Det okända – babblande spöken

Eller som inlägget hette från början, Ännu en bedragare – samma gamla hittepå!

”Ny” charlatan
Ännu en bedragare, för vad jag vet så har det inte stått i några tidningar eller så att det nu visat sig att döda människor verkligen pratar med vissa utvalda (som tar betalt för det), utan det är fortfarande bara avslöjat bluff och båg som gäller, som får medverka i Det okända och göra reklam för sin bedragarverksamhet.

Anu Rosentjärn som sägs jobbat (läs, blåst folk på pengar) i tjugo år, och jag har inte en enda gång sett hennes namn under mina nu mer än fyra år som Torbjörn Sassersson kallar det, grävande skeptisk journalist :-]

Ser f.ö på Alla bolag att Anu bara haft sitt företag registrerat i 11 av sina då sagda aktiva 20 år…

Sexcoaching och underlivshealing
Ser också att Anu, förutom det vanliga med att ta betalt för att påstå att döda människor pratar med henne, djur pratar med henne, healing och såklart kurser – så kan Anu ”coacha dig rätt in i din egen naturliga levande orgasmenergi” med sin sexcoaching. Levande orgasmenergi, de ni.

”Via sexualiteten kan du förlösa alla blockeringar du har och även uppnå upplysning.” – #AnuRosentjärn

Detta (samtal med övningar) för endast 600:- i timmen + 22:-/km.

Som om detta inte var bra nog, kan du få underlivshealing till samma pris. Och som Anu säger/skriver på sin webbsida, ”DU ÄR VÄRD DET!”

”Jag går igenom underlivet och tittar på alla minnen som sitter fast där.” – #Anu Rosentjärn

Same old, same old
Misstänker att Det okända försöker förnya sig med dessa nya skojare i programmet. Eller är det så att dom som medverkar/t automatiskt får mer andra ”bättre betalda jobb” så dom är inte så sugna på att vara med mer än typ ett avsnitt per säsong, för att ändå synas och vara ett ”TV-medium” liksom? Men det kvittar hur många eller vilka dom tar dit, det blir ju bara samma samma hittepå ändå.

För ingen blir väl förvånad över ännu ett avsnitt av Det okända med att ”dom i huset” sett skepnader/skuggor, känt sig iakttagna, hört ljud, t.o.m nästan fotsteg och saker har ramlat ner där. Och ett påstått medium kommer dit och gissar på att just dom grejerna hänt, eller rättare sagt, känns som kanske det hänt jallafall + hittar på ett par ”vanliga” spöken…

Tur det inte är Terry Evans som kommer dit och kör sitt ”there´s a lot of activity here”, för det har det inte varit. Men det är klart, det är ju enkelt att klippa bort och inte ta med.

Anu Rosentjärn

Reklamvärdet av Det okända
Ja hur många fler offer kommer Anu nu få efter sin medverkan i Det okända, och då kan kalla sig TV-medium? Slår väl t.o.m högre än att vara certifierad (av en annan bedragare). Vilket jag f.ö inte kan se att Anu är(?).

Kikade på och tog en skärmdump på Anus (he he) Facebook-sida dagen innan avsnittet när jag såg att hon skulle vara med. Anu hade då 751 Facebook-vänner.

Anu Rosentjärn

Tog en ny titt veckan efter, och ett avsnitt av Det okända gav alltså ca 200 nya potentiella klienter, katshiiing. Som väl också sen sprider vidare till sina väninnor att Anu, hon är sååå bra och sa saker hon absolut inte kunde veta + minsann är ett äkta medium…

Ser att det tickar på också – kikade igen precis innan jag la ut inlägget, nu är det 959 Facebookvänner.

Inte bara skojaren får reklam(?)
Jag har ju tidigare undrat vad ”reklamvärdet” för dom som medverkar i Det okända kan vara. Dom som säger sig ha spöken på sina verksamheter – ofta värdshus, hotell och restauranger.

Man kan tycka det är lite lite spökaktiviteter i avsnittet för att ringa Det okända och vara med och skämma ut sig i TV. Men både mannen och kvinnan i där är egna företagare – en ren slump såklart :-]

Avsnittet
Börjar med fnitter och kul bla bla bla, det är ju så roligt detta med döda människor och spöken alltid… Sen går Anu runt och läser in lägenheten och dom som bor där, och så kommer det vanliga, energier och skojaren känner en massa grejer och säger att hon tror att dom kan ha känt och upplevt bla bla bla.

Tre standardspöken
Vi får det vanliga flosklandet och tre påhittade standardspöken + lite Barnum-uttalande och hot-readande. Ett argt manligt spöke, ett barn-spöke och som alltid ett mormor-spöke som bara är där och tittar till. Som jag skrev om bl.a här, Standardspöket – mormor/farmor, i avsnittet med Camilla Örnberg.

Mormor-spöket
Som här blir en moster, för det är henne det kan passa in på. Inget om att hon bakade och så, det som Anu snackar mest om, men ändå.

