Terry Evans – Lets NOT call it a show!

Jajjemännsann, ”lets NOT call it a show!” – Terry Evans

Stoppa pressarna!
Minsann, om inte Terry Evans där svarar lite på min fråga som han vägrat svara mig på så många gånger, och så länge – är det show och/eller underhållning, eller ”på riktigt”, att döda människor snackar med honom?

Men här säger han ju klart och tydligt, det är alltså INTE show!

Woo-wooradio P4 IGEN!
”Jag öppnar upp, letar upp döda människors frekvens, i andevärlden – och sen väntar jag och ser OM någon kommer och kontaktar mig”! – #TerryEvans

Dödas frekvenser i andevärlden, och OM någon död kommer kontakta honom – OM det kommer någon! Ändå har dom sålt biljetter i förskott till typ en storseans i veckan året runt ett antal år nu. Inte illa, när man inte vet OM det kommer komma något spöke och snacka..!

+ att Terry Evans t.o.m INNAN seanserna börjar, säger att dom döda som kommer, kommer att skoja – hur vet han det, han säger ju att han inte vet vilka, eller ens OM det kommer några överhuvudtaget..?

Terry Evans - Lets NOT call it a show!

Woo-woogodis
Terry Evans levererar, förutom massor av hans/deras vanliga standard mediumfloskler såklart, också ett par riktiga godbitar i programmet ;-]

Radio P4 Dalarna Eftermiddag intervjuar Terry Evans inför en storseans – ”Established religion is changing”

För första gången tror jag, så är programledarna lite, lite mer vakna och ifrågasätter faktiskt Terry på ett par grejer, glädjande. Terry får också lite svårt att snacka bort det.

Mycket intressant där
”Det finns tillfällen, jag kan inte nämna deras namn, men där jag faktiskt hjälpt polisen!”
(*med liten reservation att jag hör fel, lite oklart – ”that I’ve actually helped the police”(?))

Minsann, hjälpt polisen! Tja, det är jag galet tveksam till. Särskilt att han då inte skulle gått ut med det OM han gjort det, OCH det hjälpt till i, eller löst något fall. Finfin PR isåfall ju, klart han hade basunerat ut det…

Men som Terry Evans garderar sig med här, ”jag kan inte nämna deras namn”, så det blir att bara lita på, eller inte lita på, hans ord. För han kommer såklart bortförklara det med att han inte kan säga något om det om han blir tillfrågad. Standard procedure liksom…

Men jag ska försöka göra som Terry brukar säga man ska och, check it up!

Och förresten, säger inte Terry Evans med detta, att han KAN hjälpa och t.o.m redan hjälper polisen – varför gör han inte det mer/oftare eller alltid då..?

Och sen
”I believe in it!”

Bara TROR på det, VET han inte? Trots att han fått som han säger, ”I´ve hade proof, again and again and again, on many different levels”. Terry påstår ju t.o.m att han har ett helt team med döda människor som jobbar ideellt för honom alltid – ändå bara TROR han..!

Men jag hört honom säga liknande tidigare, typ att han TROR på ett liv efter döden, här bl.a! Och jag såg faktiskt Vendela Cederholm använda typ samma, bara häromdagen i Terrys woo-wooblaska, här!

”Jag är övertygad om att det finns en möjlighet för oss att kommunicera med nära och kära som har lämnat det jordiska livet” – #VendelaCederholm

Antagligen mycket medvetet dom inte vågar säga VET, utan säger tror med mera, för att inte hamna i trubbel med det. För om det vore sant, och ju faktiskt är det dom tar betalt för – så borde dom väl VETA!

Det blir väl också då så att dom säljer och tar betalt för något som dom bara TROR fungerar eller är så eller så – och inte kan ”bevisa” fungerar eller är så och så..!

Och
”Its NOT a religion”

Undrar vad bland många andra Sara Dupills säger om det..? Hon som hela tiden alltid överallt tjatar om att det ska vara/är religion..!

