HerrJii special I

”HerrJii”, som han kallar sig här för det mesta, när han inte skriver under annat namn eller som anonym och hyllar sig själv och sina egna inlägg/kommentarer. Han (?) har härjat här ett bra tag nu UTAN att en enda gång kunna komma med något konkret eller klarat svara på en enda fråga. UTAN BARA ljugit, hittat på, förvrängt och smutskastat mig (+andra) och vad jag gör/gjort. (men det är ju standard vanlig woo-wooretorik – så inget konstigt med det)


Jag vet inte riktigt VAD han vill eller är ute efter mer än att trolla och försöka smutskasta mig med flera som ifrågasätter t.ex påstådda medium – för han vågar/kan inte bemöta eller debattera någonting. Jag vill ju helst inte radera något här, HerrJii har klart gått över gränsen med sitt fjanteri, MEN istället för att stänga av honom eller nått – så ger jag honom chansen att visa att han inte bara är den falska och fega fjant han verkar vara.

Samma som jag gjort för Torbjörn Sassersson så att han kunde ”reda ut sina missförstånd” här, som han säger finns. Det gäller f.ö fler/alla, om t.ex Terry Evans, Börje Peratt, Jane Lyzell eller någon annan skulle vilja (våga) förklara sig eller ”reda upp” något här…

Jobbiga videor
”HerrJii” verkar ha hängt upp sig galet på just videoklippen som jag lägger upp där jag visar hur det går till när det bluffas. Tydligen tycker han, ja jag förutsätter det är en han eftersom han kallar sig HerrJii, att just videorna är besvärande för hans tro på påstådda medium och att döda människor och djur snackar med dom. För han tar upp videorna hela tiden i sina kommentarer, och det är många nu, TROTS att vi ALDRIG här har diskuterat en enda av själva videorna med mina kommentarer på..!
HerrJii - amilofs
Man behöver inte vara synsk eller snacka med döda för att greppa att ”HerrJii” är samma tomte som härjar med samma meningslösa woo-wooretorik på ett forum där vi diskuterat bl.a lite påstådda medium och bedragare. Exakt samma, där HerrJii, som ”heter” något annat där, kommer INTE med ett endaste något, BARA förvränger, hittar på och påstår en massa utan belägg.

”Beviset”
Jo förresten, det var en gång som HerrJii sa att han hade sett ett avsnitt av sitt favoritprogram Det okända – där, tror det vara Terry Evans, var i ett gammalt hus och shotgunnade ett vanligt Barnumuttalande om att det varit översvämning i källaren. Och minsann det hade det varit, och DET var enligt HerrJii, typ klockrent bevis på att döda människor snackar med t.ex Terry Evans. Och att det absolut inte kunde vara på något annat vis än just att döda berättade det för Terry att det vart översvämning där – INGET ANNAT!

Varför spökena berättade om översvämningen, tja det vet inte jag, ingen annan heller tror jag för den/det hade absolut inget med något överhuvudtaget att göra. (jo jag vet varför Terry sa att dom sa det, men ja, ni greppar va?)

Jallafall
Som den snälla och ärliga farbror jag är, så istället för att som woo-woos alltid gör fegt censurerar, raderar, döljer och vägrar låta andras olika åsikter komma fram. – Så ger jag HerrJii tillfälle här att nu visa alla, som han tjatar om, att JAG bara hittar på, och har havererat med mera!

Ett videoklipp
Jag gör som jag brukar, det HerrJii har hängt upp sig så på, och visar ett kort klipp med hur det går till och där jag säger att det INTE är döda som ger information utan att det är bl.a cold reading som används. :-]

Enligt HerrJii:s tvärsäkra intelligenta resonemang så hittar JAG bara på då när jag säger det – och det måste då enligt honom vara döda som berättar denna information, som absolut inte kan komma fram på något annat sätt!

Varsågod skölj!
Så här, HerrJii, här får du en jättechans att visa att du har något att komma med och inte bara vill smutskasta och flytta fokus ifrån sakfrågorna. Visa nu upp dina eleganta argument för att JAG bara HITTAR PÅ. Och inget annat..!

