Healad i helgen

Ramlade över ett ”erbjudande” häromdagen – gratis distanshealing! Nu vet jag inte riktigt vad skillnaden på ”vanlig healing” och distanshealing är, om det inte bara är att den senare ges på distans..? Och ”vanlig healing” förresten, det jag sett när jag kikat på healing så finns det en hel del olika varianter på det. Allt från energier/krafter från Universum, andar och änglar till t.o.m från gud själv.

Här var det hur enkelt som helst, bara att skriva upp sig med namn på en webbplats, så skulle man få gratis distanshealing. Jag förstår inte riktigt vad namnet spelar för roll, hade det inte varit mer användbart med adressen dit healingen skulle skickas t.ex?

Efter en liten snabb koll på nätet så verkar 600:- för en ”session” med healing vara hyfsat standard. Själva healingen en halvtimme, och ibland ingår lite snack före och efter. Perfekt ju, en sparad 6-hundring + att jag kan kolla hur det fungerar osv, och här finns det grejer att heala på denna kropp och knopp…

GesusBonus
Såg då också att man kan för endast 333 euro, göra/få en ”The Reconnection®”!

”The Reconnection är den process som återupprättar förbindelsen mellan kroppens meridianer och nätverket av kraftlinjer på och runt vår planet.

The Reconnection bringar in “nya” axiatonala linjer sammanlänkar oss på en mer kraftfull och utvecklande nivå som möjliggör för oss att standardisera unika vibrationsnivåer och frekvenser för healing och slutligen för vår evolution. The Reconnection bringar in och aktiverar dessa nya linjer, och möjliggör utbytet av energi, ljus och information, återkopplingen av DNA-kedjor och återintegrationen av strängar

Minsann, såpass – fungerar även på djur läser jag…

healingMen på allvar!
Javisst inget skitsnack, lite i klockan elva körde jag min vanliga avslappningsrutin för att komma i rätt ”stämning” och vara mottaglig. Det har jag läst att man måste vara om det ska kunna fungera. Jag har en hel del erfarenhet från mental träning med tillhörande avslappningsövningar till det, och tänkte det måste vara ett bra tillstånd för att var ”öppen” eller vad man nu måste vara för att kunna ta emot healingen.

Ett par stycken
Vi blev ett bra gäng som anmält oss för healingen på Erikas webbsida till slut – både människor och djur.


Jag förstår inte riktigt hur ”dom” kan heala ”hur många som helst” på en och samma gång. Som jag tänker måste det ju handla om olika mängd/styrka healing/energi som ska skickas när det är olika antal, och sen till olika mottagare på olika platser med mera. Måste väl vara ”svårare” att skicka healingen desto längre bort mottagaren är t.ex..?

Healad – reaktioner
Jag märkte inget särskilt eller kände något annorlunda förutom det vanliga jag gör när jag kör min övningar. Jag t.o.m körde en kvart övertid här, för jag trodde det skulle vara en timme, men det var bara 30 minuter som gällde.

Blev lite kall om fötterna iofs, det var allt – men det berodde nog mer på att jag hade fönstret öppet i rummet och det var kallt ute. Det gick också över så fort jag stängde fönstret och satte på mig ett par strumpor :-]

Generöst erbjudande
Den som erbjöd detta var Erika Andersson, ett påstått medium med mera från Malmö. Hon, som väl i stort sett alla andra påstådda medium, säger sig ju ha flera ”förmågor” och utför många olika ”tjänster” – seanser, medial vägledning och så då healing.

Jag har stött på Erika tidigare när jag tittat på just påstådda medium. Det är hon som bl.a jobbat på tidningen Nära och ihop med Benny Rosenqvist – ni vet, han som ”ringer upp” Ted Gärdestads ande och kollar upp hans favoritfärg med mera… Seriöst!

Hur funkar det?
Det dyker ju direkt upp massor av frågor i min skalle om detta med healing. Jag tänkte jag kanske kunde höra med Erika om hon vill upplysa mig lite om det..?

Jag har ju försökt få information om det på forum tidigare, men det funkar INTE bra – ingen vill, eller kan upplysa mig…

***

Jag skrev och frågade Erika på hennes webbplats.

Hej Erika

Jag var med på distanshealingen här – först, tack för den/det.

Men, jag kände tyvärr inget och inget hände eller har hänt efteråt nu heller tyvärr…

Jag fick lite funderingar om healing nu efter att ha hittat ditt ”erbjudande” här och provat på, och undrar om du vill svara och upplysa mig lite. Vet inte om du vill ta det här eller kanske i ett mail istället? Isåfall har jag mail – gesus@comhem.se

Här är mina funderingar: (sorry om det blir mycket/många)

Vad är healingen, energi/er, har jag förstått det rätt?

