X i taket – Terry Evans

Håll i hatten, nu blir det mycket att läsa :-]

Jag mailade ju Terry Evans och hans gäng med certifierade medarbetare, och undrade om jag kunde få tillstånd att spela in storseansen i Falkenberg efter ett tips från dom själv att jag kanske kunde få det om jag frågade. Och om jag eventuellt kunde få en intervju med Terry.Secret Gesus

+ den eviga frågan som Terry inte vågar svara på, är det på riktigt?

Jag trodde inte, för jag fick inga svar förra gången, och förra gången, och… men nu jag fick minsann ett mail tillbaka. Tydligen är dom så kåta på att få reda på vem Gesus är, att dom blev helt till sig i brallorna här och såg en möjlighet att få reda på det, kul…

Det extra roliga med det är att ingen av knallhattarna har någon gång ens vågat fråga mig om vem jag är!

Ja jag skriver dom, för man behöver knappast vara synsk för att förstå att pajasarna Börje Peratt och Torbjörn Sassersson med flera woo-woos är inkallade.

Torbjörn skrev ju tidigare dom andra mailen från Terry, och om inte Terry blivit besatt av en död svenskalärare här eller lärt sig svenska på 2 dagar, så lär det vara Sassersson som skriver nu också. Alternativt någon av hans andra kvinnliga medarbetare på spökfirman, Ulrika eller Victoria som sköter det annars.

Men där är en hel del av hans vanliga korkade retorik, så jag satsar på ”skribenten” Sassersson.

Här är hela mailkonversationen med ”dom” EXAKT som den varit: (börjar med mitt första mail, från förra inlägget)

***

Jag skrev:

Hej Terry och gänget!

Jag ser att ni kommer till mina trakter för en storseans igen, Falkenberg i februari.

Jag är jätteintresserad av att lyssna på den, men jag undrar som jag gjort tidigare, om det är ”på riktigt” och att döda människor verkligen pratar med Terry eller om det bara är underhållning och show? Jag vill verkligen veta det, så jag vet vad för sorts evenemang jag köpt biljett till.

Sen uppfattar jag det som om ni tror att jag spelat in en tidigare seans och rekommenderar mig att fråga innan seansen om jag får spela in den. Det tyckte jag var en bra idé att man kunde det, så då frågar jag nu här om det är OK att jag spelar in seansen?

Undrar också om Terry skulle vara intresserad av en filmad intervju före eller efter seansen där jag ställer några frågor om hans ”arbete”, till min blogg?

Detta hade varit galet intressant och skoj om det är möjligt

Hälsningar
G Pettersson

***

Dom svarar:

Hej!

Jag har tänkt över din förfrågan och har bestämt mig för att gå med på en intervju med dig innan storseansen i Falkenberg, men jag måste poängtera att jag inte besvarar vilka frågor som helst. Jag föreslår att du möter mig på teatern kl 16.00 för denna intervju.

Låt mig få veta om detta passar så snart som möjligt.

***

GesusNote
Här poängteras att det INTE svaras på vilka frågor som helst!

Av någon underlig anledning har Terry här nu börjat skriva på svenska helt plötsligt ;-]

***

Jag svarar på det:

Hej igen

Trevligt med svar, och att du är intresserad av en filmad intervju till min blogg, skoj :-]

Självklart mycket intressant, men är såklart intresserad av att ställa frågor som inte ger de vanliga vaga förklaringarna och undanflykterna, utan frågor för att få svar på hur det verkligen ligger till och sägs fungera med bl.a ”andevärlden” och dom döda där.

Ska du skriva ner vilka frågor du INTE svarar på , eller ska jag plita ner frågor och så får du kolla vilka du kan tänka dig att svara på, hur gör vi?

Sen hade jag två frågor till i mitt mail som hade varit intressant att få svar på nu när du svarar på mailet:

-Jag är jätteintresserad av att lyssna på den, men jag undrar som jag gjort tidigare, om det är ”på riktigt” och att döda människor verkligen pratar med Terry eller om det bara är underhållning och show? Jag vill verkligen veta det, så jag vet vad för sorts evenemang jag köpt biljett till.

-Sen uppfattar jag det som om ni tror att jag spelat in en tidigare seans och rekommenderar mig att fråga innan seansen om jag får spela in den. Det tyckte jag var en bra idé att man kunde det, så då frågar jag nu här om det är OK att jag spelar in seansen?

Häslningar
G Pettersson

***

GesusNote
Jag poängterar att jag inte tänker ställa vilka lama frågor som helst, och såklart vill ha svar på dom!

***

Dom svarar på det:

Hej!

Jag behöver få veta om du tänkt göra detta privat eller om du hyr in ett annat företag för att göra denna filmade intervju å dina vägnar. Den enda som får tillåtelse att intervjua mig är du själv, vilket innebär att jag kommer att behöva någon form av identifiering före intervjun. Jag vill även veta vilka som kommer att assistera dig under denna inspelning. Jag är inte beredd att göra intervjun med en tredje part. Du kanske undrar varför? Om du vill att jag ska besvara frågor under din intervju, på ett öppet och uppriktigt sätt är jag beredd att göra det, men bara med dig. Det skulle kunna visa sig vara fördelaktigt för både dig, mig och din blogg.

Du frågar vilka frågor jag är beredd att besvara, men om du går med på ovanstående villkor kommer jag att låta dig avgöra vilka frågor som är relevanta. På så vis kommer du att få en mycket bättre respons från mig.

Du pratar om att vilja spela in seansen. Om du går med på ovanstående villkor skulle jag vara mer öppen till att säga ja till din förfrågan.

Jag ser fram emot att träffa dig.

Terry Evans

***

GesusNote
Här kommer det direkt, – ”Den enda som får tillåtelse att intervjua mig är DU själv”!

Det är också mycket/många, – ”om du går med på ovanstående villkor kommer jag att låta dig avgöra vilka frågor som är relevanta”. T.o.m att jag kanske ska få spela in seansen om jag gör det…

Och så lite lullull på det, ”på ett öppet och uppriktigt sätt”. Vilket skulle, ”kunna visa sig vara fördelaktigt för både dig, mig och din blogg”!

OM jag går med på villkoren (att avslöja min identitet)…!

Jag har inte en enda gång påstått att det skulle vara någon annan eller att jag INTE ska visa vem jag är..! Det är bara dom som förutsätter det och så j-a kåta på att få reda på det, att dom bara fokuserar på just det.

Och visst är det konstigt att intervjun tydligen bara är fördelaktig för Terry om det är Gesus som gör den, inte annars..?

***

Och jag igen:

Hej igen

Tja, tanken är en enkel filmad intervju + ev en som sköter kameran bara, inga större grejer

Hur menar du/ni att jag ska identifiera mig och vad vill ni veta om ev ”kameraman” tex?

Kul om jag/vi kunde filma seansen också…

Du undviker fortfarande att svara på frågan om det är ”på riktigt” att döda mäniskor pratar med dig, eller om det bara är show och underhållning. Varför är det så svårt att svara på?

Jag ser verkligen fram emot detta :-]

GP

***

GesusNote
Tja, jag undrar vad dom vill veta och upprepar frågan som dom inte vågar svara på…

***

Dom igen:

Hej!

Tack för ditt mail.

Jag har blivit intervjuad många gånger och journalisterna har aldrig varit anonyma förut. Jag har alltid fått någon form av bevis på deras identitet, presskort etc. Att bli intervjuad av någon som inte vill använda sin riktiga identitet känns inte professionellt. Du vill väl ha en öppen och uppriktig dialog?

Jag kommer att be dig om att få se någon form av identitetshandling, när vi möts, innan intervjun genomförs.

Det skulle vara mycket oprofessionellt av mig att tillåta dig filma seansen, för jag har även ett ansvar gentemot publiken.

Angående din fråga så förmodar jag att det är en av frågorna du skulle ställa mig under din intervju? Jag förstår därför inte varför du fortsätter att upprepa den när du kommer att få en möjlighet att ställa den.

