Om Gesus/bloggen

Tja, jag kikar på tokigheter och skriver mina funderingar om det – en blogg mest för skojs skull (kanske lite egenterapi?), men också för att eventuellt få några svar och kanske väcka lite till eftertanke…

Gesus = en hälsosamt skeptisk farbror i sina bra år som inte tror på varken gud eller något annat ”övernaturligt”. Lite med glimten i ögat, men ändå, funderingar trots allt.

Och, jo, jag kan de och dem, men jag tycker det låter fjantigt när man läser det så jag skriver dom..!

***

[tillagt här – 2014-07-05]

Eller som påstådda mediet Terry Evans anser om och beskriver Gesus. Ha i åtanke att Terry Evans har ett andeteam av döda människor som arbetar ideellt för honom, och dessa döda människor/andar har en högre intelligens än vi och vet allt om oss – allt enligt Terry Evans själv..!

Gesus enligt Terry Evans

”Du är socialt och känslomässigt inkompetent och du visar tydliga tecken på paranoia angående din identitet. Din rädsla för konspiration bidrar till det jag säger.

När jag går in i mina känslor ser jag dig som en liten pojke, som bevisligen blivit illa behandlad på något sätt, jag kommer att tänka på mobbing. En liten pojke som desperat ville bli hörd och sedd. Vilken den dominerande faktorn än var under dina barnaår, så tror jag att det lämnat ett avtryck hos dig. Därav all denna aktivitet för att bli sedd och hörd. Varför gör du detta? Det är tydligt. Detta är enda sättet för dig att nära dina narcissitiska drag. Genom detta beteende förnekar du ilskan, bitterheten och besvikelsen som den lilla skolpojken upplevde. Jag hör din reaktion när du läser detta; kacklet från din inre demon som kommer upp till ytan. Demonen symboliserar i detta fall allt det olösta som du bär inom dig, ditt känslomässiga bagage.
Jag ger verkligen din existens mening, verkar det som. Är detta enda sättet för dig att bli uppmärksammad?

Den inre demonen som styr så stor del av ditt liv kommer en dag att förgöra dig. När jag läser dina e-mail blir detta väldigt tydligt. Den besatthet som du har av mig är osund och extrem. Det är tydligt att denna besatthet har börjat ta dig över en gräns av normal och förnuftig rationalitet. Till slut kommer du att implodera och få ett slags nervöst sammanbrott eller till och med gå in i psykos. Jag tror att det sedan blir väldigt svårt för dig att återgå till något slags normalt liv. Detta kommer i slutändan ha en traumatisk effekt på din familj och dem du har ett känslomässigt ansvar gentemot. Stegvis kommer människor börja lämna ditt liv, till och med dina allierade. Jag behöver inte göra någonting för att skada dig, vilket inte heller är min intention, du har redan bestämt din kurs. Förr eller senare kommer du att exponera dig själv och då misstänker jag att det kommer ett ordentligt bakslag, men inte från mig. Dina allierade, som uppmuntrar dig och stöttar dig i din strävan efter att bli ökänd kommer att överge det sjunkande skeppet som råttor. Vad är du då? En ensam bloggare, som ingen längre lyssnar till.

Vilka planer du och din flock av hyenor än har, när ni nu samlas för att fälla ert byte, så tar ni bara ett steg närmare självdestruktion. Ni har liten tilltro till era medmänniskor. Din kommentar om alla tanter som tror på mig visar än en gång din arrogans och din brist på respekt.

Mörka moln håller på att samlas kring dig och dessa mörka moln har sitt ursprung i anständiga människors reaktioner mot dig. Människor från alla samhällsskikt. Du är iakttagen.

Om du inte hade mitt namn att rida på, vad skulle du då vara? Obetydlig? För mig behöver du inte vara rädd. Jag behöver inte använda fula tricks eller gömma mig i skuggor. Jag behöver inte skicka oförskämda e-mail. Vad du än tycker och tänker om mig och det jag gör så är det ditt val. Mitt e-mail till dig är inget som jag offentliggör på internet för mitt syfte är inte att förödmjuka dig eller att använda smutsiga metoder.

Du är ett internetspöke och jag har tänkt driva ut dig och hjälpa dig att komma ut i ljuset. Jag behöver inte använda andra människor för att möta dig. Jag studerar även dig väldigt noga, men det är inte min taktik att lägga ut den information jag har på nätet. Om du känner att du vill offentliggöra detta på något vis, så är det en tydlig indikation på att du är moraliskt korrumperad och inte går att lita på.

Som jag tidigare sagt, så gömmer jag mig inte, men det gör du. Om du var en man av någon slags substans skulle du aldrig ha behövt hitta på en pseudonym. Det visar din rädsla och osäkerhet. Det är tydligt att du inte vågar stå för ditt beteende och dina handlingar.” – Terry Evans | påstått medium och feg lögnare

Följ Gesus på Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion Gesus på Soup