Peratt Sasserson – Gesusstyle!

Ge mig ett ”M”, eller jag menar ge mig ett ”G”, ge mig ett ”P”. Ha, ha, ha…

På med dumstrutarna Peratt och Sasserson
Dessa två tydligen obotliga tokstollar, Torbjörn Sassersson och Börje Peratt, biter sig i rumpan IGEN!

Men denna gången har dom väl gjort det för sista gången, för INGEN kan väl annat än att se precis vad deras falska agenda är och handlar om nu..! Deras trovärdighet måste vara mindre än 0, och t.o.m alla deras egna påhittade ”fans”/olika egna anonyma nick på olika bloggar och forum, måste ju lägga sig platt…

Dumstrut

Dom två stollarna har jagat min/Gesus identitet i över ett år nu, men INTE vågat fråga mig om den, trots att jag galet många gånger sagt att dom kan göra det till att börja med.

Bara där borde det väl ringa en klocka om man har något som skramlar innanför pannbenet, om att det inte står riktigt rätt till med vad dom sysslar med.

Personligen har jag tyckt detta vara ganska roande att se dom panikartat försöka få reda på min identitet på olika sätt, men misslyckats varje gång!

Att dom lägger så sjukt mycket energi på det, när det inte spelar någon större roll vem jag är ändå. Tja, iofs för DOM gör det väl – när dom ska hota mig o.s.v…

Och igen, tänk så enkelt det varit om dom bara frågat mig istället :-]
Dom har försökt få reda på den med bl.a Sasserssons flera korkade försök att få mig att mejla honom, istället för att han bara mejlat mig, för att få min IP-adress* (?) och genom att fiska hos olika personer/bloggar som skrivit om mig. Och nu senast när dom med hjälp av Terry Evans försökte få min identitet mot att jag skulle få en intervju…

Detta, TROTS att dom enligt Peratt ”vet” och har VETAT om den ett bra tag, sedan början på 2012!

”När det gäller Gesus identitet har vi vetat den ganska länge nu.”Börje Peratt

Skonar ”mp-s”
Jag har ändrat namnet på den som dom tror är jag/Gesus till ”mp-s” här nedan, för att det inte ska komma upp i sökmotorerna och hittas här som ”näthatare” med mera, helt oskyldigt!

Gesus hyenor ;-]
Som sagt, jag har ju vetat att dom aktivt försökt få reda på min identitet ett bra tag nu. Och när jag av en av mina ”hyenor” fick ett tips om att Börje Peratt höll på att skriva en ”artikelserie” om näthat. Och att i ett av hans kommande inlägg i den på hans blogg, ”Börje Peratt – utforskaren”, ja, ja sluta skratta nu, så har han/dom tydligen fått för sig att Gesus ska vara en ”mp-s” – och ska ”outa” Gesus som det!

Detta datasnille, Börje Peratt har noll koll på att detta går ut i hans RSS-flöde, trots att det är lösenordsskyddat och att han inte lägger ut det på sin ”utforsksarblogg”, sluta skratta nu, och att man kan se rubriken på det, som är:

”mp-s” är näthataren Gesus – artikelserie: Näthat är bara toppen på isberget: 4
av borjeperatt – 13 feb 2013

Tja vad säger man, Peratt har väl runt tusen olika bloggar som han konspirationsteoriar och sprider sitt hat och bitterhet mot Humanisterna och VoF på. Men han greppar tydligen fortfarande inte hur han ska sköta detta med datorer o.s.v. Tänker på när den sjukligt obehagliga nidbloggen, ”Harvaren” skrevs från samma IP-adress som Peratt skrev allt sitt andra från..!

Håll i kipsen nu!
Jag får alltså reda på, från Peratt själv, att ”dom” tydligen fått för sig att Gesus är någon ”mp-s”. Jag kollar såklart lätt upp denne, vilken visar sig vara en kille från Helsingborg. Jag vet ju att dom tror att Gesus var på storseansen i Helsingborg, och att jag ska/skulle på seansen i Falkenberg.

Först (som alltid) får dom det fel och kallar honom Mikael, men han heter Magnus, otroligt. Är det så att denne när man kollar upp honom, har varit på seansen i Helsingborg och också köpt en biljett till seansen i Falkenberg och dom gått igenom alla biljetter (730 st) som sålts för att hitta en som köpt på bägge platserna. Tja, inte alls omöjligt, hur annars komma fram till detta med honom?

Woo-woobete

Jag vet att dom inte vet att jag vet
Jallafall, jag vet nu att dom tror detta, och som av en händelse, jag blev nästan lite religiös, så dyker Torbjörn Sassersson upp på Humanistbloggen och kommenterar inlägget om ”Terrys” psykmail till mig där…

Det är nästan föör bra för att vara sant. Jag tar världens rövare och ”skriver under” en kommentar till honom där från mig med ”MP”!

Och, halleluja! Han svalde det med mer än hull och hår, ha, ha, helt j-a galet..!