Kommer du bara med mer skitsnack och bortförklaringar gör du bara bort dig ännu mer här – så, up to you!

Jag är ganska säker på att du kommer att gnälla om klippet, och antagligen för att det t.ex inte är från Det okända – så jag har förberett ”andrachansen” till dig redan ;-]

Följ Gesus på Gesus på FacebookGesus på GooglePlusGesus på TwitterGesus på YoutubeGesus på Vimeo

42 reaktioner till “HerrJii special I

 1. HerrJii är enbart ett internettroll som inte får uppmärksamhet i det vanliga livet utan måste göra så här för att synas.
  Han är ohederlig och oärlig i sina diskussioner (haft honom på min blogg http://johnhoudiskeptikern.wordpress.com också i kommentarsfälten med samma tendenser).

  Han vill inte argumentera ärligt, kommer aldrig med belägg. Då hans idoler är Börje Peratt och Torbjörn Sassersson har han lärt sig ryktesdestruktion, olika alias/nic och näthat från dem.

  Han är besatt av Gesus då han ser att Gesus har så rätt i det han skriver. Detta gör att denne fega fåntratt inte kan göra annat än personangrepp. Han skriver med olika alias/nics och har t om startat en blogg i Gesus namn där han, givetvis, smutskastar och förtalar.

  JÖSSES vad woowoos är frustrerat livrädda för Gesus numera. kan det vara den där ömma tån igen.
  LOL!

  Gilla

 2. @John Houdi: Jag också tror att det, delvis, handlar om rädsla.

  Woowoos märker – förmodligen intuitivt – att de inte har något att komma med i bevisväg.

  Därför vill de få leva i ett slags fredad värld. In splendid isolation.

  Så som fallet brukar vara när man har med sekteristiska människor att göra.

  Woowoo-tro är sekteristisk. Hemmahörande i samma sorts kategori som hyser exempelvis tefatstroende, scientologer och Jehovas Vittnen.

  Gilla

  1. Ja, påstådda medium har ju varit fria i så många år från kritik. De har kunnat köra sin grej ostörda då skeptiska rörelsen i Sverige långt ifrån rört sig.
   Så kommer en del eremitskeptiker och vänder upp och ner på detta.
   När de ser att deras tekniker avslöjas och hur seanser kommentarers så det blir uppenbart VAD de säger i fråga om barnumuttalanden och liknande, så får de panik.

   Paniken går direkt över till personangrepp, för det är så de lärt sig hantera kritiker inom sitt egna skrå sedan tidigare.

   Titta på stackarna: De håller på med näthat och personangrepp på bloggar och kommentarsfält i stället för att bara visa att det finns ETT paranormalt fenomen och få tyst på skeptikerna för alltid.
   I stället har de storseans i Säffle i skymundan och gör personangrepp på skeptiker och kritiker.

   Varför det, kan man undra? KAN det vara så att ingen kanbevisa ett paranormalst fenomen och de är alla medvetna om att det inte går och att allt är bedrägeri och självbedrägeri?

   Gilla

 3. Intressant att Houdi jämnt ska skita i det blå skåpet. Varför frågar du inte din kompis Gesus, Han ägnar ju tid åt att granska IP nummer på sin egen, denna, blogg, Eller är det så att du redan konsulterat honom. Och efter det kom ni ”Kling och Klang” fram till att jag var ”Miss Pålsson” och att jag startat en blogg i ”Gesus namn”.

  Nog för att jag visste att Gesus var konspiratoriskt lagd och tendenser till paranoia. Men att även du Houdi var det var lite nytt för mig. Att du upprätt ohederligt, och t.o.m, med byxorna nere förnekar varför du lämnade skeptikerföreningen vof det visst vi. Men att du, Houdi, nu kommer med nya falska anklagelser mot mig.
  Jag hoppas du har någon form av bevis för vad du säger?

  Gilla

  1. Nej, men galet intressant är att DU nu INTE klarar att argumentera för din sak (om du har någon), nu när jag ger dig hur mycket utrymme som helst och chansen här. Utan BARA fortsätter med ditt fjantande..!

