Det okända – 239 avsnitt hittils

Minsann, ännu en gång är det en verksamhet som har spöken. Som jag undrat tidigare – vad kan reklamvärdet för att medverka en timme i Det okända på Sjuan vara. Skapligt rätt ”målgrupp” också för en blomsteraffär väl ;-]

[*Disclaimer – 239 avsnitt är vad jag kan hitta och se. Några avsnitt har varit ”annorlunda” och inte att dom är ”hemma hos någon”. Utan t.ex ett där Torbjörn Sassersson misslyckas med sitt påhittade astralresande. Men det är i vilket fall långt långt över 200 avsnitt med påstådda medium som hittar på spöken.]

Det okända – avsnitt 239
Trots jag får höra av ”experten” att det inte är samma alltid i programmet, så ser jag ännu en gång att dom dom besöker sett skepnader, hört ljud och saker har ramlat ner.

Till slut har det varit något så dom fått nog, och då kontaktat Det okända. (istället för något annat påstått medium bara)

Och trots jag får höra av ”experten” att påstådda mediet inte alltid bara kommer med samma vaga floskler som passar in på dom flesta/det mesta, så ser jag ännu en gång Camilla Örnberg stå och hitta på några namn, några datum, några Barnum-uttalanden och säga att hon känner saker.

Också väl som i alla avsnitt numera, trots att Lena Ranehag säger att det inte går, så påstår Camilla att redan innan hon kommer dit så är det ett spöke som ska ha med ”fallet” att göra som kommit och mött henne på tåget. Hon har f.ö bett honom att återkomma – för han verkade ha mycket att säga. Att säga alltså

Och som i alla andra avsnitt så letar dom sist vitt och brett allt vad dom kan i ”arkiven” efter någon att passa in dom påhittade spökena på. Med 0 i resultat – förutom någon verkligt långsökt, som ju kan vara den/dom om.

Men nej, nej – det är inte samma alltid ju :-]

”Superstörande”
”Det låter som det kommer en kund”, ”man hör det där ljudet”. Det låter alltså som den öppnas, uppfattar jag det som – inte att den öppnas. Caroline säger hela tiden att dörren öppnas, det har dom inte sagt, bara att det låter så. Låter också lite mer dramatisk, som Caroline gör, att säga att kunder försvinner i butiken – än bara att det hörs som dörren öppnas…

Därför blir ju snacket om att den är tung ovidkommande. Det är annars något roligt, för det är alltid just tunga, tröga dörrar, fönster och/eller skåpdörrar som öppnas av spöken – dom kan aldrig öppnas av t.ex vinden.

Verkar inte som det händer utom när dom inte kan se dörren heller, alltså att dom är ”långt” borta(?). Dom säger inte heller något om att dom sett dörren stängas efter dom hört den öppnas – vilket dom borde kunna, eftersom det är en dörrstängare på den som tar ett tag för att dra igen dörren.

En liten lätt metallhink i ett långt snöre som ”skramlar” när dörren öppnas. På en dörr mot en mycket trafikerad gata med bl.a tung busstrafik, tja – måste vara spöken…

Men vad som är superstörigt på riktigt – är att dom inte sätter in en t.ex fotocell, som många butiker har, om dom har problem med att dom tror det kommer in folk upp till tio gånger om dagen så dom får springa ut och kolla. Lätt fixat. Eller byt ut hinken i snöret som gör ljudet mot något annat tyngre t.ex. Och tror man nu det är spöken, sätt för f-n upp en kamera där!

Men nej, nej, mer logiskt att ringa för att få vara med i TV ju.

Pratglada spöken
Även i detta avsnitt har vi döda människor som pratar med påstådda mediet klart och tydligt. Pundarspöket, som hade så mycket att säga att Camilla bad honom komma tillbaka efter han åkt och mött henne på tåget på vägen dit. Men han säger inte så mycket när han sen kommer tillbaka.

Här vad Camilla säger, ”han pratar om någon på B”, ”det känns som det är mamma han vill nå”, ”Britt-Marie eller nånnting, som varit orolig för honom”, ”han har keps”.

Spöket pratar alltså, man vad säger han? Det är Camilla som tycker det känns som det är mamma ”han vill nå”. Vad sa egentligen spöket, förutom Britt-Marie (eller nånnting) och orolig..?

Intressant också att Camilla vet hur det känns att dö i/av en överdos, eller?

