Näthumor

Jag lovar att det inte är så mycket kvar med/om stolpskotten nu, bara det sista när jag rycker livremmen från dom som jag väntat på att få göra. Men dom vågar tydligen inte gå ut med vad dom tänkte och skulle längre, så det tog lite längre…

Slutplädering
Hela cirkusen med dessa clowner började med att jag frågade på Terry Evans vänner på Facebook om någon där hade några tankar på/om sittningen med ”tsunamimamman” för att höra vad dom tyckte och tänkte.

Jag frågade snällt och vänligt och länkade till en video av sittningen precis som den hade visats på TV4, inte min med kommentarerna.


Börje Peratt
Det resulterade i att jag efter endast någon dag var uthängd på nätet av Peratt utan att han kontaktat mig ens, där det påstods att jag kränkte Terry Evans och bröt mot dom mänskliga rättigheterna och medverkade i någon sorts samordnade attacker mot Terry Evans och hans ”vänner” av ”skeptiker” och VoF! Helt j-a sjukt.

Jag frågade Börje var och hur jag gjorde detta han anklagade mig för, men det har han inte kunnat visa än idag, och sen dess har jag varit hatad av honom och han gör allt för att skita ner mig med lögner och andra fega och fula medel…

Både Sassersson och Peratt fortsätter än idag att skriva om mig i samband med och som om jag är med i VoF och Humanisterna alltid trots att jag inte är och aldrig varit det! Och som om jag är med i något ”skeptikersamarbete” med andra, trots att jag bra är en ensam liten bloggande farbror, som jag också skrivit flera gånger..!

Torbjörn Sassersson
I Sasserssons fall var det när jag visade hans misslyckade astralreseexperiment och skrev om det. Det gillade han inte, och sen dess har jag varit hatad av honom och han gör allt för att skita ner mig… Han blev såklart helt till sig i brallorna när både han och Peratt nu hade något gemensamt där kunde hoppa på mig.

INGEN av dom två, eller någon annan heller för den delen, har någongång vågat kontakta mig och t.ex bara frågat mig vem jag är, som dom är så sjukt kåta på att få reda på. Eller för att be mig sluta med vad dom tydligen tycker jag håller på med som jag INTE FÅR ENLIGT DOM! Borde det inte vara steg ett..?

Känd näthatare?
Men som sagt jag kallas för bl.a ”känd näthatare”, känd hmmm :-] Och mycket annat, men jag kan inte se vem jag ”hatar”. Menar dom två stollarna sig själv, så hatar jag knappast dom, jag älskar dom. Dom kommer ju med hur mycket sjuka stolliga uppslag till bloggen hela tiden alltid. Jag får fler och fler läsare här varje gång dom biter sig i rumpan…

Jag har också frågat, men som vanligt inget svar (för det finns inget): VEM, VAR och HUR näthatar jag NÅGON?
NätHumor
Näthumor
För mig är detta INTE nätHAT, detta är nätHUMOR och på ganska hög nivå tycker jag :-]

Att se dessa två pajaser agera så uppenbart falskt och fegt för att vända på och dölja exakt vad dom själv sysslar med, och lyckas klanta till det VARJE GÅNG. DET är humor..!

Och visst är det humor, med deras farsartade jakt på min identitet som misslyckas hela tiden. Och att dom nu IGEN, visar att dom har fel identitet på mig och ändå går ut med det!

Och sen pellejöns, knallhatt och t.ex tokstolle med mera, det kan knappast kallas ”hat” väl, det är ju bara roligt, och särskilt när man läser vad dom skriver och kallar andra för. Alla dessa ”diagnoser” t.ex.

Råttet är mågat
Men nu har dom väl ändå gått för långt, jag menar mig kan dom ju hoppa på och ljuga om allt vad dom orkar, vem bryr sig liksom. Men dessa sjuka falska påhopp på John Houdi som privatperson, varför, och vad har han gjort dom?

Vad jag vet så är det enda Houdi är ”skyldig” till att han debatterar med/mot en massa tokiga woo-woos som inte klarar att debattera FÖR sitt hittepå och då blir mulna för att att folk då ser att deras hittepå är bara just hittepå… Då sladdra dom till Börje för dom vet att han totalskiter i om vad dom påstår är sant eller ej, bara han kan kasta skit på någon skeptiker så är han game..!

Allt detta nerskitande och ljugande om Houdi baserar Börje på några snedvridna rykten han fått från några sura tokiga woo-wookärringar på ett forum!

