Tio i topp – påstådda medium i Sverige X

Kanske läge att peta in själva Gesusgranskningen ;-] av Vendela Cederholms verksamheter till tio i topplistan nu här. Eller som Vendelas spöksnackarpartner Lottie Wahlin kallar det, stolleprovet :-]

Lottie Wahlin - Vendela Cederholm

En vanlig tant med ett ovanligt yrke
Som Vendela själv beskriver sig. Jag vet inte om hon med ovanligt yrke, menar att leva på något hon inte vet vad det är, eller ens finns, eller vad.

Men javisst, den snälla tanten-imagen, lite äldre, lite så ”rund o go”, med sin vaggande gång i Det okända och sitt hela tiden nervöst skrattande sådär lite, hehe he, för att lätta upp, tona ner och skratta bort det hon hittar på.

Plus att det hela tiden är bara kärlek, värme, glädje och bra på alla vis från hennes påhittade spöken. Ja ni vet ju vid detta laget, dom spöken hon inte vet finns – men ändå tagit betalt för att snacka med, i tjugo år nu snart!

När jag började kika på Vendela blev jag faktiskt lite överraskad, för hon visade sig vara en ulv i fårakläder, eller kan man säga, driftig skojare i tantkläder kanske – med många järn i woo-wooelden.

Pang på rödbetan
OK – som tidigare enligt Allabolag bara.

Vendela Helena Cederholm Ekstrand
Kvinna, född i november 1952.

***

Cederholm Ekstrand, Vendela

Antal anställda: 0

Omsättning
300 000 – 499 000:-
Omsättningsintervallet grundar sig på den momsredovisning som företaget har gjort kalenderår 2012.

Bolagsform
Enskild näringsidkare
Registrerat 1996-02-19

F-Skatt
Registrerad

Moms
Registrerad

Bransch
Utbildning, Forskning & Utveckling – Personalutbildning

Svensk näringsgrensindelning – sni
85594 – Personalutbildning

***

Scandinavian Academy for Inner Potential AB

Antal anställda: 0

Styrelse och andra övervakande befattningar
Cederholm Ekstrand, Vendela Helena (f. 1952), Ordinarie ledamot, Styrelseordförande .
Wahlin, Lena-Lottie Cecilia (f. 1960), Ordinarie ledamot.
Tholander, Birgitta Maria (f. 1958), Suppleant.

Omsättning – 2012
912 000:-

Bolagsform
Aktiebolag
Registrerat 2011

F-Skatt
Registrerad

Bransch
Utbildning, Forskning & Utveckling – Personalutbildning

Verksamhet/ändamål
Utbildning avseende personlig utveckling, personalutbildning, samt konsulttjänster och föredragsverksamhet inom dessa områden.

Svensk näringsgrensindelning – sni
85594 – Personalutbildning

***

Vendelas telefonlinje

Finns inte i några företagssammanhang, och jag misstänker Vendela kör den under sin enskilda firma(?).

***

Föreningen för Medialt Arbete

Bolagsform
Ideella föreningar

Registreringsår
2013

F-Skatt
Uppgift saknas

***

Ja det var det jag sett som Vendela Cederholm är inblandad i – utan större fördjupningar, så jag kan såklart missat något. Vendela är t.ex inblandad i ett annat AB, tror det är Vendela och hennes ”gubbe” där, och inget jag kikar på. Hoppas alla siffror hamnat rätt o.s.v, annars rätta mig gärna.

Noterbart
Är ju att det inte finns några anställda någonstans, trots att man kan läsa om minst 11 st som jobbar på Vendelas telefonlinje, och tre andra utöver dom själva på ”Akademin” t.ex.

Och som så många av dom andras registrerade verksamheter, så nämns det inte att det till typ 90% handlar om påstådd kommunikation med döda människor. Utan det är, utbildning, forskning & utveckling och personalutbildning för Vendela Cederholm och Akademin. INGET om döda människor som kommer med vägledning mot betalning! Plus i Lottie Wahlins och Birgitta Tholanders egna företag, juridik, ekonomi & konsulttjänster. INGET där heller om spöken eller ”kommunikatörer från andra dimensioner”!

Slut för idag…

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

3 reaktioner till “Tio i topp – påstådda medium i Sverige X

 1. Du skriver, Gesus, bland annat så här: Noterbart Är ju att det inte finns några anställda någonstans, trots att man kan läsa om minst 11 st som jobbar på Vendelas telefonlinje, och tre andra utöver dom själva på ”Akademin” t.ex..

