Tio i topp – påstådda medium i Sverige VI

Nästa skojare [redigerat från bedragare] till rakning blir en kvinna :-]

Detta är i helt ingen ordning alls, och dom olika skojarna kommer upp här i inläggen hursom, jag blandar och tar lite random bara…

Blondinbella på LSD
Som Garvarn beskriver henne (vilket jag tycker är ypperligt passande), eller som hon själv beskriver sig på sin webbplats – ”Camilla Elfving (fd Persson) är en respekterad Andlig lärare med gåvor som ”står ut”.” Det är inga direkt blyga violer, dessa skojare.

Camilla Elfving fd Persson - Elfving institute Vibration Science

Camilla Elfving fd Persson kör väl egentligen inte det vanliga påstådda mediumsnacket, att hon kan höra döda + håller sittningar och tar betalt för det vad jag vet och kan se. Men hon kallar sig själv bl.a för ”andlig lärare, författare och fysiskt transmedium.

Enligt mig är hon ju fööör flummig, och antagligen därför jag inte kikat på henne mer än vad jag råkade göra iochmed när hon ”rasade” på Per-Ola när Anders Åkesson avslöjades.

Jag kan ju nämna, sädesfältscirklar, utanförkroppen-resor, ”Vibration Science”, kontakt med Aliens, utforskande av parallella universum, olika energisystem, tidigare liv och t.o.m sex med spöken för att bara nämna lite, så greppar ni nog woonivån på henne. Finns mer här!

Men jag skulle inte bli förvånad om det ändå ramlar in enochannan krona för hennes, woo-woo-obligatoriska, kurser och böcker – tillräckligt för att hon ska ta sig in på ”10 i topp” kanske? Plus det kanske är dags att kika mer på henne och vad hon hittar på nuförtiden.

Enligt Camillas webbplats – Elfving institute
”Sedan flera år tillbaka håller Camilla kursen Själsresa och driver olika projekt om transformation av medvetandet och utforskande av den Andliga Intelligensen.”

Som sagt, för fånigt och stolligt att ens ta på allvar egentligen – hamnar väl i samma toklåda som Channie West, som kan prata 36 olika utomjordiska språk och har en egen farkost parkerad på Månen som hon kan styra med fjärrkontroll – ja, enligt Channie själv då alltså..!

Ska försöka hålla detta kort, men där är mycket, mycket riktigt, riktigt woo, och det bara dyker upp mer och mer hela tiden – det får väl komma i senare inlägg istället.

(Ännu en gång – enligt Alla bolag. Se där för mer…)

Barbro Camilla Elfving
Kvinna, född i december 1971

***

Sommarlandet

Omsättning
1 000 – 49 000:-
Omsättningsintervallet grundar sig på den momsredovisning som företaget har gjort kalenderår 2012.

Bolagsform
Enskild firma

F-Skatt
Registrerad

Bransch
Juridik, Ekonomi & Konsulttjänster – Konsultverksamhet Avseende Företags Org.

Verksamhet/ändamål
Kommunikations branschen – konsult, kommunikatör, författare, skribent, manusskrivning, projektledning, produktionsledning, föredragshållning, kursarrangemang, marknadsföring och konceptutveckling.

Svensk näringsgrensindelning – sni
70220 – Konsultverksamhet avseende företags organisation
90030 – Litterärt och konstnärligt skapande

***

Precis som med Pierre Hesslebrandt, så dyker det inte upp något med/på deras ”företagsnamn” som dom använder utåt. Här t.ex inget på/om Elfving institute. Varför har dom inte registrerat det? Och Camillas företagsnamn, Sommarlandet, ehh, det låter inte så särskilt sience och forskning som ju Camilla Elfving vill påskina sig vara.

Vet inte heller, men tror Camilla fick barn ”för ett tag sen” och om det kan påverka hennes siffror här – för en omsättning under 50 000:- verkar konstigt. Men kan kanske ”förklaras” av annan inkomst/bidrag..?

