Lena Ranehag – Åhh vatten…

Jag får en känsla, det känns som, pånåttsätt, men jag vet inte..!

Man blir klart impad av att dessa påstådda medium verkligen KAN vara så exakta med sina förnimmelser och inte bara kastar ur sig en massa grejer.

Att det ska vara ett GAMMALT hus, att där är folk och framförallt att det kan finnas VATTEN i närheten. HUR kan dom förnimma detta så bra..?

Den obehagliga Lena Ranehag barnummar lite i Norska Åndenes makt. Gammalt hus, tja det är väl sällan nya hus som dom tror det spökar i, så det är ingen direkt högoddsare. Att det ska vara vatten i närheten, i Norge och när hon sitter i bilen och tittar ut på landskapet och att det ska finnas folk där, helt otroligt att hon kan förnimma så precist…

Hon får också direkt problem att förnimma särskilt bra när hon inte sitter i bilen i närheten av dit dom ska, utan är i stan.

Av någon underlig anledning så snabbkollade jag på 6 avsnitt med henne, och reagerade direkt på att i 4 av dom ser hon VATTEN där/dit hon ska, fast som hon säger hon vet ju inte…

Är det inte också alltid där medium ”förnimmer” att försvunna personer finns, i/vid vatten eller i/vid skog/träd. Tja, var skulle dom annars vara..?

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

8 reaktioner till “Lena Ranehag – Åhh vatten…

 1. Angående denna dam så i det senaste avsnittet av det okända så i bilen på vägen ut såg hon vatten, sjö nånting… som vanligt…

  Gilla

 2. Det är och förblir pinsamt och sorgligt att se vuxna människor hålla på som dom gör.Kan dom inte göra någonting vettigt istället om dom nu påstår sig ha en förmåga?
  Varför vill inte påstådda medium göra det,varför vill dom bara flumma?

  Gilla

 3. Det är ju skandal att dessa människor får hålla på som dom gör. Men det är ju precis som Gesus sista rader, pengar in snabbt.

  Gilla

  1. Ngn som såg senaste ” Det Okända ” ,den 28 / 1 , där tog faktiskt Lena fram namnet Kjell som stämde på den vaktmästare som jobbat där ..Känns som en träff trots allt trots att jag är tveksam till att hon har några speciella förmågor .

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.