Sökhund (spökhund) och villfarelse

Lambertz crazytrain med Quickfallet fortsätter, och när man tror det inte kan bli värre så överraskar han igen, och igen – det är svårt att inte se det woo med det hela. Lambertz älter sitt mantra att det är en villfarelse att det har manipulerats och/eller begåtts några fel i förhör och förundersökningar med mera, trots alla dokument och domar som visar just det.

”Bevisen”
Ett av Lambertz och Quickgängets ”starkaste bevis”, som Lambertz t.o.m säger är ”det verkligt viktiga” har varit att en sökhund påstås markerat på en plats Quick pekat ut när han vallats. Detta har Lambertz tjatat om i olika debatter och sagt hur unikt det är och att det absolut inte går att förklara.

Johan som f.ö inte är officiellt dödförklarad, men en enig tingsrätt dömde Quick för mordet på honom. (frikänd nu) Läs domen här, om ni vill.

Det har lagts- och läggs fortfarande fram som om Quick pekat ut en specifik plats, som sen hunden också markerat på. Så är det inte – Quick har vallats på galet många platser och kvadratkilometer och ”inom” dessa har hunden Zampo ”markerat” ett antal gånger (59 har jag läst) på ett antal olika platser, bl.a för en död fågel en gång..!

Jag har för mig att Zampo t.o.m markerade för dom två invandrarpojkarna som inte ens var döda/de, och det därefter grävdes upp ett par ”fotbollsplaner” för att hitta dom(?) Den ena ”hittades” i Sverige, den andra i Canada alldeles odöda.

Jag behöver inte säga att dom ALDRIG har hittat någonting på någon av platserna va – eller på någon annan plats heller för den delen.

Kör en woo
Men, det är inga problem för Lambertz och Quickgänget att vrida till det, ”då hittade man inget – det är JUST DETTA som är beviset” – #Lambertz

Så enligt Lambertz är dom 59 Zampomarkeringarna bevis, för han/man hittade inget. ”Men om man hittat något – hade det inte varit bevis då då..?

Sågmyra, Grycksbo, Hellmansö, Hjärtlack och Främby udde

Här t.ex
En aktuell vallning, på flera olika platser mil ifrån varandra, där Quick ”pekar ut” och anger flera olika platser som intressanta där det ska finnas kroppsdelar och ”gömmor”.

Vi snackar här en turné på väl typ 10 mil framochtillbaka och minst fem olika platser, Sågmyra, Grycksbo, Hellmansö, Hjärtlack och Främby udde.

Inget sägs om någon sten i vattnet, inget om hanterande av likdelar, inget om något i vattnet överhuvudtaget för den delen. Förrän efter Quick fått reda på att Zampo sprungit ut i vattnet och skällt (som Quick f.ö då INTE pekat ut, utan det är t.o.m utanför Quicks ”markerade område”) på en av alla dessa platser.

Vallning ett – 2000-09-27
”Efter besöket i Grycksbo sade T Quick, att han önskade åka ut på sjön Runn, och från sjösidan se mot Främby udde. Han beskrev därvid ett terrängavsnitt på Främby udde som gränsar till en sankmark. Detta område har han inte tidigare vallats vid.”

”När vi är ett kort stycke, ett 50-tal meter från själva strandlinjen, ser han upprepade gånger in till vänster. Han blick söker sig in mot detta terrängavsnitt.”

Quicks markering

”Efter att ha lyfts upp på den halvmeterhöga stenen, klagar han över kraftiga bröstsmärtor och faller ihop, till synes medvetslös. Efter en stund kommer han till sans.

Efter ca 7-8 minuter är han kapabel att ta sig upp på benen och sakta förflytta sig till bilen för återresa till Säter. Under denna bilresa säger T Quick att han har haft ögonkontakt med gömslet, samt att han genom promenaden ”ringat in området där gömslet ligger”.”

Vallning två – 2000-10-16
När Quick får berättat att Zampo markerat i vattnet + visas foton därifrån.

Efter att ha sett på fotona, bestämde sig T Quick för att åka ut till platsen och där göra ytterligare preciseringar kring gömslet.” – ”Vid visningen ställer T Quick frågan om hunden markerat i vattnet till undertecknad. Detta bekräftas för honom. T Quick reagerar med gråt på detta.”

