Misslyckad självmordsbombare

Jag åkte utomlands i december ifjor i tre månader, så jag följde inte ”The Stockholm suicide bomber” Taimour Abdulwahab dådet 11 december 2010 så bra/mycket.

Ser/läser/hör att hans fru, Mona Thwany, nu har blivit arresterad i England och tydligen har det med bomben/dådet i Sthlm att göra. (i dagsläget jallafall, men vem vet?)

Hur är det egentligen med 72 jungfrurgrejjen, vad är reglerna/premisserna för det?

72 oskulder

Är det tanken som räknas eller att folk verkligen dör?

Ta t.ex Sthlmbombaren, han lyckades inte döda någon (inte ens skada någon), får han sina jungfrur ändå?

Måste någon dö och finns det isåfall något minsta antal eller räcker det med att ta livet av 1? Det kan ju också bli så att man bara skadar några, vad gäller då?

Islam förbjuder ju självmord så det kan inte bli några brudar då väl.

Det måste ju vara helt galet patetisk att självmordsbomba och misslyckas, man dör helt i onödan och får INGA oskulder ;-[

Kvinnliga självmordsbombare, får dom 72 manliga oskulder och hur funkar det för homosexuella?

Gud förbjuder ju otrohet och sex före äktenskapet både för män och kvinnor inom islam. Men det är alltså OK ”i himmlen” och med 72 stycken..?

Och sen, oskulder… Som någon sa, jag tar hellre 72 slampor än oskulder…

Vad jag förstår så står det heller inget om det i koranen utan i Ahadith som är uttalanden, handlingar och godkännanden av Muhammed.

Mona hade iiingen aaaning
Hon säger ju såklart att hon är oskyldig och visste inget. Trots att hon lagt ut hans meddelande och videor med mera på nätet efter hans attack.

Helt ”normalt” beteende att sitta och ladda upp videor på Youtube dagen efter din man har tagit livet av sig, eller!

Se inturvju med henne här på tv4play!

Enligt henne var ”han” ju också i vanlig ordning så klart en underbar man och älskade sina barn över ALLT annat, tydligen inte eftersom han sket i dom och tog livet av sig.

Detta vet jag inte om det stämmer, men hon sitter helt iklädd vitt, vilket enligt muslimsk tradition(?) säger att hon är stolt över det som hänt och att hennes make är martyr och hamnat i paradiset, alltså något att vara glad för(?).

Hon tar avstånd från att ”döda oskyldiga”, men vilka ser hon som oskyldiga, det är väl OK att döda otrogna?

Hon får ju också ljuga för att skydda sig och sin religion. Enligt Al-taqiyya både får och ska man ljuga och vilseleda om sin tro för de otrogna om det är till gagn för islam eller en själv.

Al-taqiyya
”Att dölja eller maskera sin tro, sina övertygelser, idéer, känslor, åsikter och/eller strategier vid en tid av påtaglig fara, antingen eller senare i tiden, för att rädda sig själv från fysisk och/eller känslomässig skada.”

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion Gesus på Soup

Kommentera gärna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.