Spöket, kan som alltid, klart och tydligt prata och säga saker, hon pratar jättemycket, t.o.m konstant. Anu ”får info”, spöket älskar att baka, älskar ha olika kryddor i brödet, är jätte- jätterolig, har alltid fått sista ordet, är helt otrolig, har man haft problem har man alltid gått till henne, har varit släktens överhuvud, tycker om att domdera och tar ingen skit. Det är en släkting, det vet Anu direkt. Spöket har också otroligt mycket kärlek till dom – och har ont i kroppen (det som hon inte har, kropp alltså).

Allt det – men inget om vem det är/var!

Arga mannen-spöket
Kan också han snacka klart och tydligt, säger t.o.m sitt eget namn på direkt fråga – det har väl aldrig hänt tidigare under Det okändas nu 11 år och över 240 avsnitt?

Är så arg, är så bitter, förstör hela tiden (oklart vad bara), gillar inte att barnen väsnas och höga ljud, tycker att en man ska bete sig som en man (hot-readat?), har varit osams med alla när han bodde där, hatar barn och djur och blev lämnad av sin kvinna. Det är ingen släkting, det vet Anu direkt. Gör motstånd när Anu ska skicka honom till ljuset/andra sidan – jag förstår inte hur, och vad motståndet består av bara…

Barn-spöket
Kan även hon, för det är en flicka ca 5 år, prata klart och tydligt till Anu och säga saker – t.o.m från andra sidan/ljuset när Anu skickat henne dit minsann. Hon har bott i någon av lägenheterna i huset, är otroligt otroligt fin, jättesöt, tänker på alla, älskar leka med bilar säger hon!

Barn-spöket säger att hon hade jätte- jättesvårt att andas, och då kan Anu direkt säga att då dog hon av lunginflammation. Här undrar jag igen, om nu dödsorsaken alltid måste sägas, och den döde kan säga som här, att hon hade svårt att andas – varför inte istället säga typ, ”jag dog av lunginflammation”?

Barn-spöket säger f.ö massor av andra grejer, men som alltid inte vem hon är/var eller vad hon hette, var hon bodde, vad hennes mamma/pappa hette eller något annat som enkelt kunde visat vem hon var/är. Ni vet, det som är ett mediums viktigaste uppgift – att identifiera den döde som dom påstår snackar med dom.

Anu ”får fram” ett namn, men tror hon har ett dubbelnamn istället. Får fram och tror – varför säger inte spöket det bara..?

Spökbabbel
Jag (med flera?) är ju galet förundrade över att döda människor kan säga massor av grejer klart och tydligt till påstådda medium, men aldrig sitt eget namn eller vem dom är/var. Spöken kan säga namn, bara inte sitt eget, och inte i meningar eller tillsammans med annat, som t.ex min bror Gustav, moster Karin eller min mamma Elin. Nej just namn kan dom av någon anledning bara säga just namnet – och ofta ofta otydligt också, så att det kan vara två eller flera olika + mycket mycket dubbelnamn.

Men alltså!
Ja i avsnittet här, frågar Anu spöket vad han heter – och spöket svarar! Vad jag vet har det aldrig hänt tidigare(?).

Nu blir det ju iochförsig samma som alltid – för trots att spöket säger sitt namn måste det förvrängas och trixas till för att passa in på en död människa som alltid ändå.

Sven Henry nånnting
Anu Rosentjärn säger det är Sven Henry, och sen nånnting – inte Sven och Henry nånnting..! Och detta är ju t.o.m vad den döda själv säger att han heter, bara otydligt med sitt efternamn av någon underlig anledning – dom två förnamnen är inget oklart.

Just bara namnet Sven verkar f.ö vara det enda som passar in på den dom försöker få till spöket som bott där. Ja och att han var ensam när han dog. Men vi får inte veta om det stämde med t.ex att han blev lämnad av sin kvinna och att han var osams med alla i huset – så det stämde antagligen inte.

Snarlika?
Sven Henry nånnting = Sven Herzog, nja va..?

Och det blir också det vanliga vaga när dom letat upp någon i ”arkivet”, ”vi kan ju aldrig veta att det är just han”. Men då har dom ju liksom lagt fram att det kan vara – och vill man tro på det så…

Jag tror faktiskt dom kunnat hitta någon Karl också, som kunde varit spöket – om det varit det namnet som Anu shot-gunnat istället…

Gesusgillande
Gillar när dom redigerar det vanliga Barnum-uttalandet att det byggts om/renoverats där, till att hon satt upp två krokar på toalettdörren :-]

Gillar också när hon säger att hon tänkte extra på att sätta krokarna hon köpt, uppåt, så att grejer inte bara ramlade av dom…

”Flera av dem som fått underlivshealing har känt hur hela skötet har sjunkit ner till dess rätta plats.” – #Anu Rosentjärn

Följ Gesus på 
Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion Gesus på Soup


14 reaktioner till “Det okända – babblande spöken

 1. Jag trodde jag hade hört allt.

  Underlivshealing?
  Vad är det för minnen, hur mitt underliv var innan jag föddes eller vem som hade mitt underliv först.
  Listan kan bli lång.
  Sjuk människa är allt jag kan säga.

