Är det bara jag som tycker det är förjävligt?

Förjävligt, med alla dessa medvetna (och i vissa fall t.o.m avslöjade) bedragare som påstår dom kan och gör grejer som dom inte kan, och absolut inte gör…

Påstådda medium

Dösnack och kvacksalveri
(låter som namnet på en Stefan och Krister-fars)
Att påstå att man kan kommunicera med döda människor och hitta försvunna personer tänker jag mest på då. Plus iochförsig att dom påstår att dom kan heala också – allt mot betalning.

Förjävligt, för jag tycker det är att spotta dom efterlevande och sörjande rakt i ansiktet att påstå man kan det, men sen aldrig göra det! Utan då istället bara komma med en massa fåniga bortförklaringar.

Men det är där dom visar att dom är mycket medvetna om att dom är bara simpla bedragare.

Veckans brott
Jag har blivit ordinerad vila från mitt bokläsande av Lena Ranehags woo-woofloskler – sertralinöverdos ;-] Passade på att kika lite på TV, zappade runt och hamnade på Veckans brott där dom snackade om att inte veta vad som hänt vid just mord/försvunna personer.

Tre personer, tre ”fall” som pratade om att inte veta vad som hänt med deras anhöriga som dött/försvunnit – att inte få avslut och kunna sörja med mera.

”Vi hör det både från polis och anhöriga, behovet av att komma till avslut. Att klara upp ett brott, att sörja, bearbeta och kunna gå vidare…”

”Många anhöriga lämnas kvar i ovisshet och tvingas leva kvar med obesvarade frågor.”

Ingen never ever
Är det inte just det som medium, om dom nu inte bara var bedragare, isåfall skulle kunna/borde hjälpa till med?

Men nej! Däremot en t.ex morfar som dog när ”sittern” var 2 år och egentligen aldrig träffat, har aldrig problem att både kunna och vilja ta kontakt och klart och tydligt säga att han har det bra nu och vill hälsa till mamma. MEN, av någon underlig anledning kan och vill tydligen ALDRIG just döda från olösta mord, och/eller från från döda där kroppen inte hittats (försvunna personer) det!

Tusentals ”medium” – inte ett enda löst fall!
Förutom att inte ha hjälpt till att lösa ett endaste mord, någon endaste gång någonstans ever i hela världen – så har dom inte heller lyckats hitta en enda försvunnen person, någon endaste gång någonstans ever i hela världen!

Bara för någon vecka sedan hittades två försvunna personer. INTE av något medium med sina fantastiska påstådda förmågor, utan av helt vanliga människor.

Försvunnen från 2007 kan vara hittad i vallgrav – HD
Försvunne Steinar Bergh, 29, hittad död – Expressen

Bägge hittades f.ö ”i vatten”. Det/där som alla dessa bedragare alltid gissar på om dom ”måste” uttala sig om försvunna personer, vid/i vatten – och/eller vid träd/i skog. Ibland kan dom lägga till och chansa att ett hus i någon vanlig färg är inblandat också.

Träd/skog och vatten som sagt
1096 svenskar spårlöst borta (2010). ”Varje år försvinner ett 30-tal svenskar spårlöst. För de anhöriga finns bara obesvarade frågor kvar.”

”Erfarenheten säger att det i många fall handlar om exempelvis drunkningsolyckor, personer som gått bort sig i skog och mark, självmord, och i några fall personer som blivit utsatta för brott.”

OM – varför inte?
Om nu dessa påstådda medium skulle kunna vad dom säger sig kunna, och göra, och tar betalt för – så är det för mig jävligt märkligt att inte en endaste ande från något ouppklarat mord, eller då ande från någon försvunnen (död) person (eller levande för den delen – dom påstår ju att dom kan ”få kontakt” med dom också) tar kontakt för att klara upp omständigheterna runt deras död och/eller försvinnande.

När det alltid också påstås av dessa påstådda medium att dom döda som kontaktar oss gör det för att dom har något ouppklarat eller något dom vill säga, innan dom drar vidare till väl då som Lena Ranehag säger, det sjunde astralplanet.

INTE just mördade och försvunna
Alltså ca 30 försvunna personer om året kunde ge sina efterlevande, vänner och anhöriga med flera just det dom vill, få veta, få avslut och kunna sörja. Lägg till alla ouppklarade mord/mordoffer på det, ca 13 om året. Plus lösa ”fallen” för polis med flera som jobbar med det. Och som bonus, fria eventuella oskyldiga som misstänks eller t.o.m dömts felaktigt…

Det finns 500 olösta mord i Sverige. (2011) ”Det finns nära 500 olösta mordfall i Sverige – och siffran ökar. 90 personer mördas varje år och i genomsnitt 15 procent av fallen får ingen lösning.”

Så av någon anledning vill inte just dessa ca 40 – 50 döda om året att deras anhöriga och efterlevande ska få avslut o.s.v, utan leva i ovisshet och må dåligt år efter år, resten av livet. Trots att dom döda är väl verkligen dom som har en anledning att kontakta och tala om – hmmm, underliga spöken.

Dessa döda, som också påstås vara bara kärlek + intelligentare än vi, veta allt, galet upplysta och på en fantastisk kunskapsnivå med mera. Men nej, just dessa ”två grupper” av döda är annorlunda än alla dom miljoner/miljarder spöken som snackar med påstådda medium varje dag året runt.

För annars kan ju alla möjliga döda, t.ex mor- och farföräldrar ta kontakt och säga massor av grejer utan problem alltid – utan någon direkt anledning också t.o.m..! Bara dom inte har blivit mördade, och mordet inte klarats upp, då vill dom inte höra av sig. Då har dom tydligen andlig tystnadsplikt eller något – kanske någon av Universums lagar styr det..?

