Put up or shut up!

Well, så mycket mer avklädda kan väl pajasarna Peratt och Sassersson inte bli… Tillochmed så att Sassersson knappt försöker förklara bort det, tja förutom med några nya lögner då. Han inser nog att det inte går, och det är OMÖJLIGT!

Men jag ser att dom nu är ute och försöker sopa igen spåren efter fiaskot, och Peratt har börjat ändra och skriva om alla sin lögner och påhopp på bloggen! Och tydligen kommer inlägget om Gesus näthataren och vem jag skulle vara, INTE att läggas ut! Konstigt, att skriva två (3) långa inlägg med detta scoop att dom trodde dom visste vem jag var och alla påhopp och lögner, och sen läggs det inte ut, undrar varför..?

För dom som inte följer med överallt och bryr sig, så är Sasserssons ursäkter/bortförklaringar: (den fege Peratt vågar såklart INTE uttala sig utan låter Sassersson göra skitjobbet och städa undan hans dynga)


”Outningen”
Angående att dom outade mig som ”MP” – så blev det exakt som jag sa. Sasserssons påstår då att han inte sa något namn och därför inte ”outade” någon. Precis som jag sa han skulle.

Och som om jag skrev typ, TS – Newsvoice är en pinsam woo-woowannabee riktigt sjuk ohederlig feg tragisk bitter misslyckad figur och lögnare som inte vågar stå för vad han håller på med, eller kan visa belägg för sina påståenden och lögner någon gång någonstans, så skulle DET absolut inte och omöjligt gå att koppla ihop med Torbjörn Sassersson Newsvoice. Nämen vad bra..!

Angående Peratts sjuka inlägg med påhitt och lögner, så var Sasserssons bortförklaring, att Börje kanske varit lite trött när han skrev. Sassersson påståod också att inläggen bara legat ute någon sekund och var borta, så det var minsan inget att bry sig om.

Bara det att inläggen har legat ute i idag mer än fjorton dagar OCH LIGGER FORTFARANDE UTE! FInns här i Peratts RSS-flöde, bara scrolla ner. Det har som sagt legat ute under 14 dagar och man skan se hur Börje efterhand redigerat, ändrat och skrivit till i inläggen under den tiden. Så om Börje bara var ”lite trött” så var han det under 14 dagar när han hela tiden redigerade och skrev om inläggen.

Visst är det fantastiskt att det är allt vad dom kan komma med, tja och så lite nya lögner från Sassersson såklart! Att ens uttala sig, är det inte bättre att bara dra in huét då istället..?

Det har varit en tung tid för min gamla hjärna med sååå mycket korkat på en gång, som en stor tsunami av/med koncentrerad dumhet! Och då är jag ändå van vid en hel del…
Case closed
Cold case
Men så länge dom inte kommer upp med några belägg för sina falska lögner, och det kommer dom INTE kunna för det finns inga, så är det numera ”case closed” med dessa totala rättshaverister och deras sjuka idiotier..!

Hmmm… ja om jag inte kommer med en liten gliring till dom dåochdå, jag tycker ju faktiskt att dom är ganska komiska ändå ;-]

Ett ont måste
Jag kan förstå om ”ni” här kanske tyckt det varit ointressant och velat läsa om spöken istället, men jag kan säga att besökarna här har ökat hela tiden och varit många, många.

Jag tycker också detta var något som behövde bemötas och visas upp, för det är så woo-woos arbetar, med att smutskasta meningsmotståndarna och flytta fokus från bedragarna, utan att kunna debattera sakfrågan. Så är det ALLTID ÖVERALLT där/när man försöker diskutera med dom.

Och sen är ju dessa faktiskt inte vilka pellejönsar som helst, Sassersson och Peratt, är ordförande och vice ordförande i en förening som ska ta över humanismen ifrån Humanisterna, för dom är inte humanistiska nog!

Lång historia
Sen har just dom två energiskt agerat i över ett år nu för att kasta skit på mig (med flera) och försökt ta reda på vem jag är så dom ska kunna hota mig till tystnad. Så nu när detta tillfälle att blotta dom och deras agenda, så tyckte jag att det kunde jag göra..!

Man ser ju också vad dom var ute efter med min identitet, så fort dom trodde dom hade min identitet, så gick dom ut och ”outade” den och så kom det inlägg på Peratts blogg, FULLT med BARA LÖGNER!

Pellejönsarna är ju också det tyngsta artilleriet ”woo-woosidan” har. Dom kallas in när det inte går att snacka bort bedrägerier och hittepå, eller när något måste tas fokus ifrån! Då kallar t.ex sladderkärringarna på iFokus in dessa knastar, som inte har några problem att använda vilka fula ohederliga medel som helst, bara dom får hoppa på ”skeptiker”.

