Sensing Bullshit

Jepp ännu ett påstått medium med handen i kakburken, svart på vitt, fast i färg.

Jag har tidigare letat efter det svenska programmet Förnimmelse för mord där några påstådda medium ska ”hjälpa till” att lösa några svenska mord, men det går inte att få tag på tyvärr. (?)

Självklart löstes det inte ett skit i programmet och jag har för mig att det lades ner. Lena Ranehag som kom med uppgifter i ett av fallen där (Pernillamordet), vilka senare visade sig vara helt fel, men konstigt nog exakt vad det stod i tidningarna om det! Vilket jag skrivit om tidigare här!

Lena Ranehag som även medverkar i den den norska varianten, och där hon namngav och pekade ut en kvinna som gärningsman i ett av fallen. Vilket såklart också var helt fel.

Sensing murder
Programmet har också gått i fler länder, bl.a Australien och i/på Nya Zeeland. Där medverkar ett påstått medium, Deb Webber, som är helt enligt boken. Hon påstår sig själv vara en av världens bästa medium t.ex. Hon har såklart haft ”förmågan” sedan hon var liten och såklart skrivit böcker…

I vanlig ordning vägrar Deb som alla andra bedragare att testa sig, men det visar sig att hon ofrivilligt testats tidigare, och då faktiskt kunde snacka med döda, till och med påhittade sådana som aldrig funnits ;-]

Så enkelt är det ju!
Så här enkelt kan man visa att alla dessa påstådda medium bara ljuger och lurar folk på pengar. En sittning + en dold kamera, hitta på lite döingar och så är det klart!

Som vanligt har ju inte Deb lurat någon eller ljuger, trots ”bevisen” på det. Lite gråt på det när hon konfronteras om sitt bedrägeri, och att hon vill inte skada någon + att hon bara förmedlar vad hon får. Om någon lurar henne, så luras spökena tillbaka till dom. Jamenvisst..!

”If they lie to me, well it’s like the spirits do it back to them”

Experiente paranormale
Eftersom Gesus är en rättskaffens man så tar jag upp ett fall i Rumänien som var med i deras version av programmet. Där hittades en kropp efter att den kända, clarvazatoarea Nicoleta Moldoveanu, koncentrerat sig djupt och i detalj beskrivit platsen där dom senare hittade den 43-årige Alexandru Preda.

Iofs tog det över en vecka med letande i omgivningen att hitta platsen trots den så tydligt i detalj beskrivits. Och att det var runt hörnan där den hittade bodde och hade hittats ändå, tja det behöver vi väl inte bry oss om…

Medium i tv-program hjälpte polisen hitta kropp.

Deb Webber
Men tillbaka till Sensing murder-programmet och Deb i klippet här nedan. Här är Deb filmad när hon snackar med döda som aldrig varit levande…

Mer om Debs avslöjanden och undanflykter på Bad psychics av Jon Donnis här!

Följ Gesus på Gesus på FacebookGesus på GooglePlusGesus på TwitterGesus på YoutubeGesus på Vimeo

2 reaktioner till “Sensing Bullshit

 1. ”Om du ljuger för mig så kommer andarna att ljuga tillbaka” är nog den roligaste undanflykten hittills. Varför skulle andarna bry sig?? Varför inte bara rätta till misstaget?

  Ja, herrejösses.

  Gilla

 2. Det spelar nog ingen större roll att skeptiker påvisar/avslöjar felaktigheter, lögner, bluff & båg etc. Detta biter helt enkelt inte på woowoos. De VILL så gärna tro på sin bullskit. Ja, man skulle kunna säga,k att de klamrar sig fast vid sin tro som vorde det deras sista halmstrå att greppa tag om.

  Inte sällan inträffar det paradoxala, att woowoos tror ännu mer på andar och på andevärlden ju mer man som skeptiker påvisar det orimliga och lögnaktiga i deras pseudoreligiösa tro.

  Det är därför som en avslöjad psychic snart kan göra come back och börja tjäna pengar på sin smörja igen.

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.