Inte heller en enda av alla dessa mördare i dessa ouppklarade fall som är döda och då i andevärlden, med all kärlek där och andliga utbildning i att bli en bättre människa/ande med mera, vill kontakta någon för att klara upp fallen och/eller ge vetskap och avslut till anhöriga o.s.v.

Så det är egentligen tre ”grupper/kategorier” döda som ALDRIG hör av sig – just dom som har mest anledning att göra det..!

Klippet
”Jag vill veta vem och varför – för att försöka förstå, få en förklaring till vad som hände.”

”Om man skulle kunna hitta kvarlevor efter Johan, så tror jag det skulle vara oerhört befriande för både mig och Anna-Klara och alla runtomkring.”

”35 år är en väldigt lång tid, och jag befinner mig på ett sätt tillbaka på ruta ett. Det är viktigt tror jag att få ett avslut, som också i bästa fall innebär att vi får en typ av formell ceremoni. Kanske en plats att begrava Johan – och framförallt kunskapen om varför detta behövde hända.” – Björn Asplund

Avslut och gå vidare
Just dessa grejer är annars också det som dessa bedragare använder och hittar på att den påhittade döde säger. Alla sittningar och storseanser med mera går alltid ut på att den döde, ”har det bra nu”, lider inte längre”, ”vill hälsa”, att ”dom sörjande ska gå vidare” och ibland ”att dom sörjande inte kunde gjort något”.

Man kan undra varför ett mördat/försvunnet barn INTE skulle ”kontakta” och ge sina föräldrar (med flera) klarhet i vad som hänt med allt det inneburit för dom med mera, med mera – OM h*n kunde det!

Som Leif GW säger, ”hon tänker på henne hela tiden, hela sin vakna tid”. Men det är inget som dessa bedragare vill ställa upp och hjälpa någon med. Ljus och kärlek?

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion Gesus på Soup


Annons

7 reaktioner till “Är det bara jag som tycker det är förjävligt?

 1. Fruktansvärt bra skrivet Gesus ! Jag kan inte heller förstå varför man inte kan få kontakt med just dessa ”andar ” men alla andra verkar gå hur bra som helst . Jag såg nu att man skall bärja gräva i gamla svenska cold case med hjälp av FBI , här borde ju våra s k medium vara behjälpliga men troligtvis kommer dom inte att kunna prestera ngn kontakt med offren eller med mördarna ….Helt sjukt .. Jag skulle gärna vilja att ngt s k medium talar om varför det är just på det viset .

  Gilla

  1. Såklart Stone, så förstår du, jag och alla andra, tom woo-wwos och påstådda medium VARFÖR det inte går att snacka med dessa döda – precis som det inte går att snacka med några andra döda heller..!

   Bara det att med dessa döda kan dom inte trixa till det och lura folk att dom har kontakt med UTAN att då säga något om morden/försvinnandena ju. Dessa döda räcker det ju inte om dom bara säger att dom mår bra nu osv bla bla bla

   Det är lika avslöjande för bedragarna som att döda människor kan säga allt möjligt, MEN just ALDRIG sitt eget namn och/eller vem dom är/var!

   Det som bedragarna f.ö säger är deras viktigaste uppgift, att identifiera spöket – det som dom ALDRIG kan!

   Gilla

 2. Förväntar mig att kommentarsfältet här nu ska svämma över med bevis och fall där medium löst ouppklarade mord och/eller hittat försvunna personer – för att visa mig ha fel i mina påstående att det ALDRIG hänt någonstans någonsin!

  Gilla

 3. Jag har redan införskaffat flytväst för att klara av den woowoo-istiska tsunamin med alla bevis som föreligger vad gället mediums förmåga att lösa ouppklarade mordfall och dylikt.

  Fast jag börjar så smått misstänka, att det nog var bortkastade pengar att investera i en flytväst enkom för detta ändamål. Ty det verkar ju inte ens bli en liten rännil av woowoo-istiska bevis på hur duktiga och framgångsrika medium är.

  Frågan är om det ens blir en droppe.

  Kanske är ökentorka ett bättre ord att använda i sammanhanget än tsunami eller stormflod?

  Gilla

 4. Har just hittat din blogg och kommer att ta mig tid att läsa, var så säker
  För några år sedan var jag i kontakt med en tjej som har varit med i programmet. Ut ifrån vad hon berättade så är det inte tal om något annat än bedrägeri. Jag funderar på om inte det till och med är olagligt, eller är det som skydd Caroline Giertz avslutar alla program med att ” det kan vi inte säga med säkerhet” ?? Förhandstexten till programmet där det står att medierna inte får någon förhandsinformation är BS och klassas definitivt som vilseledande
  Nog fan måste detta vara åtalbart

  Gillad av 1 person

  1. Ta dig tid ”Rita Rätt” ! Här finns det verkligen mycket intressant att läsa , Gesus har verkligen gjort ett hästjobb och klätt av dessa bedragare flera ggr om , jag har själv i stort sett blivit ”omvänd” efter att hitta Gesus blogg. Just ”det Okända” är ju helt sjukt hur man får fortsätta säsong efter säsong , jag tror man är uppe i 15 säsonger nu och INGET har fångats på bild , trots att man rapporterat om alla möjliga fenomen , t o m spöken som kokat kaffe , vilket skulle ju vara en sensation , om det nu var sant !
   Och i dom flesta avsnitt kan man inte ta fram vem det var som orsakat ”dessa” fenomen . Likväl som att mediumen bara kan förmedla andekontakter som medddelar att tortumlaren håller på att gå sönder , att farfar inte hann säga adjö mm mm men att förmedla vem som mördat vem , att förmedla kontakt från försvunna personer som kan trösta sina anhöriga ..nej det går ju naturligtvis inte ……

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.