***

Back to buisseness!
Men jag hoppas nu kunna få gå tillbaka till att förfölja, stalka, mobba, kränka, trakassera, häxjakta med mera Terry Evans istället ;-]

Och, såklart dom andra påstådda medierna. Jag har hittat en ny fin här, som t.o.m fixade detta med sin certifiering på ett fiffigt sätt. Hon certifierade sig själv helt enkelt, eller rättare sagt bara sa att hennes andar/vägledare certifierade henne. Hur fiffigt som helt ju, och så sparade hon väl ett antal tusenlappar på det också..! Men ser att hon även har lite ”utbildningar” i botten av/med Anders Åkesson, och då ökar ju hennes trovärdighet genast :-]

www.yourlight.se

Laserbehandling
Hon har fö en intressant ”egen” metod som hon kommit på (hittat på, helt enkelt) – andlig laser! Det ni, inte illa. Fast när man läser så är det tydligen ingen laser alls, utan ”… ”laserbehandlingar” … helt utan verkliga instrument.”. Lite som att typ sälja andlig manikyr, men det finns inga nagelfilar, saxar eller andra grejer, utan bara och endast skitsnack, som vanligt..!

”Chandelight – en ”laser”-metod med andlig inriktning”
”En kunskap om ”laserbehandlingar” som andevärlden tillsammans med mig utför helt utan verkliga instrument.” – Birgitta Olsson – Your Light

Ser i prislistan att hon har ”Chandelight – andlig laser, distans” också. Man kan alltså få ”andlig laser” på distans, för endast 700:- Mot förskott såklart…

www.yourlight.se/prislista

Hon är numera på Gesus ”shitlist”!

***

Ehhh, vet Terry Evans inte?
Sen kanske vi får kika på vad Terry Evans säger här, hur får han ihop detta? Jag menar han påstår ju att döda människor snackar med honom och drar in miljoner på det. Han säger t.o.m att han VARIT i andevärlden och att han har ett gäng döingar som jobbar för honom med mera. Men HAN VET INTE om det finns ett liv efter döden, han BARA TROR???

Som han säger här – ”What I believe in! A life after death, or something beyond..!”

Man kan också notera att textningen inte är riktigt ärlig här heller. Dom skriver – ”ATT det finns något efteråt” – Men Terry säger ”OR something beyond”. Vilket väl blir lite annorlunda… Ett liv efter döden ELLER något där bortom/däröver…

Alltså, Terry Evans bara TROR att det finns ett liv efter döden ELLER något ”däröver”! Men han VET INTE!

Fantastiskt för att vara en som påstår att döda människor snackar med honom varje dag. OCH tar betalt för det tillochmed..!

Hemskt vad mina inlägg blir långa hela tiden, som här igen. Jag måste jobba på att skriva kortare..! Men det finns ju så mycket tokerier att skriva om…

Följ Gesus på Gesus på FacebookGesus på GooglePlusGesus på TwitterGesus på YoutubeGesus på Vimeo

17 reaktioner till “Put up or shut up!

 1. Du har gjort massor av korrekta förutsägelser, Gesus. Betydligt fler än de som utger sig för att äga mediala gåvor.

  Jag erinrar mig exempelvis, att du häromdagen påpekade för mig, att jag inte skulle räkna med någon som helst kommentar från Peratt eller Sassersson, trots att jag apostroferade just dem i mina kommentarsinlägg här på GesusBloggen och till och med UPPMANADE dem att bemöta mina mot dem riktade anklagelser.

  Du hade rätt!

  Antagligen vågar de inte skriva på en sajt, som de inte kan kontrollera och där publicerade kommentarer inte går att omformulera eller radera. Vad tror du därom, Gesus?

  Jag leker nu med tanken, att du skulle ta och rikta en inbjudan till Peratt och Sassersson att få göra ett inhopp som gästbloggare på din GesusBlogg. Med löfte om att de inte ska bli censurerade utan få säga sitt hjärtas mening. Enda motkravet från din sida ska vara, att kommentarsfältet ska vara öppet för alla, utan censur.

  Fast de skulle kanske inte nappa på ett sådant gentilt erbjudande? Eller vad tror du, Gesus?

  Gilla

  1. Du missar att jag sa att Sassersson skulle skylla ifrån sig med att han ”inte sa något namn” och därför inte outade någon ;-]

   Njej tveksam till att något gästinlägg för dem skulle vara intressant här, eller någonannanstans, och jag är ganska säker på att dom inte vågar det heller. Men det skulle vara intressant att kunna debattera med dom med typ en moderator live, där dm inte kan bara strunta i att svara och komma med lögner hela tiden utan var tvungna att bemöta…

   Ja väntar fö på intervjun som Sassersson ville ha med mig, men han hör inte av sig mer om det, trots att jag sagt ja!

