Terry Evans löser Quickmord – eller?

Hmmm, nu blir jag lite skamsen – Terry Evans bevisar mig fel :-]

Det går visst att få kontakt med döda människor som är mordoffer från olösta mordfall/försvunna personer och att dom döda därifrån säger saker klart och tydligt!

Jag säger ju annars att tre ”kategorier” av döda människor tydligen inte går att få kontakt med. Döda i olösta mordfall, försvunna personer (döda eller levande) och ev döda mördare i dessa fall. För dom döda hör man aldrig något om/från.

Men – redan 2004!
När jag kikar runt om Quickfallet, så hittar jag minsann att pappan till Olle Högbom, ett av Quicks erkända mord, varit hos självaste stormuftin i bedragarkyrkan för woo-woos och påstådda medium i Sverige – Terry Evans, den engelske bedragaren från Fanthyttan, och fått kontakt med just sin döda/försvunna son.

Stoppa pressarna, väl – för fallet måste såklart vara löst då ju, eller..?

Lägg ner alla cold case-grupper, missing people och anställ medium vid åklagarmyndigheten och hos polisen, här ska lösas mord och försvunna person-fall..!

Underligt
Blir såklart förvånad isåfall att media, tidningar och TV inte tagit upp detta under nu över tio år – att Terry Evans, i ett så ”känt” fall, hjälpt till att hitta en försvunnen person och lösa ett eventuellt mord. Och att inte Quickgänget har med det i sin ”tunga starka bevisning”, att Terry fått kontakt med ett av ”deras döda/försvunna offer”, och väl sagt var kroppen är och då att det är Quick som är mördaren..!

Quickgänget

”Quickoffer”
Olle Högbom, en försvunnen person och ett mord som Thomas Quick sa sig vara skyldig till. Ett egentligen ”bara” försvunnen person-fall, för man vet ännu inte vad som hänt. Ännu ett ”mordfall” i Quickcirkusen där man inte ens vet om det är mord!

Fallet togs inte till domstol, Kwast och Penttinen lyckades antagligen inte manipulera förhör och utredning tillräckligt där…

Time to give up, Terry!
Den sjätte september 2004 fick jag – efter nära ett års väntan – besöka siaren Terry Evans i dennes dåvarande mottagning, Strånäset i Stugun.

Det var en rätt häftig upplevelse att sitta mitt emot den barske mannen, som försäkrade att Olle fanns i rummet intill honom och att Olle sa:

-Time to give up, pappa!

Jag svarade, att så länge som jag hade några krafter kvar ska jag försöka finna svar på vad som hänt honom.” – Ruben Högbom

Jaha ja!
Den påstådde döde kunde alltså INTE säga var kroppen fanns och vad som hänt – vilken överraskning! Det blev istället ett random namn, som f.ö inte träffade, ingen kände igen det, eller kunde passa in det på någon.

Det blev det klassiska förutom gissningen med namnet, några Barnum-uttalande och typ, har det bra nu, måste släppa taget och hälsar…

Men, igen, Terry får alltså kontakt (påstådd) med rätt döda människa! Klart han får förresten, han har ju det som Lena Ranehag säger man måste ha, personbundenheten, med Olles syster och pappa. Och den döda säger saker klart och tydligt – MEN inget vettigt.

Tycker Ruben, Olles pappa, sammanfattar sittningen ganska bra själv med sitt, ”Hur ska man kunna vaska fram guldkornen ur denna massa av fantasier, spekulationer, påståenden?”

Får kanske justera mitt påstående lite nu då
Jag kan säga såhär istället då, det finns tre kategorier döda människor som påstådda medium absolut inte/aldrig kan få konkreta (vettiga – nyttiga) uppgifter från – döda i olösta mordfall, försvunna personer och mördare i lika fall.

Trots att just dom är dom som verkligen har anledning att kontakta och säga saker för att hjälpa anhöriga och efterlevande. Just det som skojarna alltid säger är anledningen till att dom döda kontaktar oss/dom – att dom har något oklart dom vill säga..!

Dom får iochförsig aldrig något vettigt från några andra påstådda döda heller, bara dom vanliga fåniga flosklerna om ombyggnad, problem med elektronik, vvs och ont i ryggen eller knä och annat diffust trams.

Men för att vara lite allvarlig. Det blev som vanligt/alltid – ännu ett i den gigantiska högen med bevis för att alla påstådda medium, och framförallt Terry Evans är medvetna obehagliga bedragare. Bedragare som utan att blinka utnyttjar och lurar desperata och utsatta människor på deras pengar med att sitta och ljuga dom rakt i ansiktet att deras döda barn pratar med dom – FY FAN!

To be continued…
Din son har kommit igenom. Han har beskrivit sig själv.” – Terry Evans

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion Gesus på Soup


Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.