Detta, en ung kille/tjej som dött i en överdos/olycka/självmord är f.ö ett annat vanligt standardspöke.

Tobbespöket säger tydligen till Camilla att han är yngre än hon också. När hon ”får” ett årtal som hon inte riktigt vet vad det är. Tänk vad enkelt det varit om spöket sagt att han föddes -83 direkt, istället för att ge henne ett årtal som hon sen måste gissa vad det är – för att sen tala om att han är yngre än henne, så därför är det hans födelseår :-]

Notera när Camilla fiskar efter att det ramlat ner något i butiken, men så är det inte. Där det ramlat ner grejer var inte där.

Janos – Janosch
Kan någon förklara för mig hur man hör ett namn – men inte vet hur det uttalas?

Det kan inte Camilla höra, eller många andra påstådda medium för den delen. Men hon kan känna hur lång han är, och att han kanske hade en dotter..!

Camilla Örnberg

Woo-woobagge?
Är det en guldbaggegala för påstådda medium på gång på TV4 (skulle inte förvåna – hoppas jag inte tipsar om det nu bara)? För ser att Camilla Örnberg har börjat konkurrera med Jörgen Gustafsson och Pierre Hellesbrandt om en sådan isåfall.

Starkast intryck
Borde det inte var att din döda farmor är ett spöke som hänger på din arbetsplats? Men nej, det är ett påhittat spöke som dom inte vet vem det är/kunde vara, hittar inte ens något när dom söker.

För Astrid verkar varit en träff på en farmor. Fast Camilla säger aldrig vem det var, bara kastar ur sig ett namn. Men när Camilla gör det är Marie totalt uttryckslös. Vet inte men kan vara redigerat där?

Kvinnanspöket?
Helt plötsligt dyker där upp ett spöke som också pratar klart och tydligt till Camilla Örnberg som hon kallar kvinnan. Vilket jag inte riktigt greppar vilket spöke det ska vara – inget som nämnts tidigare. Blir ju underligt när dom klipper ihop det såhär liksom. Är det Britt-Mariespöket, som aldrig sägs vara där, bara att Tobbespöket säger det namnet ju. Eller är det mormorspöket, Astrid kanske – men varför då säga kvinnan?

Tror det ska vara mormorspöket, men då är vi där igen. Ett spöke som pratar och säger saker klart och tydligt men inte säger vem hon är/var eller sitt eget namn!

Det där fåniga viftandet som Camilla gör med händerna – vad ska det vara..?

Följ Gesus på 
Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion Gesus på Soup


10 reaktioner till “Det okända – 239 avsnitt hittils

 1. @Gesus: Citat ur din nya bloggpost här ovanför: Trots jag får höra av ”experten” att det inte är samma alltid i programmet, så ser jag ännu en gång att dom dom besöker sett skepnader, hört ljud och saker har ramlat ner. (SLUT CITAT)

  Att se skepnader torde ha med stavarna (en enklare form av synreceptorer) i våra ögons näthinna att göra. Det är stavarna som gör att vi ser förändringar i skuggningar – skepnader kan lite förenklat beskrivas som just skuggförändringar). Det är stavarna som registrerar allt det som vi ser i ”ögonvrån”. I näthinnans centrala delar finns det i stället synreceptorer som heter tappar. Dessa är mer avancerade. Med dem kan vi se färger. Men för att fungera perfekt kräver de relativt starkt ljus; helst ska det vara solljus. I skymningsljus, halvdunkel etc är det i stället stavarna som fungerar bäst.

  Allt ljus är i själv verket en form av elektromagnetisk strålning, dvs ett rent fysiskt fenomen, vilket sedan tolkas av olika syncentra i hjärnan.

  Fenomen som att höra ljud eller uppleva att saker ramlar ned från en hylla – se det inledade citatet i min kommentar – är också de typiska fysiska interaktionsfenomen. Jfr en term som ljudVÅGOR. Att något ramlar ned från en hylla handlar om (förändringar i) lägesenergi, rörelseenergi, viloenergi och dylikt.

  Med andra ord: Alltihop är klassisk fysik. Så OM dessa fenomen är verkliga (= inte inbillade) och OM de orsakas av andar (= dvs kan förklaras med andeenergi), MÅSTE denna andenergi alltså interagera med fysiska objekt inklusive våra egna sinnesorgan (som ju reagerar på fysiska och/eller kemiska stimuli/signaler). Och det som interagerar med fysiska (levande eller döda objekt kvittar lika) MÅSTE följa den jordiska fysikens spelregler (”lagar”).