   Gilla

 2. Vad man INTE får glömma är ju att Börje Peratt alltså är ORDFÖRANDE för en HUMANISTISK förening vid namn Humanism & Kunskap.
  Via den titeln och som ordförande går alltså Börje Peratt ut och förtalar, näthatar, hotar, trakasserar, förföljer meningsmotståndare.
  Inte bara det; han erkänner om och om igen att han ”samlar på sig material” och ”kontrollerar” vad hans meningsmotståndare skriver. Det är alltså inget annat än åsiktsregistrering.

  I grund och botten handlar detta alltså om att ordföranden för en humanistisk förening inte klarar av att se att andra har annan åsikt än vad han själv har och finner då en rätt att trakassera, smutskasta och förtala sina medmänniskor.
  För mig låter det illa att en påstådd humanist som är ordförande gör en humanistisk förening beter sig så. Därför ar det viktigt att alla fortsätter granska denne man och hans näthatande.

  Att Börje Peratt nu fokuserar sitt näthat och trakasserier på mig är hämnd för att jag skrev denna artikel i Humansitbloggen för snart ett år sedan: http://humanistbloggen.blogspot.se/2012/03/borje-peratts-trovardighet.html

  Det är den bloggposten som ligger till grund för hans hat på mig och han har nu, med Sasserssons hjälp, försökt smutskasta och förtala mig så jag ska hålla tyst och inte fortsätta kritisera och ifrågasätta bedräglig medial verksamhet.

  Jag undrar vad (de få) medlemmarna i Humansit & Kunskap vet om dess ordförandes näthatande och förtalande? Står de alla bakom dessa extremåsikter?

  Gilla

  1. Mer här om Peratt och fula attacker här – bloggen ”Harvarn” som skrevs från Peratts IP-adress/nummer och var riktigt obehaglig… Så det är inget nytt direkt med detta sjuka beteende, bara olika väderkvarnar.

   http://hansiwanbratt.wordpress.com/2011/11/18/hans-iwan-bratt-ar-en-idiot/

   Som vanligt är Sassersson där i kommentarsfältet och försvarar och försöker snacka bort vad Peratt håller på med, otroligt..!

   Och smaka på denna lila godbit från Torbjörn. ”Anledningen till mitt intresse är att Börje P. är en skribent som jag har respekt för och som dessutom skriver i NewsVoice.” – Torbjörn Sassersson

   Gilla

   1. Varför kan dom inte kolla din IP-adress/nummer om dom vill veta vem du är? Som jag förstår av vad du menar så ser man exakt vem som skriver då.

    Gilla

   2. Angelica – De verkar inte ens ha ip-numret, det verkar också som de inte dubbelkollat de outade personernas ip. För att avslöja två personer som en och samma behöver man inte vara någon hacker….. Vet man inte hur ett ip fungerar har man med andra ord ingen glädje av det. Hur mycket eller lite ett ip avslöjar beror lite på den som letar informationen…

    Gilla

  2. Går det att se vilka som är med i en förening?

   Ser att på H&K står t.ex Sara Dupills med, men vad jag vet har hon sagt att hon hoppat av. T.o.m att det var pga Peratt typ…

   Och Camilla Elfving/Persson som INTE vågade svara på om hon var medlem eller ej ens, när hon var här och hittade på och hade sig..!

   Gilla

 3. Just ja; även DENNA bloggpost på Humanistbloggen är en av orsakerna till Börje Peratts nuvarande hämndaktioner mot mig:

  http://humanistbloggen.blogspot.com/2013/02/pastadda-mediet-terry-evans-hotar.html

  NOTERA att Terry Evans var med och grundade Humansim & Kunskap (I say no more).

  H&K skapades av Peratt/Sassersson för att få en viss legitimitet i deras kampanjer mot meningsmotståndare. Genom att gömma sig bakom föreningen H&K och ett ”humanistiskt manifest” vill de kunna påverka så att man i framtiden INTE ska få ifrågasätta t ex coldreading-medium och andra paranormalister. Man ska bara acceptera dem.

  Dessutom gör föreningen H&K att Peratt/Sassersson anser sig ha all rätt i världen att förfölja alla de som ifrågasätter dessa påstådda medium och paranormalister för att få dem att hålla tyst. Som sagt har de lyckats få tyst på en ifrågasättande skeptiker som ville skydda sin familj efter hot.

  Ska dessa herrar få tysta ifrågasättande skeptiker tycker ni som läser här?