   Intressant också hur du hela tiden tar uttryck som används av andra till bl.a dig – och använder dom mot dom du försöker smutskasta. Är det så illa med ordförrådet att du måste sno det också.

   Skärpning nu – VISA att det INTE är t.ex cold reading i klippet, utan att det bara är som JAG HITTAR PÅ, som du säger jag gör!

   Gilla

 4. Roligt att GESUS nu är TYST. Han borde kunna reda ut vem som är vem. IP-granskning är ju hans bästa ämne…

  Gilla

  1. Och lägg gärna fram konkreta belägg för att Gesus skulle granska IP-nummer. Jag vet att jag sagt det till dig förr, men du är ju helt oförmögen att svara på några frågor, så jag får väl bara fortsätta att visa eventuella läsare hur ohederlig du är.

   Att WordPress visar IP för en blogadmin är inte samma sak som att granska IP-adresser, alla hederliga personer skulle inse det. Nu är du ju inte hederlig, för då hade du inte försökt dig på att använda flera användare för att boosta dina egna inlägg.

   Gilla

  2. Ja nu är jag inte så manisk som du och tex måste vara här och skriva tom när du är på golfbanan – det måste vara sjukt jobbigt för dig att inte kunna släppa detta en sekund ens, att det gnager dig så hela tiden att det visar upp att ”det paranormala” bara är hittepåtrams…

   Jag har haft långlunch med kunder och var afk ett tag – förstår att du saknade mig, så besatt som du är. Men lugn, lugn jag är här för det mesta och tillbaka nu.

   Du kunde väl skrivit och hyllat dig själv med några nya nic eller startat nya epostkonton och skrivt med, eller varför inte en ny blogg under tiden – för det kan inte vara SÅ illa att du inte har NÅGOT annat vettigt att göra än att vara här och trolla…

   Gilla

 5. Hör upp, gott folk!

  Oavsett vem det är som nu har sketet i det blå skåpet, vänligen sluta upp med det.

  Det är INTE meningen att man ska skita i det blå skåpet. Det är ett prydnadsskåp! Ingen latrin.

  Till den som varit framme säger jag vänligt men bestämt: ”Var inte så sketen av dig!”

  Gilla

 6. Jag har sagt det innan, och säger det igen.
  Ignorera Herr Jii aka Amilofs aka annat tillfälligt nick.

  Det går INTE att ha ett normalt rationellt samtal med människan.

  Gilla

 7. Men snälla HerrJii. Försök nu att ignorera den elake Houdis inlägg och visa hur Gesus bara hittar på när han påstår att cold reading används i st f kontakt med andevärlden. Använd hans klipp som exempel.

  Och vi andra kan väl helt enkelt bara ge f-n i att skriva kommentarer på det här inlägget så att HerrJii får vara ifred i kommentarsfältet.

  @Gesus:
  Om du gör ytterligare ett blogginlägg med åskådningsvideo som HerrJii kan användaa för att bevisa att du är en lögnare: Varför inte helt enkelt förbjuda kommentarer från andra än HerrJii så att han får utveckla sig i lugn och ro ?

  Gilla

  1. Ja den tanken med kommentarerna fanns/finns – men tycker att alla ska få uttala sig. Vi får se vad tomten kommer med till nästa – hittills helt enligt standardwooagerande, INGET!

   Gilla

   1. Jag tror att Lars menar orini. Såvida jag inte totalt massuppfittade hans första inlägg här ovan.

    Men orini kan vara svårt. Till och med svårare än irini.

    Det vet jag själv av egen erfarenhet.

    Gilla

    1. Puh, IRONI heter det visst. Jag ber 100.000 gånger om förlåtelse för stavfelet. Snäääälllaaaaaaa, börja inte näthata mig bara för att jag slant med fingrarna på tangentbordet.

