På med offerkoftan

Tja jag bara måååste väl ta upp detta. Fick ett tips från en av ”mina hyenor” ;-] om att den fege storbedragaren Terry Evans startat en blogg där han bölar om så synd det är om honom att han inte får hålla på med sitt bedrägeri i fred.

Eller rättare sagt är kanske, rikspellejönsarna Börje Peratt och Torbjörn Sassersson har startat en blogg i Terry Evans namn..!

Kanske dom kunde valt ett annat tema på bloggen också, och inte bara tagit exakt samma som Börje Peratt har. Eller inte…

Leave Terry aloneeee...
Buhu hu… leave Terry aloneee
”Terry” skriver
”Mitt syfte med denna artikel är inte att attackera någon eller försvara mig”.

Är det inte JUST DET, och bara det, han gör..!

Man behöver inte läsa mer än till ”Mitt namn är Terry Evans”, d.v.s första meningen på bloggen, för att direkt greppa vem som står bakom och skriver där.

Fem rader ner är det – ”ett spiritualistiskt mediums perspektiv

Just ”ur *** perspektiv” är ju ett av Börje Peratt och Torbjörn Sasserssons favorituttryck tillsammans med t.ex ”graverande”…

Och om någon tvivlar på att pajaserna Börje Börje Peratt och Torbjörn Sassersson är inblandade, kan man ju titta på hur kommentarer, som inte är bara rövslickeri, raderas hejvillt redan.


”Terry Evans”/dom kan påstå hur mycket som helt att Börje Peratt och Torbjörn Sassersson INTE är inblandade, men det ser nog ALLA – det behöver man knappast vara ens lite lite synsk för… Samma retorik som pellejönsarna har, och Terry Evans pratar aldrig så, så schack matt ;-]

Torbjörn Sassersson är ju också tvungen att visa upp att han är ”admin” för sidan i kommentarsfältet. Lite så, smygreklam av Torbjörn Sassersson, han vill ju så gärna vara med i mediumgänget, till alla woo-woosen, som kanske behöver en webbplats för sitt svartjobbande sen…

Där är ju också i vanlig Börje Peratt och Torbjörn Sassersson-agenda fullt med direkta lögner som det går att visa att det är just lögner! Och dom drar sig som vanligt inte för att utnyttja andras olycka – som 13-åringen som tagit sitt liv nu senast, sjukt osmakligt, men helt i deras vanliga stil…

Det vanliga bittra hatet
Lite längre ner kräks det på ”två föreningar” och det handlar om påhittat näthat, förföljelser och mobbing. Hmmm, var har jag läst det förut..? Som alltid UTAN några som helst belägg.

(noterar att han/dom inte vågar skriva ut namnen på föreningarna, inte heller på dom som han anklagar för alla dessa lögner – medvetet och fegt)

Räcker det inte med bloggar?
Torbjörn Sassersson kallar ju sig bl.a för rykteshanterare och tycker han har koll på detta med nätet och Google – så han/dom öser ju ut material och länkar mellan sina egna Kalleankabloggar med mera, för att komma med på Google. Tror Börje Peratt har ett par tusen bloggar nu…

Det blir ju bara fånigt med ännu en blogg med detta tramset om näthat och mobbing från ”den fåniga treenigheten” – undrar hur inblandad Terry Evans egentligen är, eller om han bara överlåter det till Börje Peratt och Torbjörn Sassersson att härja vilt i hans namn..? Det kan ju inte vara bra för honom på något vis, om inte för att det ska flyttas fokus från Terry Evans bedrägeriverksamhet.

Men det är klart, dom/Terry Evans har ju ett par tusen troende tanter på sin Facebooksida t.ex – dom kommer ju att dyka upp där antagligen. Det ser man redan i kommentarsfältet, det är 99% kvinnor och mycket ”styrkekramar” och ”bra skrivet” + underligt nog, många kommentarer med/i exakt samma retorik som Börje Peratt och Börje Peratt och Torbjörn Sasserssons vanliga babbel. Kan tänka att inte ens 5% av dessa tanter har läst eller sett röken av dessa lögner som sägs ha hänt. Eller sett motargumenten och bevisen för att det är just bara lögner, men tror blint på det…

Woo-woo-offensiv!
Vet inte vad det är i görningen, men pellejönsarna har dragit igång på flera fronter nu. Kan det vara att Terry Evans känner att hans bedrägeri riskerar att bli avslöjat och att han har problem att dölja det numera, så något måste göras?