  Tror du det kan vara frågan om importerad illegal svart arbetskraft från ”Andra sidan”? Jag kan tänka mig att andeväsen inte behöver någon lön, eftersom allting på ”Andra sidan” torde vara gratis.

  Eller vet någon som läser detta, ifall pengar – ”roten till allt ont”, enligt vissa livsguruer – används på ”Andra sidan”? Om så mot förmodan skulle vara fallet, vad kan den valutan månne heta? Och vad heter centralbanken? Kanske Banco di Espiroto Santo, Helige Andes Bank? (Det finns i så fall en filial till den banken, i Portugal. En bank som häromveckan var nära konkurs, innan portugisiska staten ingrep för att rädda den.)

  Jfr för övrigt också visan/talesättet: ”Du kan ingenting ta med dig dit du går.” Så vad ska man med pengar till på ”Andra sidan”?

  En sak till: Vad är det för kvinnodominerat evenemang som äger rum på det där fotot som dyker upp, om man klickar i rutan ”Alternativ bild”? Eftersom kvinnodominansen är så total, ligger det ju nära till hands att gissa på något woowoo-aktigt.

  Apropå ingenting. Det är länge sedan något skrevs om allas vår vän Börje Peratt här på GesusBloggen. Vill därför tipsa om denna bloggartikel av PKJonas: http://www.pkjonas.se/2014/07/29/mikropartivalkollen-2014-demokraterna/ . Som synes lever herr Peratt och har hälsan, gudskelov.

  Gilla

  1. Tja dom eventuella andliga vägledarna på VEndelas telefonlinje får ju jobba gratis ju – precis som Terry Evans andeteam som alltid jobbar ideellt för honom…

   Men det är intressant om spökena jobbar gratis, först och främst varför, men sen, Vendela säger ju att det finns A-lagare i andevärlden med spritkassar och allt – undrar var och för vad dom handlat kröken..?

   Fotot kommer från en certifiering av Vendela och Lottie Wahlin – Akademin tror jag

   Jag var faktiskt på en av Börjes sidor i helgen – där var det vanliga sjuka bittra hatet mot VoF och Humanisterna i flera nya inlägg, fortfarande, otroligt. Men inget om mig- WTF ;-]

   Gilla

 2. Det är angelägna frågor du lyfter fram, Gesus, i din kommentar. Tror du det kan vara på det viset, att Banco do Espirito Santo delar ut pengar till invånarna på ”Andra sidan” som en sorts ålderspension? Eller finns där på ”Andra sidan” kanske en försäkringskassa som handlägger och betalar ut sjukpenning till alla invånare på den platsen?

  Som sagt, det ante mig att fotot kom från en woowoo-aktivitet. Där har vi förklaringen till den enorma kvinnodominans, som bilden tydliggör så klart.

  Menar du att Börje Peratt för tillfället inte smutskastar och ondgör sig över dig? Lugn, Gesus, det har ju varit semestertider, sannolikt även för Peratt. Din tid kommer nog snart igen. Vore jag som du, skulle jag då inte oroa mig alls. Peratt har måhända fullt upp nu inför valet, partiledare som han ju är.

  Det synes hur som helst föreligga en sorts besatthet (obsession) hos den ädle riddaren av inskränkt yttrandefrihet. Här är en bra länk till en förklarande artikel som tar upp just den aspekten:av psykisk störning (disorder): http://www.anxietycentre.com/anxiety-symptoms/thoughts-that-seem-stuck.shtml .

  Ett par citat ur den artikeln:

  1) No matter what you do, you seemingly can’t stop your mind from thinking of [the same thoughts] over and over again.

  2) …their mind is “stuck” in a never-ending loop.

  3) This anxiety symptom is often referred to as “unwanted” and “repetitive” thoughts. Some refer to it as “obsessions” or “obsessional thinking.”

  Kan det möjligen vara detta som våran Börje har problem med?

  Annars ligger det ju nära till hands, med tanke på Börjes tjugotals olika bloggar, att fundera om det kan vara en släng av multipel personlighetsstörning, numera vanligen kallad DID (= Dissociative Identity Disorder), som vi ser prov på. Men om jag har förstått rätt, går han i sina olika bloggar faktiskt inte till attack mot sig själv, bara mot sina fiender. Den omständigheten talar helt klart för att det stora antalet bloggar i Börjes namn inte ska/kan förklaras med DID. (Även om han likt Frank Sinatra nog skulle kunna hävda: I DID it my way.)

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.