     Gilla

     1. Jaha – jag ska genast granska ditt IP och leta upp din identitet. Jag skickar den sen till John Houdi och ev Pheme (och om fler vill vara med) så vi kan samordna en attack mot dig med näthat. Du få faktiskt skylla dig själv – det var du som började ;-]

      Gilla

 8. Bara en reflektion , jag var inne på Terry Ewvans blogg och la en kommentar , den visades aldrig …..Konstigt …Man gillar allstå inte kommentarer som är lite ifrågasätande utan det skall vara dom kommentarerna som stryker den gode Terry medhårs …Nåväl , nu väntar vi på allas vår , the one and only, the man the myth the legend taaaaaadaaaaa , let me introduce …Mr HerrJii…Kommentera klippet nångång nu då för tusan !!!

  Gilla

 9. Jag har kommenterat och exemplifierat tidigare. Det var en videosnutt med mediumet, Vivi. Var det något fel? Eftersom du verkar förträngt det.
  Varför kommer du med en trollkarl…är det inte medium som diskuteras? Du vet när Oherderlige Houdi såger isär en dam…då är det bara ett trix, på låtsas.

  Gilla

 10. Jag rensade bort några av dom värsta totalt meninglösa inläggen från HerrJii här – det räcker med ditt fjanteri nu.

  Några ”svar/bemötande” på hans inlägg rök också. Det var inget som har med annat att göra än hans trollande, så…

  Gilla

  1. Alla kommentarerna hamnar fö i ”slasken” och kan plockas fram om det ska gnällas och ljugas om dom – att det är/var något som det inte är. Dvs helt meningslöst trams!

   Gilla

  2. Hahaha.
   Att skeptiker hela tiden ska bita sig själv i röven. Gesus Du har precis lagt in ett inlägg där du är kritisk till Terrys cencur. Sen gör du precis samma sak, 1 timma senare, börja du cencurera inlägg här. Det kan ta me fan inte bli roligare än så här. Kan Du aldrig få dina få hjärnceller att samarbeta

   Hahahaha….

   Vivi videon…nej den har du glömt!!!!

   Gilla

   1. Det är skillnad på att censurera och att städa…

    Det är givetvis varje bloggägares rätt att själv välja vad som skall visas och inte visas. Och om man väljer att visa kommentarer så är det milsvid skillnad på att censurera kritik och att städa bort trams från någon som ägnat fler hundra inlägg åt att bara skriva oneliners och allmän smutskastning som inte backas upp av några belägg, och som dessutom är helt oförmögen att följa upp sin argumentation (och som dessutom känner sig tvingad att använda flera användare för att inläggen är så svaga).

    Jag förstår givetvis att din plan har varit att tramsa så till den milda grad att du skulle bli utsparkad, bara för att kunna dra på offerkoftan efteråt, men situationen är långt ifrån jämförbar. Terry Evans raderar ALL kritik, direkt oavsett hur sakligt den är. Gesus har haft en ängels tålamod som låtit dig fortsätta förstöra kommentarsfälten här så länge som han gjorde.

    Som sagt, hur kan du se dig själv i spegeln utan att skämmas? Om det nu finns bevis på att det paranormala existerar, varför måste du då argumentera ohederligt?

    Gilla

    1. Ja jag vill att alla ska få säga sitt här – men här har det spårat ur totalt. Det är BARA lögner och skitsnack INGET som helst som tillför något

     Sjukt tråkigt att behöva göra det…

     Gilla

   2. Intressant att videon med Vivi inte vill diskuteras. Jag har konkret kommenterat den tidigare. Så fort Gesus ger in sig i debatten så gör han bort sig.

    Att sen lärjungarna hackar som små kycklingar är nästan gulligt. Visserligen helt utan relevans men kul att ni ställer upp för ER ledare.

    Gilla

    1. På vilket sätt skulle du ha konkret kommenterat den? Jag har mest sett trams från din sida.

     Resten av ditt dravel om att Gesus skulle vara vår ledare är för barnsligt för att bemöta. Väx upp.

     Gilla

    2. Jag ser att du faktiskt uttalar dig om något nu – jag ska kika på detta så fort jag hinner med. Du ska få möjlighet att visa oss alla.