Terry Evans som enligt honom själv och ICA-handlarn som driver Terry Evans Facebook-sida, inte har tid att skriva där, varför då starta en blogg? Kan det vara för att ”skeptiker” ska gå in och skriva där så dom sen kan kalla det attacker och förföljelser kanske..?

Några godbitar från ”Terry Evans” på bloggen

Ur ett vetenskapligt perspektiv finns tekniska indikationer, anekdotiska bevis och historiskt verifierbara bevis på att andekommunikation är ett reellt fenomen.”

Opps, ”perspektiv” igen ;-]

”anekdotiska bevis”, är ju inte ens bevis. – ”historiskt verifierbara bevis”, tja rent skitsnack helt enkelt. Det finns INGA bevis någonstans och/eller någongång!

”Sanning är ett individuellt val.” – Detta är ju sjukt bra. Man bara väljer själv vilken ”sanning” man vill ha – sen får ingen ifrågasätta det/den, då är det mobbing, förföljelse med mera…

”Vetenskapen står ännu inför utmaningen att motbevisa andevärldens existens. Det enda de har just nu är antaganden.”

Inte illa, ett uttalande i världsklass ju. Så vetenskapen har bara ”antagande” för att det INTE finns någon andevärld! Ja det är så tokigt som det går, helt i klass med Den osynliga rosa enhörningen och Russells tekanna, fantastiskt…

SÄRSKILT när Terry Evans själv är så j-a feg och inte vågar testa sig! Tänk så enkelt han kunde visa att han kan vad han påstår sig kunna och gör mot betalning dagligen. Han vågar inte ens svara på om det han håller på med ska vara ”på riktigt” eller bara show och underhållning.

Klippet nedan
Terry Evans bekräftar ju också med sitt, som han skriver – ”Som medium tror jag på ett liv efter döden, vilket med enkla termer betyder att människans själ, efter att döden inträffat färdas till en annan dimension som för en spiritualist är känd som andevärlden. Vår tro är att dessa bortgångna själar kan kommunicera genom ett mediums sinne.” – att han INTE VET om det finns ett liv efter döden. TROTS att han tjänar flera miljoner kronor varje år genom att just prata med DÖDA människor..! HUR får han ihop det.

Tja!
Ideén med en blogg från ett påstått medium är ju sketabra, men jag undrar vad som kommer att dryftas på denna – knappast några svar på hur det fungerar med spöksnackeriet. Nej det blir nog Börje Peratt och Torbjörn Sasserssons vanliga bittra tjat om VoF, ”antihumanism” och ”nyateister”, fler lögner och påhittat ”näthat”. Någon som sätter emot?

Ska bli intressant att se vad som kommer komma där – blir INTE förvånad om Börje Peratt och Torbjörn Sassersson biter sig i… nej vänta, jag tar skiter i det blå skåpet istället. Det vet jag ju att Börje Peratt inte gillar ;-]

Jag kan väl avsluta med och ta ”Terry Evans” ord här rakt av och använda dom tillbaka till Börje Peratt, Torbjörn Sassersson och Terry Evans, för trots hur mycket dom/ni hotar, ljuger, hittar på och vad ni än gör mot mig så – ”Jag kommer inte överlämna min värdighet genom att försvinna. Kommer du göra det?”

Shitt asså, vad inläggen blir långa. Jag få knipa av här, mer kommer i ett nytt…

Följ Gesus på Gesus på FacebookGesus på GooglePlusGesus på TwitterGesus på YoutubeGesus på Vimeo
Annons

37 reaktioner till “På med offerkoftan

 1. Att Peratt har många bloggar samt att de sprider sina bloggar beror på att de vill ha så många olika bloggar att smutskasta skeptiker (som jag) genom att skriva vanliga sökord och (mitt) namn. Ju fler ställen ett namn står desto högre på Googles ranking kommer det.
  Peratt och Sassersson kämpar just nu för att få mitt namn smutskastat för alla som söker på mitt namn på t ex Google. Sm vi alla vet så har ju Sasserssom en sajt om rykteshantering. Inget snack om att han använder den kunskapen för att se till att förtal kommer högt på Google.

  Så där har du förklaringen till flera bloggar.

  Gilla

  1. Tror det är så bara för det är en Webcite – annars är den ljus, gå till direkta URL:n om du inte kan läsa, eller markera texten så syns det bättre

   Men det är pga dålig webbdesign som det blir så…

   Gilla

 2. Gesus skriver bland annat: Torbjörn är ju också tvungen att visa upp att han är ”admin” för sidan i kommentarsfältet. Lite så, smygreklam av Torbjörn, han vill ju så gärna vara med i mediumgänget, till alla woo-woosen, som kanske behöver en webbplats för sitt svartjobbande sen…

  Jag också reagerade på det så omotiverade sasserska inhoppet. Och blev lite smått full i skratt. Nästan lite linslusvarning på denne Sasser.