Gesusbonus
På tal om för tokigt. Camilla är ju glad för sädesfältscirklar också, och får väl som alla andra woo-woos såklart fantastiska känslor och upplevelser i en sådan. Precis som Norska påstådda mediet, Gro-Helen Tørum, fick när hon hamnade i en sådan i Wiltshire. Wiltshire, som är typ woo-woos Mecka för detta trams – där även Camilla Elfving ”hänger”.

Bara det att denna cirkel var specialgjord, en logga, till ett avsnitt av TV-programmet QI, och 100% garanterat bevisat gjord av människor.

Life changing moment
Visst är det hysteriskt roligt att se Gro-Helens reaktioner och vad hon ”känner” där – det är f.ö exakt samma känslor som hon (och alla andra påstådda medium) får när hon är med i Norska ”Det okända” och hittar på spöken!

Jag bara älskar när Gro-Helen Tørum helt salig irrar runt i cirkeln, andas tungt och bl.a säger – ”Jag har längtat efter denna upplevelsen i flera år – det är överväldigande bortom ord” och sen typ ”mitt liv kommer förändra sig väldigt, väldigt”. Sen tar hon en ”kvist” och några stenar därifrån med sig hem – obetalbart!

Men undrar om hon inte hade rätt med att hennes liv skulle ändra sig – det gjorde det väl när detta sen kom ut och visade hur hon gör bort sig och visat att hon bara hittar på.

Helt galet roligt – finns en hel del att läsa och se om det. Bl.a hennes så standard woo-woobortförklaringar, som här, där hon talar om att ”det spelar ingen roll om det är människor som gjort dom”, eller här, och här. Annars gör som Pierre Hesselbrandt och googla runt lite bara ;-]

Följ Gesus på  Gesus på Facebook Gesus på Twitter Gesus på GooglePlus Gesus på Youtube Gesus på Vimeo Gesus på Dailymotion

5 reaktioner till “Tio i topp – påstådda medium i Sverige VI

 1. Intressant läsning som vanligt.

  På tal om Sommarlandet. Det ordet är hämtat från New Age- och woowoo-rörelsen. Termen Summerland står för den plats i efterlivet/afterlife, där andarna vistas. Där råder det evig sommar – fast klimatet därstädes bör väl egentligen inte spela någon roll, enär andeväsen knappast kan frysa, svettas eller dylikt.

  Fast, å andra sidan, det låter ju rätt ballt att ”semestra”, i avvaktan på återfödelse, i just Sommarlandet. (Vem vet, kanske Skara-Bert driver även den anläggningen? Eller har planer på att inhysa flyktingar därstädes? Man kan aldrig säkert veta när det gäller Bert Karlsson.)

  Lär gärna mer om Sommarlandet, på engelska Summerland, här: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Summerland .

  PS Skulle andarna likväl frysa, kan de väl ta sig en rackabajsare eller två för att få upp värmen. Vill minnas att du, Gesus, i minst ett tidigare blogginlägg har berättat om den himmelska motsvarigheten till vårt svenska och jordiska Systembolaget. Så nog finns det tillgång på alkohol i Sommarlandet, alltid. Det var visst några andeväsen/spöken som under sitt tillfälliga (åter)besök här på jorden hade tagit med sig dryckjom från Sommarlandet/Himmelriket.

  Länka gärna till ditt blogginlägg, ifall min sammanfattning i stycket här ovan ger dig en aha-upplevelse om vilken bloggartikel jag åsyftar. DS

  Gilla

  1. Minsann, Sommarland, intressant, tack för det. Trist för spöken som gillar vintersport iofs väl…

   Jag trodde annars att alla woo-woos drömsemester var på/till Sandy Island. En UKU dit, billigt snabbt utan problem med pass vaccinering med mera och bra på alla vis ju ;-]

   Misstänker du menar när Vendela Cederholms påhittade spökena ska vara ”A-lagare” och hälsar på där utan någon som helst anledning…

   Vendela Cederholm – Andarnas A-lag

   Gilla

 2. Bull’s eye, Gesus! Det var just den bloggartikeln jag åsyftade.

  Är du månne synsk? Är du rent av psychic utan att veta om det eller våga/vilja erkänna det?