Varifrån kommer isåfall denna energi från?

Går energin sen liksom ”genom” dig och ut till dom som du ska heala?

Hur kan du veta vart healingen/energin skall ”skickas” – Du har ju bara ett namn, måste den inte vara ”riktad” mot den som ska ta emot den?

Är det skillnad på denna distanshealing och om jag t.ex besöker dig personligen för att få healing?

Kan jag t.ex få healing från dig i Sverige om/när jag är i Asien?

Kan du skicka healing till hur många som helst vid samma tillfälle? Jag menar du hade ju ingen gräns här för hur många som kunde få.

Du skriver att det går att heala djur också – gäller det alla sorters djur, och samma där, hur många som helst vid ett och samma tillfälle?

Måste djuren vara stilla och ”avslappnade” för att kunna ta emot healingen? Nu missade jag att skriva upp dom till denna healing, men våra hundar har ju svårt att t.ex hålla sig stilla och inte reagera på om det sker något under tiden dom ska få healing – blir det liksom bara bortkastat då?

Märker du/healaren om man tar emot healingen eller ej? Om jag t.ex missat och inte varit beredd på att ta emot denna gång, hade du känt det och vart hade energin/healingen tagit vägen då?

Vad kan healing ”bota”?

Finns det någon garanti eller typ pengarna tillbaka om jag betalar för healing och det inte fungerar – jag menar det är ju en liten peng det kostar?

Och sist – kan alla lära sig att heala andra?

Hoppas du inte tycker det är för mycket frågor, och vill upplysa mig lite om detta med healing. Det är ju mycket intressant tycker jag.

Jag har faktiskt fler funderingar om healing, men det kan vi ta en annan gång om du vill isåfall ;-]

Hälsningar
G Pettersson

***

Jaha, nu får vi se om Erika vill upplysa mig om mina funderingar – känns ju som man vill veta lite mer om det, om man nu skulle betala 600:- för en halvtimme liksom… Eller, blir det kanske det vanliga ljus och kärleks-bemötandet man får när man undrar något om sådant här..?

Smart eller ful marknadsföring
För mig är detta endast ett ”smart”, eller riktigt fult, sätt att marknadsföra sig och att lura folk till sin verksamhet. Erbjuda något gratis för ett värde av 600:-, inte illa ju. Men det kan dom säga att dom gör/skänker, utan att faktiskt behöva göra något alls – ingen som kan kolla det… Och jag menar, det är nog ganska enkelt att sen välja att få/ta healing från denne som gett ”gratis healing” så generöst tidigare, eller..?

Starta ett konto och ta emot pengar…
Distanshealing måste helt klart vara det allra enklaste sättet att blåsa folk på pengar ju. Dom skickar pengar till dig och du behöver inte göra ett skit – det går inte att kontrollera om du gjort det, och fungerar det inte, så är det såklart mottagarens fel…

Följ Gesus på Gesus på FacebookGesus på GooglePlusGesus på TwitterGesus på YoutubeGesus på Vimeo

19 reaktioner till “Healad i helgen

 1. Bra research, Gesus!

  Men jag kan direkt se att du har glömt en viktig frågeställning i mejlet till Erika: Kan man hela döingar? Alltså människor och djur som befinner sig på ”andra sidan”?

  I så fall har man (ytterligare) en gigantisk marknad för healing.

  Frågan är värd att ställa med tanke på vad som står att läsa i denna artikel: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article17050382.ab .

  I den kan man läsa om Kjerstin Dellert, 87, som äger flera uppstoppade djur, bland annat en uppstoppad korp och en dito varg.

  Kjerstin berättar hur hon kan prata med sina uppstoppade djur SAMT få svar från dem. Allt med hjälp av sitt sjätte sinne.

  Inte nog med det: Kjerstin kan dessutom känna djurens energi ÄVEN OM djuren är döda och uppstoppade sedan länge.

  Kan man känna djurens energi, även när de är döda och uppstoppade, ja då borde väl det öppna för healing också av varelser/väsen som finns på ”andra sidan”? Eller?

  Det skulle hur som helst vara intressant att få höra hur Erika Andersson ser på just den frågeställningen. Hon borde väl veta hur det ligger till, kan man ju tycka.

  Och så går du, Gesus, och glömmer bort hela denna viktiga frågeställning. Varför inte be Benny Rosenqvist att ringa upp den uppstoppade korpens eller dito vargens ande där den finns på ”andra sidan”? Benny verkar ju ha tillgång till den telefonkatalog som gäller där på ”andra sidan”. Åtminstone den katalog som ingår i Din Del-serien.