  Vad gäller den stora mängden bloggar som de båda pellejönsarna startar upp i pari och minut, så tror jag som John Houdi att det på något vis handlar om att komma högt upp i Googlesökningar, dvs få ett önskat budskap manifesterat och uppvisat på webben. Varvid budskapet mycket väl kan vara att smutskasta någon motståndare och/eller framställa denna fiende i ogynnsam dager.

  Åtminstone Peratt har ju i en av sina bloggar skrutit med, att det är så han som, citat, ”undersökande journalist”, slut citat, älskar att jobba. Alltså utkräva hämnd för alla upplevda oförrätter, verkliga eller inbillade, genom att kontakta folks arbetsgivare och dylikt för att berätta, att deras anställda minsann skriver kommentarer på Peratts bloggar (vilket skapar extraarbete för Peratt genom att han måste radera dessa kommentarer).

  Vad gäller Terry så var han i sin blogg bland annat också inne på att han blivit jämförd med Hitler. Det tolkar jag som att den som skrivit bloggartikeln i fråga mycket väl känner till Herren Gesus’ Hitler blir förbannad-parodi-videor och starkt har ogillat deras innehåll (den svenska textningen). Detta leder ju onekligen tankarna till de båda pellejönsarna Peratt & Sassersson – eller åtminstone någon av deras kalfaktorer.

  Terrys Hitlerkoppling måste rimligen emanera från någon som noga följer allt som skrivs och avhandlas på GesusBloggen eller Gesus Facebooksida. Jfr för övrigt det där mejlet som skrevs och skickades till Gesus, i Terry Evans’ namn. Och som Herren Gesus hade vänligheten att lägga ut in extenso här på GesusBloggen. I det mejlet kunde vi ju läsa, att nästan varje steg som Gesus tar är övervakat.

  Dock framgick det inte riktigt vem som sköter denna övervakning av Herren Gesus. Det kan – men måste förstås inte – vara astralkroppsstridsflygaren Torbjörn von Richthofen himself. Fast samtidigt kan man förstås inte helt utesluta att Terry har städslat några andar från ”Andra sidan” till att bevaka/övervaka de ”truppförflyttningar” som Gesus och Hans hyenor gör mellan varven.

  IFALL det rör sig om andar som städslats, kan jag tänka mig att avrapporteringen går till så här: ”Terry, här får du ett S av mig. Sen får du ett K. Och därefter ett I samt slutligen ett T. Säg mig, Terry, vad blir det?”

  Och Terry svarar efter att ha funderat ett litet tag: ”Det kan inte bli annat än SKIT. Förstår du vad jag menar?”

  Gilla

  1. Ja här är mer bevis för hur ”dom” agerar – falskt och fegt i vanlig ordning bara för att skita ner ”skeptiker”. Det kommer mer i nästa inlägg – tyvärr, jag trodde jag skiúlle slippa skriva om dom pellejönsarna mer, men dom verkar har sugit sig fast vis Terry…

   Läs inlägg #81 – http://www.skepticism.ifokus.se

   Där ”hyllar” Sassersson Hitler rantsen – sen använder han/dom den/det till att Terry skulle blivit jämförd med Hitler. Vilket inte alls är fallet med dessa ”Hitler rants”, tvärtom.

   Typ samma som Peratt gör när han sätter ut en bild på min avatar, han som dom tror är jag och en bild på en KKK:are – det blir liksom lite ”hemskare” då. Samma som Peratt, Sasserrson och Evans nu också, inte drar sig för att använda andras olycka för att ljuga sitt skitsnack. Som Terry här nu drar in 13-åriga tjejen som tog livet av sig coh Peratt tidigare med Tsunamin och Estonia.

   Sassersson har också kräkt ur sig lite mer lögner och hittpå på sin webbsida – http://www.webcitation.org/6FGGJpRlr

   Där han förvränger hela grejen med Hitler rantsen till något helt annat – han ljuger också och påstår att den blivit ändrad för att jag skulle blivit ”rädd för något”, vilket den INTE har blivit!

   Sassersson som alltid gnäller om upphovsrättslagen, ellevadeheter – han snor alltså en video, ändrar namnet på den och lägger upp den på sin egen Youtubekanal… Sa någon falsk..?

   Mer om det/detta lär komma ;-]

   Gilla

 3. Om man ska se det hela ur en positiv synvinkel. Nu är det upp till bevis! Om det finns någon substans bakom Terrys ord så kommer Aftobladet och diverse representanter från media att höra av sig och vilja skriva om detta. Det är ju riktigt smaskigt det här och väldigt i ropet nu.

