Missing medium

Då har det hänt igen, Missing people har hittat ännu en försvunnen person.

Jag vet inte hur många gånger jag läst/sett/hört om att just Missing people hittat folk, döda eller levande, den senaste tiden, men många är det.

Hur kan det vara att vi aldrig hör om någon som hittats av något påstått medium eller sierska?

Falska människor

Jävla lögnare!
Alla dessa falska människor som alltid säger sig ha fått ”sin gåva” för att hjälpa mänskligheten och annat trams, + att dom inte bryr sig om alla pengar dom kan få om dom visar att förmågan fungerar osv…

Inte en enda av dom lyfter någongång ens ett finger för att hjälpa någon, om dom inte får betalt, det handlar bara om att tjäna pengar på sin bluff, seanser, böcker och kurser med mera.

Varför, varför är där inget påstått medium som anmäler sig att hjälpa till med att hitta försvunna personer, vilket dom påstår sig kunna?

Och varför, varför fortsätter folk att tro på deras lögner?

Och OM det hade varit sant och fungerat, varför har inte t.ex polisen medium som hjälper dom!

Alltså OM dessa bedragare hade kunnat vad dom påstår sig kunna, hade vi inte läst/sett/hört om det dagligen – att brott/mord klarades upp och försvunna personer hittades med deras hjälp?

Missing people Sverige
Stor kredd till dom som verkligen gör något för att hjälpa i Missing people, istället för att bara skryta om att dom ”kan” göra det, men sen inte gör det!

Missing people Sverige!Missing people Sverige, deras blogg!

Kan avsluta med en vettig snut – Polis sågar användningen av sierskor

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

11 reaktioner till “Missing medium

  1. Mja, fast om man ska tro bland andra Leif GW så missar kuckelgummorna aldrig en chans att ”hjälpa” utredarna. Problemet är väl bara att deras hjälp är fullständigt oanvändbar och att deras träffratio ligger långt under vad man kan förvänta sig av en statistikbaserad gissning.

    Ranehag gjorde ju exempelvis in insats för de anhöriga till Pierre Nilsson och hävdade bestämt att han fanns vid liv i en källarlokal, när det istället visat sig att han trillat ner i ån. Problemet ligger väl i snarare i avsaknad av övernaturliga krafter än brist på vilja.

    Vill för övrigt påminna er alla om att jag löste fallet med Pierre i ett tidigt skede:

    ”Kan slänga in en förnimmelse jag också: Pierre var ordentligt berusad och ramlade ner i vatten nära lokalen han vistades i under kvällen. Om det stämmer räknar jag med att bli uppmärksammad som hjälten som löste fallet.”

    WOLOLOOO!!!

    Gilla

    1. Ja jag har förstått att ofta är det anhöriga som vill att medium ska kontaktas/användas, svårt för polisen att säga nej då liksom

      Ja jag menar såklart att det är för att dom inte har sin påstådda förmåga och kan göra vad dom säger sig kunna och därför inte visar intresse utan håller sig undan. Om dom kunnat det, hade det väl varit självklart att hjälpa till

      Vet inte om det var Ranehag, men tror Camilla Örhnberg och hennes mamma var där och påstod saker, som såklart var helt fel

      Men försvinner jag någon gång, ska jag lätt ta hjälp av dig och dina förmågor, jag tror med på dig än på dessa bedragare :-]

      Gilla

  2. Mjo, förstår att du menar det, men min poäng var mer att medium redan nu visar för mycket intresse för ideella utredningsuppdrag där de bara är i vägen. Var försiktig så de inte tar din uppmaning om att göra en större insats bokstavligt. ;)
    __
    Både Ranehag och familjen Örhnberg gav sig på det där fallet om jag förstått det rätt, men Ranehags förnimmelser var så utanför boxen att man nästan måste ge henne eloge för det. Inga luddigheter om andningssvårigheter och vatten där inte — utan den försvunne har svårt skadad gått och gömt sig i en källare.

    Gilla

    1. Är du säker på att inte Ranehag kände av sig själv och egentligen är riktigt ”synsk” …M a o skulle hon själv gömt sig i en källare ..För allas bästa :)

      Gilla

  3. När jag tänker efter så måste jag nog skriva mer hur bra jag tycker dom gör det, Missing People med sin ideella förening.
    Glad att dom finns allihopa.

    Sen blir jag alltid så besviken att påstådda medium aldrig klarar av att finna det Missing People finner.Men jag får väl ta det.

    Gilla

  4. Jane Lyzell är medlem i Missing People. Attans ,det ska bli så himla spännande att se hur hon löser fall på fall! Hon har ju tränat upp sig nu i runt 30-40 år! Så nu är det väl dax för henne att visa upp sina konster som hon säger sig ha.Här finns det inga poliser som hindrar henne, som hon har uttryckt är orsaken till att hon blir hindrad till att lösa fall.

    Gilla

  5. Ja,man kan inte komma ifrån vilken liten betydelse påstådda medium har för samhället i sin självutnämnda fattiga roll.

    Gilla

  6. Missing people Sverige,jobbar vidare med gått resultat.
    Påstådda medium orkar som sagt vad inte röra ett finger för hjälp till samhället.Orkar bara påstå en massa trams om sig själva.

    Gilla

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.