     För hittills klarar du ju inte att uttala dig om denna videon och hur du resonerar där!

     Detta är bara sånt som jag hittar på – det är INTE cold reading alltså?

     Igen – allt ditt trollande åker väck – så håll dig till ärlig debatt!

     Gilla

   3. Ja det var ju ingen överraskning och helt väntat att detta skulle ljugas och förvrängas till just det som nu kommer från dig

    Men, det räcker med ditt totalt meningslösa och ohederliga trams här nu – jag är inte intresserad av att du ska tramsa sönder bloggen. Du får fortsätta med dina lögner och smutskastning på någon av alla dina andra platser du håller på med det.

    ALLA dina inlägg kommer att åka i korgen – OM du inte skärper dig och kommenterar sakfrågorna istället. Alla dina lögner och trollande ger absolut inget för någon här – mer än då kanske dig, av någon sjuk anledning.

    Jag har sagt till dig flera gånger att skärpa dig – Du får till och med chansen här att argumentera för din sak. Alla här har varit mer än behövligt tillmötesgående och bemött ditt trollande. Men du fortsätter ändå BARA att ljuga och trolla – det är helt ointressant för ALLA här…

    Jag har inte censurerat, som såklart du direkt kommer och påstår – jag har lagt ett par, inte bara dina, kommentarer i slasken som var så sjukt meningslösa. Alla dina andra påhopp och lögner ligger kvar, och det är inte några, så det kan du INTE gnälla om. Men fortsätter du bara, så tror jag nog jag ska fundera på att ta bort allt du skrivit – eftersom du nu ändå kommer ljuga och säga att du censureras. Då kan jag lika bra göra det – det är helt upp till dig…

    Men som sagt HerrJii och alla dina andra nic, skärpning, verkligen skärpning och våga diskutera sakfrågan – annars är du helt meningslös att ens ha som ”nyttig idiot” här!

    Valet är ditt nu – lycka till!

    Gilla

   4. Till alla!

    Svara inte på trollandet – jag kommer att ta bort allt meningslöst trollande och då blir det förvirrande om svaren ligger kvar, så dom åker bort då också

    Gilla

  1. Hej – nej Jag rensade bort den värsta dyngan bara Tydligen blev du blockad av misstag då för att det var några inlägg från dig där du svarade trollet som jag rensade bort

   Du ska kunna lägga in nu..?

   Gilla

 11. Blocka fanskapet! Går att göra så att alla nya som kommenterar kräver en granskning eller att vissa ord skickar kommentaren rakt i soporna. Jag tycker synd om MP som gång på gång på gång smutskastas och förtalas. Kan inte bara folk begripa att man har fått FEL person om bakfoten. Det här är varken ok eller roligt längre.

  Gilla

  1. Alla hans meninglösa inlägg med lögner och trams åker väck nu – han får gärna komma med sakliga grejer om sakfrågorna, men allt fånigt ryker. Det räcker nu…

   Han skulle ju tex kunna vara ärlig och modig och kommentera videoklippet här – som jag ger honom möjlighet till att göra. Men han är helt klart för feg och ohederlig för att göra det. Han kan BARA ljuga och hitta på – sorgligt!

   Gilla

   1. Det spelar ingen roll för trollen vad som är rätt eller fel, sant eller falskt. De är bara troll eller så har de något slags begåvningshandikapp. Finns inte en normal människa som skulle orka spela idiot så länge om den inte vore idiot på riktigt.

    När oskyldiga dras in ska trollen bort. För ett troll spelar det säkert ingen roll om man smutsar ner någon, vem som helsts namn men vi som vet hur det ligger till har ju iaf ett samvete. Sjuka jävla människor!

    Hade varit intressant om trollet i det här fallet skärpte till sig och såg till att hålla sig uppdaterad och tillförde något vettig men jag erkänner, jag är skeptiskt till att det kommer att ske. Du har ett grymt tålamod Gesus, något annat kan man inte påstå och det är synd att folk inte kan bemöta kritiken så att det blir en slags dialog. Du behövs verkligen, det blir allt tydligare!

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.