Woo-woologi

Förutom påstådda medium och den bedragarbranschen så är jag intresserad av mordfall och mördare som jag också kikar på när jag hinner – och då såklart på ett av Sveriges sjukaste fall, Thomas Quick, påstådd seriemördare.

Jag kan inte undvika att se likheterna mellan Quickfallet/påstådd seriemördare och påstådda medium – att saker påstås, motsägelser, saknaden av bevis för, alla bevisen mot, hur det bortförklaras och försvaras med mera.

Jag har tidigare skrivit om det på bloggen här, Woo-woobevis mot påstådd seriemördare

Same same
För att citera Hannes Råstam, ”Jag kan bara konstatera att i det material jag gått igenom, hela detta monstruöst stora material, finns det ABSOLUT INGENTING som tyder på att Thomas Quick är skyldig till något mord – däremot finns det väldigt starka bevis för att han har erkänt mord som han INTE har begått.”

För att citera mig ;-] ”Jag kan bara konstatera att i det material jag gått igenom, hela detta monstruöst stora material, finns det ABSOLUT INGENTING som tyder på att något påstått medium är annat än bluff och bedragare – däremot finns det väldigt starka bevis för att dom är just bluffar och bedragare.”

Vet inte om man kan kalla Quickcirkusen tragikomisk eller en svart komedi kanske – men om vi översätter det till woo…

I rollerna :-]
Göran Lambertz – Börje Peratt
– Som helt verklighetsfrämmande och sjukligt är ute på ett korståg för att försvara lögnerna och lögnarna med egna lögner, hot, påhopp och anklagelser.

Christer van der Kwast – Terry Evans
– Lever (levde) på och påstår en massa saker utan att kunna visa att det är annat än hittepå, och manipulerar + undanhåller ”bevis”.

Gubb Jan Stigson – Torbjörn Sassersson
– Hangaround, som så gärna vill vara med, vara någon i ”branschen”. Kommer också med påhopp, tokigheter, hittepå och kan inte heller visa bevis för det.

Claes Borgström – Det okända
– Har möjlighet och chans att visa upp att det bara är bluff flera gånger, men väljer att hålla tyst + undanhåller manipuleringen och samarbetar istället med lögnarna.

Seppo Penttinen – Pierre Hesselbrandt (eller valfritt påstått medium)
– Vet att bevisen och allt visar att det inte är sant, men manipulerar, mörkar och sopar under mattan så att det framstår så. Och tjänar på det.

Sven Å Christiansson – Lena Ranehag (eller valfritt påstått medium)
– Påstår att hittepået finns, har det som jobb och tjänar pengar på det, trots allt som pekar på och visar motsatsen.

Birgitta Ståhle – Caroline Giertz
– Påstår det finns bortträngda minnen/spöken som snackar med påstådda medium, och ”gjort en karriär” på det.

Margit Norell – Iris Hall
– Den som utbildat ett par av dom som kommer med tokigheterna, hittepået och påståenden.

Thomas Quick – Ett påhittat spöke
– En påhittad seriemördare/spöke som det inte finns ett endaste bevis för, men tvärtom, massor mot.

Quicklaget – Humanism & Kunskap
– En sammansvärjning för att samarbeta, sprida påhitten och smutskasta dom som säger sanningen och hur det är.

Säters mentalsjukhus – TV4/Sjuan
– ”Inhyser” och ratificerar påhitten så det kan fortgå.

Handlingen
Några sammansvurna påstår något tokigt, som dom gör karriärer-, tjänar pengar- och lever på, som det påstås finnas bevis för, vilket det inte finns. Tvärtom finns det massor som visar att det INTE är som det påstås, och att dom sammansvurna ljuger och hittar på. Det som visar det och sanningen ska döljas, snackas bort och dom som visar det ska smutskastas.

En sekt med ett klassiskt sektbeteende som t.ex att dom flesta inte uttalar sig, bara någon enstaka utvald. Särskilt inte dom ”i toppen” som tjänar/tjänat pengar på det. Massor av manipulering och mörkning av sanningen, nekande till uppenbara saker som det finns svart på vitt att det är så, och ett rabiat agerande för att försvara sig själv och sitt agerande.

När sanningen kommer ut och sektmedlemmarna blivit motbevisade totalt och står där med brallorna nere, så vägrar dom erkänna det utan fortsätter kämpa med näbbar och klor för att ändra historien. Alla andra har fel och förstår inte…

Christer van der Kwast

Sjukt sjukare sjukast
Själva fallet och dom inblandades agerande är ju sjukt så det räcker. Men ännu sjukare blir det när deras kompis Göran Lambertz ska försöka försvara och snacka bort allt.