  FDETDA: Tror du att alla dina följare förstår din pärla om Sandy Island, Gesus? För säkerhets skull lägger jag in denna länk: https://en.wikipedia.org/wiki/Sandy_Island,_New_Caledonia .

  Där kan man läsa om Sandy Island, ön som är en enda stor och lång och underbar sandstrand, påminnande mycket om Sommarlandet/Summerland.

  Båda platserna har exempelvis det gemensamt, att de existerar blott i vissa människors fantasi. Och det råder naturligtvis ständig sommar på båda ställena. Inga vinter-OS på någon av dessa två platser, alltså.

  Huruvida det finns systembolag på båda lokalisationerna, ska jag dock låta vara osagt. I värsta fall kanske Vendela Cederholm kan be sina andar att ställa upp som skickebud för den som vill ha sig en rackabajsare eller två till sandkakorna eller vad man nu äter där.

  PS Jag hörde nyss ett rykte att skitföreningen Humanism och Kunskap ska ha sitt årsmöte på Sandy Island. Nu vet jag ju inte om ryktet är sant, men med tanke på hur stollig den föreningens styrelse gjort sig känd för att vara, skulle det inte förvåna mig, om så är fallet. DS

  Gilla

  1. He he nej jag la in Sandy Island lite för att se om någon reagerade och ev visste vad det var/är ;-]

   Klart impad att du visste (eller körde du en ”Pierre” och googlade helt enkelt?)

   Har ett gammalt inlägg som inte blivit klart och utlagt än, om just Sandy Island och en ev woo-wookonferans där + lite annat hittepåskoj

   Vill inte köra en Goodwin här, men Sommarland får mig att tänka på typ SS, Hitlerjugend och avelsprogram på någon varm ö någonstans…

   Gilla

 3. Inte konstigt att du får sådana associationer, Gesus. Det mesta inom New Age handlar faktiskt om den vita ”rasens” överlägsenhet. Kanske allra tydligast är detta inom UFO-”religionerna”.

  Upplevelser av spöken/andeväsen och aliens/utomjordingar är starkt präglade av den kulturella kontexten. De som dominerar woowoo-rörelserna är vita kristna (framför allt män) med mer eller mindre politiskt konservativ samhälls- och människosyn. Jfr den kristna högern i USA, där kreationismen ju har sin starkaste kärn- eller stödtrupp

  En bra artikel om allt detta är denna: http://www.assap.ac.uk/newsite/articles/Culture.html .

  Den handlar bland annat om hur vi från barnsben blir ”inskolade” i woowoo-världens persongalleri via sagoböcker, tidningar, tv, filmer etc. En process som jag brukar kalla för primering (eng. priming) och som enklast, om än lite felaktigt, också kan kallas för hjärntvätt.

  Det är för övrigt ingen slump att just Nordic aliens dominerar i ufo-världen. Det finns gott om ufo-sajter, där det görs kopplingar fullt öppet till den ariska rasen och där Hitler hyllas. Här är ett exempel på en sådan ufo-sajt: http://aryannordicalpinealiens.blogspot.se/2008/10/adolf-great.html . (Aryan är alltså det amerikanska ordet för arisk/arier.)

  Vad gäller Sandy Island, Gesus, vad sägs om att vi startar ett företag som anordnar UKU-resor dit? Varför ska bluff- och båg-branschen bara domineras av woowoos och sällskap, vars medlemmar älskar motorcyklar som Harley Davidson och som till följd av allvarliga mjällproblem tvingas åka MC utan hjälm på huvudet?

  Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.