Terry Evans – Show eller ”på riktigt”?

Jag tycker det är mycket intressant och ”viktigt” vad Terry Evans ”definierar” sina storseanser som, en show eller att det ska vara på riktigt. Alltså, vad är det för evenemang jag köper biljett till!

Det står inget om det på hans/deras webbplats, bara att:
A fake is a fake is a fake...
”I denna typ av demonstration visar mediet sin förmåga att ge bevis på en andekontakt och ge de budskap kontakten önskar förmedla…”

Alltså inget om det ska vara ”på riktigt” eller inte. Jag har aldrig heller hört Terry själv säga att döda människor snackar med honom, rakt ut. Vilket väl visar att han vet om att han riskerar att hamna i ”trubbel” om han gör det.

Jag mailade ju dom för att höra/få veta. Väntade mig såklart, som vanligt, inget svar, men x i taket, det kom det. Tja ”svar” är kanske att ta i, men det kom mail tillbaka..!

Jag mailade Creative Experiences Terry Evans AB:

– Hej
Jag ska gå på en storseans med Terry Evans, men jag undrar vad det egentligen innebär. Det står bara, ”Storseans – demonstrations” på er webbsida.(creativexperiences.com/svenska/oss/storseanser/)

Vad är en storseans, vad händer under seansen, är det show och underhållning typ ett uppträde av Terry? Eller är det verkligen att döda människor talar med/”genom” honom till publiken på riktigt, och finns det några garantier för att det inte är något fusk?

Jag undrar alltså vad det är jag köper för evenemang när jag köper en biljett till en storseans med Terry Evans, är det show eller verklighet?

Hälsningar
G Pettersson

***

Dom/Terry svarar: (efter ett par dagar)

– Hello Mr Pettersson,

I thank you for your e-mail. Since you came to the clairvoyant demonstration in Helsingborg you already seem to have an idea of what a clairvoyant demonstration is. You inform us that you have plans to visit another of my demonstrations. In which case I invite you to step forward and take the opportunity as Mr Pettersson to ask your questions in public to me directly.

I look forward to meeting you in person again without the need to hide behind a pseudonym. If you ask for permission to record next time that would be much more honest than the tactics you used in Helsingborg.

Have a nice day!

Vänliga hälsningar
Terry Evans

***

Smaka på det, och tänk efter om det inte känns igen något där..!

Och är det inte lite väl magstarkt att ”han” tar upp ärlighet/honesty, en som lever på att lura andra!

Jag svarar då:

– Hej igen och tack för svaret

Ja JAG har en uppfattning om vad storseanserna är, medveten bluff.

Men som jag skrev är jag intresserad av hur DU/NI definierar dom, precis som jag skriver i mitt mail, vilket du väljer att inte svara på här.

Mina frågor i mailet var:

”Vad är en storseans, vad händer under seansen, är det show och underhållning typ ett uppträde av Terry? Eller är det verkligen att döda människor talar med/”genom” honom till publiken på riktigt, och finns det några garantier för att det inte är något fusk?

Jag undrar alltså vad det är jag köper för evenemang när jag köper en biljett till en storseans med Terry Evans, är det show eller verklighet?”

DET hade varit intressant att få svar på.

Jag försökte få ställa frågor till dig under ”frågestunden”, jag sträckte upp min hand, men det fick jag inte/blev inte vald innan tiden gick ut…

Vad menar du med ”If you ask for permission to record next time that would be much more honest than the tactics you used in Helsingborg.”

Jag tänkte höra om det fanns möjlighet till en filmad intervju med dig där, men när inte ens Helsingborgs Dagblad fick komma och göra intervju/reportage med dig, (enligt dom) så tänkte jag att det var nog inte lönt att fråga ens. Plus att jag aldrig har fått svar från er/dig tidigare när jag mailat, så jag väntade mig faktiskt inget nu heller. Men det är en rolig överraskning att du/ni svarar.