Denna ”attacken”
Deras aktivitet denna gången verkar vara på grund av mailen till mig från ”Terry” (författade av Peratt?), som inte heller är någon direkt fjäder i hatten för dom. Nu måste dom ut och försöka ljuga och snacka bort dom/det med hjälp av att kasta skit på mig, och Houdi också av någon anledning, och försöka flytta fokuset IFRÅN Terrys psykmail till dom elaka skeptikerna!

Antagligen passar dom på att gå på Houdi nu också/igen, för att Börjes hot och utpressningförsök mot Houdi, när han trodde Houdi var Gesus, att stänga ner Gesusbloggen inte har lyckats snackas och ljugits bort, utan dyker upp hela tiden som deras skelett i garderoben!

Man märker på Peratts panikartade ljugande med mera nu att han fortfarande har stora problem med det, och nu försöker få det till att Houdi bara har hittat på det.

Där finns så sjukt mycket belägg för deras ohederliga påhopp, rena lögner och påhitt att visa upp, men INGET enda från deras sida för deras hittepå! Dom påstår såklart att dom har det, men VAR ÄR DOM DÅ?

Sen på tal om att dom alltid ändå påstår att dom har det och det dokumenterat men ALDRIG kunnat visa ett enda. Peratt som nu påstår att han har väldokumenterat ”att Houdi och Gesus är näthatets radarpar”, typ från forum. Är det då inte lite typ ”åsiktsregistrering” t.ex? Jag har t.o.m hört talas om att Peratt har någon sorts ”skeptikerregister” (rykten), jag vet inte om jag kör en liten Godwin här, men jag får lite gamla DDR vibbar när jag hör det…

Vad fan vill dom egentligen?
Dom kan knappast vara ute efter att få mig att sluta med vad jag håller på med, för då borde det väl som sagt vara steg ett att ta kontakt och be mig just sluta. Jallafall inte att hålla på såhär hota och hoppa på mig med lögner och skitsnack, det kan dom väl inte tro att detta fega och falska agerande funkar..?

GesusBonus
”För att klargöra en sak så är ”vi” inte ”ute efter någon”. Tvärtom har vi (Sassersson och jag m fl) försökt lösa så mycket som möjligt av de övergrepp som pågått i många år genom personliga kontakter. Alltså genom samtal och försoning.” – Börje Peratt

Inte illa från en som inte en enda gång kontaktat, eller ens svarat mig när jag kontaktat honom! Och, ”i många år”, själv har jag bara bloggat i två, så där är ännu ett bett i den egna rumpan…

Men jag undrar om dom inte vill ha mig med flera att kasta skit på, för dom har inget i sakfrågan att komma med. Så dom måste ha sina väderkvarnar att slåss mot, annars har dom INGET..! Och vad är dom då, om dom nu är något nu iofs..?

För om inte jag/”vi” finns vem ska dom då ljuga om..?

Tragiskt eller roligt?
Jag har hela tiden tyckt det varit skoj att se dom alltid göra bort sig, och tycker dom är bra att visa upp som exempel på hur korkad ”debatten” med woo-woos är och att dom hela tiden måste ta till fula och fega metoder för att dom inte har något annat att komma med.

Men nu börjar det bli tragiskt tycker jag, och jag börjar faktiskt undra över Börjes mentala hälsa. Ja, jag kör en ”diagnos” här. För jag läser nu på hans blogg bl.a att jag och Houdi nu ”stalkar” och ”kränker” kvinnor, mänskliga rättigheter med mera. Det verkar INTE stå rätt till i skallen på honom, och det har ju också varit ett par som lämnat föreningen där han är ordförande, just pga Börje. Och nu har då målstolparna flyttats till att det är kvinnorna vi ”närhatar” med mera, när blev det en könsgrej av detta också?

Men nu får han fan ge sig, nu är det bara för jävla fånigt och lågt!

Imorgon är det, byxor ner!

Följ Gesus på Gesus på FacebookGesus på GooglePlusGesus på TwitterGesus på YoutubeGesus på Vimeo

sverigesradio.se/
skanskan.se

9 reaktioner till “Näthumor

 1. Hur i all världen skulle Börje Peratt kunna se till så att din GesusBlogg blev nedstängd?

  Jag menar med hjälp av lagliga medel, förstås.

  Att ett skickligt hackarproffs skulle kunna greja det, tar jag för givet. Men jag får intrycket att Börje menat, att det skulle kunna gå med lagliga medel. Eller har jag missuppfattat dig, Gesus, därvidlag?

  Gilla

  1. Nej det kan han inte Han försökte ju med utpressning och hot mot Houdi när han trodde han var Gesus Men vad skulle bloggen stängas ner för, av vilken anledning?