Terry Evans

***

GesusNote
Igen, jag har ALDRIG sagt att jag ska vara anonym vid intervjun, har dom hängt upp sig på det, eller..?

Sen har det ändrat sig med att kanske få spela in seansen om jag avslöjar vem jag är, till att jag INTE får det :-]

Det är också att jag kommer få en chans att STÄLLA den frågan, men inget om att han kommer att SVARA på den…

***

Jag igen:

Hej igen

Professionellt? Jag är bara en ensam ”bloggare”, jag är inte professionell, jag har inget presskort..!

Jag kan ju visa min identitet, men hur ska jag visa att jag är Gesus tänker du?

Har du någon tystnadsplikt? Jag har läst något om ”andlig tystnadsplikt”.

Du skriver att en intervju med mig skulle vara fördelaktigt för dig. På vilket sätt, hur skulle den vara det, menar du?

Tja, den frågan jag ställt ett antal gånger till dig/er, den är relevant nu, precis som inför din förra storseans, för jag vill veta vilken sorts evenemang jag har köpt biljett till. Alltså, helt enkelt en förklaring på vad det är du gör och säljer biljetter till, det har man väl rätt att få veta om man ska gå på ett evenemang!

Är det endast ett uppträdande, show, eller är det ”på riktigt” att döda människor verkligen pratar med dig som du påstår?

Jag förstår inte varför du inte vågar svara på det, jag har frågat dig i flera mail, men du svarar inte på just det, varför? Om du inte har något att dölja kan jag inte se något som helst problem med det.

H
G Pettersson

***

GesusNote
Ja jag kan ju visa vem JAG är men hur ska jag visa att jag är Gesus?

+ kollar om Terry har någon tystnadsplikt. Det finns något som kallas andlig tystnadsplikt, vilket bör innefatta honom.

***

Dom igen:

Hej!

Jag har läst ditt mail med intresse.

Du har fått all relevant information tidigare, men du väljer bevisligen att inte ta till dig det. Det verkar som om du vill diktera alla villkor. Jag har klivit fram och erbjudit att möta dig i en öppen och ärlig intervju där du har möjlighet att ställa alla dina frågor. Om det jag erbjudit dig inte möter dina krav har jag inget mer att säga.

Beslutet ligger hos dig, om du vill acceptera detta tillfälle för en intervju eller ej.

Terry Evans

***

GesusNote
Jepp då är vi där när det ska duckas, vara så vagt som möjligt och flyttas fokus till mig. Falskt och fegt som vanligt.

Det är också att jag har ”möjlighet” att ställa frågor, inget om att dom kommer besvaras. Typ, du kommer att kunna få svar på dina frågor…

Det enda ”relevant information” jag fått är att jag MÅSTE avslöja min identitet, och det trots att jag aldrig sagt att jag ska dölja den.

***

Mitt svar på det:

Hej igen

Nej, nej, JAG dikterar inget, det är DU (eller ska jag säga ni?) som ställer krav för intervjun!

Vilket menar du skulle vara ”all den relevanta informationen” jag fått, att jag ska avslöja min identitet?

Eftersom du ställer krav, trots att du påstår att en intervju med mig skulle vara fördelaktig för dig, måste jag fråga dig hur du tänker dig dina krav så jag har dom klara för mig.

Jag har inte ställt ett enda krav!

Däremot ställer jag frågor om dina krav, vilka du inte svarar på! Varför så svårt att svara på det? Du snackar om öppenhet, uppriktighet och ärlighet (eller det kanske är Torbjörn?) men var är din uppriktighet, öppenhet och ärlighet?

Var det om du hade tystnadsplikt som var känsligt nu?

Och på tal om öppenhet med mera, varför vågar du inte svara på om det du gör är show eller ”på riktigt”?

Återigen, jag har inget att dölja, men du bekräftar ju bara mer och mer att du har det, när du inte vågar svara.

Jag har inga problem att visa min identitet för DIG.

H
G Pettersson

***

Dom svarar INTE på det:

***

GesusNote
Jaha, börjar dom få kalla fötter nu..?

Dom greppar väl att Terry inte kan ge andra min identitet hur som helst även om han får reda på den, och då är det inte intressant längre, för det vara bara det dom var ute efter..?

***

Jag provar igen:

Hej

Jaha är vi där nu igen, när det bara inte ska svaras på mailen..?

Ni snackar om att vara professionella, öppna, ärliga och uppriktiga, sen är det just det ni allra minst är!

Var det det med den ”andliga tystnadsplikten” som blev problem nu, vilken väl gör att du/Terry inte kan ge vidare identiteten? Blev det då helt plötsligt inte längre intressant med en ”intervju”, trots att den ju skulle vara fördelaktig för dig/Terry enligt er?

Jag blir lite förnärmad, nästan kränkt (he, he) av att ni tror (jag skriver NI, för om inte Terry numera pratar perfekt svenska, så lär det vara Sassersson som skriver meilen, precis som dom förra?) att jag är så korkad att jag inte greppar att ni bara är ute efter min identitet och anledningen till det.

Det är det enda ni älter om, att jag ska visa den! Och OM jag går med på det, DÅ…

Detta trots att jag ALDRIG sagt att jag ska eller vill vara anonym vid intervjun, det är något ni själva fått för er bara. Fast det är kanske lätt hänt när man är konspirationsnojig och/eller har något att dölja.

Men jag är inte någon av alla tusentals tanter som tror på Terrys hittepå utan att ifrågasätta. Så, som sagt, nästan kränkande :-]

Jag menar typ, att – ”det skulle vara fördelaktigt för Terry med en intervju med mig” + ”att jag skulle få spela in seansen om ni visste vem jag var”, allvarligt, vad tror ni om mig..?

Nej enligt mig framstår du/Terry bara mer och mer som en feg bedragare, och denna mailkonversation visar ju klart att du/ni inte är just öppna, ärliga och uppriktiga som ni tjatar om, utan att det handlar om något helt annat för er del.

Jag har inte ställt ett enda krav, jag har inte heller motsatt mig något av era krav Jag har endast frågat hur du/ni vill ha det för att gå med på en intervju, detta klarar ni nu helt plötsligt inte längre att svara på!

Terry kan få identiteten inga problem. Men ingen annan, INGEN ANNAN har med den och detta att göra och Terry Evans kan och får inte avslöja/tala om den för någon annan! Detta helt enligt alla regler och den ”andliga tystnadsplikten” väl.

Det ser jag inga som helst konstigheter med, Terry får reda på identiteten som han så gärna vill, och jag får en intervju!

Jag är dock mycket tveksam till att du/Terry skulle svara, alltså riktiga svar, på min frågor, med tanke på att du inte vågat det under över ett år nu. Du vågar inte ens svara på vad det egentligen är du gör på en storseans, om det är ”på riktigt” eller bara underhållning.

Ser isåfall tyvärr inget med en intervju som skulle vara intressant för varken mig eller mina läsare med flera. Utan det ger nog mer att jag fortsätter som jag gör nu. Och det är inga större problem, där finns ju hur mycket material som helst där Terry motsäger och avslöjar sig…

Och om ”priset” för detta då också skulle vara att avslöja min identitet för alla. Dvs ge upp min rätt, enligt åsikts- och yttrandefriheten att vara anonym och blogga, helt enligt dom mänskliga rättigheterna, artikel 19 ;-] Nej jag tror inte det!

Dessutom tycker jag det är lite lustigt att det stör er så att ni inte vet vem jag är och lägger så mycket energi på det. Särskilt när det inte skulle göra någon direkt skillnad på om ni vet vem jag är eller inte.

Och självklart är jag inte intresserad av att få Börje Peratt och Sassersson efter mig och min familj, med deras falska smutskastningskampanjer, lögner, påhopp, hot och antagligen fåniga polisanmälningar. Vilket såklart blir resultatet om min identitet avslöjas, det behöver man knappast vara synsk för att se eller räkna ut. Det har drabbat andra personer och deras anhöriga ganska illa, sådana fula och ohederliga metoder är ingen ”värd”.