Alltså!
En troligtvis drogpåverkad Quick har först varit på ett par platser som han nämnt som ”intressanta”, och sen yrat runt i skogen på Främby udde och kört en av sina ångsestsvimningar när han inte kunnat hitta på mer, eller visa dom något. Där i skogen han irrat runt säger han sen är ett ”inringat området” där kroppsdelar finns. När Quickgänget senare vallar Zampo där, springer han istället ut i vattnet (som Quick INTE ”markerat” eller nämnt) och skäller/markerar. Quick får veta detta och ändrar sin historia till att nu bl.a var det ute i vattnet på en sten han suttit och hanterat benrester. En sten, som Zampo alltså INTE markerade!

Då var helt plötsligt hela det område Quick ”ringat in” tidigare där kroppsdelarna skulle finnas, eller några av dom andra platserna i vallningen, inte av någon betydelse längre. Nu var det istället tio meter av stranden, som han inte nämnde innan när han var där, som var utpekningen och platsen för kroppsdelarna. Som såklart som alltid hittades det inte några där heller.

Se utskrifterna från vallningarna, och särskilt kartan med Quicks inringade område och var han ”svimmade”.

Promemoria från vallning ett – Sågmyra, Grycksbo, Hellmansö, Hjärtlack och Främby udde
Promemoria från vallning två – Främby udde

Tur Zampo inte råkade skälla på en död hare eller något där Quick ”svimmade av ångest” i skogen – då hade vi väl snackat dödsstraff…

Duktig vovve
Jag kan inte undvika att imponeras av Zampo, som markerar i vattnet, inte på stenen ens – att han efter 8 år av hårt väder, vind, regn och snö t.ex kan lukta att på stenen (som han inte luktade/markerade på) där satt någon och hanterade benrester så många år tidigare. Ingen dålig likhund det.

Kan inte heller låta bli att undra hur man tränar upp en privat likhund – var får man träningsmaterial ifrån t.ex?

Benresterna som Quick sägs ha hanterat där, 1992, verkar vad jag kan läsa ut förresten vara bl.a benen från Johan som han sägs mördat, och styckat 1980 – och som Quick sedan dess förvarat bl.a på sin vind. För att sen då ta med dom ut på Främby udde 12 år senare och sätta sig på en sten i vattnet för att göra sig av med dom. Låter inget underligt ju, fullt trovärdigt…

No nothing!
Vi har alltså här en skog, en strand där INGET binder varken Quick eller offer, förutom att en psyksjuk nerdrogad Quick säger det – utan att kunna visa det minsta lilla för att det är så. Men han fick ju komma ut en bra sväng och åka på utflykt till sjön Runn, med båt och allt + lite fina droger antagligen.

Starkt bevis eller?
Men detta är ett starkt bevis för att Quick bl.a är en bestialisk sexualseriemördare och kannibal enligt Lambertz, Gubb Jan Stigson och Christer van der Kwast och dom andra i Quickgänget.

Där är ett par till riktig galna grejer med detta fall och manipuleringen av ”bevis” och medgärningsmän med mera, men det får jag ev ta senare.

Översatt till woo
Zampo gör markeringar på några platser där man vallat Quick, på stora stora områden, inget hittas – men såklart är markeringarna bevis.

Ett påstått medium säger att det finns spöken i ett hus där dom upplevt saker som dom tror är spöken, inget hittas – men det är såklart bevis för att det finns spöken där.

Villfarelsen?
Är det inte detta som är villfarelsen Lambertz tjatar om, fast från Quickgänget? Att dom försöker förvanska verkligheten till att vara något som passar deras ”agenda”. Sen visas bara det upp, inte hur dom fått fram det eller allt det som visar att det inte stämmer – typ som i Det okända.

Och oj oj oj
Lambertz blev brutalt avklädd med just detta ”beviset”, att det inte var som dom säger det gick till. Men då är, helt i woo-woostil, bara hans/deras ”starka bevis” och ”det verkligt viktiga” inte så viktigt ändå plötsligt – trots att han tjatat om det, och sagt det vara oförklarligt i två år typ.

Lyssna på den briljanta intervjun med Bo-Göran Bodin där han inte bara drar ner, utan av brallorna på Lambertz. Hur Lambertz slingrar sig, ändrar sig, tar tillbaka, ljuger och till sist bara blir tyst. Finns här – på Studio Ett. Måste bara lyssnas på om ni inte redan gjort det.

Så kan vi sen kika på woo-woobeteendet hur man vägrar ”erkänna” allt som visar på bluffen, och istället sopar under mattan, fortsätter förvränga och smutskasta ”motståndarna” även efter avslöjandet.