   Och för tusende gånge, om dom har problem med vad jag sysslar med, varför inte börja med att kontakta MIG och be mig sluta..? Det har ingen av pajasarna vågat!

   Det är tom vad Sassersson rekommenderar andra att göra – Punkt 5 – ”Var lite modig och ta direktkontakt med den där arga bloggaren. Försök få till en dialog med denne.”

   http://www.webcitation.org/67VpFWcJH

   Och allt detta skitsnack om att jag ”näthatar”, vem? Dom enda jag skriver ”illa” om (fast på ett roligt sätt) är Peratt och Sassersson för att dom hoppar på mig och ljuger. Och som jag skriver så ser jag det mer som humor, för dom är ju för roliga i sina tokiga upptåg och när dom misslyckas med ALLT dom gör

   Gilla

 2. borjeperattexplorer.wordpress.com/2013/02/18/magnus-palsson-souleye-och-john-houdi-nathatets-radarpar/

  Så stog det då jag googlade omkring lite, men länken verkar inte funka eller vad det är för något??

  Gilla

 3. Att denne Magnus Pålsson skulle vara densamme som Gesus är i mina ögon lika osannolikt som att Richard Dawkins skulle vara en het kandidat till påvestolen i Vatikanstaten.

  Men även här i detta fall kan man ju undra VARFÖR Peratt & Sassersson INTE tar kontakt med denne Magnus Pålsson, som ju finns tillgänglig via olika webbkanaler, och uppmanar honom att bekräfta eller dementera.

  De verkar vara anhängare av det vetenskapsideal som var vanligt på Aristoteles’ tid, alltså för ca 2.500 år sedan eller så. Resten av vetenskapens historia tycks de inte känna till. Eller har de lyckats borttränga den, tragiskt nog.

  Alltnog, på Aristoteles tid var det högsta mode att man diskuterade sig fram till hur saker och ting förhöll sig .Dvs använde filosofiskt tänkande som sitt främsta undersökningsinstrument. Om man sålunda ville ta reda på om en häst har tänder i överkäken, förde man teoretiska resonemang om den saken i stället för att helt sonika ta och titta en häst i munnen.

  Likadant har Peratt och Sassersson betett sig och agerat mot Gesus. De båda har diskuterat teoretiskt om vem Gesus kan vara. I stället för att börja med att FRÅGA Gesus, om han är villig att berätta vem han egentligen är.

  Under denna teoretiska sökprocess kom ett inlägg av Gesus, undertecknat MP, efter diverse sökningar på internet att kopplas ihop med denne Magnus Pålsson, ibland kallad även för Mikael Pålsson av Peratt. Och den gemensamma nämnaren mellan Gesus och Pålsson antogs vara att båda är bosatta i Helsingsborgstrakten.

  Så jävla patetiskt, alltså. Det påminner om den gamla grevinnan som på äldre dar skaffat sig en syskonkull kattungar att ta hand om och som en dag fann att en av katthonorna var redo att föda en ny kattungekull.

  Hon ringde efter en veterinär och fråga denne: Hur är detta möjligt? Den här katthonan har aldrig varit utomhus och kommit i kontakt med någon hankatt?

  Veterinären noterade att det bland katterna i bostaden faktiskt fanns även en hankatt. Han påtalade detta för grevinnan, som då nästan lite förnärmat svarade:

  – Men den hankatten är ju hennes egen bror.

  På den nivån verkar alltså även Peratt och Sassersson befinna sig, när de slår sina kloka (?) huvuden ihop och bedriver spaning på internet.

  Hur som helst: Det är högst oetiskt att pådyvla en oskyldig person en helt ny identitet, vars ägare (i detta fall Gesus) av framför allt Peratt beskrivs i synnerligen klandervärda ordalag (typ att han är näthatare, kvinnohatare, kriminell, rättshaverist med mera).

  Om det finns den minsta heder och minsta kännedom om vett och social umgängesetikett kvar hos Peratt & Sassersson, borde dessa båda pajaser ögonblickligen BEKLAGA det lidande och de besvär de orsakat den riktige Magnus Pålsson.SAMT be även Gesus om ursäkt för all dynga de har producerat om honom.

  Annars kan man med skäl fråga sig om inte anklagelserna om rättshaveri, kriminalitet, kvinnohat, näthat etc i själva verket handlar om ett psykologiskt fenomen som heter projektion, se: http://sv.wikipedia.org/wiki/Projektion_(psykologi).

  Jag citerar ur den artikeln: Projektion, en term som används inom psykologin för att beskriva hur en person som inte vill eller kan kännas vid sina egna svagheter tillskriver andra personer dessa egenskaper för att försvara sin självbild.

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.