Jag misstänker att det inte blir någon intervju och jag får chansa på att jag får ställa någon fråga till dig under ”frågestunden” på seansen, och att du vågar svara ärligt då.

Tack ändå för mailväxlingen såhär långt, det har visat ännu mer vad er/din agenda är, och INTE är det att vara öppen, ärlig eller uppriktig.

Hälsningar
G Pettersson

***

GesusNote
För dom som inte hängt med och vet vilka Sassersson och Peratt är, är här två länkar om dom och dom andra knallhattarna i Humanism & Kunskap och deras ”nyhumanism-metoder”. Så ni förstår vad jag har att vänta om dom får reda på min identitet, och varför dom är så kåta på att få reda på den.

Börje Peratts egentliga agenda? – iFokus

Börje Peratt hotar och utpressar!

Finns massor mer på länkar på dom sidorna, eller klicka i mitt taggmoln på dom här. Läs gärna, men varning för blåmärken i pannan…

***

Minsann, det kom ett mail tillbaka nu: (min fetning och gulning)

Hej Mr Petterson,

Jag undrade när jag skulle få höra från dig igen. En sak som jag insett efter att jag läst alla e-mail du sänt mig är att du är socialt och känslomässigt inkompetent och du visar tydliga tecken på paranoia angående din identitet. Din rädsla för konspiration bidrar till det jag säger.

När jag går in i mina känslor ser jag dig som en liten pojke, som bevisligen blivit illa behandlad på något sätt, jag kommer att tänka på mobbing. En liten pojke som desperat ville bli hörd och sedd. Vilken den dominerande faktorn än var under dina barnaår, så tror jag att det lämnat ett avtryck hos dig. Därav all denna aktivitet för att bli sedd och hörd. Varför gör du detta? Det är tydligt. Detta är enda sättet för dig att nära dina narcissitiska drag. Genom detta beteende förnekar du ilskan, bitterheten och besvikelsen som den lilla skolpojken upplevde. Jag hör din reaktion när du läser detta; kacklet från din inre demon som kommer upp till ytan. Demonen symboliserar i detta fall allt det olösta som du bär inom dig, ditt känslomässiga bagage.
Jag ger verkligen din existens mening, verkar det som. Är detta enda sättet för dig att bli uppmärksammad?

Den inre demonen som styr så stor del av ditt liv kommer en dag att förgöra dig. När jag läser dina e-mail blir detta väldigt tydligt. Den besatthet som du har av mig är osund och extrem. Det är tydligt att denna besatthet har börjat ta dig över en gräns av normal och förnuftig rationalitet. Till slut kommer du att implodera och få ett slags nervöst sammanbrott eller till och med gå in i psykos. Jag tror att det sedan blir väldigt svårt för dig att återgå till något slags normalt liv. Detta kommer i slutändan ha en traumatisk effekt på din familj och dem du har ett känslomässigt ansvar gentemot. Stegvis kommer människor börja lämna ditt liv, till och med dina allierade. Jag behöver inte göra någonting för att skada dig, vilket inte heller är min intention, du har redan bestämt din kurs. Förr eller senare kommer du att exponera dig själv och då misstänker jag att det kommer ett ordentligt bakslag, men inte från mig. Dina allierade, som uppmuntrar dig och stöttar dig i din strävan efter att bli ökänd kommer att överge det sjunkande skeppet som råttor. Vad är du då? En ensam bloggare, som ingen längre lyssnar till.

Vilka planer du och din flock av hyenor än har, när ni nu samlas för att fälla ert byte, så tar ni bara ett steg närmare självdestruktion. Ni har liten tilltro till era medmänniskor. Din kommentar om alla tanter som tror på mig visar än en gång din arrogans och din brist på respekt.

Mörka moln håller på att samlas kring dig och dessa mörka moln har sitt ursprung i anständiga människors reaktioner mot dig. Människor från alla samhällsskikt. Du är iakttagen.

Om du inte hade mitt namn att rida på, vad skulle du då vara? Obetydlig? För mig behöver du inte vara rädd. Jag behöver inte använda fula tricks eller gömma mig i skuggor. Jag behöver inte skicka oförskämda e-mail. Vad du än tycker och tänker om mig och det jag gör så är det ditt val. Mitt e-mail till dig är inget som jag offentliggör på internet för mitt syfte är inte att förödmjuka dig eller att använda smutsiga metoder.

Du är ett internetspöke och jag har tänkt driva ut dig och hjälpa dig att komma ut i ljuset. Jag behöver inte använda andra människor för att möta dig. Jag studerar även dig väldigt noga, men det är inte min taktik att lägga ut den information jag har på nätet. Om du känner att du vill offentliggöra detta på något vis, så är det en tydlig indikation på att du är moraliskt korrumperad och inte går att lita på.

Som jag tidigare sagt, så gömmer jag mig inte, men det gör du. Om du var en man av någon slags substans skulle du aldrig ha behövt hitta på en pseudonym. Det visar din rädsla och osäkerhet. Det är tydligt att du inte vågar stå för ditt beteende och dina handlingar.

Just nu har jag inget mer att säga dig.

Terry Evans

***

GesusNote
Detta är det roligaste jag läst på länge, länge…

Men äntligen blev dom uppriktiga jallafall :-]

Nu är det inte snack om någon intervju längre. Som sagt, antagligen för att dom förstår att Terry inte kan dela ut min identitet hur som helst om han får den. Varför annars ändra sig?

Det får bli ett eget inlägg om detta mailet, det är fööör mycket i det och sååå braaa…

Särskilt med den lilla biten om att DOM minsann inte tänker lägga ut detta, och gör jag det så är jag ”moraliskt korrumperad och går inte att lita på”

***

Mitt, sista..?

Hej igen

Varför undrar ni när ni ska få höra ifrån mig, ni kunde ju svarat på mitt förra mail bara.

Så det blir ingen intervju nu då?

Jag har inte sagt nej till något av kraven som ställts, men du verkar ha ändrat dig..! Jag ville bara ha klart för mig hur Terry ville ha det, eftersom du/Terry ställer krav för att gå med på en intervju.

Men jag tror nog att detta mail gav så mycket mer än vad en intervju med Terry hade gett. Där du/han ändå antagligen bara fegt undvikit att svara på mina frågor. Precis som han fegt gjort i över ett år nu.

Terry bevisar återigen att han inte har några av sina påhittade förmågor (fast det är väl Sassersson som har tagit sig friheten (eller är det t.o.m Peratt som hjälper till att skriva nu?)) när han ger sin ”diagnos” på mig här. Den kunde inte vara mycket mer fel. Fantastiskt..! Varför frågade inte Terry min döda farmor om mig istället?

Alltså allvarligt, – ”mörka moln samlas”, ”min inre demon”, ”du är iaktagen”, ”psykoser” ”ni ska driva ut mig” med mera, är det en skräckfilm . Detta är helt hysteriskt rolig, ni får ursäkta men jag skrattar så jag håller på att ramla av stolen här.

Jag ser då fram emot att bli ”utdriven” av ”anständiga människor från alla samhällsskikt” och ”hjälpt ut i ljuset” så jag inte får ett ”nervöst sammanbrott eller till och med går in i psykos” med mera (nej, det är nog Sassesson som skriver ändå, märker jag) Men vad ska ni gör med/mot mig när ni vet vem jag är, sladdra för någon att jag är dum..? Jag kan knappt vänta tills ni får reda på det och gör bort er ännu mer.

Det lustiga är att ni älter att jag gömmer mig, jag har inte någon endaste gång vägrat säga vem jag är, ni vågar inte fråga! Men det är klart visste ni det, så vad skulle ni då smutskasta mig med och flyttta fokus till… JAG HAR ALDRIG NEKAT ATT SÄGA VEM JAG ÄR!

