Terry Evans – TerryBingo igen!

Kan någon woo-woo vara snäll och förklara – hur i hela h-e jag (och många fler) kan veta exakt vilka spöken som kommer dyka upp och exakt vad dom kommer att säga i ett hembesök av bedragaren Terry Evans? Dessa spöken som alltid själv bestämmer om dom vill komma och vad dom vill säga!

Visar det att jag (med flera) är synsk/a och har en förmåga/gåva som gör att vi kan det, eller visar det att dessa påstådda medium bara är bluff och så j-a dåliga att dom inte ens klarar att variera sitt hittepåtrams bättre, tja vad säger du/ni?

För som det brukar låta -”ja h*n sa en del som inte stämde, men mycket som stämde exakt”. Är det inte precis exakt samma jag gör här..?

***

Avsnittet och mitt förra inlägg här, vad som stämde av vad jag snabbt rafsade ihop på 5 minuter vad som skulle hända och sägas…

Grönt = ingen kommentar ;-] – (vilket iofs är en kommentar)

Kvinnan i huset, eller var det är, har upplevt saker ett tag men mannen har varit sådär om det. Men när nu spökena gett sig på barnen har dom fått nog och tom med mannen kan inte längre neka till att det finns spöken där och dom kontaktade Det okända. (gick iofs att läsa lite om innan)

Redan innan Terry går in i ”huset” ser han minst ett spöke, sedan är det såklart a lot of activity där som beror på att kvinnan är öppen och drar till sig spökena. Det har inte varit deras imagination

Terry lär få kontakt med en avliden man och en avliden kvinna, ev något barn som han hör springa eller skratta. Något spöke is not family, argt och envist, ett annat är släkt och inte ont och quite a character som skojar lite.

– Troligtvis har något spöke dött snabbt, svårt att andas, hann inte säga adjö och vill säga förlåt men har det bra nu. Kanske vill hälsa till mamma/pappa, ingen hörde, och ingen kunde gjort något..!

– Kan vara så att kvinnan haft det tungt ett tag senaste tiden och måste tänka på sig själv nu. Mannen har varit skeptisk men har nu fått bevis på att spöken finns. Spökena har hört när dom talat till dom och has come here today och wants to say/is going to say något nu.

Vi lär väl få lite olika namn och årtal som ska checkas up. Terry visar några ”aktiviteter” som varit i huset och bankar eller något på något.

Något spöke kan komma från en bit bort och omkommit i en olycka eller en eldsvåda/brand. Ev handlar det om ett mord eller självmord som inte blivit uppklarat.

Spökfloskelräknare ca 25

***

Såklart var där med en hel del andra av Terrys vanliga floskler i avsnittet, som jag inte tog upp innan, precis som i så många andra av hans avsnitt.

Barnumuttalande med/om rökning, kröken, bilkörningen, bilarna som krånglar och klockan tre t.ex.

GesusNote
”jag säger inte hans namn, för du vet vem det är”. Oj, oj inte illa där… Här VET tydligen Terry för första gången någonsin vad spöket verkligen hette/heter, MEN väljer att INTE säga det..!

GesusBloggen
Lite ovanligt att Terry inte använde sina favoritare med svårt andas, dog snabbt och hann inte säga adjö bl.a. Kan det vara så att Terry kollar här på bloggen (klart han gör, annars är han väl riktigt korkad ( Hello Terry ;-] )) och att han tonat ner dom? Det får vi se i framtiden. Iofs sa han mycket samma, bara lite annorlunda…

Kanske kommer mer om/med detta avsnitt, det fanns ju en hel del godbitar där…

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion Gesus på Soup

10 reaktioner till “Terry Evans – TerryBingo igen!

 1. Helt rätt skrivet, Gesus.
  Makalöst dålig framfört av Terry. Märks att han börjar slarva. Han är verkligen usel i sina cold readings (om man ens ska kalla det för det då det knappt tangerar dessa tekniker).

  Gilla

  1. Ja det kan knappt kallas cold reading. Han bra maler på med sina samma gamla grejer… Vad han coldreadar är vilken av dom i huset som han ska ”gå på” som här tjejen (som oftast) och sen köra lite med henne om att hon är medial (för att locka kunder) haft det tungt och så vidare. Samma alltid. Jag tycker tom att Caroline ser helt uttråkad ut numera

   Gilla

   1. Terry tjatade på om att han hörde metall mot metall , det märktes att kvinnan i huset inte höll med riktigt och snabbt klipptes det in en annan sekvens , lite senare så medgav hon nästan motvilligt att jo , det var nog typ ngt metall ljud fast hon inte sagt så från början . Det är precis som att man vill rätta till Terrys felsägelser.. Det enda jag undrar över är den påstådda barnvagnen som helt plötsligt skall ha kommit inrullandes i vardagsrummet .

    Gilla

    1. Jepp Det med bortklippningen när Terry har fel reagerade jag på också Det kommer nog ett inlägg + klipp till om detta avsnitt.

     Jag undrar ju tex hur Terry kan känna att det luktar just JÄRN..?

     Gilla

 2. Jag har aldrig sett ”Det okända”. Så när jag nu tar del av Herren Gesus’ analyser och sammanfattningar av innehållet i de programmen, blir jag smått förfärad.

  Det är ju så inihelvete dåligt alltihop, att jag rodnar. (Jag utgår ifrån – och litar på – att Gesus inte ljuger i sina sammanfattningar av innehållet i programmen; han lägger ju faktiskt ut inte bara text- utan även videobevis som stöd för sina åsikter.)

  Den här sortens vaghet i formuleringarna som Terry synes ha specialiserat sig på är typisk för personer som väljer att, som det heter, ”lyssna inåt” och därmed aktivera sin hjärnas primitiva icke-verbala informationsbearbetningssystem (IBS).

  Jag tänker senare under dagen vidareutveckla mitt resonemang i ett av Herren Gesus’ tidigare blogginlägg med rubriken ”Woo-wooprofilering”, i vars kommentarsfält Angelica för övrigt har ställt en fråga till mig som berör och har bäring på begreppet ”trans”.

  Trans innebär just att hjärnans primitiva icke-verbala IBS aktiveras samtidigt som det andra IBS, som är verbalt och logiskt, inhiberas/hämmas/stängs av temporärt. Jfr hur hypnos fungerar.

  Inte konstigt alltså att det blir intellektuellt snömos, när sådana som Terry är i farten.

  Gilla

  1. Nej alla ”mina” klipp är otrixade med Jag utesluter en del, men inget som förvanskar vad jag visar och poängen med det.

   Alla avsnitt går ju att kika på på TV4play också, och änsålänge har ingen kommit med några påstående att jag manipulerat något :-]

   Gilla

 3. Man kan tycka att Terry slarvar och upprepar sig, men jag ser det mer som att han avsiktligt håller sig till ett koncept som gått hem så många gånger. Less is more och är det inte trasigt så behöver det inte fixas. Terry är helt enkelt inte mer innovativ än han behöver vara.

  Gilla

  1. Han är lite some andevärldens McDonalds. Samma gamla saker på menyn, någon extra fras för säsongen kanske men annars är det alltid ungefär samma ”kvalité” ^_^

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.