”Quickutredningen är nog unik, alltså. Jag har sett mycket dumt och mycket dåligt och mycket slarvigt och en del påhitt också, men jag har aldrig sett något så jävla vansinnigt som utredningen om Thomas Quick.” – Leif GW Persson

Titta gärna på
Dokument Inifrån. Thomas Quick del 1- Youtube
Thomas Quick har erkänt fler än 30 mord och dömts för åtta av dem. I ett halvår har reportern Hannes Råstam haft kontakt med Thomas Quick, som nu, efter sju år av tystnad, bestämt sig för att berätta sanningen om morden

Dokument Inifrån. Thomas Quick del 2 – Youtube

Dokument Inifrån. Så skapas en seriemördare – Youtube

Kvinnan bakom Thomas Quick – Youtube
Journalisten Dan Josefsson infiltrerade gruppen som skapade Sveriges värsta rättsskandal.

Veckans brott special – Göran Lambertz vs Leif GW Persson och Dan Josefsson – Youtube

Göran Lambertz om sin nya bok Nyhetsmorgon (TV4) – Youtube

Mer finns såklart att se och läsa – men dessa ger en bra ”grund”. Se även klippet längst ner här i inlägget.

Quickfallet
Thomas Quick ska alltså ha mördat 30 människor eller fler under mer än 30 år utan vittnen (trots t.o.m påstådda medgärningsmän vid de flesta morden), utan att åka fast eller lämna ett endaste mikroskopiskt spår efter sig. Inga fingeravtryck, hårstrån, bloddroppar eller DNA – och i vissa fall inte ens några kroppar eller kroppsdelar. Plus sen erkänt alla morden utan att kunna styrka det med då, ett endaste bevis. Varför inte bara visa upp någon kropp eller kroppsdel som han hela tiden säger han ska på vallningarna då t.ex?

Och när Råstam och Josefsson med flera visar upp detta och hur fel det är – så är det en konspiration!

Översatt till woo
Under nu ca 200 år påstås döda människor pratat med tusentals påstådda medium – men INGEN har kunnat visa upp ett endaste lilla som visar på att det inte är bara är bluff och bedrägeri. Inte någon, någongång, någonstans! Men hur många som helst har avslöjats som bedragare.

Och när jag och andra visar upp det – så smutskastar och kränker vi dom med mera..!

Man kan också nämna att INGEN av dom 30 mordoffer/försvunna personer i dom mordfall Quick erkänt har velat ta kontakt med något av alla våra tusentals påstådda medium för att klara ut det hela, och t.ex ge anhöriga vetskap och kunna få avslut. För dom är ju i två av dom tre kategorier av döda som ALDRIG gör det – mordoffer i olösta fall, försvunna personer och döda mördare…

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion Gesus på Soup


Advertisements

4 reaktioner på ”Woo-woologi

 1. Mycket har du skrivit, Gesus, under de gångna åren som varit inte bara bra utan även intressant och spännande. Men ovanstående bloggartikel måste vara ett av de absolut bästa inlägg du någonsin gjort. Ja, jag skulle faktiskt vilja kalla den ihopkoppling du gör som briljant!

  Dessutom: Det som du skriver skulle faktiskt kunna utgöra underlag till en tv-dokumentär. Varför inte för kännedom mejla denna bloggartikel till Dan Josefsson eller Leif GW Persson i ”Veckans brott”? Eller till Janne Josefsson i ”Uppdrag Granskning” eller TV 4:s ”Kalla fakta”?

  BRAVO, Gesus!

  Gilla

  1. Tackar, tackar – men nja jag har svårt att se några TV-dokumentärer från mitt skrivande :-]

   Fast visst är det bl.a intressant detta, och det kommer mera så fort jag hinner… Och vem vet vem jag kontaktar och kommer med grejer om/med – ni vet, Gesus works in mysterious ways ;-]

   Gilla

 2. Hej Gesus!
  Håller med ovanstående! mycket bra inlägg!!! Jag har läst Dans bok!!!
  Liknelsen är slående!

  Jag har en fråga? Hur kom du på namnet Gesus ( Jesus med G) Det är genialt!!!
  Mvh

  Gilla

  1. Hej och tack Kommer inte ihåg riktigt – bara något som dök i i mitt huvud vid något tillfälle när jag skulle skriva på något religiöst forum har jag för mig. Det fanns en Jesus Pettersson som var med i Robinsson för länge länge sedan, det tyckte jag var roligt, eftersom jag heter Pettersson…

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s