  En polisanmälan kommer leda till……. något. Om inget av det händer och det ganska snart så är det ett bevis på att Terry och Bill och Bull har fått det hela om blindtarmen. Rätta mig om jag har fel.

  Nog för att jag inte tror att tidningar som Aftonbladet alltid är så duktiga på att källgranska men jag tror inte ens att de skulle gå på detta. Nästan så man blir sugen på att tipsa dem och se vad som händer.

  Att det inte är Terry själv som står bakom allt finns det väl ingen som tror på?

  Det är inte tid att ge upp nu, tvärtom :D

  Gilla

  1. Jag svamlar, näst sista meningen. Ni fattar nog vad jag menade. Ingen tror att Terry skulle gjort detta för egen maskin.

   Gilla

  2. Tja dom har polisanmält tidigare, hände inget – tveksam om dom gjort det nu – dom ljuger som f-n och har hotat med det många gånger men vet antagligen att det inte är lönt.

   Om dom skulle ”få igenom” en polisanmälan, så undrar jag vad det dom skrivit om Houdi och Souleye kan anses som..?

   Jag har lite kontakt dåochdå med bl.a en journalist på Aftonbladet, en RIKTIGT journalist – så man vet aldrig när det händer, eller vad säger dom i reklamen. Och ni vet Gesus works in mysterious ways ;-]

   Gilla

   1. Jag skulle älska att läsa om det i Aftonbladet. Det skulle på något vis förhöja underhållningsvärdet ytterligare.

    Läste det där uttalandet om Hitler och hade satt kaffet i fel strupe om jag haft något kaffe :D Man undrar hur långt de ska våga gå med det här. För varje tabbe de gör så riskerar de att sjunka lägre vid ett eventuellt avslöjande. Botten är inte nådd än men hur långt kan det vara kvar?

    Gilla

 4. Om polisanmälan är ingiven mot Herren Gesus för dennes raljerande återgivning av Peratts och Sasserssons – eller Terrys -bravader här på GesusBloggen, kan jag säga direkt, att en sådan anmälan (mot Gesus) inte kommer att leda någonstans. Utan ärendet kommer att avskrivas. Vari skulle det juridiskt brottsliga ligga? Det hela måste snarare klassas som en okynnesanmälan från Peratts och Sasserssons (eller Terrys) sida i så fall. Med syfte att kunna få framställa sig som martyrer i hopp om att få woowoo-kollektivets sympatier.

  Möjligen kan man kalla Gesus’ (eller, för den delen, mina) skriverier för moraliskt klandervärda, dvs de skulle av Peratt och Sassersson KUNNA uppfattas som (nät)mobbning av dem och deras pellejönsageranden.

  Men jag försvarar iaf mina egna skriverier så här: Varken Peratt eller Sassersson är blott 13 år gamla. De är fullvuxna och rättsmyndiga individer. De är dessutom, i viss mening, offentliga personer. Då måste de också finna sig i att bli granskade. Även om granskningen skulle ske i raljerande och hånfulla tonarter.

  Sedan är det en annan sak, att man att döma av deras beteende beter sig som små barn och tycks anse att de utgör mittpunkten i universum, dvs att allt kretsar kring/runt dem.

  Jag är av den åsikten, att vad gäller Peratt och Sassersson kan man åberopa det gamla talesättet: Som man bäddar får man ligga.

  Eller som Herren Jesus en gång sade: ”Den av er som är utan synd kaste första stenen.”

  Här har det jävlar i min lilla låda kastats sten i bägge riktningarna, åt bägge hållen. Om Peratt & Sassersson saknar insikt därom, är det bara att beklaga, att de så uppenbart saknar verklighetsinsikt.

  Gilla

  1. Bara som ett exempel: Vem minns inte hur upprörd Pär Luder – f’låt, jag menar Pär Nuder – blev häromdagen när han fick veta, att Tommy Möller och Margit Silberstein hade skrivit om hans agerande i s-toppen mot Mona Sahlin och Håkan Kronblom (f’låt än en gång: Juholt heter ju denna Åsa-Nissefigur i efternamn).

   Nuder gläfste och hotade med polisanmälan. Så det stod härliga till. Men nu tycks han – eller hans rådgivare – ha besinnat sig lite och i stället för polisanmälan bidde det en martyrrollsskapande artikel i dagens DN: http://www.dn.se/kultur-noje/debatt-essa/nar-verkligheten-inte-passar-in-i-deras-story-skriver-de-helt-enkelt-om-den .