  Konstigare är så är det inte.

  Fast en woowoo kan inte ta till sig denna information, än mindre acceptera detsamma.

  För att förklara detta med andeenergier och hur olika energityper interagerar med varandra tar jag mig friheten att här i kommentarsfältet klistra in en kommentar jag har skrivit tidigare på GesusBloggen, under en faktiskt fortfarande pågående debatt med en woowoo som heter krille men som enligt Gesus tidigare verkar ha skrivit här under namnet Marita. Nåväl, det KAN finnas en naturlig förklaring till varför man skriver här under två olika namn, så det ska vi inte fördjupa oss i, inte denna gång i alla fall.

  Hur som helst, det är denna krille som avses när jag här nedanför använder mig av pronominet ”du”. Mitt inlägg var alltså ursprungligen riktat till just honom.

  Så här skrev jag till krille:

  FDETDA: När du kommenterade min Sean Carroll-frågeställning, skrev du något i stil med att professor Carroll med sina slutsatser tror sig veta minst lika mycket som Gud Fader. Något som du avfärdade som en omöjlighet. Gud Fader beskrivs ju som omniscient, alltvetande. Ingen människa, inte ens professor Carroll, kan mäta sig med Guds omnisciens.

  Under förutsättning att Gud existerar och verkligen har egenskapen omnisciens, är den sortens påståenden naturligtvis logiskt oantastliga.

  Problemet är att vi inte säkert kan veta om Gud existerar som något annan än hjärnspöke, och än mindre kan vi säkert veta något om den här gudomens egenskaper – annat än vad vi kan läsa oss till i Bibeln.

  […]

  Apropå dessa andeexistenser (…) skriver [du,] ungefär, att om en eventuell andevärld kan vi människor inget veta med bestämdhet.

  Det påståendet är i och för sig HELT rätt.

  Men det är inte det som är Carrolls poäng.

  Hans poäng är i stället, att allt sådant som av de andetroende kallas för OCH åberopas som bevis/tecken på andeaktiviteter – typ att åstadkomma allehanda ljud, slå i skåpdörrar, flytta på sängar (ja, i princip ALLA de manifestationer som andetroende, inklusive medium, brukar åberopa som bevis/tecken på andeenerginärvaro – kan avfärdas som antingen rena lögner eller som misperceptions (feluppfattningar om och feltolkningar av vad som egentligen händer).

  Däremot uttalkar sig Carroll INTE om exempelvis tungotal, giftormshantering och liknande rent religiösa manifestationer av Helige Andes närvaro. Och skälet härtill är enkelt: Den sortens fenomen måste inte nödvändigtvis strida mot fysikens naturlagar. Dvs sådana fenomen överlåter Carroll till hjärnforskare (neurovetenskapen) att ha synpunkter på.

  Men om jag nu har förstått saken rätt, handlar ”Det okända” inte om den här sortens religiösa andemanifestationer såsom just tungotal eller förmåga att kunna hantera giftormar med sina bara händer (vilket påstås gå bra, ifall bara tron på Jesus som Guds son finns hos ormhanteraren).

  Utan ”Det okända” handlar väl enbart om andars egna (”egenhändiga”) fysiska manifestationer, dvs de andarna utför sina fysiska ”konster” och hyss på eget bevåg, utan mänsklig inblandning. Eller?

  Dvs både Anders Åkessons fysiska seanser och ”Det okändas” spökaktiviteter – precis som Peggs flygande gula plastspann eller Lillajas tuschpenneritade indigofärgade hjärta på väggen – påstås härstamma från andevärlden (= ha med andevärlden att göra).

  Och det är alltså den sortens andeenergimanifestationer som professor Carroll AVVISAR. Han säger, ungefär: OM den sortens fysiska manifestationer vore äkta/riktiga, måste allt väsentligt om vad vi fysiker numera känner till om fysik och fysikens lagar kastas på sophögen.

  Som jag ser det så behöver den sortens uttalande som professor Carroll därmed gör INTE innebära, att han måste uppvisa en form av omnisciens likvärdig med den omnisciens som av de gudstroende brukar tillskrivas Gud.

  Det räcker fuller väl med att professor Carroll känner till de fysiska naturlagarna och vet hur de fungerar respektive inte kan fungera (inte minst vad gäller hur de interagerar med varandra).

