Torbjörn Sassersson astralresor – pilotutbildning

Passa på, få en aha-upplevelse i olika nyanser – Tobbeflygare lär bl.a ut sina allra bästa astralresetips..!

För endast 1 300:– kan ni gå på en workshhop om remote viewing, drömyoga, hälsa och skepsis med självaste Sveriges självutnämnde astralreseexpert, med mera, med mera Torbjörn Sassersson. AstralreseWorkshop, här!

Undrar här vad Torbjörn Sassersson menar med ”skepsis” och vad HAN ska ”lära ut” om det?

Torbjörn Sasserssons astralflyg

Ett träningsläger där Torbjörn Sassersson bl.a lär ut sina hemligaste tekniker (använda av CIA, KGB m.fl, enligt honom) för utanförkroppen-upplevelser, fjärrsyn, remote viewing, själ- och astralresor.

Efter det kan ni flyga runt i världen vart ni vill helt gratis, utan att behöva checka in, säkerhetskontroller eller ta med bagage och sånt…

Mytoman?
Torbjörn Sassersson, denne underlige man, han brukar inte skämmas för att ljuga, undanhålla fakta och förvränga det mesta så det ska passa hans/deras agenda, och här ljuger han också rakt ut, utan hämningar, svart på vitt.

Torbjörn Sassersson är den enda svensk som under vetenskapliga förhållanden i TV lyckats bevisa Remote Viewing (fjärrsyn). Han har genomfört tre experiment på TV4 varav två gick mycket bra.

Vad jag vet så har han gjort tre ”experiment” varav ett var kontrollerat, det som misslyckades totalt såklart. Dom andra två var ingen som helst kontroll på, och det tredje var knappast lyckat, om man inte har en väldigt, vääldigt, väääldigt breeeeed tolkning av det…

Jag har skrivit om hans hittepåresor här, Torbjörn Sassersson – Misslyckad astralresa! här, Torbjörn Sassersson – Remote viewing och här, Torbjörn Sassersson – Rykteshanteraren strikes back förut!

Alla hans ”experiment” ligger även på Gesus Youtubekanal + klippet med hans ursäkter och undanflykter, videon här nedan. Gå annars till Youtube och sök på Torbjörn Sassersson bara, så hittar ni dom.

Jag kan inte låta bli att tycka det är stor komik i att ”mina” klipp fortfarande kommer upp överst när man söker på Torbjörn Sassersson på Youtube. TROTS att han tydligen jobbar som och kallar sig rykteshanterarkonsult. TROTS att han nu lagt upp flera klipp med andra rubriker för att ändra på det :-]

Sorry Torbjörn, men jag gör ju reklam för din workshop här nu, du vet att jag gärna hjälper dig dra in lite deg.

En av alla de saker jag funderar över med Torbjörn Sasserssons själaresor, är den 1:a han gjorde. Han flög ju då hem till sin flickvän och pussade henne i pannan när hon låg på sängen. Där SER hon honom!? Hur funkar det, då är alltså kroppen med på något vis ändå, eller?

Testflygning
Tänkte såhär! På kursen (om det nu kommer några andra tokstollar som tror på detta trams) kan ni väl ta och kika in hemma hos mig, som ett träningsexempel, ni måste väl ha någonstans att sväva till. Eller börjar man lite försiktigt till rummet bredvid och sen ökar liksom? Fast det hade varit fränt och ni är välkomna, ska jag sätta upp lappen igen Torbjörn? Läs här, Välkommen hit Torbjörn!

Gateway Experience wave
Torbjörn skriver också där att han gått, Gateway Experience wave steg 1-6, låter seriöst, eller hur! Fantastiskt och intressant, för hela den ”kursen” ser jag ligger ute på Youtube, (seriöst?) så den ska jag minsann också gå nu. Sen kan JAG också använda den i min CV, för den/det måste ju vara fjäder i hatten när vår egen svenske remote-viewingexpert har gått den, eller..?