   Med andra ord: En del vuxna offentliga personer kan faktiskt komma till insikten, att eventuella okynnespolisanmälningar snarast kan slå tillbaka mot dem själva. Dock tycks det inte gälla Terrygängets ledarskikt.

   Frågan är om Terryvännernas ledarskikt är kapabla till den sortens komplexa kognitiva tänkande som krävs för att man ska kunna inse, att okynnespolisanmälningar i slutändan slår tillbaka mot anmälarna själva.

   Detta med hot om anmälningar hit och dit för än det ena, än det andra, synes vara väldigt vanligt inom woowoo-rörelsen. Bortsett från vissa muslimska grupperingar har jag inte påträffat några grupper som är mer lättkränkta än just woowoo-ister.

   Är det fler än jag som gjort den iakttagelsen?

   Gilla

  2. Jag uppfattade det inte som det var mig dom polisanmält, men när man tänker efter, vem skulle det vara isåfall, Houdi, eller vem annars?

   Det sjuka med det hela är att dom har ALDRIG bett MIG att sluta med vad jag gör, dom bara använder det, precis som allt annat som dom förvränger, till att det ska vara hemska saker som ”skeptiker” gör mot dom fromma troende…

   Sassersson har tom på sin egen site där han kallar sig rykteshanterare tipset

   http://www.webcitation.org/67VpFWcJH Punkt 5 – ”Var lite modig och ta direktkontakt med den där arga bloggaren. Försök få till en dialog med denne.”

   Det blir ju riktgit löjligt när man ser vad dom håller på med, som ju är helt i deras bita sig i rumpan hela tiden filosofi. Ta tex när Sassersson ”outar” mig som fel person, samtidigt som han skriver på en annan blogg

   ”Eftersom jag jobbar med rykteshantering måste jag vara försiktig med att sprida felaktiga rykten.”

   Varken Terry Evans, Det okända, någon av pellejönsarna Sassersson och Peratt, eller någon annan för den delen, har någonsin kontaktat mig och bett mig att INTE skriva något här på bloggen eller någonannanstans!

   Gilla

 5. ”Som medium tror jag på ett liv efter döden, vilket med enkla termer betyder att människans själ, efter att döden inträffat färdas till en annan dimension som för en spiritualist är känd som andevärlden. Vår tro är att dessa bortgångna själar kan kommunicera genom ett mediums sinne.”

  Ha ha obetalbart !! Han TROR att andevärlden existerar… ändå är det p g a den han håvar in storkovan. Bara med sina utvecklingskurser där han tar 6000 SEK per kurs ..

  Gilla

  1. OM vi nu har en själ som kan se, höra, känna osv – varför kan inte denna själ göra så att den blinde ser och den döve hör?

   Det går ju så himla bra för själen att se och höra EFTER att man har avlidit. Det framgår inte minst av alla de seanser som andemedium håller runt om i världen inför betalande publik, vilket signaturen Stone påpekar här ovan. Se även http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13998156.ab .

   Men samma själ är alltså helt maktlös under en individs jordeliv, och kan inget göra för att ge den blinde synen eller den döve hörseln åter.

   Inte förrän man är död. Då kan ens ande/själ ånyo se, höra, lukta, känna etc.

   Håll med om att det är konstigt i kvadrat – eller rent av i kubik.

   Thomas av Aquino (Thomas Aquinas) – se: http://sv.wikipedia.org/wiki/Thomas_av_Aquino – grubblade mycket över varför själen inte kunde ge blinda och döva synen respektive hörseln åter redan under jordelivet.

   Efter mycket grubbel, och en hel del böner, landade han i slutsatsen, att en fri (= från människokroppen befriad) själ faktiskt inte kan se, höra, känna osv. Allt annat är ologiskt att tänka sig.

   De enda själsliga egenskaper som Thomas av Aquino kunde tänka sig existera efter döden (fram till dess att själen fått ta plats i en ny himmelsk kropp, något som dock inte kommer att ske förrän efter Domedagen) var förmågan att förstå och att resonera. Ty DET kan ju även blinda och döva göra, hade Thomas av Aquino noterat.

   Om nu en fri (= från den jordiska kroppen befriad) själ är både blind och döv, undrar man ju hur andemedium kan kommunicera med andarna.

   Har månne Domedagen redan ägt rum?

   I så fall har jag missat den. Eller också har Gud glömt bort mig…

   Jag som trodde att Domedagen skulle komma med buller och bång och vara omöjlig att missa/undkomma.