  Låt mig nu sammanfatta:

  Andar kan visa upp sig på två olika sätt:

  1) Den Helige Ande kan komma över en troende och förläna den personen vissa egenskaper (typexempel att plötsligt kunna prata ett främmande språk, alltså det som kallas för tungotal; men även sjukdomsbotande förmåga, healing power, och förmåga att kunna hantera giftormar utan att bli stungen av dem och annat slikt hör förstås hit.)

  Gemensamt för alla dessa förmågor är att det är en människa som utför dem, dvs den person som påstår sig ha den aktuella förmågan brukar hävda, dels att förmågan i fråga är gudomlig, och dels att förmågan i fråga är mottagen via förmedling av gudsväsendets Helige Ande.

  2) Sedan har vi den andra sortens andemanifestationer. De som tas upp i program som ”Det okända”.

  Där handlar det som regel INTE om Helige Andes manifestationer – se pkt 1 här ovanför – utan om påstådda fenomen, vilka förklaras med att andarna själva demonstrerar sin närvaro, medan alltså människorna på sin höjd är åskådare till dessa fenomen.

  Just den sortens påstådda fenomen måste sålunda bygga på någon form av fysisk interaktion ,mellan det påstådda andeväsendet och olika jordiska fysiska objekt – levande eller döda sådana ”objekt” är egalt i sammanhanget, dvs både människor och prydnadsförempl kan få sig en knuff av dessa andeväsen.

  Och nu till professor Carrolls huvudpoäng: OM dessa interaktioner äger rum på det sätt som de andetroende vittnena hävdar och beskriver sina upplevelser, ja då måste, menar Carroll, dagens fysik skrotas för att därefter börja byggas upp igen från grunden.

  För att visa att sådan fysisk interaktion från påstådda andeväsen av typ 2 ovan) inte kan existera lyfter professor Carroll fram GPS-systemets tillförlitlighet.

  Han visar att med Newtons kunskapsnivå på fysiken så skulle GPS visa fel med, ibland, flera kilometer. Men med Einsteins fysik (relativitetsteorins ekvationer), visar GPS INGEN felavvikelse. Och detta, menar Carroll, indikerar starkt, att då är de Einsteinska ekvationerna korrekta, eftersom felavvikelsen blir NOLL. Dvs OM svaret på de Einsteinska ekvationerna blir rätt – alltså OM den teoretiska beräkningen/uträlningen till 100 procent överensstämmer med det verkliga utfallet/resultatet IRL, då måste det rimligen betyda/innebära, att man faktiskt redan i utgångsläöget/nuläget äger kännedom om SAMTLIGA de variabler som är av betydelse i sammanhanget. Och då finns det inga andeenergier som kan störa de Einsteinska ekvationerna. Case is closed.

  Den som hävdar motsatsen måste då rimligen förneka detta synsätt. Vilket i praktiken är ytterst vetenskapsfientligt att göra/hävda. Alltså: Den som trots allt detta som professor Carroll lyfter fram fortsätter att hävda, mot bättre vetande, att det nog ändå kan finnas ännu någon hittills okänd variabel (exempelvis andeenergi) som det inte tas hänsyn till i de Einsteinska ekvationerna, ja den personen måste enligt Carroll vara en ”crackpot” (knasboll, knäppskalle – eller med mina ord ett woowoo-istiskt pucko).

  Låt mig förtydliga genom att avsluta med en metafor.

  Vi tänker oss ett matteproblem som detta: Vilken siffra fattas för att följande ekvation ska vara sann (= stämma), dvs vad motsvarar X i denna ekvation: 3 + 5 + 8 + X = 20?

  Rätt svar är förstås att X = 4 i detta ekvationsexempel. Låt oss kalla den ekvationslösningen för den Einsteinska lösningen, det Einsteinska svaret.

  Men då räcker en andeenergitroende, låt oss kalla honom för Ville, upp handen och matteläraren frågar: ”Ja, vad vill du, Ville?”

  Och Ville säger: ”Jo, magistern, jag tror på andeenergier, så jag menar att X nog ska vara = 5.”

  Matteläraren: ”OK, då testar vi din teori, Ville. Vi byter ut X mot 5. Vad blir 3 + 5 + 8 + 5, Ville?”

  Ville: ”Det blir 21!”