Aldrig hänt
Trots att jag aldrig undertecknar eller undertecknat en kommentar annars, och jag har väl skrivit ett par tusen, så är ”dom” så kåta på att ”outa” Gesus att dom blir helt fartblinda och bara kör på i 190 utan att tänka (i vanlig ordning) med att Gesus måste vara denne ”mp-s” och att dom ska outa mig… Direkt börjar Sassersson kalla mig ”mp-s” hela tiden både där på Humanistbloggen OCH på VoF:s forum :-] Bara det att han/dom vet då inte att jag vet att dom redan trodde det!

Nu är det såklart så, att jag är naturligtvis INTE denne stackars ”mp-s”, som har en webbplats med mera för sitt företag, som han blir uthängd här med som näthatare med mera, med mera..!

Datasnillet Peratt fortsätter nu att klanta till det för sig/dom och gräver deras grop djupare. Han får nu såklart uppgifter fån Sassersson om ”MP”:et, och blir tvärsäker på att det skulle vara jag, och skriver ännu ett inlägg till sin ”artikelserie” men denna gång skickar han iväg hela i RSS-flödet. Opps, en liten tugga i sin egen rumpa IGEN!

”mp-s” och John Houdi näthatets radarpar
av borjeperatt – 18 feb 2013

Och detta skojar man INTE bort! Fy för innihelvete, här är det fullt med sjuka lögner och påståenden om Gesus och John Houdi som dom påstår arbetar ihop med samarbetat näthat, och sjukligt mycket andra helt galna och falska påståenden!

Läs här: (men plocka fram dom antidepressiva, för det är stor självmordsvarning på att läsa detta) Det finns t.o.m två inlägg, ”mp-s” och John Houdi näthatets radarpar”, med lite varierande inledning och innehåll.

Det är en orgie i Börje Peratts vanliga bittra hat mot VoF, Humanisterna, Sturmark, John Houdi och mig, Gesus och att jag nu är avslöjad som denne ”mp-s” + det vanliga om ”antihumanister”, ”nyateister” och sen massor av lögner och falska rykten som han fått från kärringarna på iFokus..!

Det är helt galet galet, för i stort sett allt han anklagar andra för, det är EXAKT sådant som dom själv håller på med – men INTE dom som dom anklagar det för. Det är flera olika anonyma nick på forum och egna bloggar som dom är experter på, att ”vi” skulle vara organiserad och samarbeta med mera trams. Snacka om projicering!

Tänk sen på att det mest troligt är Börje Peratt som hjälpt Terry Evans att skriva mailen till mig tidigare, där dom diagnostiserar mig..!

Väntat och väntat!
Jag har ju sett detta inlägg och bara väntat på att det skulle läggas ut men det har tydligen skjutits upp, vet inte varför. Men jag har gått och småmyst och skrattat åt klantskallarna, samtidigt som jag skojat lite med Sassersson för att hålla grytan kokande och se om han/dom skulle klämma fram lite fler lögner…

Tänkte dom kanske kontaktat ”mp-s”, vilket väl vore normalt om man ska skriva detta om honom, och då förstått att dom var fel på det IGEN, men noop det har dom INTE, OTROLIGT!

JAG kontaktade ”mp-s” och han säger att dom inte kontaktat honom, och att han var på Terrys seans i Helsingborg – så där är nog kopplingen till hur dom har fått för sig att han ska vara Gesus. Ser fram emot att höra mer från honom, vad han tycker med mera…

Jag har flera ”löpande” Webcites från under veckan där man kan se hur Börje redigerar och skriver om/till i inlägget, senast igår, och att det antagligen var tänkt att läggas ut/släppas. Men kan det vara så att dom valde att ”gå emellan” med att hoppa på Houdi först på grund av att mia-38 på iFokus, har skickat interna PM från iFokus till Peratt och sladdrat om en ”chat” med Houdi som Peratt publicerar?

Att just INTE visa dessa PM för andra är heligt för ”dom” och ”STRÄNGT” emot deras regler på forumet, vilket jag snabbt blev påhoppad för när jag visade ett PM en gång! (fast mitt var inte på den siten och var inte mot reglerna fö, men jag fick på fan av dom ändå) Undrar om mia-38 nu blivit avstängd därifrån för det, jag kan inte se hur hon INTE skulle bli det…

Nu e de dags!
Men jag orkar inte med tokstollarna längre och vill ha detta ur världen så jag kör på webcitaten, det räcker ju, och väntar inte tills dom lägger ut det. Man ser vad Börje plitat ihop för lögner och dynga. Antagligen kommer bortförklaringarna bli att det inte var tänkt att läggas ut, bla, bla, bla… Men det har redan blivit utlagt, i RSS-flödet helt öppet för alla att läsa, så… Och annars, VARFÖR då ens skriva det om inte för att lägga ut det? Och frågan är om dom vågar göra det nu?

Lustigt att Peratt/dom liksom målat fan på väggen och redan innan någon inspelning från seansen i Falkenberg kommit ut, så skriver Börje att det gjort det! Ahhh, kan det kanske vara det dom väntar på innan dom lägger ut det?