   Gilla

  2. Jepp fantastiskt – Terry säger tom att han VARIT i andevärlden, hälsat på och snackat med sitt andeteam där som han har som hjälper honom med jobbet som medium… Ändå bara TROR han att det finns!

   Är det inte med på inspelningen från storseansen när han säger det förresten?

   Gilla

 6. Mailen som Terry skickat till dig är ifrån honom själv och ingen annan!, men behöver hjälp med översättningen bara. Läs hans blogg igen

  Gilla

  1. Ja jag har sett Och det gör det ju ännu värre – men för att han/dom påstår det behöver det knappast vara sant Det är bedragare det handlar om Och har man läst lite av Peratt ohc Sassersson så behöver man inte vara synsk för att se att dom är inblandade rejält Vad dom än säger…

   Du kan nu tex läsa på Sassersson sida att mailen var skickade till mig för att Terry var desperat för saker här på bloggen – vilket det INTE handlade om Det var en mailväxling om en intervju Finns svart på vitt – ”Terry” nämner INGET om bloggen i mailen!

   Så bara fler lögner från dom – det gör ju inte att man litar på något därifrån direkt (kommer inlägg strax om bla det)

   Gilla

 7. FY FAN säjer jag bara…….det är verkligen människoförakt som genomsyrar alla inläggen här.
  Så infantilt korkade påhopp och uttalande om ett ämne som skribenterna inte verkar har någon större erfarenhet utav, ingen kunskap, ingen skolning eller studier som kan påvisa att TE har fel.
  Argumenten mot TE är så som det verkar, vara baserade på en privat och personlig ÅSIKT om andetro och mediumskap, inget annat.
  Det pratas i tråden om orimlighet och hur vet man det, nej det vet man inte man bara tycker det, har en åsikt som säjer det men var är bevisen? Ja, inte finns det med i inlägg här i alla fall.

  Här läser man bara om en klick människor som har tagit som sin livsuppgift att använda stora släggan till något som uppfattas som fel och orimligt, det är lätt att undra om inte dessa trådskribenter skulle kunna använda sin entusiasm till något mer värdefullt som verkligen kan eller skulle kunna förändra världen?

  För att skriva långa och ingående inlägg om TE är ju inte särskilt vänligt eller berikande för hur vårt samhälle/världen ser ut idag.
  Det är ju meningslöst kan ja tycka att slösa sådan tid på andra människors tro som man ändå inte kan göra något åt, människan kommer ändå att ha sin tro, vad de än kallar den, vad ni en skriver.

  Nä…fy fan säjer jag igen, varför inte använda eran tid till att protestera mot orättvisor i samhället i stället, det gjorde nog bättre nytta än att reta upp sig på en skara människor som tror på en andevärld, jösses så barnsligt.
  Men å andra sidan så säjer det mer om skribenterna i inläggen än vad det gör om TE.
  Nej jag är inte en stor beundrare av TE men jag känner igen människoförakt när jag läser inläggen och det är det sista TE är och det ger honom mer sympatier i min bok.

  TE är inte världsledare som ska frälsa värden och ger sig inte ut för att vara det heller men flera trådinlägg vittnar om andra som tagit på sig den rollen och det bådar inte gott. Så även om vi har både religionsfrihet och åsiktsfrihet i vårt land så är inte det samma sak som att man har frihet att bete sig hur som helst gentemot en annan människan tro eller använda nedvärderade ordval.
  Estelle

  Gilla

  1. Nä…fy fan säger jag… Åt detta ständigt återkommande TRO-TRAMS.

   Detta ständiga klankande på sådant som bara existerar i den klagandes fantasivärld.

   Estelle, kommentera gärna verkliga företeelser. Men Dina fantasifoster är enbart tröttsamt att se…

   INGEN HAR IFRÅGASATT ANDRAS FRIHET ATT TRO PÅ VAD DOM VILL..!!!!!!!!!!!!!!!!

   Gilla

  2. Ja ännu en, tydligen woo, som har fått fel för sig och INTE klarar att läsa vad det VERKLIGEN STÅR här.

   Läs om – läs rätt, här: http://wp.me/pZ3jN-2Bl

   Det handlar INTE om vad folk TROR eller folk som tror!

   Det handlar om påstådda medium som påstår att döda människor snackar med dom, mot betalning! Och dessa påstådda medium kan INTE visa att dom kan vad dom påstår sig kunna och gör alltid! VARFÖR INTE?

   Varför inte visa alla dessa hemska elaka skeptiker att medium verkligen kan vad dom påstår och få tyst på all kritik med mera? Hur enkelt som helst ju.!