Jag undrar fortfarande om det går att få reda på vad en storseans med Terry Evans är, är det underhållning och show, eller är det att döda människor snackar med Terry på riktigt?

Varför vågar Terry inte svara på det? Det måste väl finnas någon sorts ”varudeklaration” på vad man säljer.

Jag har aldrig påstått att Terry gömmer sig, däremot påstår jag att Terry är en feg bedragare som inte vågar svara på frågor om vad han påstår att han kan och gör!

Var har ni sen fått det ifrån att jag skulle vara rädd för Terry, varför skulle jag vara det? Jag blir inte det av era dolda hot heller, jag har inget att dölja och därför inget att vara rädd för, i motsats till andra.

Tack för ”svaret”, MEN, HUR tänkte ni med mailet här..? Jag undrar över villkoren för en intervju, och får DETTA som svar! – Men NU var ni uppriktiga jallafall.

Ni måste ju förstå att jag bara MÅSTE lägga ut detta på bloggen, detta är så bra! Och det måste ni ha begripit att det skulle hända när ni skrev detta. (tja kanske inte om det är Peratt) Kunde inte Terrys andeteam, som alltid annars kan spå framtiden, sagt något om det? Jag tror tom det är så mycket att det ger mer än ett inlägg. Fast jag undrar om ens Terry är inblandad i mailkonversationen här, tveksamt?

Jag blir liksom tvungen att lägga ut det fastän ni inte vill det som ni skriver, men det är ju bara oundvikligt, detta måste vi bara låta andra få njuta av.

Ni kan läsa svar på allt svammlet i mailet på bloggen sen om ni vill, det blir för mycket att svara på här.

Ni skriver ju att ni läser bloggen, eller som ni uttrycker det, ni iakttar mig :-]

Om ni ändrar er igen angående en intervju kan ni bara höra av er

Hälsningar
G Pettersson

PS vilka är min ”flock hyenor”?

***

Tja, förväntar mig nog inga fler mail efter detta psykbryt…

***

Liten sammanfattning

Först ska det INTE svaras på vilka frågor som helst. Det blir sen att det kommer det göras, OM jag visar min identitet!

Sen kan det vara möjligt att jag kan få spela in seansen, OM jag går med på deras villkor!

Trots att dom påstår att en intervju till bloggen skulle vara fördelaktig även för Terry, så är det endast OM det är Gesus, med visad identitet, som får göra intervjun!

Det snackas mycket om, öppenhet, uppriktighet och ärlighet, men sen svaras det i vanlig ordning INTE på frågorna utan bara duckas…

Jag påstås ha fått ”all relevant information”, men jag har bara fått, att jag ska avslöja min identitet!

Trots att jag ALDRIG har sagt att jag inte kan/ska visa vem jag är, så älts det om det hela tiden och endast om det!

När det går upp för dom att dom antagligen inte kan dela ut och använda min identitet, då är det inte så intressant med att ge en intervju längre. Trots att den skulle vara fördelaktig för Terry enligt dom själva.

Då blir det som vanligt, det svaras inte på mailen längre.

Men, mitt ”påminnelsemail” tog visst lite. Det kommer en sjuk radänga med ”diagnoser” på mig, påhopp, lögner, dolda hot och annat helt sjukt, fast galet roligt, trams.

Så fort det förstås att dom inte kan utnyttja min identitet, så blir det en helt annan ton i mailen.

Man kan notera att inte en enda gång har Terry, som då ska vara den som skriver dessa mail, reagerat på att jag tagit upp Sassersson/Peratt i mailen till honom. Borde han inte sagt något om det om det INTE var så att dom var inblandade?

Om någon tvivlade på att Sassersson var ”skribent” så visar väl sista mailet klart att det är så. Tror t.o.m Peratt har hjälpt till lite där med att ”diagnostisera” mig, känner igen det från hans tidigare sjuka svammel.

Det blir mer om det senaste mailet i nästa inlägg, det kräver minst ett eget inlägg. Jag ska bara ta mig upp i stolen igen, torka tårarna och plita ihop det…

Jag har FORTFARANDE inte fått svar på om det är underhållning och show, eller ska vara ”på riktigt” det Terry påstår sig kunna och gör!

Ska bli galet intressant att se om Terrys ideelt arbetande andeteam i andevärlden känner av Gesus på storseansen i Falkenberg..!

Följ Gesus på Gesus på FacebookGesus på GooglePlusGesus på TwitterGesus på YoutubeGesus på Vimeo

57 reaktioner till “X i taket – Terry Evans

 1. Bra Gesus!
  Terry Evans och hans svänggäng är helt klart skakade.
  Jag har också intervjuats av journalister men jag har aldrig avkrävt ID-handlingar av dem. Så gör man bara om man VET att man nte har rent mjöl i påsen.

  Det är ju ganska uppenbart att trojkan Evans/Sassersson/Peratt BARA är ute efter att tusta dig och att ta reda på din identitet så att de kan utpressa dig så du håller tyst och inte stör dem i sin verksamhet.

  Det sista mailet du fick var faktiskt oerhört obehagligt och i en mästrande ton med både förtäckta och öppna hot. BRA att du publicerar detta så alla kan se vilka ”humanister” du har att göra med, Gesus.

  Det mailet borde spridas av alla och envar så fler kan se och läsa det.

  Bra Gesus. Du skakar dem. Hade Evans inget att dölja hade Evans aldrig betett sig på detta viset. De tror att du är en liten snorunge och trodde att du skulle falla för detas smicker.
  Akta dig!

  ELLER. så ficar du ett ID-kort med din spökbild. Vem som helst kan ju kalla sig journalist (som Peratt och Sassersson t ex) så då kan du kalla dig journalist. Ha på dig spökkläder och gör intervjun (men med tanke på våldstendenserna hos vissa inblandade är det bra om du har med dig någon för säkerhetens skull).

  Fast; Evans kommer aldrig prata med dig och svara på din fråga. Han är hal som en ål och vet att så länge han inte påstår OFFENTLIGT att det är ärkta klarar han sig från att bli klassad som bedragare. Om han skulle erkänna att han inte kan prata med döda (och de döda pratar tillbaka) skulle hela hans affärsidé rämna och om han skulle offentligt säga att han kan prata med döda så skulle bedrägeriroteln garanterat ha en del att säga.

  Bra jobbat och det är faktiskt en smula roande att se Evans den store knäa lite och ta till härskarteknik och rena hot. Det visar med all ömskvärd tydlighet vilka männiksor du har att göra med.

  Go, go, go Gesus!

  Gilla

 2. Grattis Gesus!

  Du har nu bevisat att Terry Evans är en bedragare.

  Sista mejlet, undertecknat av Terry Evans, undanröjer varje eventuellt tvivel om den saken.

  Gilla

 3. Så otroligt genomskinligt. Tror Evans (eller vem det nu är som skriver) att Gesus är tappad bakom tolv vagnar?

  Men! Jag måste säga att ett medium (ljus och kärlek) som hotar på detta sättet har gått för långt. Det är illa nog att lura folk att man pratar med döda människor. Gränserna är passerade!

  Nu är det krig!

  Gilla

 4. Bra Gesus! Fortsätt att exponera stollarna!

  Det riktigt tragiska här är hur en enkel förfrågan om en intervju samt eventuellt inspelning av ”storseansen” snabbt övergår i krav från Terry för att sedan sluta i regelrätt polemik och personangrepp.

  Håller med föregående, det är illa nog att lura av folk pengar under förespegling att de pratar med döda människor. Nu har de dessutom besvarat en vänlig förfrågan om intervju med smutskastning.

  Gilla

 5. Skriver lite om detta på Humanistbloggen:

  http://humanistbloggen.blogspot.se/2013/02/pastadda-mediet-terry-evans-hotar.html

  Uppmanar att så många som möjligt delar detta hotbrev från Terry Evans till så många som möjligt så kanske någon får upp ögonen för deras ”metoder” då de nblir trängda.
  Ska bli OERHÖRT intressant at se hur Evans lakejer Peratt och Sassersson kommer att hantera att detta mail gått ut. Tror INTE att de är så glada att Evans skriver detta mail (ja, nu ÄR det knappast Evans som skriver. Så bra på svenska är han inte, tror jag).