Terry säger att det INTE är religion, men ändå blandar han friskt in gud med mera i sina flosklanden överallt hela tiden. Såklart för att han/dom ska kunna ”använda” religionsfrihetskortet o.s.v när han/dom blir t.ex ifrågasatta…

Aftonbladet = bevis på seriös :-]
Galet komiskt att Terry Evans menar att hans medverkande i Aftonbladet skulle vara någon sort bevis eller garanti för att han inte är en medveten bedragare – nja, kan nog inte vara mer fel va! Dom ser nog bara möjligheten för dom att också enkelt mjölka alla Terrys tusentals troende tanter på lite deg…

Kul att höra Terrys vinkling på det, som jag hört flera gånger, att Aftonbladet först skrev en kritisk artikel (2011 – som Terry f.ö gnäller om fortfarande, så fort han får chansen), men sen ”anställer honom”. Att det liksom ska vara att Aftonbladet har ändrat åsikt och anser honom som ”på riktigt” eller så…

Och att Aftonbladet skulle ställa några som helst krav och testat hans ”förmågor” innan han fick medverka där. Nja mycket mycket tveksamt, men det måste ju gå att ”checka up” liksom ;-]

Förstår någon förresten?
Vad Terry mumlar om när han blir trängd med just det, att Terry medverkar i Aftonbladet skulle vara någon sort bevis att han inte är en bedragare, och framförallt vad, och vem, menar han när han försöker snacka bort sitt, ”Aftonbladet, DOM kan man (han) minsann inte lura, omöjligt!”.

När han får mothugg från den manlige programledaren, bra där, så kommer det, ”Deras akademiska sinne (hjärnor) förstår alltid allting. Kan inte ett akademiskt sinne också vara väldigt trångsint? Om hela denna värld som är baserad på akademiska resultat, skulle det inte vara en tom kall värld”. Vad menar han med det – och vad har det med att Aftonbladet vill tjäna pengar på honom att göra..?

Kort inlägg – nja gränsfall va?
Där är ju en hel del andra Terryfloskler och bortförklaringar med mera i programmet, men min ideliga misslyckade ambition att hålla det kort gör att jag kniper av här. Men det kommer nog mer om detta – kan jag nästan lova ;-]

Terry Evans = no show!
Men NU vet vi alltså, att det INTE är show, utan då ska vara på riktigt. Att det ÄR döda människor som snackar med Terry Evans – och det är DET som han tar betalt för!

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

5 reaktioner till “Terry Evans – Lets NOT call it a show!

 1. Det hela är mycket enkelt, antingen är det show, eller så är det bedrägeri. Evans har ju dessutom själv antytt i flera intervjuer att det är fejk. Men han måste nog tala ur skägget, för är det inte show så är det olagligt. Alternativt så är det självbedrägeri, men det tror jag inte i hans fall, för då skulle han ju inte antyda att det är på låtsas.

  Gillad av 1 person

  1. Ja det har du väl rätt i – antingen show eller medvetet bedrägeri. Antagligen därför han totalvägrar svara mig på den frågan också..!

   Men, hur/var menar du att Evans antyder att det är fejk?

   Och, ja det är väl därför, som jag säger, att han/dom hela tiden bara säger att dom TROR det och det – och inte vågar säga att dom vet..?

   Gilla

 2. Skulle Terry Evans ha hjälpt polisen med sina ”gåvor”?

  Tillåt mig tvivla.

  OM det hade varit sant, skulle det säkerligen ha stått att läsa i hans ”husorgan” Aftonbladet, kvällstidningen som gör allt den kan för att slå mynt av den bisarra woowoo-ismen.

  Gilla

 3. Jag är så innerligt trött på att alla dessa ”medium” ska få gratis reklam i public service och diverse tidningar. Finns det ingen undersökande journalistik längre? Och vart har det kritiska tänkandet tagit vägen? Är det bara pengarna som styr i medievärlden nu för tiden? Nej, mer (och fler) Gesus åt folket!

  Gilla

  1. Jepp – och jag vet inte ett enda program där typ en ”skeptiker” får uttala sig om hur det går till och visa att det bara är bluff och bedrägeri..!

   Men det ska vi ändra på ;-]

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.