Eftersom du tar upp det, så kan jag ju höra här om det är OK om JAG spelar in och filmar din nästa storseans jag går på då? Jag kan återkomma om vilken isåfall, och jag träffar gärna dig och snackar, JAG har inget att dölja.

Och kanske du är intresserad av att ställa upp på en filmad intervju till min blogg då också, där jag ställer frågor om hur döda människor kan kommunicera med dig och hur det fungerar? Det hade varit mycket intressant.

Jag är även intresserad av att ställa frågor till dig över mail, om du skulle vara intresserad av att svara på det? Som jag gjort med Caroline Giertz och Elisabeth Lannge och dom ställde upp på. Jag har galet många funderingar och det hade garanterat varit mycket intressant för mina läsare…

Hälsningar
G Pettersson

***

Och dom/Terry svarar igen: (och om ni inte kände igen i förra, så behöver man väl knappast vara synsk för att se att det är Torbjörn Sassersson som blivit inkallad för att hjälpa till att skriva)

– Hello Mr Pettersson,

Thank you for your e-mail. I ask myself this question: Who is this person Gesus? What is your true identity? Are you ready to disclose any information on your background as a person and not only as an internet ghost? When I carry out my work as a medium I do it openly under my own name which you obviously do not. Why are you hiding away and what are you afraid of as you carry out your clandestine activities with your use of the internet. You certainly make sure that you as a real person cannot be targeted for criticism from anyone else, because of that it tells me very clearly that you do not have the courage of your own convictions. Until you are ready to step out of the shadows and make a public declaration of who you really are for me you do not have any credibility at all. When you are ready to disclose who you really are I will invite you to Fanthyttan for a cup of coffee then we can talk about life.

Regards
Terry Evans

***

Som sagt, det bara skriker Torbjörn Sassersson om det. Med att flytta fokuset till vem Gesus är, att jag ska ”avslöja” mig med mera och att INTE svara på frågorna, och sen det med en kopp kaffe. Det har han kört med tidigare, läs bl.a här! Mycket intressant tråd annars också f.ö. Läs gärna den.

Jag har ju också bjudit hit just Torbjörn på en kopp kaffe här hos mig. Att han kunde kika inom på en av sina många själaresor som han ju gör varje vecka enligt honom själv, och samtidigt bevisa att allt hans trams med astralresor och annat skit är på riktigt. Men som vanligt klarar han/dom inte att visa att det dom påstår vara sant, är det! Förvånade? Läs om det här, Välkommen hit Torbjörn!

Så nu får vi väl se hur lång tid det tar innan Börje Peratt dyker upp, och vad han ska hitta på. Blir det att hänga ut mig igen och påstå att jag kränker dom mänskliga rättigheterna, ska han försöka sladdra för någon eller bara försöka tysta mig med hot och utpressning som vanligt, i humanismens namn..?

Men jallafall, jag svarar igen:

– Hej igen och tack för svaret igen

Jag noterar att du fegt undviker att svara på mina frågor igen, och skyller det på att du inte vet vem jag är.

Vad spelar det för roll vem jag är och om du vet det eller ej? Varför är det så viktigt för er att veta vem jag är, vad är skillnaden på att svara Lotta Persson eller Gesus Pettersson?

Jag, och garanterat mycket, mycket många med mig, är intresserad av hur du/ni definierar dina storseanser! Show eller verklighet?

Som jag frågar i mitt första mail:

”Vad är en storseans, vad händer under seansen, är det show och underhållning typ ett uppträde av Terry? Eller är det verkligen att döda människor talar med/”genom” honom till publiken på riktigt, och finns det några garantier för att det inte är något fusk?

Jag undrar alltså vad det är jag köper för evenemang när jag köper en biljett till en storseans med Terry Evans, är det show eller verklighet?”

Som sagt, DET hade varit intressant att veta!