  Snart kommer ursäkter, mer hot och mer hämnd och ilska att synas. Frågan är om de kommer dra in min familj igen nu när de inte får veta Gesus identitet (och; NEJ; Sasser och peratt. Jag är INTE Gesus)

  Gilla

 6. Det roligaste du skrivit, och jag är ändå mest här för att skratta åt folk jag ogillar.

  Det mest tragiska jag sett på länge från de spöktroende.

  Förresten Sasserson: jag vet vem Gesus är. 15000 på mitt konto på Jersey så skickar jag namn, adress och personnummer. Priset gäller den här veckan, sen blir det dyrare. OK?

  Gilla

 7. Haha! Bra jobbat. Med tanke på att diskussionen avslutas med en psykologisk analys kring din person så misstänker jag att det faktiskt är Börje Peratt som håller i pennan i detta inlägg. Han har ju ovanan att kleta på diverse diagnoser i det offentliga på folk han blir ovän med. Otrevlig typ det där.

  Gilla

  1. Ja det är väl något som woo-woosen hittat på för att verka mer seriösa. Och då måste dom ju stå för det också :-]

   Det finns tex inom andliga trossamfund och utövare men på sjukhus och i kyrkor också. Typ om du går på en sittning hos ett påstått medium så har h*n tystnadsplikt

   Gilla

 8. Snyggt Terry, det enda du lyckades med var att framställa dig själv som, och här får ni ursäkta språket, en jävla fitta.
  Härskartekniker och fördolda hot hör inte en ärlig eller bildad människa till och Terry med personal visar ju här tydligt vart dom står.

  Jag hatar ordet ”kränkt” då det har en tendens att missbrukas men enda intentionen med detta mail är att kränka och skapa osäkerhet även om utfallet nu blev annorlunda.

  Humant…

  Gilla

 9. @Gesus: Vilken besynnerlig för att inte säga bisarr brevväxling! Särskilt det sista (?) mejlet från Terrygänget utgör en peripeti (= plötslig och oväntad scenförändring i dramatiska skådespel) som verkligen gör en metafor som ”en blixt från klarhimmel” befogad.

  Att döma av det perfida (sista?) mejlsvaret från Terrygänget sjunker nog sannolikheten ned mot noll att du någonsin skulle få intervjua Terry, i synnerhet nu när du valt att publicera den här mejlväxlingen in extenso, vilket helt uppenbart är mot deras önskningar.

  Och det känns faktiskt rätt tråkigt med en utebliven kritisk intervju, även om jag delar din uppfattning, Gesus, att Terry förmodligen mest skulle prata i liknelser, alltså uttrycka sig så vagt, att hans svar nog inte skulle förpliktiga till någonting av värde.

  Alltså: Med dina sista mejl (och deras raljerande ton),samt med hänsyn tagen till publiceringen av hela denna mejlkonversation här på din blogg, anar jag att du så att säga har bränt dina skepp, dvs du har antagligen åsatts dödskallestämpel av Terrygänget och kommer förmodligen aldrig att få göra någon intervju med Terry, varken nu eller i framtiden.

  Icke desto mindre borde det ha kunnat gå att nå en kompromiss, tycker jag. Kravet att du ska legitimera dig med personnummer, fullständigt namn och så för att få göra intervjun är helt enkelt ohemult/obefogat/orättfärdigt. Dvs det är obegripligt varför Terrygänget ställer ett sådant krav.

  Jag kan se blott tre möjliga förklaringar till varför den sortens krav ställs av dem:

  1) Terrygänget vill kunna trakassera dig för sådant som du skriver här på GesusBloggen eller på andra sajter typ iFokus. Dvs de är helt enkelt nyfikna på vem du är och vill få din identitet avslöjad.

  2) Den andra möjliga förklaringen som jag kan se är, att Terrygänget är ute efter att ge dig ensamrätten till en sådan intervju.

  3) Den tredje möjliga förklaringen är att Terrygänget misstänker att du skulle kunna vara bulvan för exempelvis Janne Josefsson i Uppdrag Granskning. Och av den anledningen vill veta att du företräder blott dig själv eller, möjligen, en namngiven ”uppdragsgivare”.

  Oavsett vilken av dessa tre förklaringar det kan vara frågan om, tror jag som sagt, att det kunde ha funnits en lösning på problemet.

  Du skulle exempelvis ha kunnat förankra hela detta intervjuprojekt hos någon tidningsredaktion, stor som liten kvittar lika (till och med annonstidningar skulle kunna duga härvidlag). Det borde du ha gjort INNAN du skickade iväg din förfrågan till Terry Evans.

  Denna tidnings redaktionschef kunde sedan i sin tur ha utfärdat ett rekommendationsbrev för din räkning. Förslagsvis med en text som denna:

  Innehavaren av detta rekommendationsbrev är vår tidnings (varvid tidningens namn angives) reporter Gesus Pettersson, vilken enligt vad som överenskommits i vår mejldialog ska vara den som utför den överenskomna intervjun med Er (= Terry Evans).

  Om tvivel skulle uppstå hos Er (= Terry Evans) om huruvida vår tidnings rekommendationsbrev kan ha råkat i orätt persons händer, vänligen kontakta vår tidning genom att ringa telefonnummer XXXX-XXXXXXX, så kan vi snabbt reda ut den saken med Er, eftersom vi vet hur vår anlitade Gesus Pettersson ser ut, hur hans röst låter osv

  Med vänlig hälsning // YZ, redaktionschef på TIDNINGENS NAMN.

  DESSUTOM, Gesus: Du och Terrygänget skulle under mejlväxlingen ha kunnat förhandla fram i vilka massmedier intervjun eventuellt skulle ha fått publiceras. Du har för övrigt föreslagit, vilket är alldeles utmärkt, att den skulle publiceras på GesusBloggen, något som åtminstone inledningsvis inte sågs som något problem av Terrygänget.

  Ifall intervjun dessutom skulle få publiceras, kanske (= inget krav från din sida), även i den tidning vars redaktionschef utfärdat rekommendationsbrevet åt dig, kan knappast upplevas som något avgörande hinder från Terrygängets synpunkt sett. Dvs kan Terry & Co acceptera att intervjun ska få publiceras på GesusBloggen, som är känd för att vara kritisk mot allt som har med andevärlden att göra, kan de knappast samtidigt invända, att hela intervjuprojektet faller, om intervjun dessutom blir publicerad även i någon namngiven papperstidning, stor eller liten.

  Om Terrygänget skulle stegra sig inför det sistnämnda (= att intervjun ska få publiceras både på GesusBloggen och en för Terrygänget i förväg känd och namngiven papperstidning), kan man med fog undra, om de har ärliga avsikter och rent mjöl i påsen. Då verkar det än mer troligt, att de i själva verket mest/enbart är ute efter att få tag i din identitet.

  Denna tänkta/möjliga invändning mot intervjuns genomförande skulle man i och för sig lätt kunna kringgå så här: Att en existerande tidningsredaktion utfärdar ett rekommendationsbrev (enligt ovan) för din räkning, så att Terrygänget får veta att Terry Evans kommer att ställa upp för och ge intervjun till RÄTT person/journalist (nämligen till just honom som under mejlväxlingen kallar sig för och utger sig vara Gesus Pettersson).

  I samma rekommendationsbrev – som Terrygänget kan få behålla, om man vill (av rent juridiska skäl) – kan redaktionschefen skriftligen intyga, att hens papperstidning INTE kommer att publicera intervjun, om nu detta skulle vara ett krav från Terry Evans’ sida. I så fall blir rekommendationsbrevets främsta uppgift att klargöra för Terrygänget, att just du (som visar upp detta brev) är DEN Gesus Pettersson, som man haft mejlväxlingen med.