  Gilla

  1. Nja, research vill jag nog inte kalla detta – bara lite funderingar som kom upp i skallen just nu…

   Har inte tittat så mycket på healing tidigare, men det är nog dags nu, för mer funderingar kommer ju hela tiden ;-]

   Jag blir tex väldigt intresserad av vilka djur man kan heala – husdjur förstår jag. Men akvariefiskar tex, går det?

   Jag har ju inte hört talas om healing TILL döda – men däremot FRÅN döda!

   Som kan ses/höras här i detta klipp + inlägg med Camilla Öhrnberg i Det okända Camilla Öhrnberg Det okända – SpökHealing

   Förutom ett par väldigt väl valda tydliga uttalande från Camilla där – får vi en förklaring av Jan Oleby, där han bl.a säger att det handlar om kraft från Universum och att Jesus var healer + att det finns kvacksalvare som påstår sig kunna heala…

   Men grejen i klippet är ju att döda människor alltså kan heala från ”andra sidan”, med kärlek – och det lär ju vara gratis

   Gilla

   1. Men varför skulle inte döingar på ”andra sidan” vara i behov av healing? De kan ju ”bevisligen”, åtminstone vissa av dem, heala. Precis som fallet är med vissa av oss jordemänniskor, vilka ännu trampar runt i den jordiska jämmerdalen.

    Det är en rimlig och ingalunda ologisk eller bisarr tanke, att det kan finnas behov av healing på ”andra sidan” lika väl som det finns behov därav här på jorden. Precis som det finns behov av alkohol på ”andra sidan”. (Vilket medium var det, Gesus, som ”såg” andar/spöken dyka upp här på jorden bärande på en plastkasse med spritflaskor från ”andra sidans” motsvarighet till vårt Systembolaget?)

    Jag misstänker att våra jordiska healers är ointresserade av healing av andevarelser på ”andra sidan”. Skälet? It’s all about the money.

    Antagligen är döingarnas valuta inte konvertibel till jordiska valutor, dvs lite som den sovjetiska rubeln var förr i världen. Och därför värdelös. Eller också har döingarna dålig betalningsvilja.

    Oavsett vad förklaringen må vara, kan man förvänta sig att jordiska healers inte vill jobba utan betalning. Därav det ringa intresset för healing av döingar på ”andra sidan”, utförd av jordiska healers.

    Jan Olebys förklaring behöver absolut evidensbaseras. Precis som allt annat i det woowoo-istiska tankeparadigmet.

    Gilla

 2. Lite off topic. Var det inte någon healare/medium/någonting? som för ett x antal år sedan var i tv och sa sig kunna prata med djur och se hur dom mår enbart med hjälp av hår från detta djuret. Har för mej att dom tog hår från Karl XII häst brandklipparen och skulle testa denna healare/medium/någonting. Svaret blev att om jag minns rätt att brandklipparen var i god kondition.

  Gilla

 3. Usch! Fy fan! Lås in bedragarsvinen på livstid!
  Det är så hemskt när dessa kriminella as får fortsätta att stjäla pengar från puckon. Borde det inte gå att få till en lagstiftning mot den här typen av bedrägeri?

  Gilla

  1. Bra, då anmäler jag mig som intresserad av att erhålla en tid för mina fästingar Maltes och Elviras räkning.

   De här båda fästingarna mår mycket dåligt, eftersom snart sagt alla människor drar ve och förbannelse över dem. Ändå är ju även Malte och Elvira skapade av Gud och har därmed ett existensberättigande.

   Kan du få mina stackars fästingar att må lite bättre, ska jag som tack låta dem krypa över till dig för att ge dig en kram.

   Gilla

 4. Jag har redan testat healing och behöver inte göra det igen men det är bra Gesus, testa allt tills du försäkrat dig om att det verkligen inte fungerar. Det är erfarenheten paranormalisterna tror att vi inte har och har vi den så heter det förmodligen att vi inte trodde på det tillräckligt men det argumentet säger ju egentligen allt. Måste man vara övertygad innan för att det ska fungera är det bara placebo.

  Ska bli spännande att höra vad du får för svar. Jag har många funderingar kring det där jag med. Jag har bara fått väldigt svepande svar och förklaringar när jag frågat. Konstigt…

  Själv ska jag nog ta mig en liten fylla till helgen. Då blir man också varm och go :)

  Gilla

   1. Vad har du kvar? Har du testat att spela in EVP? Finns en app man kan ladda ner som spelar in på nätterna. Jag har inte vågat testa den men det beror mest på att jag inte vill veta om jag snarkar och pratar i sömnen.

    Gilla

  1. En riktig fylla skall inte underskattas, då blir man så naturlig på ngt vis och får kontakt med sitt inre jag , och det man inte minns har inte hänt . En förnekelse för sanningen, helt i linje med woowoosens filosofi.

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.