  Gilla

 4. Tur att Gesus håller koll på Peratts texter. Kolla bara här hur Börje Peratt ändrar i sina kommentarer efter att de är publicerade. T om han ansåg (KORS I TAKET) att han gick oerhört mycket över gränsen i originalpostningen. DET är ju alltid ett steg i rätt riktning iofs:

  Gilla

 5. ”Och, såklart dom andra påstådda medierna. Jag har hittat en ny fin här, som t.o.m fixade detta med sin certifiering på ett fiffigt sätt. Hon certifierade sig själv helt enkelt, eller rättare sagt bara sa att hennes andar/vägledare certifierade henne. Hur fiffigt som helt ju, och så sparade hon väl ett antal tusenlappar på det också..! Men ser att hon även har lite ”utbildningar” i botten av/med Anders Åkesson, och då ökar ju hennes trovärdighet genast :-]”

  oh det här var bra, tack för helgens skönaste skratt hittills

  Gilla

 6. Det här med andlig laser vill jag veta mer om. Snacka om revolution inom medicin! Och certifierad av inga mindre än spöken själva!

  Det är helt otroligt vad folk kokar ihop. jag brukar säga att många woos faktiskt tror på sitt eget skitsnack, men i andelaser fallet måste till och med jag undra. Hon kan väl inte själv FAKTISKT tro detta??

  Gilla

 7. Kan de inte bara helt enkelt fråga spökena vem du är om de är så nyfikna? Och det gäller ju inte bara vem som är vem utan ALLT de vill veta antar jag…

  Gilla

  1. Jo ingen har väl bättre förutsättningar för att hitta mig än denna fåniga treenighet… En som har ett helt team med döingar i andevärlden som jobbar för honom, dom kan väl höra med någon av alla mina avlidna anhöriga eller vänner. Eller så kan Terry själv kolla upp det, han ”vet” ju allt om alla annars ju, och han är tom ju själv i andevärlden ibland… Sassersson gör ju sina fjärrsynsutflykter utanför sin kropp titt som tätt och kollar upp hemligheter ihop med FBI och KGB tex. Jag har tom bjudit hem honom hit på en astralresa, men han kommer inte… Ser nu också att ”Megaloman” Peratt OCKSÅ är ”paranormal, nej inte onormal (eller jo förresten), paranormal. Han kan förutse saker, han har tex förutsett Estonias förlisning och tsunamin…

   Tja det, eller så kunde dom ju som en frisk människa antagligen gjort, BARA FRÅGAT MIG!

   Gilla

   1. För någon som löst gåtan om universums uppkomst och dessutom är en ”pre-cog” borde det ju vara en smal sak att lista ut någons identitet. Men icke. Nu är vi uppe i två officiella felaktiga ”avslöjanden”. Åh DesPeratt, vad ska du dikta ihop härnäst? ^_^

    Gilla

 8. Peratt och Sassersson är ju själva sinnesbilden av narcissistiska konspirationsteoretiker och varje sunt tänkande människa kan ju inte annat än att beklagande skaka på huvudet åt dem när de drar igång sitt artilleri. Det är ju ingen utanför deras kretsar som tar det de skriver på allvar ändå, så varför bry sig?

  Peratt och Sasserssons grandiosa självbilder förstärks ju också bara av den uppmärksamhet de får på diverse forum, och allt det här tjafset om näthat, förtal etc. är ju bara tröttande, det leder ingen vart och tar bort fokus från det jag tycker man borde koncentrera sig på, nämligen att tränga bakom hela den ruttna ”andepratarbranschen” där skrupelfria lurendrejare med sina billiga cold readingtrick tjänar stora pengar på att lura godtrogna människor.

  Min egen konspirationsteori är att det är precis det som Peratt och Sassersson vill, nämligen att flytta fokus och det har de ju lyckats med :-)

  Gilla

  1. Jepp håller med om flytta fokusgrejen och om att man ger dom uppmärksamhet och dom då tror att dom är något.

   Men här fick jag en perfekt möjlighet att visa deras lögner och exakt vad dom är/var ute efter och håller på med, hur oärligt och fult dom agerar.

   Detta finns nu svart på vitt för alla att se och det kan dom INTE snacka bort hur dom än gör. Och om någon INTE ser vad dom håller på med med mera, så vill den INTE se det!

   Annars är jag helt med och skulle helst velat slippa ens höra talas om pellejönsarna, och för min del finns dom inte nu om dom inte hittar på något nytt sjukt mot mig.

   (Har ett inlägg om Peratt kvar med något roligt jag hittade igår bara)

   Sen för min del har det väl också handlat om att visa att det dom påstår om mig – INTE är sant, och det tycker jag att jag har gjort nu också, samma som med ovan… Svårt att låta bli att ”försvara” sig när man blir så sjukt påhoppad och man har belägg som visar att det bara är lögner.

   Jag tycker också det nu verkar som Peratt tappat det TOTALT, nu är alla, och då menar jag ALLA, som inte ser hans egenpåhittade ”storhet” nyateister och antihumanister och allt vad han hittar på att kalla dom för. Nu är han ju tom ute och krigar mot Kungliga vetenskapsakademin och SVT…

   Men kul att lilla jag, en ensam bloggande farbror, räknas in bland dom :-]

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.