  Något som förvånar mig är att Terry(-gänget) inte någon gång under mejlväxlingen ställt krav på att få läsa och godkänna intervjuns skriftliga utformning INNAN den går till publicering. Det brukar nämligen vara praxis att ställa det kravet i sådana här sammanhang.

  Att inte ställa den sortens krav – ja, att inte ens föra fram och aktualisera den sortens problemställning/önskemål över huvud taget – väcker frågor om hur pass seriöst Terrygängets inledande visade intresse egentligen är.

  Jag delar därför andra kommentatorers misstankar om att Terrygänget i första hand nog kan ha varit ute efter att komma över din rätta identitet.

  Och om så är fallet, bör man ställa sig frågor som dessa: Varför är detta så viktigt för dem (att få veta ditt personnummer och riktiga namn)? Varför skulle intervjun bli sämre eller rent av omöjliggöras bara för att du gjorde intervjun under din pseudonym Gesus Pettersson?

  Den första av dessa två frågor kan bara Terry & Co själva svara på. Den andra frågan kan bemötas så här: Men ni får ju rätt att läsa artikeln INNAN den publiceras och, vid behov, inkomma med rättelser av sak- och faktafel. Ni kan till och med få ett genmäle publicerat samtidigt som artikeln publiceras. Vad mer kan ni begära?

  Gilla

  1. Tack själv

   Vänta nu bara på hur woo-woosen ska vända på detta och få det till att det är JAG som är skurken i detta

   Alltså, dom han lurar kommer att rabiat försvara honom och hans bedrägeri…

   Gilla

   1. Det har de redan gjort på Övernaturligt i Fokus. De ansåg att eftersom Evans är ”förföljd” har han all rätt i världen att göra vad han vill. Öga för öga, tand för tand i sann humanistisk och ljus-och-kärleks namn.

    Gilla

 10. Det sista mailet är med 99% säkerhet skrivet av Börje. Det är precis samma uttryck och floskler han har fört sig med sedan karusellen drog igång riktigt för drygt ett år sedan. Han stället diagnos och tillochmed försöker håna någon som han anser är ett mobbingoffer (humanistiskt). Det är Börje rakt av.

  Tycker du borde göra intervjun ändå! :)

  Gilla

  1. Visst är det underligt att om det är Terry som skriver (som det påstås) att han inte reagerar på och tar upp att jag påstår att Peratt/Sassersson är inblandade. Om dom INTE är det så har det ju inget som helst med konversationen här att göra och borde väl vara något att påpeka, att jag har fel där liksom..?

   Gilla

 11. Mother Goose; även om du kanske har rätt så är det lite väl konspiratoriskt att påstå att Peratt skrivit mailet (även om det är en karbonkopia av hur Peratt skrivit till andra skeptiker). Då det är undertecknat av Evans måste vi anse att det som skrivs är enbart Evans egna åsikter, vilket säger en hel del.

  Givetvis är många mobiliserade bland Evans svänggäng för att ”klämma åt” Gesus och det måste vara oerhört frustrerande att de inte kan ta reda på Gesus identitet (vilket märks med all önskvärd tydlighet).

  Nej, jag rekommenderar heller inte Gesus att göra en filmad intervju. VAD skulle Evans vinna på det genom att svara på svåra frågor? Nej, Evans är BARA ute efter Gesus identitet.
  Det är ju, som sagt, inte första gången skeptiker som kritiserar Evans blir kartlagda, hotade, arbetsgivare rings upp och får sina familjer indragna.

  Gilla

  1. Javisst är det märkligt, att Terry ”godkänner” att detta görs i hans namn. OM han nu gör det, han kanske inte har en susning om vad tokstollarna hittar på..?

   En sak är jallafall säker, det är INTE Terry som skriver. Hans dåliga svenska trots alla år i Sverige, utesluter honom som skribent.

   Jag tror det är så att Terry har lämnat över det till Sasser/Peratt att sköta ”mig”, utan att riktigt veta hur tokiga dom är och vad dom ställer till med. Det är nog liksom enklast för honom. Han är ju bevisligen lat, jag menar han kör ju bara med samma grejer hela tiden i sitt spöksnackande ;-]

   Jag uppfattar Terry som att han kör sitt, i skuggan och det tysta så att hans bedrägeri inte ska komma fram och kollas. Han bryr sig inte om att bemöta några ”skeptiker” och ser här ett sätt att bemöta ”mig” utan att anstränga sig.

   Gilla

  2. Konspiratoriskt? Du tycker det är konspiratoriskt att anta att Börje författat ett brev som innehåller ord och uttryck som i princip skulle kunna vara copypastade från hans egna blogg (eller en utav dom). Lägg därtill att Terry aldrig kunnat föra sig på svenska och att Torbjörn inte alls håller samma i ton i sina utspel på nätet, utan försöker vara lite mer av den fiffiga/underfundiga/klämkäcka killen. Fortfarande konspiratoriskt av mig?

   Att utgå från att det är Terry himself bara för att ngn plitat dit hans namn under är väl däremot aningen naivt va.

   Hursomhelst så kvittar det, det är ändå Terry som får stå för det såklart.

   Gilla

   1. Jag syftar bara på att så länge det inte är BEKRÄFTAT ska man undvika att säga med säkerhet att det är Börje Peratt som skrivit det. MEst för att trojkan inte ska använda just konspiurationsteorikortet.
    Visst, det ser identiskt ut med Peratts sätt att skriva (tro mig; jag har massor av mail från Peratt till mig med liknande prosa och hot. Lite av det kan du se i länken till Humanistbloggen ovan) men även Sassersson skriver på liknande sätt när han är som mest frustrerad (vilket förvisso verkar vara hela hans vakna tid numera).

    Det KAN också mycket väl vara en av Evans anställda som översatt det Terry skrivit till läsbar svenska. Att Evans går i taket på detta sättet och kommer med dessa förtäckta hot är inte så konstigt för de som känner till Evans mörka bakgrund och historia.

    Men till syvende och sist är det precis som du skriver (och som jag också skrev) att det spelar ingen roll då det är Evans som satt sitt namn under mailet och på så vis godkänt det som om det var hans egna åsikter.
    Bara det visar desperationen. Han hade lätt kunnat låta någon av sina anställda ta smällen men nu ville han markera med sitt namn och allt.

    Tror den gode Evans skakar av frustration att de inte kan stoppa Gesus.

    Gilla

    1. Är det inte underligt att ingen av knallhattarna Peratt och Sassersson uttalar sig om att blivit beskyllda av mig för att skrivit detta, om det inte är dom?

     Dom brukar inte vara sena med att attackera när det skrivs om dom…

     Samma sak, är det inte underligt att Terry inte nämner något om att jag påstår det i mailen om det inte var så?

     Men det kanske kommer en Börjes vrede snart ;-]

     Gilla

 12. Oj!! Vill dom sända dig till de varma stället?? De va inte snällt..Trodde att den Store Mediala vägledaren var mer för mänskligheten än vad jag kunde läsa i det sista mailet..Jag kan lura på om de sitter o läser här så som jag gör..Man lärs sig mycket av människan när hon blir trängd.Så som Terry.Evens nu har blivit..
  Om han nu ser o pratar med de själarna som har gått över till andra sidan hur svårt kan det då vara o svara…Han är ju en ledare o lärare för detta..
  Nä då sänds det ett Mail. som var intressant o läsa i o för sig. Där såg jag med en gång vad jag redan visste om Den ljusbäraren Terry.E.
  Men det är klart han måste ju med ha pengar o mat o alla säte o få in pengar är ju bra.Utom de dåliga.
  Skall bli intressant o se o höra han i Falkenberg.Mycket intressant*
  O medial som han är så böra han ju ha fått information att jag sitter där med öron som paraboler.Intressant.

  Gilla

 13. Ett tips till Terry & Co: Kontakta era andekontakter från andevärlden.

  Dessa kan säkert bidraga till att avslöja Gesus’ identitet.