  Magistern: ”Men svaret på ekvationen finns ju till höger om likhetstecknet. Där kan vi läsa att svaret på ekvationen ska bli 20. Inte 21. Hur förklarar du det, Ville?”

  Ville: ”Kanske andeenergi motsvarande talet 5 motsvarar talet 4 här nere på jorden? Alltså att andeenergitalet tillhör en annan dimension eller ett annat universum än de vanliga jordetalen gör?”

  Magistern: ”Men hur förklarar du då, Ville, att ekvationen med X = 4 stämmer perfekt, om den tillämpas på GPS-systemet UTAN ATT vi blandar in din tes om existens även av andeenergier? Varför ska vi ifrågasätta ekvationen, när den nu redan i utgångsläget leder fram till rätt svar? Dvs svaret att ekvationen visar att X = 4 leder ju fram till att 20 = 20. Inte att 21 = 20.” Är det inte tecken på nihilism från din sia, Ville, att förneka denna matematiska ekvation, fastän den visar sig leda till korrekt svar? Menar du möjligen att matematik är en högst subjektiv vetenskap, lite som att spela på lotto? Att svaret på en matematisk ekvation beror på vem som sätts att räkna ut talet?”

  Ville: ”Fråga inte mig. Det där tycker jag att magistern ska fråga någon professor på KTH om. Magistern kan väl ändå inte begära att lilla jag ska kunna svara på den sortens matematiska och fysiska frågpr!?”

  MIN EGEN KOMMENTAR HÄRTILL: Är det konstigt ifall man börjar att fundera över huruvida Ville möjligen kan ha problem med någon sorts kognitiv störning med tanke på hur han envisas med att ifrågasätta matematiska sanningar? Visst är det bra att ifrågasätta saker och ting, att vara open-minded (som woowoos kallar det) men då kan man ju samtidigt också begära, tycker jag, att man tar och visar/berättar av vilken anledning – i detta exempel med ekvationen i metaforen ovan – det är rimligare att antaga att det rätta svaret på ekvationen måste vara att 21 = 20 (när vi, som sagt, redan har det till synes rätta svaret, att 20 = 20, ett svar som vi dessutom empiriskt vet är sant, ty annars skulle ju GPS-systemet inte kunna fungera så perfekt/felfritt som det gör.

  (Att jag tar upp detta med GPS-systemet och hur det fungerar beror alltså på att andeenergier, OM nu sådana energiformer funnes på riktigt, MED NÖDVÄNDIGHET måste störa/påverka GPS-systemet på både lokal och global nivå, eftersom den Einsteinska ekvation (algoritm) som styr detta navigationssystem inte tar någon som helst hänsyn till existensen av en okänd energiform.

  Eller med andra ord: GPS fungerar felfritt TROTS ATT tekniken inte bryr sig om att såp att säöga ta höjd för förekomsten av någon form av okänd andeenergi. Och TROTS DET fungerar GPS alltså precis så som ekvationen (algoritmen) fäörutsäger/förutser att GPS SKALL/MÅSTE fungera. Eller för att åberopa min metafor ovan. Att GPS fungerar så felfritt beror på att ekvationen visar, att 20 = 20. OM andeenergier hade existerat, skulle 20 ha blivit ´(kanske) 21 eller 19 i stället.

  Så den som tror att det existerar andeenergier (av det slag som spöken påstås använda sig av), måste vara vetenskapsfientligt lagd och bullskitförklara allt samlat vetande som finns i dagens fysikdisciplin. Då är det till att ha extremt höga tankar om sig själv, om man står fast vid sin åsikt. Alltså det som jag kallar för att ha en grandiositetstänkande-störning.

  Gilla

  1. Bebbe, vad betyder ‘uttalkar’?

   Beträffande någon som skriver under två olika namn: det har aldrig slagit dig att flera personer kan skriva från samma IP-adress och ip-nummer? Det finns inte ens i din föreställningsvärld? Vad heter du själv förresten, bbnewsab är ju inget namn. Rädd om anonymiteten, Bebbe? Krille är signatur för Kristoffer, men du föredrar ju det längre krille-gossen.

   Gilla

 2. Det där var mycket dravel och woowoo-istisk bullskit som serverades av mediumet under den knappa minut som videon varade. Att man ser något i ögonvrån beror som sagt på att där finns synreceptor (kallade stavar), vilka fungerar även i halvmörker till skillnad från tapparna (som finns i näthinnans centrala del/parti).