För det är inte för att dom ändrat sig om ”mp-s” är Gesus, för Peratt är fortfarande övertygad om att jag skulle vara denne ”mp-s” så sent som i lördags, den 23 februari.

Dom kan väl inte bli mer avklädda, och stå med brallorna nere, eller..?
Hela deras falska agenda för att ”outa” Gesus och smutskasta mig och andra med uppenbara lögner är ju solklar här. Och vafan, hur kan dom bära sig åt så mot John Houdi, ENBART för att han har en annan åsikt än vad dom har. Är det enbart för tokkärringarna på iFokus inte klarar att debattera honom om sitt hittepå, sladdrar till Börje, och så nu ska han minsann få..? Jag vet inte annars vad Houdi gjort som gjort honom förtjänt av denna sjuka behandling – eller är det för att dom inte kan skita ner mig som dom hoppar på honom extra?

Kan sen någon förklara varför dessa två tagit på sig denna roll att fanatiskt ”försvara” woo-woosen med alla dessa fega och falska medel till vilket pris som helst. Och ser dom verkligen inte att det dom håller på med är exakt vad dom påstår andra gör – vilket dessa INTE gör, ser dom verkligen inte det..?

Jag menar, är inte Peratt och nafsar sig själv i rumpan här igen: ”Men detta sätt att vända på orsaksförhållanden kännetecknar psykopaten vilket komplicerar problematiken.” – Börje Peratt

Ha, ha, snacka om självmål med den Perattdiagnosen! Jag vet inte ens om det är roligt längre eller bara sjukt och tragiskt…

Ett annat/andra inlägg
Här är så många lögner med mera, så jag tar det i ett eget inlägg.

Men skoj att, Peratt säger att dom VET och vetat LÄNGE vem jag är + att Sassersson ”outar” mig som ”mp-s” – kan det då vara på något som helst annat sätt än att dom ”VET” att jag är ”mp-s”..?

Bonusroligt
Det extrabonusroliga är ju alla dessa tokiga sladderkärringar på iFokus som sladdrat till Sassersson och Peratt om sina konspirationsteorier om Gesus och Houdi. Dessa har indirekt igen varit orsak till att Peratt IGEN biter sig i arslet och visar att han/dom absolut inte undersöker något dom får höra, eller kollar upp sina källor och vad som sägs.

Nej, nej det är full fart fram i blindo för att kunna skita ner sina meningsmotståndare istället, utan tanke på att dom kan krascha..!

Men Börje och Torbjörn, här kommer ni få massor av tillfällen att visa era belägg för era påståenden och då verkligen visa att ni är ”ärliga” och att ni INTE ljuger!

***

Intressant blir t.ex att se belägg för

””mp-s” (Gesus) har (som Gesus) hotat med att förstöra en sammankomst den 14 februari i Falkenberg. Hotet var mycket påtagligt.

”Kring 10 personer dök upp men gick efter fikat. En inspelning av eventet lades ut på nätet.

””mp-s” (Gesus) har också gjort sig känd för att kränka mötesfriden och spela in människors sammankomster.”

”I samband med en maildialog påstod Houdi att han inte kände ”mp-s” i ett annat mail att han känner ”mp-s” och har ett utbyte med honom.

”Vi som har råkat ut för Gesus olika påhopp på forum och egna Gesusblogg har sett att det är han som står för mest ljug.”

”Tack vare att man nu under flera år dokumenterat vad John Houdi och ”mp-s” skriver kan finns omfattande bevis för hur dessa båda sprider förtal och elakheter på forum som Ifokus, Facebook, Humanistbloggen, VoFs forum och som sagt på Gesusbloggen men också på andra bloggar.”

***

För att bara ta några där det kommer vara sjukt enkelt för er att visa era belägg, ELLER? Tja, kanske inte den sista, att jag gjort detta i FLERA ÅR, eftersom jag bara bloggat i typ TVÅ!

Ha nu en trevlig vecka Kling och Klang – hur ska ni kunna ljuga bort detta?

Let me tell you something pellejönsar! – Nobody fucks with the Gesus :-]

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

41 reaktioner till “Peratt Sasserson – Gesusstyle!

 1. Google minns…

  När jag söker på Magnus Pålsson Helsingborg i Google så dyker Börjes ej publicerade verk upp längst ner på första sidan:

  ”Magnus Pålsson Souleye och John Houdi näthatets radarpar | Börje …
  borjeperattexplorer.wordpress.com/…/magnus-palsson-souleye-och-j…
  för 7 dagar sedan – Magnus Pålsson Souley – Gesus bor i Helsingborg. I samband med en maildialog påstod Houdi att han inte kände Magnus Pålsson i ett annat …”

  Ja jösses, skall man skratta eller gråta?

