Tillbakablick – Peratt Sassersson rumpbett

Som väl märks, har jag för tillfället taskigt med tid att skeptisera och skriva om allt woo och bedrägeri som finns därute. Jag har en hel drös påbörjade och halvfärdiga inlägg som jag hoppas kunna göra klara snart. Gör det lätt för mig så länge med lite tillbakablickar..

Peratts och Sasserssons lögner och ständiga bett i egen rumpa
Mina ärkefiender ;-] dom fega och ohederliga woo-woopoliserna som också självutnämnt sig till Terry Evans beskyddare, Börje Peratt och Torbjörn Sassersson (f.ö även obesegrade svenska mästare i rövbett) som i flera år jagat min identitet så dom kan smutskasta, utpressa och tysta mig.

Det finns massor av lögner och sjukt agerande svart på vitt från dessa två, men det räcker väl att visa upp detta för att dra ner brallorna på dom.

Börje Peratt
”När det gäller Gesus identitet har vi vetat den ganska länge nu.” – #BörjePeratt 2013-02-23
www.webcitation.org/6Ee3UPUjE

Torbjörn Sassersson
”Jag vet INTE vem Gesus Pettersson är” – #TorbjörnSassersson 2014-02-20

Torbjörn Sassersson

Hooked :-]
Torbjörn Sassersson, som är den som svalde betet om vem Gesus skulle vara, (läs här!) och berättade det för Börje Peratt och Terry Evans – vilket f.ö visar deras samarbete mot mig. Dessa går sen ut på sina bloggar, Terry Evans här, Börje Peratt bl.a här, och ljuger om vad jag gör och påstår att det är denne oskyldige, som dom sen förtalar med namn och företag med mera…

Följ Gesus på 
Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion Gesus på Soup


5 reaktioner till “Tillbakablick – Peratt Sassersson rumpbett

  1. Har dessa båda world champions i rövbett, besläktade, på håll, med Kling och Klang, lugnat ned sig på senare tid vad gäller att förfölja och smutskasta dig samt hota och hacka på dig?

    Jag tycker det känns som att 2015 blev något av ett mellanår för dem med avseende på baktaleri och smutskastning av dig. Eller är förklaringen den, att du helt enkelt inte hade tid att blogga lika mycket som vanligt om deras fulspel och verklighetsförvrängningar?

    Vi bör ha i åtanke att det ju hela tiden dyker upp allt bättre och effektivare mediciner på marknaden. En eventuell nedvarvning/reduktion av mängden smutskastningskampanjer riktade mot dig) från Los Tres Amigos (dvs med också Terry Evans inkluderad i gänget, ”trojkan”) skulle faktiskt kunna förklaras med sådana medicinska framsteg.

    Alltså: OM de får sådana nya, mer potenta läkemedel utskrivna till sig – och OM de i så fall också tar sina förskrivna mediciner enligt ordination från husläkaren – ja, då kanske det skulle kunna förklara en eventuellt reducerad hätskhet i agerandet hos dem.

    Alternativt har de kanske funnit nya måltavlor att rikta sitt hat mot? Eller insett att du inte är den som vänder andra kinden till utan snarare svarar med att utdela egna käftsmällar. Då kan det ju kännas tryggare att ge sig på någon som stillatigande ställer upp som pajkastningsmåltavla.

    Tyvärr saknas fortfarande bra medicin som lindrar korkat beteende, så vi får nog räkna med samma bullskitfloskelflödem också framöver från dem – i den mån de skulle bestämma sig för att repa mod och börja göra nya hätska utfall mot och smutskastande uttalanden om dig.

    Vad anser du själv, Gesus? Kan 2015 ses som ett år med minskat hatflöde från Los Tres Amigos?

    Gilla

    1. @bbnewsab ”Jag tycker det känns som att 2015 blev något av ett mellanår för dem med avseende på baktaleri och smutskastning av dig. Eller är förklaringen den, att du helt enkelt inte hade tid att blogga lika mycket som vanligt om deras fulspel och verklighetsförvrängningar?”

      Jag tror på en kombination av att jag inte varit så aktiv, och med/mot just Terry Evans, tror inte dom bryr sig om att jag t.ex skriver om Lena Ranehag. Plus att dom väl har nått lite ”vägs ände” med sina lögner och smutskastning av mig. Det + deras hot och uthängningar har ju inte funkat, så.

      Tror inte dom klarar att hitta på mer om mig och vad jag gör heller – dom har ju redan tömt näthatar, kränkning och stalkingarkivet så…

      Gilla

  2. Genus, dags för dej att kolla upp superwoowooo’t blondibella på psykedelia…hon har dragit igång sin verksamhet på fullt pådrag och verkar turnera land och rike runt med sina gycklartrick..strattretande tillställningar där woowooo’t pladdrar barnspråk likt carola talar i tungor på livets ord och svamlar om ditten och datten (för dyra pengar förstås).. att hon får gå lös utan vårdare måste ju bero på alla nerdragningar

    Gilla

  3. En liten fråga för en som inte är så insatt i vem Börje Peratt och Torbjörn Sassersson är?

    Genom att du Gesus kallar dem Woo, så får jag anta att Börje Peratt och Torbjörn Sassersson är någon form av medium.

    Borde inte medium veta vem du är.
    Vad jag har förtått så har denna jakt på din identitet pågått under en längre tid.

    Det är mycket märkligt när du har ett namn på Facebook som börjar på B.

    Jag trodde faktiskt att medium hade lite högre intelligent än detta….jag får huvudvärk för mediums låga nivå….

    tur att du finns Gesus och CO

    Gilla

    1. Peratt och Sassersson har utsett sig själv till bedragarnas woo-woopolis och attackerar alla som inte tror på hittepået, med alla möjliga fula medel och obehagliga lögner. Finns en hel del obehagligt att läsa om dom på bloggen här, kolla tagmolnet till höger

      Men dom tjatar om att jag är anonym, samtidgt som dom säger att jag är en som dom sen hänger ut med namn och allt och påstår att han/jag näthatar med mera med mera – men dom har aldrig ens vågat fråga mig vem jag är

      Och jodå – bägge påstår såklart att dom har övernaturliga förmågor :-]¨

      Sassersson tex kan resa rundor och turista utan att a med sig sin kropp. Jag har bjudit hem honom till oss, men han ville inte komma – synd för då hade han ju kunnat se vam jag är, det som han lagt så mycket energi på…

      https://gesusbloggen.wordpress.com/2012/03/27/valkommen-hit-torbjorn/

      Gilla

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.