  Typ genom att berätta för Terry att en viss bokstav, kanske rent av bokstaven S, finns någonstans inuti Gesus’ förnamn.

  Tyvärr kan Terry, som vanligt, inte räkna med tydligare andehjälp än så. Men det brukar ju inte upplevas som något problem för honom i andra sammanhang, så varför isf just denna gång?

  För övrigt kan väl astralkroppsjaktpiloten Sassersson likt en amerikansk drönare i rent spaningssyfte flyga runt lite i trakterna av Falkenberg, där ju Gesus ville genomföra intervjun,

  Kanske kan Sassersson under dessa rekognosceringsturer utmed Götalands västkust spana in några misstänkta rörelser och/eller gruppkoncentrationer med hyenor i flocken? Typ platser som spöken verkar rädas att vilja besöka, något som ju skulle kunna tolkas som att Gesus och hans hyenegäng har sina tillhåll just i de trakterna.

  Till sist: Jag personligen vill tacka för det mustiga och, inte minst, nyskapande (i insinuerande, bemärkelse), språkbruk som lyfts fram i Terrygängets sista mejl i denna korrespondens. Jag gillar raka rör/besked framför hycklande och hymlande skrivsätt. I Terrygängets sista mejl talas det verkligen ur skägget.

  Fast tyvärr förefaller de samidigt att ha fastnat med (delar av) skägget i mejlbrevlådan. Jaja, så kan det gå, när inte haspen är på. Eller när inte alla hästarna är hemma i stallet.

  Terrygängets sista mejl i denna mejlkonversation får mig att tänka på den kända fabeln om räven och druvorna; se http://sv.wikipedia.org/wiki/R%C3%A4ven_och_druvorna .

  Jag citerar ur den artikeln: Räven och druvorna är en av Aisopos fabler. En räv misslyckas att nå druvor som hänger högt upp på en vinranka. Han förklarar sedan att han inte vill ha druvorna eftersom de är sura. Sensmoralen i berättelsen är att det är lätt att ringakta något man inte kan få [när] (…) man misslyckats med något man föresatt sig, [varvid man] bortförklarar sitt tidigare engagemang för frågan med att man egentligen inte alls var intresserad från början (trots att det är uppenbart för alla inblandade att så inte är fallet).

  Jag ger mig fan på att Aisopos var synsk och ägde paranormala prekognitiva förmågor och sålunda hade denna mejlväxling mellan Terrygänget och Gesus i tankarna, när han skrev denna fabel för ca 2.600 år sedan.

  Gilla

   1. Jäklar vad Terry har finslipat svenskan , från att mumla fram ”papa” till att skriva hela uppsatser åp perfekt svenska . ”Du är ett internetspöke och jag har tänkt driva ut dig ” oj oj , nu kommer den rätta Terry fram !

    Gilla

 14. @Gesus: Se ett par kommentarer här ovanför.

  Jag ser att du där länkar till en annan bloggartikel som du skrivit för snart ett år sedan: https://gesusbloggen.wordpress.com/2012/03/27/valkommen-hit-torbjorn/ .

  Jag vet inte om du har tänkt på det, Gesus, men här kan faktiskt förklaringen finnas till Terrygängets smått sjukliga fixering vid din/Gesus’ identitet.

  Jfr vad signaturen Anders skriver den 28 mars 2012 kl 08:37 i kommentarsdelen till denna tidigare bloggartikel (som jag alltså nu har länkat till inledningsvis i detta kommenterande inlägg.

  Anders skriver:

  Den potentiella risken med ditt tilltag[, Gesus] är väl om Sassersson klurar ut din identitet på annat sätt (du sa ju själv att du inte direkt varit anonym på nätet) och ändå HÄVDAR att han fått det via astralresan. Han skulle göra värsta grejen av det så klart, så du borde nog lägga till någon slags extrainformation på lappen som avgör om det varit hans metod.

  JAPP, INSTÄMMER MED ANDERS. Det skulle onekligen vara en fin fjäder i hatten, om Sassersson kunde stoltsera med att ha avslöjat vem du är och var du bor. Oavsett hur han kommit över uppgifterna, kan man lätt räkna ut, att Sassersson skulle kreditera astral(kropps)flygandet för att han lyckats klara utmaningen.

  Därför rekommenderar jag dig, Gesus, att göra ett tillägg till din nya bloggartikel från i går (kanske allra sist i den bloggartikeln), i vilket du påpekar att Sassersson har mycket starka skäl att komma åt ditt personnummer med mera INTE MINST av den enkla anledningen, att du ju har utmanat honom att göra just detta i din bloggartikel från 2001-03-27.

  Jag tycker att denna utmaning ökar sannolikheten, att astralkroppsjaktpiloten Sassersson har minst ett finger i syltburken – nä flåt, jag menar i denna mejlväxling som du nu har lagt ut till allmänt beskådande här ovan.

  Jag förstår hur du tänkte, Gesus, då i slutet av mars 2012: Att astral(kropps)resor är hittepå-aktiviteter, rena nyset. Men du bör lära dig av James Randi & Co att designa utmaningar, så att innehållet i utmaningen inte går att komma åt ”per vias naturales” (= på vägar som inte har det minsta med paranormaliteter eller övernaturligheter att göra).

  Gilla

  1. Jag tror det är så enkelt, att läser man hur dårarna Sassersson och Peratt håller på och varför dom håller på, så är det helt i deras linje att få reda på min identitet för att ”agera” mot mig

   Behöver inte vara så mycket krångligare…

   Jag nästan tycker det skulle vara roligt om dom fick reda på den, och se vad dom ska försöka ställa till med :-]

   Det också roliga är att jag flera gånger i stort sett uppmanat dom att bara fråga mig vem jag är. Men dom gör inte det..!

   Jag vet inte om det liksom tar något från dom att jag skulle säga det själv och att det isåfall inte är dom som ”avslöjar” mig, jag vet inte. Varför annars inte fråga mig?

   Och jag menar vad spelar det för roll om det är Gesus Pettersson eller Lars-Krister Pralin som skriver det jag gör..?

   Gilla

  1. Nja Du kan ta en kik på Sasserssons eller Peratts bloggar så ser du direkt vem som skrivit här, utan några större tveksamheter :-]

   Men det viktiga är ju att Terry Evans skriver under på vad som skrivs i hans namn!

   Gilla

    1. Är inte riktigt med hur du menar

     Ja jag har mailat Terry Men troligtvis har Terry tagit ”hjälp” av Sassersson och kanske Peratt att skriva svaren till mig

     Alternativt någon av Terrys personal, eller att Terry faktiskt skrivit det och det översatts.

     Men enligt mig mycket tveksamt att Terry skulle uttrycka sig så, och som jag sa, titta på Sasser/Peratts sidor, så ser du att det är exakt deras retorik med mera. Och varför om Terry skrivit, översätta, han har skrivit på engelska innan (fast troligtvis Sasserssson då också)

     Gilla

 15. Vilken Pajas bedragare skojare etc denna Terry Evans är & tjänar stora pengar på det dessutom!?? Hur kan detta få fortgå? Är det inte någon som har nån smart idé hur man stoppar honom? Kvacksalverilagen (kanske inte funkar) något annat?.. Snart börjar han väl med homeopati & centrifugerat vatten, näe förresten det är han för smart för…. Finner hela hans existens oerhört irriterande.. Hur folk kan gå på det och maniskt försvara sin tro på honom trots de bevis som presenteras i denna förträffliga blogg mm är för mig ofatbart??.. har stora delar av det Svenska folket mist sitt ”kritiska tänkande”?? Han är helt klart det medium i Sverige som tjänar mest pengar & vet att han medvetet bedrar duperar sina kunder. Många medium har ju faktiskt en genuin tro på sin egen förmåga (självdupering?) men Terry Evans gör det här helt affärsmässigt. Hela denna historia är sorglig…

  Gilla

 16. OMG =O Det där var verkligen i ”ljus och kärlek” skrivet. Obehagligt faktist att detta ljusa folk visar sig onda.. hua..