Jag har ju rätt till min anonymitet och att skriva under pseudonym. Och tack vare ordföranden i föreningen som du är med i, H&K, så kommer jag nog tyvärr att få fortsätta vara det.

Rätten till anonymitet, och att få lov att bedriva författarskap, journalistik och bloggande anonymt bakom pseudonym är en av grundstenarna i tryckfriheten och yttrandefriheten.

Men som jag skrivit till både Börje Peratt och Torbjörn Sassersson med flera tidigare, har jag inte varit ”anonym” eller vägrat säga vem jag är. De har aldrig frågat vem jag är… Och det gör de inte, för då kan de inte fegt ”använda det mot mig”, precis som du gör här nu för att inte svara. (och jag ser här att du redan kallat in Torbjörn Sassersson som skribent)

Alla mina uppgifter med mera har varit tillgängliga på webben, men tagits bort på grund av Börje Peratts hetsjakt på folk för att tysta dem. Genom att bl.a kontakta deras arbetsgivare, blanda in deras familjer och falskt smutskasta dem på internet t.ex.

Börje Peratt har även jagat MIG och försökt tysta mig med hot och utpressning, ett totalt obegripligt agerande av en som är ordförande i en förening som kallar sig humanister med mera.

Går att läsa om här:
https://gesusbloggen.wordpress.com/2012/03/26/gesusbloggen-under-attack/

och här
https://gesusbloggen.wordpress.com/2012/03/29/borje-peratt-hotar-och-utpressar/

Men, JAG har inget att dölja, det är inte jag som påstår att jag kan göra ”övernaturliga” saker (tala med döda), mot betalning, vilket aldrig någonsin visats vara ”på riktigt”, och sen vägrar visa att jag kan det!

Och om du hade rent mjöl i påsen förstår jag inte varför du inte kan svara! Show eller verklighet, varför inte bara svara på det?

Du behöver såklart inte svara på mina frågor, inga problem, men det visar ju klart att du har något att dölja, när du inte gör det.

Och menar du att du hade svarat på alla frågorna om de inte kom från någon ”anonym”?

För mig lyser det igenom att DU inte vågar säga rakt ut att döda människor kommunicerar med dig. Antagligen för att du förstår att det kan ge dig problem.

Annars kan jag inte se några anledningar till att du inte vågar säga om du kan och gör vad du påstår att du kan och gör.

Du svarar inte heller på min fråga om vad du menar med detta: ”If you ask for permission to record next time that would be much more honest than the tactics you used in Helsingborg.”

Och sist, kan du inte fråga andevärlden vem jag är, och varför passade inte andevärlden på att informera dig om att Gesus var på seansen i Helsingborg?

Men det lär jag inte heller få svar på, för det är helt klart att du inte vågar svara på frågorna utan bara fegt undviker dem och försöker flytta fokus till mig.

Det kännetecknar också hela den ”branch” som du företräder, att det ska ske i det tysta och endast för dem som tror på era påståenden om vad ni gör.

Jag hade tyckt det varit galet ”skoj” om döda verkligen hade kunnat tala med oss, och hade sett fram emot att du, eller något annat påstått medium, visat för mig och alla andra att det verkligen gick, istället för att bara komma med undanflykter…

Hälsningar
G Pettersson

***

Sen har det blivit tyst… Men jag skickade mitt senaste mail en gång till för säkerhets skull, så det inte kommit bort.

Kanske Torbjörn inte har tid att svara och sen översätta det, så att det ska se ut som om det är Terry som skriver..? Och har inte Terry bott så länge i Sverige så han skulle klara att skriva på svenska?

Show eller ”på riktigt”?
Så det ser ut som om jag/vi inte får veta om det är show eller påstås vara på riktigt.

Jag kan inte se vad det skulle vara för problem att säga vad man ”definierar” det som. Men eftersom dom vägrar så är det ju solklart att det är något skumt, eller?