  Gilla

 2. Jag tycker synd om dom! Det här är mer än pinsamt…… nästan ångest. Man kan nästan hoppas att MP ska bli arg för smutskastningen och anmäla dem för förtal också… nej då orkar jag inte läsa mer. Mår dåligt av att folk kan vara så dumma. Helt osannolikt dumma. Bra jobbat!

  Gilla

 3. Hm… personlig reflektion Gesus,
  det var roligare/intressantare att läsa din blogg när det handlade om att undersöka/beskriva hur vissa medium lurarade sin publik. Detta ”ställningskrig” du hamnat i med dessa två fåntratar har spårat ut helt…

  Gilla

  1. Jepp håller helt med Men fick en möjlighet här att svart på vitt visa hur falska och ohederliga dom är. Nu tog det lite längre tid än tänkt, för Peratt la inte ut inlägget utan började med annat…

   Dessa två sjuka nötter har hållit på att ljuga och kasta skit i över ett år, och jag tycker det får vara nog nu…

   Det blir väl något lite till om detta bara kort och snabbt, sen hoppas jag vara tillbaka på bedragarna igen. Ikväll är det förresten GooglePierrs tur att göra debut för säsongen såg jag

   Ska bli intressant att se vad han lyckas Googla fram eller om det bara blir lite allmänt hittepåskitsnack..! (ser det nog inte förrän tidigast imorgon, så vänta inget om det imorgon redan)

   Gilla

 4. Per, visst är det intressantare att fokusera på påstådda medium och ifrågasätta deras metoder.
  MEN detta är en viktig fråga och en viktig ”strid” då Börje Peratt och Torbjörn Sassersson medvetet försvarar mediala bedragare och försöker hindra granskning av dem.
  Detta gör de så fult, genom hot och trakasserier av skeptiker (de har redan fått en skeptiker att sluta kritisera woowoos genom hot mot dennes familj).

  De för en vidrig form av nätterror mot sina meningsmotståndare. De tar till alla knep som lögner, förvanskningar, kartläggning, åsiktsregistrering, förtal etc för att försvara påstådda medium och liknande. Detta, för att i deras snedvridna syn av ”humanism och demokrati”, kunna stoppa en objektiv granskning av en bransch full med bedragare och svarta pengar som lurar folk i sorg.

  Att slåss mot sådana typer är banne mig en skeptikers plikt även om våra motståndare för en oärlig och ohederlig debattstil med konstanta förvrängningar, uppförstoringar och märkning av ord och förtal.

  Gilla

 5. Bra jobbat, Gesus!

  Du har väl sparat på Peratts olika bloggartiklar, ty annars kan de förändras innehållsmässigt sett och/eller i värsta fall försvinna från cyberrymden.

  Jag vill citera följande ur en av Peratts bloggartiklar om näthat, i vilken han beskriver näthatarens karakteristiska profil.

  En näthatare, typ Gesus, kännetecknas av:

  [1] Man klarar inte av att uppmärksamma eller identifiera sig med andras känslor och behov.

  [2] Man har dålig självinsikt och oförmåga att hantera kritik.

  [3] Man tål inte oliktänkande och anser sig stå över andra och deras värld.

  [4] Man är arrogant i sitt beteende, i sina attityder och i sina omdömen om andra.

  [5] Man är avundsjuk på andra och omvandlar det till att störa och förstöra för dem som har det man själv saknar.

  [6] Man vägrar acceptera oönskade fakta och kallar andra för lögnare och bedragare.

  En fråga som dyker upp hos mig är denna: Kan det möjligen förhålla sig så, att Börje Peratt i brist på målbild av Gesus att fokusera på, i sin nöd har hållit upp en spegel framför sitt ansikte, varvid han skådat in i sina egna ögon? För att sedan skriva ned vad han fann, när han stirrade in i själens spegel så att säga?

  Intresserad av psykologi, psykiatriska diagnoser etc som Peratt är borde han kanske ta och läsa på lite om termen projektion; se http://sv.wikipedia.org/wiki/Projektion_(psykologi) .

  Jag citerar ur den artikeln:

  Projektion, en term som används inom psykologin för att beskriva hur en person som inte vill eller kan kännas vid sina egna svagheter tillskriver andra personer dessa egenskaper för att försvara sin självbild. Enligt Sigmund Freud är detta en psykologisk försvarsmekanism, som verkar för att förmildra ens egna oönskade tankar, värden, etc. Personen (A) vill bli ”rentvådd”, varför denne projicerar sin svaghet på en annan person (B), i till exempel sociala sammanhang för att få bekräftelsen av andra att svagheten ej längre kan associeras med en själv och på så sätt rentvår sig själv (A).

  Wikipedia ser gärna att den svenska artikeln om projektion blir lite längre. Vem kan då vara mer lämpad att skriva mer om projicieringar än just Börje Peratt? Mannen som synes ha upphöjt projicierandet till en högst oskön konst. Och som dessutom har studerat psykologi på akademisk nivå. Och som bedriver forskning om bland annat medvetandet på så hög internationell forskningsnivå, att om inte ett kommande nobelpris i fysiologi väntar Peratt, så måste rimligen alla andra medvetandeforskare världen över ha slutit sig samman för att konspirera mot Peratt, antagligen i syfte att jävlas med honom likt läkar- och forskningskollegerna – det så kallade etablissemanget – en gång jävlades med Ignaz Philipp Semmelweis; se: http://sv.wikipedia.org/wiki/Ignaz_Semmelweis .