  Så man uppfattar vanligen saker och ting i ena ögonvrån (= med stavarna) först. Sedan blir man självklart nyfiken på vad man sett och då bestämmer man sig för att titta närmare på det hela och riktar i samband därmed ögats fokus mot den aktuella platsen. Och då försvinner fenomenet omedelbart, eftersom tapparna kräver mycket starkare ljus än stavarna gör för att kunna fungera.

  Detta är enkel optisk fysik. Har inget som hlst med andeenergier eller dylikt att göra. Den som kört bil genom en lång tunnel med svag belysning där inne i tunneln kommer att uppleva alla mötande bilar som gråa (i olika nyanser). Detta för att tapparna inte fungerar i den svaga belysningen, allt medan stavarna alltså fortfarande fungerar, fast de saknar förmåga till färgseende.

  Det är ingen slump att gamle gårdstomten ansågs vara gråklädd. Folket såg ju honom som regel i ögonvrån (där stavarna finns), inte sällan i den dåligt upplysta ladugården där hästar, kor och grisar fanns (och det var ju inte så noga om dessa djur fick leva i halvmörker).

  Att våra dagars jultomte oftast är rödklädd är delvis kommersiellt betingat. Man säljer helt enkelt fler tomtekläder som tilltalar ögat.

  Vikten av att bjuda på ögongodis har för övrigt även de falska religionsmånglarna listat ut. Det är påfallande mycket bling-bling just i religiösa sammanhang. Sekter som erbjuder grådaskighet och självgissling (eller kollektiv gissling) lockar sällan några större skaror anhängare. Så även bland woowoos finns det uppenbarligen ett visst mått av självmedvetenhet, åtminstone ibland.

  Gilla

  1. Va vad är det du säger – enkel optisk fysik. Det är alltså inte spöken ;-]

   Ja, bra sammanfattat här ”Så man uppfattar vanligen saker och ting i ena ögonvrån (= med stavarna) först. Sedan blir man självklart nyfiken på vad man sett och då bestämmer man sig för att titta närmare på det hela och riktar i samband därmed ögats fokus mot den aktuella platsen. Och då försvinner fenomenet omedelbart, eftersom tapparna kräver mycket starkare ljus än stavarna gör för att kunna fungera.”

   Detta innebär nu att alla woo-woos som läser detta förstår att det finns en förklaring till varför dom ser så mycket skepnader och skuggor bl.a, och tror inte längre det är döda människor – eller kommer dom förkasta denna förklaring på vad dom tror är spöken också precis som sömnparalys t.ex :-]

   Gilla

  2. Bebbe kan nu lägga ännu en specialitet till sin digra lista, oftalmologi, vetenskapen om ögonen. Det är ingen hejd på vad han kan. Undrar om han har någon mottagning där han praktiserar psykologi, psykiatri, neurologi och nu även oftalmologi, eller verkar han bara på nätet? Visst ja, han är ju skraj för mu…….!

   Gilla

   1. Nej, jag är pensionär, har jag ju berättat. Och en gammal man.

    Har krille möjligen problem med minnesstörningar också? Det är i så fall en mindre vanlig woowoo-istisk störning (disorder).

    Gilla

    1. Förresten, krille, vad menas med att jag skulle vara ”skraj för mu”?

     Vill du ha din sedvanliga vänlighet att förtydliga vad du avser med den formuleringen?

     Jag har tyvärr inget medium i min närhet som kan överlämna en ande-rebus till mig som förklarar det som du har skrivit.

     Gilla

     1. Svar på bbnewsab kommentar 27 februari 13:53

      Buhu, Bebbe lelle! Jag glömde att man måste vara övertydlig när man kommunicerar med dig. Jo, du skrev ju för några dagar sedan att du trackat muslimer på nätet och att de hotat dig till livet (sic!), så ‘mu……..’, betyder muslimer.
      Vad trodde du att det betydde? (Mamma) mu, eller kanske mu(tanter)?

      Gilla

 3. Klockrent, ” jag hör Linnea men det känns inte som att det är hon som heter Linnea utan en blomma, jag vet inte ”.
  Nice try Camilla.

  Många namn hon får fram, kan det möjligtvis vara så att namn poppar upp lite hur som helst eftersom hon inte har sagt en specifik person?
  När det är en anhörig verkar det helt omöjligt att veta vad dom heter och vilket år dom är födda men här jävlar tar det fart.

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.