Och vem vet, kanske JAG efter kursen flyger ut och tittar in i det Sasserssonska hemmet/kontoret och hälsar på istället för tvärtom. (hela kursen här: youtube.com/watch?v=59upIcaWSWE)

PS Glöm inte vad Torbjörn Sassersson skriver på sin webbplats – ”Den bästa journalistiken hittas i den oberoende bloggosfären” he, he…

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

8 reaktioner till “Torbjörn Sassersson astralresor – pilotutbildning

 1. Om man inte kan astralflyga efter kursen, får man pengarna tillbaka då? Kanske ngt för konsumentombudsmannen?

  Gilla

 2. Jag kan redan flyga. Jag och Torbjörn Sassersson har bara lite olika definitioner på vad det är vi gör. Jag behövde heller inte gå någon kurs. Fjanteri! Bättre han tar fram tiggarmössan. Känns mer ärligt.

  Gilla

 3. Undra hur det skulle vara att kunna astralresa till någon fin man som ligger på sin säg.Och bara klä av den mannen plagg efter plagg och den skulle bara njuta,och be om mer.Och då skulle astalkontakten plötsligt brytas och man var hemma i sin egen säng.Hur skulle den mannen känna sig då?

  Gilla

 4. På tal om Remote viewing. På sajten Paranormal.phenomena på de amerikanska About.com-sajterna har man på senare tid låtit läsarna deltaga i olika remote viewing-experiment.

  I skrivande stund har fyra experiment genomförts. Ett femte är i full ”swing” just nu.

  Läs mer om dessa experiment här: http://paranormal.about.com/od/remoteviewing/fl/Remote-Viewing-Experiment-5.htm?nl=1 .

  Ca 15 cm nedom rubriken finns länkar till de fyra första experimenten.

  Klicka på dem! Intressant läsning garanteras.

  Experimentledaren är glädjande nog ärlig och rapporterar om alla nedslående resultat/gissningar som har sänts in till honom. Icke desto mindre väljer han att dela ut pris till den av de ”tävlande” som kommit ”närmast” sanningen.

  Jag tycker att experimentledaren skulle ha framstått som ännu ärligare, ifall han hade valt att inte utse något vinnande tävlingsbidrag alls.

  Det hela påminner mest om denna historia om lilla Ida som gick i första klass i lågstadiet.

  Ida var så glad, när hon en dag kom tillbaka från skolan hem till mamma, att mamma undrade vad som stod på.

  – Jo, mamma, vi hade gissningstävling i skolan i dag. Och jag vann!

  – Grattis, Ida! Vad gick tävlingen ut på?

  – Vi skulle gissa hur många ben en kråka har. Och jag drog till med TRE ben.

  – Men en kråka har ju bara TVÅ ben, så hur kunde du då vinna?

  – Jo, mamma, jag var den som kom närmast med min gissning.

  Ungefär så resoneras det kring de tävlingsbidrag som utsetts till vinnare i de fyra genomförda Remote Viewing-experimenten. En av vinnarna såg för sitt inre ett föremål som kunde avge ljus. Men, tillade respondenten, någon ficklampa är det dock inte frågan om. Snarare då en cigarettändare eller dylikt.

  Och så visade det sig, att det faktiskt var en ficklampa. som utgjorde det rätta svaret.

  Sett mot den bakgrunden tycker jag faktiskt att Ida i historien här ovan var en fullt värdig vinnare av tävlingen ”Gissa hur många ben en kråka har”.

  Och resonerar man som en woowoo har för vana att göra, skulle man dessutom kunna tillägga:

  – Notera att ALLA tävlande i kråktävlingen faktiskt nämnde ett tal, en siffra. De var alltså på rätt spår allihop, även om ingen av dem lyckades ange det exakta antalet ben. Men nära var många av dem.

  Jaså, jaha. Så nu står det väl utom allt rimligt tvivel att Remote viewing är ett äkta fenomen. Eller…???

  Fast för mig klentrogne är det som i följande metafor eller tankeexperiment. Antag att det i en tombola finns 1.000 lotter, varav en innehåller högvinsten. Om nu alla lotterna säljs, måste naturligtvis en person vinna högvinsten.

  Men innebär det, att den personen är synsk/psychic, eftersom hen lyckas välja ut just högvinstlotten?

  För en woowoo vore väl förstås (?) svaret på den ställda frågan självklart, typ: Visst fan bevisar detta att det finns synska personer, eftersom högvinstlotten faktiskt drogs ur tombolan av någon.

  V.S.B. (Om nu någon minns den förkortningen från skolans geometrilektioner.)

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.