  Gilla

 17. Här i kommentarsfältet diskuteras bland annat om Sankt Terrys bedrägerier är i juridisk mening åtalbara.

  I denna artikel diskuteras just den frågeställningen: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13998156.ab .

  Först noteras hur en spådam lurade av lättrogna och lättlurade kunder sammanlagt miljontals kronor. Hon dömdes till flerårigt fängelsestraff.

  Sedan avslutas artikeln med följande information:

  Vad är då skillnaden mellan andepratare [à la Sankt Terry] som förmår människor att tro att de har övernaturliga krafter och därför betalar pengar för seanser och [den här nu till fängelse dömda] spådamen?

  – Det finns inget givet svar på den frågan, säger Petter Asp, professor i straffrätt vid Stockholms universitet.

  Handlar det om summans storlek?

  – Nej, bedrägeri är bedrägeri, eller bedrägligt beteende, oavsett hur mycket eller litet pengar det handlar om. Men oftast är det förstås så att den som köper sådana här tjänster förstår att spådamen inte kommer att ”leverera” på riktigt och då är man ju inte vilseledd.

  – Huvudfrågan är: Har någon lurats att tro något och därför gjort något så att vinning och skada uppstår? Det är själva grundkonceptet för bedrägeri.

  – Helt krasst skulle man kunna säga om övernaturliga krafter att ”de finns inte” enligt vad vi anser oss veta om världen.

  – Och det kan göra att det är svårt att visa att någon faktiskt har blivit vilseledd. Eftersom ingen kan tro på det [det borde kanske stå så här: Eftersom ingen normalt begåvad och funtad individ, som genomgått minst svensk grundskola med godkända betyg, borde tro på sådan bullskit], kan det knappast anses styrkt att den här personen har trott på det heller.

  Det är en anledning till att väldigt få fall av övernaturligt lurendrejeri hamnar i rätten. Detta trots att det i själva lagen inte finns något utrymme för ”skyll dig själv”, det går för sig att vara blåögd.

  – Dessutom måste man bevisa att mediet eller spådamen haft som uppsåt att vilseleda sitt offer. De kan lika gärna hävda att ingen rimligen kan ha trott på att de har haft övernaturliga krafter.

  [JA, ELLER så kan de ju hävda, att de själva varit övertygade om sin förmåga att kunna kommunicera med andeväsen och därför av den anledningen saknat bedrägligt uppsåt. Fast då krävs förstås, att Sankt Terry och liknande medium inte i intervjuer eller dylikt öppet har tillstått, att de är fullt medvetna om att det som de sysslar med och tjänar på är ren bullskit. Se där ännu ett argument för varför det är svårt att tro, att Terrygänget var seriösa, när de inedningsvis i mejldialogen sade sig vara positiva till att Sankt Terry skulle bli intervjuad av Gesus.]

  Gilla

  1. Ja det finns en anledning till varför Terry inte vågar svar på min fråga om det ska vara ”på riktigt” det han påstår att han kan och gör mot betalning

   Han greppar såklart att han kan få problem om han svart på vitt påstår att det är så..! Han försöker hålla sig undan och köra sitt bedrägeri i skuggan och det tysta

   Varför annars inte säga vad det är man gör?

   Gilla

 18. Mycket bra av dig att offentliggöra den här korrespondensen. Du plöjer vägen för the big take down. Dock misstänker jag att Terry och hans kolleger kommer tjäna kosing ändå, särskilt på det annalkande Harmoniexpot i Solnahallen i april…

  Gilla

 19. Kan någon vänlig ”själ” berätta för mig hur Börje Peratt och Torbjörn Sassersson relaterar till Sankt Terry? Har dessa tre alltså slagit sina (tomma) påsar ihop på något vis? Kort sagt: Hur ryggkliar och ryggdunkar dessa tre entiteter varandra?

  Och hur ser relationen mellan Terry och övriga kändismedium egentligen ut? Alltså vem kliar vem på ryggen i andemediumvärlden? Typ att Jane Lyzell kanske kliar Terry och Terry kliar Jane. Medan det eventuellt är färdigkliat mellan Jane och Anders Åkesson? Och så vidare. Jag har noll koll på IFokus och tv-program som Det Okända.

  Herren Gesus och hans GesusBlogg får sefdan en tid tillbaka komplettera mig för mina brister därvidlag. Han är min läromästare i de avseendena.

  Apropå ingenting. Har läst nånstans om Garvar’n (tror jag det var). Vem fan är det? Vän till vem, fiende till vem?

  Gilla

  1. Ja det var en fråga jag ställde mig för tidigare. Det finns ju lite om det om du klickar i tagmolnet här, och giter läsa allt

   Men kort, så är Sassersson bitter på VoF och Humanisterna för hans misslyckade astralreseexperiment som alla blev just misslyckade. Han verkar ha ett sjukt behov av att vara ”paranormal” se Camilla Elfving Perssons beskrivning av honom i hennes bok tex Sen var han med i Akademin för det okända och ville bli TV-medium, men åkte ut direkt…

   I Peratts fall verkar det vara att hans fru är woo och tydligen jobbar eller något med Terry och att han blivit ”utskrattad” för hans egen hittpåbok bl.a

   På något sätt hittade dom varandra och sen samlades fler tokstollar in i föreningen H&M Samtliga sura för att deras hittepå inte tas på allvar och ifrågasätts

   Garvarn var en anonym ”skeptiker” som skrev om och debatterade med woo-woos. Hmmm var känner jag igen det ifrån..?

   Gilla

 20. Jag förstår faktiskt inte hur du menar om man skriver ett mail till en person.Så är det alltså inte säkert att det är den personen som man skriver till som svarar utan det kan vara i princip vem som helst som svarar på det mailet då?

  Gilla

  1. Nej inte i normala fall, men dessa herrar är inte normala

   Här är det så uppenbart att Terry låtit knasten Sassersson skriva svaren.

   Ev med hjälp av den andra nöttan Peratt. Kanske Terry själv är med och dikterar, men jag är tveksam till att Terry skulle uttrycka sig såhär sjukt…

   Läs på Peratt/Sasserssons bloggar med mera, så kommer du se att det är karbonpapper här

   Men i slutändan spelar det ingen roll vem som skriver, för Terry skriver under med sitt namn!

   Gilla

 21. Det är möjligt att jag inte förstår det där.Och jag vill nog inte läsa deras bloggar.Sasserson är jag osäker på om jag vet vem det är.
  Men Peratt tillsammans med Jane Lyzell ger dom flesta normal riktiga rysningar i hop.

  Gilla

  1. Ja/nej, bedragare vill inte gärna snacka om sitt bedrägeri. Vill hålla det ”under radarn” så det inte upptäcks för vad det är. Så, såklart han inte klarar besvara.

   Men jag tycker ”konversationen” det blev med Terry Evans klart visar vilken medveten bedragare han är – med att inte svara på mina frågor, utan istället hota mig med mera…

   Gilla

 22. Andliga människor är helt konstiga.

  Först säger Terry kopian att citat: Jag har tänkt över din förfrågan och har bestämt mig för att gå med på en intervju med dig innan storseansen i Falkenberg, men jag måste poängtera att jag inte besvarar vilka frågor som helst.

  I ett senare brev säger Terry Kopian följande: Om du vill att jag ska besvara frågor under din intervju, på ett öppet och uppriktigt sätt är jag beredd att göra det, men bara med dig. Det skulle kunna visa sig vara fördelaktigt för både dig, mig och din blogg.

  Efter det skriver Terry kopian att: Jag har klivit fram och erbjudit att möta dig i en öppen och ärlig intervju där du har möjlighet att ställa alla dina frågor.

  Sedan får du Gesus en avläsning som du inte har bett om. Du bad om en intervju där du fick ställa dina frågor!

  Om du tar kontakt med Terry och hans Terry kopior, be dem hålla sig ämnet och vad de lovar. För det kan de inte hålla.

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.