  Låt oss i så fall innerligen hoppas att Börje Peratt inte ska gå samma dystra öde till mötes som en gång denne Semmelweis. Den sistnämnde blev nämligen galen och lades in på mentalsjukhus för att alla var emot honom och hans banbrytande idéer.

  PS Ja, nu hoppas jag att du, Gesus, börjar komma till vägs ände vad gäller denna härva med lögner och insinuationer från lögnkulsprutorna Peratt & Sassersson. Så att du i stället kan återgå till väsentligheter som att avslöja fuskande medium och dylikt. Samt påvisa HUR de fuskar med mera. DS

  PPS Det är ju onödigt att sparka på dem som redan ligger nere för räkning. Även om de som i sin horisontala position är på väg att bli uträknade tittar på dig och tycker, att du i din lodräta/upprätta position I DERAS ÖGON är den som intar den horisontala positionen. Glöm inte, Gesus, att mot dumheten kämpar även gudarna förgäves. Så varför skulle då du lyckas? DS

  Gilla

  1. Ja jag tycker detta med dom två tokstollarna är både roligt och jobbigt. För det tar tid från att ”granska” bedragarna, och det är nog ett av deras syften. Jag kan inte hjälpa att jag tycker det är hysteriskt roligt att dom inte klarar att leta upp vem jag är, som dom är så sjukligt kåta på att få reda på, utan misslyckas gång på gång. Först att dom inte klarar att hitta vem jag är trots att jag inte gömmer mig direkt, sen att dom ”outar” mig utan att kolla, och visar att dom är helt fel på det för fjärde gången. Så ivriga är dom på det så dom höftar helt vilt och chansar för att kunna ge mig en känga

   Men deras största syfte är att tysta ner skeptiker, och som Houdi skriver så har dom lyckats med det förr. Jag får/har fått några meddelande från folk som inte vågar kommentera dem med mera i rädsla för vad dom kan hitta på. Helst sjukt..! Här märker man att det nu handlar om att snacka bort mailen från ”Terry” OCH Peratts hot och utpressningsförsök mot Houdi att stänga ner Gesusbloggen, som dom inte heller lyckats snacka bort

   Men nu iochmed detta kan det inte vara någon som inte ser vad dom håller på med. Och ser man inte det, då är nog hoppet ute för den ändå…

   Jag har lite som jag ska klargöra om/med dom bara…

   Fast kanske man ska följa hur dom ska försöka ljuga bort detta nu, kanske kan bli intressant

   Gilla

 6. John Houdi jag förstår det och har följt ”ställningskriget” först roat sen mer och mer indignerat pga att det tar fokus ifrån hela den nödvändiga granskningen. Men det kanske är just det som är ”fåntrattarnas” syfte? Jag har faktiskt inte förstått vad som driver Sassersson Peratt duon till att lägga så mycket tid & energi på detta, vad är deras ”vinning” liksom? Får de betalt avTerry Evans tex?
  ….

  Gilla

  1. Jag tror kort att, Sassersson är bitter för att han inte blev något inom det ”paranormala” som han velat och kämpat för i flera år. Han blev utslängd ur Akademin för det okända direkt, han lyckades inte med sina ”project” med Camilla Elfving Persson utan hon dissade honom (sa att han hade ögon som en kall fisk och inte var det minsta paranormal, typ) och när hans astralreseexperiment misslyckades så skyllde han det på VoFs Dan Larhammar Sen dess verkar han inte kunna skriva ett enda inlägg utan att kräka på VoF…

   Peratt kort, han har ju skrivit någon fånig bok som han själv jämför med Darwins Origin of Species. Den har blivit utskrattad av alla och bl.a VoF. Det har han tydligen svårt att ta och komma över. Samma där efter det verkar han inte kunna skriva ett enda inlägg utan att kräka på VoF…

   Sen har det ballar ur helt när dom hittat varandra och slagit samman allt sitt hat och bitterhet och utsett sig själv till woo-woosens beskyddare och Terrys privata livgarde, troligtvis för att VoF och Humanisterna inte tror på spöken osv…

   Gilla

  1. Börje Peratt skulle aldrig våga diskutera Gesus/Houdi – inne på forumet Flashback..!
   Han skulle aldrig våga diskutera ämnet ”näthat”, i ett forum där åsikts- och yttrandefrihet råder.

   Gilla

   1. Börje Peratt är bara en feg jävla lögnare som inte vågar yttra sig utanför deras egna ”bloggar” där dom kan välja och radera som dom vill vilka och vad som ska visas!