Ja ni vet, typ som när påstådda mediet Colin Fry avslöjades på en fysisk seans där ljuset råkade tändas – springandes runt med andetrumpeterna i handen när han skulle sitta fastbunden. Det var ju bara en obunden ande som besatt honom och fick honom att göra det enligt Jane Lyzell. Han kan såklart fortsätta jobba vidare som inget hänt och ta betalt för sitt bedrägeri.

Förresten
Kan säga att när vi är på stranden, så springer mina hundar också ut i vattnet och skäller ibland – kan Quick ha varit här och mördat, styckat och ätit upp någon kanske..?

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion Gesus på Soup


5 reaktioner till “Sökhund (spökhund) och villfarelse

 1. Ännu en fantastiskt bra bloggartikel av dig, Gesus. Hoppas att dedn får stor spridning.

  Det fina i kråksången är framför allt de kopplingar du gör till woowoo-sektorn/branschen/genren. Mitt i prick! Det är ackurat så som woowoos fungerar.

  Att inte finna/upptäcka något spöke i ett hemsökt hus bevisar att spöken inte bara finns på riktigt utan dessutom är intelligenta varelser/väsen, eftersom de ju ser till att undanröja eventuella spår och andra bevis efter sig eller undviker att vara aktiva, när spökjägare kommer till huset för att göra en undersökning.

  V.S.B.

  Gilla

 2. Hej Gesus!
  Har läst halva inlägget som jag älskar! Tankarna vandrade iväg till medium som rusar runt i skogarna och vallas av spöken! Kanske du har kommit på tidigare än jag!
  Jag tänker också på mina egna erfarenheter som målsägare när jag mötte yrkesfolk som har aldrig bett om min polisanmälan, men uttalar sig som experter i media och vägrar behandla mig, sjukskriva mig eller ge mig terapi! De skickade mig till medium!!! Sedan tycker de att jag ska lida i resten av mitt liv! Hur då, när jag vrider mig av skratt för att dessa Woowoos (härmar dig- hoppas det är ok för det är ett så bra ord) och deras uttalanden som inte existerar i mitt polisförhör! De påstår att de skadas när bevisen hamnar framför dem! Det går inta att lita på många yrkespersoner! Vart är världen på väg!
  Jag blir så glad av din blogg Gesus! Ska läsa vidare!!!
  Sluta aldrig blogga Gesus!

  Gillad av 1 person

  1. Hej Pernilla – ja det blir obehagligt när woo ”appliceras” på verkliga livet. Att några som vill tro på spöken och annat och betala för det, det är väl illa nog – att folk i utsatta situationer utnyttjas. Men när som här mördare går fria, anhöriga/efterlevande blir drabbade, och inte minst en psyksjuk drogberoende istället för att få rätt vård, utnyttjas för karriärer och berömmelse och sätts dit för mord (utan några som helst bevis). Eller som i ditt fall, nej inge bra alls…

   Gilla

 3. Kunde inte redaktionen för ”Det okända” träna upp en ny Zampo? Som markerar på allt som har med spöken att göra?

  Fast risken är väl att han skulle markera och skälla som besatt hela tiden, och då går det ju knappast att spela in något tv-program.

  Så denna idé är kanske inte praktiskt genomförbar?

  Men vad sägs om att träna upp en ny Zampo, som reagerar på bullskitpåståenden och bullskitanklagelser som kommer från Los Tres Amigos (Terry Evans, Börje Peratt och Torbjörn Sassersson)?

  Fast då kanske denna nya Zampo skulle bli alldeles sönderstressad och dö i förtid av stressrelaterad hjärtinfarkt?

  Så det är kanske ingen bra idé, det heller?

  Gilla

  1. Jo jo – det är briljant bbnewsab. Vi har redan verktygen (ja kanske inte vi, men…), eller vad som behövs.

   Det är ett ”bevis” bl.a i Det okända, att djur/hundar reagerar och ser spöken, det har jag sett många gånger i avsnitten. Sen på det, så snackar ju påstådda medier med djur också – både levande och döda! Dom t.o.m påstår att djuren snackar tillbaka och svarar ju…

   Så ”vi” har – ett instrument som reagerar på och ser spöken (hunden), plus en tolk som kan meddela vad instrumentet läser av och säger.

   Men iofs ja, bedragarna hittar ju på egna spöken, så hunden kanske är överflödig. Om det nu inte skulle vara ”på riktigt” liksom – att hunden markerade för riktiga spöken. Men då hade det blivit ett ganska trist program misstänker jag.

   Nja, en hund som markerar för bedragarnas och woo-woopolisernas bullshit – det hade varit klart djurplågeri. Den hade nog fått svårt att andas och dött fort :-]

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.