Men som den kloka farbror jag är (enligt mig själv) så misstänkte jag att dom knappast kommer svara Gesus, så jag mailade i ett annat namn först och frågade liknande. Och minsann, då gick det tydligen bra att svara ;-]

Det såg då ut såhär:

– Hej

Jag är intresserad av att gå på en storseans med Terry Evans här i ***, men vad innebär det?

Är det verkligen att han kommunicerar med avlidna människor eller är det bara en show liksom?

Vad jag har förstått så är det att han får kontakt med avlidna och att man kan få budskap från dem.

Om det är så, vad är chanserna att just jag får något budskap från någon av mina avlidna nära och kära?

Hälsningar
****

***

Dom svarade:

– Hej ****!

Tack för ditt mail. Det är alldeles riktigt att Terry förmedlar budskap ifrån andevärlden till personer i publiken under en storseans. Chansen att just du får ett bukskap kan jag inte svara på. Lokalen i **** tar ca ** personer och en del av dessa personer får budskap under kvällen men naturligtvis inte alla.

Vänliga hälsningar
Ulrika Karner
Creative Experiences Terry Evans AB

***

Så tydligen är det så, att Terry och dom verkligen påstår att det är döda människor som snackar med honom på hans storseanser!

Fortsättning följer… Antagligen ;-]

Följ Gesus på Gesus på FacebookGesus på GooglePlusGesus på TwitterGesus på Youtube

12 reaktioner till “Terry Evans – Show eller ”på riktigt”?

 1. Wow!
  Nu blir jag faktiskt riktigt överraskad…
  Att TE skulle göra ett så här uppenbart självmål, hade jag nog inte ens kunnat tänka mig. Wow!

  Jag har personligen inte någon erfarenhet av TE, mer än det lilla jag sett i tv. Men nu är jag redo att tro på bluffteorin, som Gesus har.

  Wow!

  Gilla

  1. Ja och han gör bort sig ännu mer när han kallar in Torbjörn Sassersson för att försöka dribbla bort det. Varför inte bara svara på frågorna om det inte är något fuffens..!

   Men jag tror det är en medveten taktik från Terry. Han har aldrig själv ”försvarat” sig och sitt bedrägeri, det låter han dom lurade göra. och det gör dom fanatiskt…

   Gilla

  1. Ja ännu en grej. ALLA Terrys påhittade spöken kan tydligen alltid engelska! Vilket jag har svårt att tänka mig att så många i bara två generationer bak, alltså dom flesta avlidna han påstår att han snackar med, kunde.

   Men här en enkel Googleöversätting till dig Lena:

   – Hej Pettersson,

   Jag tackar er för din e-post. Eftersom du kom till den klärvoajanta demonstrationen i Helsingborg du verkar redan ha en uppfattning om vad en klärvoajant demonstration är. Ni informerar oss om att du har planer på att besöka en annan av mina demonstrationer. I vilket fall jag inbjuder dig att kliva fram och ta tillfället i akt som herr Pettersson att ställa dina frågor i den offentliga mig direkt.

   Jag ser fram emot att träffa dig personligen igen utan att behöva gömma sig bakom en pseudonym. Om du ber om tillstånd att registrera nästa gång som skulle vara mycket ärligare än den taktik du använde i Helsingborg.

   Ha en trevlig dag!

   och:

   – Hej Pettersson,

   Tack för din e-post. Jag frågar mig själv frågan: Vem är denna person Gesus? Vad är din sanna identitet? Är du redo att lämna någon information om din bakgrund som en person och inte bara som en Internet spöke? När jag utför mitt arbete som medium gör jag det öppet under mitt eget namn som du uppenbarligen inte. Varför gömmer du bort och vad är du rädd för när du utför dina hemliga aktiviteter med din användning av Internet. Du gör säkert att du som en verklig person inte kan riktas för kritik från någon annan, på grund av att det säger mig mycket tydligt att du inte har modet av dina egna övertygelser. Tills du är redo att kliva ut ur skuggorna och göra ett offentligt uttalande om vem du egentligen är för mig att du inte har någon trovärdighet alls. När du är redo att avslöja vem du verkligen är jag inbjuder dig att Fanthyttan för en kopp kaffe så kan vi prata om livet.