    Sassersson kan ibland inte hålla sig undan och kastar lite lögner på olika platser, men sen sticker han fegt iväg utan att klara bemöta… Annars samma med honom, han håller sig till dom platser som han/dom själv kan radera och ha sig som dom vill och så att det passar dom och deras falska agenda!

    Gilla

  1. Ja, den riktige Magnus Pålsson borde iaf bli informerad om all den smutskastning han har blivit utsatt för sig själv ovetande.

   Den riktige Magnus Pålsson borde även presenteras/ges länkar till de olika bloggartiklar som Peratt & Co har skrivit med honom och hans namn i fokus. Om hur Magnus Pålssons namn har släpats i smutsen.

   Skulle vara kul att se Peratts reaktion, om/när den riktige Magnus Pålsson tar kontakt med honom och undrar vad fan denne pajas håller på med.

   Polisanmälan vore definitivt på sin plats, om ingen ursäkt erhålles omgående från framför allt Peratt.

   Fast tyvärr är det svårt att få någon fälld för näthat. Här är en bra artikel som belyser den problematiken: http://www.dn.se/nyheter/sverige/svart-falla-for-nathat-mot-kvinnor . En innehållsrik intervju med en åklagare vid namn Jerker Asplund.

   Gilla

 7. Apropå ingenting: Är det fler än jag som är mäkta förvånade över att inte Peratt & Sassersson kopplade samman signaturen MP med världsreportern Morgan Pålsson, vars bravader man kan se i detta YouTube-klipp: http://www.youtube.com/watch?v=LwQE1TuO62c ?

  Den pompöse och bombastiske tv-reportern och skjutjärnsjournalisten Morgan Pålsson – varför föll inte Peratts & Sasserssons misstankar på att han nog måste vara identisk med Herren Gesus?

  Vore jag Gesus, skulle jag bli smått förbannad över att P & S inte gjorde någon sådan koppling. ;o)

  Gilla

 8. Bra jobbat Gesus. Kling och Klang är ju så inkompetenta och pinsamma att det gör ont att läsa det här. Vilka totala fånerier dom håller på med.

  Gilla

  1. Det är ju fullständigt häpnadsväckande, att en vuxen människa kan inbilla sig, att folk är så korkade att dom tror på vilka grundlösa påståenden (lögner) som helst.
   Han har ju absolut ingenting att komma med. Bara en massa tomma påståenden. Inte en tillstymmelse till belägg för någon av sina lögner.
   Totalt substanslöst dravel, enbart . . .

   @ Peratt,
   Det är dags att plocka fram belägg för Dina påståenden! Eller lägga ner detta puerila H/G-tramsande.
   Du vet ju att Du inte har något på fötterna!

   (Naturligtvis skriver jag inte något i Peratts blogg, eftersom han inte tillerkänner andra den mänskliga rättigheten – åsiktsfrihet.)

   Gilla

  1. Nämen vafan. Han är ju fullständigt skogstokig karln. Talar han kanske ett annat språk än vi, eller lever han i en helt annan parallell verklighet? Det är det enda jag kan föreställa mig skulle kunna förklara vad tusan han pysslar med.

   Han har bara sina egna snedvridna idéer av vad åsiktsfrihet och yttrandefrihet innebär samt vad någon säger på ett forum. Jag gillar speciellt hur han hela tiden tillskriver stora grupper med människor specifika psykologiska motivationer och tankar utan att ge det minsta stöd för det. Är inte detta ett uttryck för hat, förakt och närmast en form av xenofobi Börje?

   Och hotet/stalkingen som JH ska utsätta folk för? En PM konversation som förvisso inte är precis vänlig men knappast hotfull om man inte VERKLIGEN vill tolka in det så. Att vara hotad av John Houdi? Haha, vad skulle det hotet bestå i närmare bestämt? Att han börjar trolla bort saker för en? :D

   Gilla

   1. Hade jag skickat enbart 24 PM till mia är det ju givetvis en annan sak.
    Men nu förde jag en diskussion och hon svarade mig varje gång med minst en post varje gång (oftast två efter varandra).
    Dessutom vill de ju på ÖN (där mia var moderator) och på andra påfågelssajter påiFokus att man tar ”privata frågor via PM”. När man då gör det så dög inte det heller.
    De är roliga dessa påfåglar…

    Gilla

 9. Denna konflikt – eller snarare dessa konflikter – påminner alltmer om vad som pågår mellan Israel och palestinierna. Båda sidor kan på goda grunder beskyllas för att hålla ”granatelden” vid liv. Båda stridande parter förlorar på detta. Båda parterna försvarar sig med att det var den andre som började. Det blir lite som hönan och ägget vad gäller beskrivningen av hur det hela en gång startade.för länge, länge sedan.