   Sen gör du en vanlig woo-wookullerbytta när du tror att man kan bevisa att något INTE är sant/finns – det är omöjligt. Däremot går det utmärkt att visa ATT något som man påstår finns, finns!

   Jag har hela bloggen full med exempel och videor på hur dessa påstådda medium fuskar när dom ”arbetar” och flera som blivit avslöjade – visa du ett enda som visar att det INTE bara är bluff!

   Terry Evans är ju också så feg att han vågar inte svara på om det verkligen ska vara ”på riktigt” eller bara är underhållning han håller på med. VARFÖR VÅGAR HAN INTE DET?

   Gilla

  3. Tycker du lika illa om granskningsprogrammen i TV också? Det är alla samvetsgranna människors plikt att sätta dit skurkar. Oavsett om det handlar om knarklangning, pedofili eller att man lurar i folk att man pratar med deras döda anhöriga.

   Gilla

   1. Även OM man ibland kommunicerar med andar – är det INTE okej att lura folk mot betalning.

    Även OM man ständigt talar med andar som UTGER SIG för att vara specifika (passande) individer – är det INTE okej att lura folk mot betalning.

    Även OM man har en väl utvecklad intuition – är det INTE okej att lura folk mot betalning.

    Även om man TROR att det är okej att lura folk – är det INTE okej att lura folk mot betalning.

    Gilla

  4. Vem säger att jag inte även är engagerad i att göra samhället eller världen bättre? Att jag inte försöker bekämpa orättvisor och onödigt lidande? Man man faktiskt vara intresserad och engagerad i fler än EN sak Estelle.

   På tal om inga faktiskta motargument får jag kanske lov att presentera David Hume:

   “When anyone tells me that he saw a dead man restored to life, I immediately consider with myself whether it be more probable that this person should either deceive or be deceived or that the fact which he relates should really have happened. I weigh the one miracle against the other and according to the superiority which I discover, I pronounce my decision. Always I reject the greater miracle. If the falsehood of his testimony would be more miraculous than the event which he relates, then and not till then, can he pretend to command my belief or opinion.”

   ― David Hume

   En sund och full logisk hållning mot världen och människor skulle jag anse. Tycker du att Hume har fel? Förklara gärna varför isf.

   Gilla

 8. En annan sak som jag tycker är lite intressant i detta sammanhang är det enligt lite olika beräkningar totalt har fötts närmare 107 miljarder personer från det att människan uppstod på jorden, varav det idag lever c:a 6,4 miljarder. Det måste ju då innebära att det någonstans i någon dimension finns c:a 100 miljarder andeväsen, där vart och ett måste vara släkt med i alla fall någon nu levande person.

  Om vi antar att det totala antalet döda släktingar är någorlunda jämnt fördelad på varje nu levande person, så innebär det att var och en av oss har i snitt runt 17 miljarder andeväsen som man på något sätt är släkt med. Och var och en av dessa 17 miljarder andar har råkoll på sin/sina ännu levande släktingar, d v s sitter en släkting på en seans med Terry Evans i Falkenberg, så förnimmer just den släktingens andar detta och sätter sig i kontakt med TE – det är ju fantastiskt!

  Samtidigt tycker jag det är lite diskriminerande att släktingar från lite längre bak i tiden aldrig verkar ges möjlighet att komma till tals; det är aldrig någon släkting från t ex äldre stenåldern, med yvigt skägg, klädd i djurhudar och som heter Znorg, som sänder en hälsning. Jag menar, även om jag inte känner Znorg så vore det väl trevligt för mig att veta att han har det bra – vi är ju ändå släkt :-)

  Gilla

  1. Nej Jag ville tex ha hjälp med släktforskningen av medium, för det skulle ju vara perfekt, men det gick inte.

   Och är det inte just så att VARJE GÅNG, så fort det skulle kunna användas till något annat än att få berättat att man ska till tandläkaren eller köpa ny bil, så DÅ FUNKAR DET INTE..!

   Alla dessa spöken som alltid vill ha hjälp och är ”oroliga” för att dom har ”ouppklarade” grejer här på jorden. Att INTE ETT ENDASTE ENDA av dom är, tex ett mordoffer i ett olöst mord eller en försvunnen person där dom inte hittat kroppen, som ”kommer igenom” och fixar detta?

   Nej dom vill helt enkelt bara berätta att dom har det bra nu – det är tydligen viktigare för dom..!

   Gilla

   1. Det där med släktforskning var intressant , jag tänkte börja med det i höst , och har inte tänkt möjligheten att fråga ett medium! Då borde man ju på ett enkelt sätt få släktträdet rätt med kommentar från resp avliden släktning.