  Gillad av 1 person

  1. Ha ha, ja helt sjukt vilka stollar…

   Gillar själv denna, ”Flera av dem som fått underlivshealing har känt hur hela skötet har sjunkit ner till dess rätta plats.” – #Anu Rosentjärn

   Visste inte att vissa kvinnor led av för högt sköte – inget jag hört direkt :-]

   Gillad av 1 person

   1. Ha ha ha, det visste inte jag heller :D

    Vad är den rätta platsen liksom?
    Sjunker det ner så får man ju framfall vilket man inte vill ha, så hon tar betalt och gör något med underlivet som kvinnor helst vill undvika.

    Hon påminner lite om Zoe som du skrivit om.

    Gilla

    1. Zoe – jag tycker mer typ om Birkan Tore får barn (vuxen) med Filippa Bark

     Undrar hur hennes underlivshealing fungerar på män, om det fungerar, men det måste det väl – och vart det/den då tar vägen..?

     Gilla

     1. Kanske anusprolaps och/eller penisförlängning blir följden för de män som blir delaktiga av ANUS’ underlivshealing?

      Gilla

     2. Ha ha sant men min första tanke var Zoe.

      Ha ha det hade jag velat veta :)

      En sak jag tänkte på, Anu säger jätte-jätte och även hennes spöken säger det eller säger hon inte exakt det som spöket säger utan tar med från sitt egna uttalande hur hon pratar själv.

      Gilla

     3. Ja det är mycket man undrar, och det är mycket motsägelser från bedragarna för att ”få ihop det”.

      Det heter ju att dom endast är neutrala kanaler som bara säger vad dom ”får till sig”, när det blir fel liksom – samtidigt som dom alltid ska tolka det, och det är ju inte alltid lätt, ja när det blir fel alltså… Blir det träff på gissningarna är det aldrig otydligt eller svårtolkat eller så :-]

      Gilla

     4. Javisst är det så, gissar man rätt då är det inga problem alls då har dom den bästa dagen någonsin och inget otydligt överhuvudtaget.
      Annars är det massa bortförklaringar från att mediet haft en dålig dag och kunde inte koncentrera sig och många spöken på en gång bla bla bla :)

      Gilla

 2. Ja, man får ju onekligen intrycket att Anu Rosentjärn erbjuder en typ av behandling, induktion av livmoderprolaps, något som väl ingen normal kvinna kan önska sig vilja få vara med om.

  Det är ju för att förhindra livmoderframfall som alla nyförlösta kvinnor blir instruerade av läkare, barnmorskor och sjukgymnaster att genomföra knipövningar flera gånger om dygnet för att stärka bäckenbottenmuskulaturen. Och nu får vi höra av denna Anu Rosentjärn, att hennes målsättning är att få livmodern att sjunka ned en bra bit.

  Jag tror att det bästa vore om Anu Rosentjärn introducerade knipövningar i stället hade fokus på munnen i ansiktet och dess läppar (labia). Hon gör hur som helst alla kvinnor en grav otjänst genom att inbilla dem att det är normalt med en nedsjunken uterus.

  Hur ska jag kunna nå Anu Rosentjärn med detta budskap, att det bästa för henne nog vore, ifall hon i stället lärde sig att knipa käft ity att då bleve hon mindre farlig för allmänheten mede sina råd?

  Det är ju nära nog krille-klass på Anus stollerier. Men hennes intresse för underlivet hänger kanske samman med hennes förnamn, vars genitivform blir just ANUS?

  Gilla

  1. Jag uppfattar det mer som att pga av alla minnen i underlivet kan det hamna högre upp än det ska vara, och det är där Anus healing kommer in och sänker ner det till sin rätta plats igen :-]

   Gilla

 3. Så ANUS bidrag till den medicinska vetenskapen är, att livmodern fungerar som en jojo eller hiss, som likt kvicksilverpelaren i en gammaldags analog termometer kan stiga eller sjunka, allt beroende på hur väderleken (läs: stressen) utvecklar sig?

  Mycket får man höra, eller snarare läsa om, när man här på GesusBloggen läser om woowoos och deras bravader.

  Låt oss hoppas att någon kan vidareutveckla ANUS resonemang ytterligare. I bästa fall kan ett nobelpris i medicin hägra för detta nya medium som nu kan skriva ”Känd från tv” på sitt cv och visitkort.

  Gesus, vet du möjligen något om priset för att få bli delaktig av ANUS underlivshealing? Hennes taxa kan väl nu förväntas stiga, om en kvinna ska kunna få sin livmoder att sjunka ned till ett slags mellanläge efter förmedlad behandling under ANUS ledning?

  Gesus, du bjuder oss på det som på engelskspråkiga bloggar brukar kallas för ”hilarious reading”. Tack för det!

  Gilla

  1. Kolla 1.31 in i filmen på killen han har svårt att inte ASGARVA stackars kille som blivit tvingad av dessa inbillska fruntimmer..

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.