  Min egen erfarenhet ser ut som följer: Man bör välja sina strider noggrant, välja de slagfält/platser de ska utkämpas på, välja vilka man ska strida med respektive mot osv. Annars blir förlusterna, inte minst vad gäller kredibiliteten, snart så stora, på båda sidor, att de inte känns motiverade eller åtminstone känns svåra att motivera för, framför allt, utomstående

  Liksom i Mellanöstern kommer alla eventuella vapenvilor och fredsinitiativ mellan stridande parter att misslyckas. Liksom fallet är i Mellanöstern kommer utomstående som följer händelseförloppet att skaka på sina huvuden och resonera som så, att i denna evighetskonflikt är båda de stridande parterna i princip lika goda kålsupare.

  Att försöka analysera vilken stridande part som är den allra värsta kålsuparen av dem som håller på att fajtas verbalt är snudd på omöjligt. Det blir som i en politisk debatt där publiken till 50/50 består av anhängare till de två debattörerna. Så fort politiker A säger något, kommer den ena halvan av publiken att klappa händerna och jubla. När politiker B svarar, är det dags för andra åskådarhalvan att klappa händerna och jubla.

  För neutrala – iaf inte i konflikten direkt involverade – betraktare/lyssnare/läsare/följare av dylika debatter framstår BÅDA parterna som förlorare.

  Jag tror uppriktigt, att den av parterna som först lägger av och blåser en bestående Eld upphör-signal kommer att vinna merparten av de neutrala följarnas hjärtan.

  Är det fler än jag som tror och tycker så?

  Gilla

  1. Jag tror att du har fel, och du utgår från den felaktiga förenklade idén att det inte är ens fel när två träter. Ibland är det faktiskt det. Ibland är det en part i målet som släppt alla hämningar och beter sig fullständigt bortom allt rimligt förnuft. Det är vad vi ser nu.

   Jag tror att det är ett misstag att någonsin vika ner sig för bedragare och nätmobbare som beter sig som herrarna S & P. Kom ihåg att när man ska prata specifika exempel så kan ”vår sida” lägga fram hur många konkreta exempel som helst på när de betett sig svinaktigt, men trots upprepade påstötningar i flera olika forum så vill de inte ta fram några inlägg från ”attacken” på Terry Evans vänner, helt enkelt för att de vet att de byggt ett luftslott.

   Det är inte ”vi” (inom citattecken eftersom vi ju faktiskt inte är en organiserad sida) som trakasserat kollegor, det är inte vi som intresserat oss mer för folks sexuella preferenser än sakinnehållet, det är inte vi som raderar friskt bland kommentarsfälten och stänger ner dem helt när det börjar bli obekvämt.

   Eller kortversionen, en sida har rent mjöl i påsen, den andra har det inte. Det här är ganska uppenbart för alla.

   Gilla

   1. Ja som sagt jag tycker inte jag ”träter” bara visar upp vad dom håller på med (Och skojar lite med dom, jag vet ju hur dom lider av att inte veta vem jag är ;-] )

    Men dessa knastar har redan ”tystat” ner en (minst) ”skeptiker”, som dom fö fortfarande kastar skit på i Börjes inlägg där och tp slår sig för bröstet att han är ”avslöjad”. Som dom ju med hot mm fick att lägga av… – ”De mest kända så kallade näthuliganerna är Calle555 (avslöjad som Carl von Blixen)…”

    http://www.webcitation.org/6EgJr6wWG

    Och jag VET att många inte vill/”vågar” debattera bemöta dom för dom vet inte vad dom hittar på för tokigheter och ljuger för tex arbetsgivare. Då är det nog enklare att bara vara tyst och inte bry sig… Det kan ju vara därför dom är så sjukligt kåta på att få reda på min identitet för dom tror att det ska fungera på mig också. Och har ni någonsin sett dom ”debattera” själva sakfrågorna?

    Men det ska bli intressant nu om dom lägger ut detta inlägg eller stoppar det och försöker snacka bort det, eller rättare sakt HUR dom kommer försöka snacka bort detta.

    För hur dom än vänder sig här så är där svart på vitt hur dom jobbar, ljuger och vad dom är ute efter, och inte är det sanningen!

    Gilla

  2. Nej jag håller inte heller riktigt med. Jag tycker inte jag ”träter” (?) Jag tycker bara att jag visar upp vad dom håller på med mot mig och andra OCH hur fel dom har och falskt och ohederligt dom gör det…

   Det är ju en lång och sjuk historia bakom, samma som nu, där jag med flera inte gjort något fel eller elakt men blivit uthängda som värsta kränkarna med mera av dessa pellejönsar.

   Vad jag gjort efter det är att frågat efter belägg för deras lögner, vilka inte kommer, för det finns inga så dom måste fortsätta ljuga och snacka bort mer, efter det har jag inte brytt mig om dom förrän nu när dom är igång igen med en falsk smutskastningskampanj. Antagligen för att försöka dölja ”Terrys” mail till mig, som jag nu fått starka indikationer på (shit jag låter som dom…) att det är Peratt som är författare till, med hjälp av Terry!

   Annars kunde jag inte vara gladare än om jag slapp sådana sjuka verklighetsfrånvarande dårar som bara ljuger, och jag kan inte tänka mig någon annan som skulle sakna dom..?

