra sidan och därför kvar här och spökar just för att dom har något osagt, oavslutat eller ogjort med mera – men det gäller ALDRIG olösta mord..!

     Det verkar inte vara något som oroar dom döda att anhöriga mfl inte får veta vem som mördat, ev var kroppen är eller kunna avsluta sin sorg. Däremot är dom mycket noga med att komma igenom för att tala om att dom har det bra nu, dog fort, ingen ska ha skuldkänslor, att ingen kunde gjort något och att dom ska gå vidare.

     Tänk själv om tex Olof Palme ”kom igenom” och bara talade om att han har det bra nu, ingen kunde gjort något och att han dog fort + hade svårt att andas med mera mediumfloskler

     Gilla

  1. Ska försöka kika på det idag – men att Pierre är en usel skådespelare, också, är ju absolut inget nytt.

   Pierres första framträdande i Akademin för det okända här tex – när han Googlat Saras andranamn och stjärntecken. Plus när han ska få Spiderman att säga att Spindelmannen sitter i stolen här i detta inlägget med mera – Pierre Hesselbrandt – RatsitPierre

   Gilla

   1. Förr kunde man höra många uttala sig om Pierres förmåga att kunna få fram namn på dom ”döda” vilket var extraordinärt bland mediumen . Och han kunde då oftast få fram andra namnet vilket skulle vara ytterligare bevis på hans rena och fina kanal med andevärlden . MEN Som Gesus så fördelaktigt visat så är det ju inget annat än ett friskt googlande från Pierres sida. Jag tror att han själv förstod att om han kunde ta fram namn in ngn form skulle han sticka ut bland dom övriga i branschen . Och dessutom andra namnet skulle ge honom en stjärnstatus ! Vilket jag tycker egentligen ännu mera bevisar att det är fejk ..Varför skulle andarna ge andra namnet , för att krångla till det , för att vi skall få ha en gissningstävling , eftersom det enda man vill på andra sidan är att få kontakt med oss , så då måste man ju verkligen se till att det blir så svårt som möjligt ….hmmmmm….Jag måste verkligen ta fram skämskudden när jag ser klippet ovan , det är så dåligt så man ryser …..hur kan folk ens gå på detta ..Så Pierre då är det bara att ta fram namnet på Palmes mördare , och det gör inget om du slänger med andra namnet på hen som en bonus, då kan jag förbise med det pinsamma klippet ovan .

    Gilla

    1. Ja verkar som Pierre slutat med sina andranamn och stjärntecken – har inte sett/hört det på ett tag jallafall. Men hörde nu senast att spöket pratade med dialekt igen, som ju så många av just bara Pierres påhittade spöken gör. Spöket kunde snacka med dialekt + svara på fråga, som också vanligt med Pierres spöken – MEN, såklart INTE säga sitt eget namn!

     Jag tror inte Pierre hade så bra koll på ”branschen” när han hoppade med i Akademin för det okända – utan tyckte han hade kommit på en bra grej att köra bara. Som han sen fortsatte med, till det blev snack om det, då slutade han med det.

     Ja skådespelare är han inte, och ja man skäms ibland när man ser hans agerande. Som när han kör sitt att vara vag och så ska dom i huset komma på vad han är ute efter.

     Här tex kör Pierre med presenter födelsedagar och jul, när han vet att ett eller fler av barnen fyller år vid jul – för att dom ska komma på och säga det… 0:45 in i klippet

     Gilla

    2. Samma som Pierre kör med Spider när Pierre vet att han heter Spider, och vill att Spider ska säga det själv, genom att ”hänvisa” till Spindelmannendockan i stolen. 6:50 in i klippet Men det går inte så bra…

     Här är fö en kvalkad med andranamn, stjärntecken och dialekt också

     Gilla

    3. Eller, för att visa ett exempel till med den tekniken. Här Graham Bishop, som f.ö försökte döda sina egna två döttrar, ljus och kärlek…

     När han kör, ”fukt och väta ur tomma intet” tittar överdrivet åt andra hållet och vill att dom ska komma på det – vilket dom gör och det blir ”succe”. 13:45 in i klippet

     Gilla

 2. Fan vad glad jag är att jag hittade din blogg! Sjukt underhållande att läsa om dessa ”medium” good job!

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.