    Gilla

    1. Ja jag vill ju inte göra dig besviken… Men du vet, så fort det är något vettigt man skulle kunna använda dessa ”gåvor”, som dom fått just för att hjälpa mänskligheten, DÅ, då funkar dom INTE..!

     Som att lösa ouppklarade mord osv… Jättekonstigt eller hur, när ”gåvorna” är till just för att hjälpa mänskligheten – och så fungerar dom ALDRIG till att göra just det!

     Men du kan alldeles säkert få vet att dina släktingar mår bra nu, inte har problem med andningen eller behöver glasögon längre, och att dom vet att du kanske behöver gå till tandläkaren eller laga bilen. Alttid något ju…

     Gilla

  2. Det verkar alltid vara inom 3 generationer som spöket kommer ifrån. Aldrig din gamle släkting stråtrövaren från 1300-talet som blev hängd. Är inte det märkligt? Har andarna nummerlappar ungefär som på banken? Eller är det kanske så att även andar dör? Att de försvinner efter ett tag? Finn det en andevärld för andar att dö och uppstå i? Nått i stil med Nangijala och Nangilima?

   Fan, jag tror jag är något på spåren här. Borde kanske starta en föreläsningsturné :D

   Gilla

 9. Ser att Terry Evans har lite problem på sin blogg med mailen han skickade till mig :-]

  ”Även jag har åsikter om saker och ting, men jag har aldrig lagt upp dem på internet på ett fientligt eller negativt sätt för att såra någon. Ett e-mail som jag, med goda intentioner skickade till en av skeptikerna lades däremot upp på nätet av honom själv för att främja hans egen propagandakampanj.” _ Terry Evans

  Så han menar att JAG lagt upp hans sjuka mail på ett fientligt och negativt sätt, mailet som han skickade med ”med goda intentioner”..?

  Tror minsann Bedragaren Terry Evans börjar få kalla fötter och måste ut och försvara sit hittepå – hmmm… går det inte att bara hålla sig undan längre, börjar det bli för mycket bevis mot honom ;-]

  Tja läs själv och bedöm här – http://wp.me/pZ3jN-35f

  Men kom ihåg, Terry har gjort detta med ”goda intentioner” och JAG har lagt ut det på ett fientligt och negativt sätt!

  Liten sammanfattning av Terry Evans mail som han skickade till mig ”med goda intentioner”

  du är socialt och känslomässigt inkompetent – du visar tydliga tecken på paranoia – rädsla för konspiration – En liten pojke som desperat ville bli hörd och sedd – Detta är enda sättet för dig att nära dina narcissitiska drag – Genom detta beteende förnekar du ilskan, bitterheten – hör … kacklet från din inre demon – Jag ger verkligen din existens mening – Den inre demonen som styr så stor del av ditt liv kommer en dag att förgöra dig – Den besatthet som du har av mig är osund och extrem. – Det är tydligt att denna besatthet har börjat ta dig över en gräns av normal och förnuftig rationalitet – Till slut kommer du att implodera och få ett slags nervöst sammanbrott eller till och med gå in i psykos – Detta kommer i slutändan ha en traumatisk effekt på din familj – Stegvis kommer människor börja lämna ditt liv – Jag behöver inte göra någonting för att skada dig – din strävan efter att bli ökänd – Vilka planer du och din flock av hyenor än har, när ni nu samlas – visar än en gång din arrogans och din brist på respekt. – anständiga människors reaktioner mot dig Människor från alla samhällsskikt. – Du är iakttagen – För mig behöver du inte vara rädd – mitt syfte är inte att förödmjuka dig eller att använda smutsiga metoder. – Du är ett internetspöke och jag har tänkt driva ut dig – Jag studerar även dig väldigt noga – du är moraliskt korrumperad och inte går att lita på.

  Undrar om det får vara kvar om jag lägger det i kommentarerna på hans blogg, det är ju han själv som skrivit det ;-]

  Gilla

  1. Gör det för tusan, lägg det i en kommentar så kan ju rättvise Terry låta sina läsare själva bedöma det och ta hans parti om de så vill. Det skulle vara lite småkul faktiskt.

   Gilla

   1. Han vill väl att folk ska ta ställning på verkliga grunder? Att de ska förstå hans goda intentioner? Kanske värt ett försök….. Tror tyvärr som dig annars. Klart som fan han inte godkänner det! Det vore ju rent av idiotiskt av honom att göra det som är mest rättvist. Lite att förstöra sin image gentemot oss som ifrågasätter honom. Man kunde ju få för sig att han var en hederlig karl.

    Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.