   Gilla

 10. Jag slipper dem gärna. Det tar bara tid och krafter man kan använda till något mer kreativt.
  Just nu är jag på semester i Thailand kombinerad med att jag skriver och jobbar. När jag kommer hem så kommer jag jobba hårt med annat. Alla är inte arbetslösa och bittra som Peratt och har hur mycket tid som helst.
  På paranormalistforum har jag i stort sett nått det jag ville nå och det var att komma förbi de värsta sektparanormalisterna och Perattisterna för att nå de som kan ge mig den information om paranormala fenomen, påstådda medium och fysiskt mediumskap. Det mesta är ju research för bl a mitt föredrag om just sådant.

  Jag diksuterade t ex inget på VoF:s forum och iFokus på ett par månader för att det bara tar tid. Återkom snabbt då jag blev varse om Terry Evans hotbrev till Gesus och tyckte det var nog. I synnerhet då det dels var uppenbart att det var Peratt och hans svänggäng som låg bakom för att kunna få tag i Gesus identitet, och dels för att så många woowoos tog detta mail från Terry Evans i försvar.

  Jag har bara inte tiden över att sitta med dessa verklighetsallergiker och diskutera. I synnerhet med Peratts flyttande av målstolpar, lögner, förtal och ohederlighet i sina poster.

  Men samtidigt är det viktigt att vi säger ifrån. Peratt kommer aldrig sluta. Tror tyvärr inte att karln har alla pommes frites på tallriken

  Eller som en person skrev till mig i ett mail och syftade på Börje Peratt och Torbjörn Sassersson:

  ”Notera att mobbare som Peratt och Sassersson ständigt söker efter nya skäl att mobba. Fel kläder. Fel åsikt. Fel ord. Det räcker med något litet för att rättfärdiga nästa slag, mössryckning eller förstörda semester. Påhejarna är inte kräsna.”

  True that!

  Nu ska jag i alla fall njuta av de sista dagarna här i Thailand. Något en skogstokig Börje Peratt ska inte förstöra.

  Men det är ju ingen tvivel att jag och Gesus har skakat om den paranormala världen i Sverige. När de måste ta till de grövsta förolämpningarna och personpåhoppen blir jag bara starkare och inser att de gör detta för att de är rädda att sådana som Terry Evans ska bli avslöjade.

  Antagligen ligger det så mycket pengar i detta att Peratt utan moraliska tankar tar till så grovt artilleri med kränkningar som normala människor skulle skämmas för.

  Humanism, my ass. Peratt gör allt detta för att skydda bedragare och de är rädda så de darrar för lilla mig och Gesus.

  Gilla

  1. Vill bara säga att jag verkligen uppskattar ditt engagemang JH. Håller också tummarna för att Radio Houdi återkommer!

   Ha det bra i Thailand.

   Gilla

    1. Jag har tom börjat fundera på om det skulle vara möjligt att ”möta” knallhattarna i en ”seriös debatt” på något vis, mycket tveksam på många sätt men..?

     Dom skulle naturligtvis inte ställa upp, för jag kan inte se något annat än att dom blivit totalt avklädda där också…

     Gilla

  1. Ja det gjorde han väl i förra vevan med den påhittade attacken på Terrys sekt. Där la han ju ut en bild på en kvinna som hade en lite urringad tröja på sin profilbild och skrev något riktigt nedsättande om henne. Jag tror tom med att hon var woo och han missuppfattade vad hon skrev bara. Kommer inte ihåg om det finns någon ”dump” på det

   Börje gillar ju inte att folk klär sig hur dom vill heller, DET vill han också stoppa och reglera, denne fantastiska humanist!

   Kolla här http://wp.me/pZ3jN-QV

   Gilla

  2. Såg fö precis denna av The original knallhatt – Peratt!

   ”Näthat: Vanligtvis används nedsättande könsord, kränkande tillmälen, ogrundade anklagelser, fabricerade påståenden, halvsanningar och rena lögner, anklagelser om bedrägeri och bluff, skvaller och ryktesspridning.” – Börje Peratt

   Man kan väl säga att han själv lätt prickar in allt på sin egen lista, utom ev könsorden, det har jag inte sett än..!

   Gilla

   1. Nejdå, påfåglarna klappar väl händerna över hennes ”mod”. Det gör i alla fall Börje Peratt och Ruben (de två som frekventerar Peratts blogg flitigast före Sassersson och Peratt/Sasserssons flertal alias/nics).

    Och, nej Gesus. Du får dem aldrig till seriös debatt. De kan inte debattera seriöst utan bara där de kan styra frågorna (och svaren).

    Gilla

    1. Jag tycker det är fantastiskt att mia-38 och Börje kan utläsa ”hot” i Houdis ”konversation” med Mia, MEN INTE i mailen från ”Terry”/Peratt till mig – Dom är fanimig inte friska..!

     Ser att Peratt ”outar” en annan ”skeptiker” på sin blogg nu också, är han helt j-a… tja jag hittar fan inga ord…

     Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.