   Hälsningar
   Terry Evans

   Gilla

 2. Helt klart är att T E inte vill svara konkret på dom frågor Gesus har utan vill flytta fokus till hans identitet , det kan ju bara tolkas på ett sätt .

  Gilla

 3. Allmänna reklamationsnämnden ..T E borde betala tillbaka varenda krona han dragit in på detta humbug , vilken annan bransch kan dra in sådana pengar på ngt som är rena fantasier ?
  Var är bevisen för att det verkligen finns ngn ”andra sida” som T E kan profitera på ? Skattas dessa pengar på ngt vis , eller är det rätt ned i fickan på TE ?

  Gilla

  1. Ja det var därför som jag ville veta vad dom påstår det är. Jag tänkte jag skulle begära pengarna tillbaka eftersom det inte sker vad det påstås göra på seansen. Nu blev det lite hastigt allt, dom svarade inte på ett par dagar bl.a, så det hanns inte med. Men det kommer ;-]

   Gilla

 4. Jag undrar vad som skulle ske om någon anmälde Terry för bedrägeri för uteblivet spöksnack? Jag undrar hur rätten skulle döma i ett sådant fall?

  Gilla

 5. Detta blogginlägg vill jag klassa som ett av dina allra bästa, Gesus.

  Jallafall av dem som jag har läst.

  Du är helt enkelt ”glimrende” i din argumentation här! I ditt esse.

  Oj då, nu berömde jag dig. Jaha, då lär denna kommentar nog snart dyka upp på någon nídblogg som bevis på att jag är en av dina rövslickande hyenelärjungar.

  Gilla

 6. Hej!
  Inleder med att berätta att jag inte har läst så många av dina blogginlägg, så det är mycket möjligt att svaret på mina frågor finns någonstans att läsa. Jag trillade över en länk hit idag, och ligger således år bakom i läsningen, haha.
  Hur som helst – jag hyser själv en (enligt mej själv) sund skepsis till medier men vanligen brukar jag inte ens orka lägga min tid på att googla dem. TE däremot utgör väl uppenbarligen något slags undantag när det kommer till min google-villighet.

  Jag är lite nyfiken på det första mejlsvaret du fick – stämde det att du hade varit på storseansen i Helsingborg? Om ja, hur kommer det sig att han/dom visste om det?
  (Bara för att klargöra så frågar jag inte om kan det vara så att en ande har berättat det för honom, utan snarare om han/dom verkligen har försökt ta reda på vem du är)

  Som sagt har jag inte läst så många inlägg, så jag kan ju ha missat en inledning eller dylikt till detta.

  Gilla

  1. Hej! Ja då har du att läsa här – och just om Terry Evans är det en del kan man säga ;-]

   Jag har skrivit om storseansen jag var på i Helsingborg tidigare, läs här om du vill, Terry Evans – Storseans II

   Konstigt att Terrys andeteam INTE kände av mig där f.ö :-]

   Det är också från den storseansen Terry fått för sig han vet vem jag är – och tillsammans med Peratt och Sassersson hänger ut en oskyldig för att vara jag med namn och företag + påstår att han/jag näthatar, mobbar, hotar och förföljer med mera. Finns att läsa om här bl.a, Terry Evans matar Peratt och Sassersson

   Här är ett intressant inlägg om när jag bad om en intervju med Terry Evans och han svarade med lite ljus och kärlek med att kalla mig bl.a, socialt och känslomässigt inkompetent + narcissistisk och paranoid. Här, Terry Evans – Socialt och känslomässigt inkompetent + narcissistisk och paranoid!

   Du kan också klicka på Terry i tagmolnet till höger – så har du att göra ett tag med att läsa ikapp..

   Gilla

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.